![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Okropni rodzice
Nie narzekam, tylko odpowiadam na to co piszecie, powiedziałam, że pogadam z mamą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie no, mnie też denerwuje wszelki hałas który uniemożliwia mi sen. Jakbyś napisała, że sąsiedzi hałasują do 2 w nocy, to by dziewczyny napisały - opierniczyc sąsiadów, jak tam mozna, cisza nocna obowiązuję itd. A to tylko rodzice spędzają miło czas ![]() tylko szkoda, że Ty nie możesz wtedy spać. jak Cie mama zapyta co Ty tak mizernie wyglądasz, to wtedy jej powiedz, że on jakiegoś czasu w nocy spać nie możesz ze względu na to że ich słyszysz każdej nocy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Autorko, a stopery w uszy to jest jakis duży problem?
Bo ja mam wrażenie że Ciebie bardziej bulwersuje, jak oni mogą w ogóle jeszcze seks uprawiać (i stąd tytuł wątku) niż przeszkadza hałas - nie wiem jak musielibyście mieć zbudowany dom i jak oni musieliby się głośno zachowywać, żeby nie dało się spać ![]()
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
no jasne ze tak, ale ta dziewczyna pisze ze co noc spać nie może. Fajnie ze rodzicom sie uklada, ale co w tym zlego, zeby sprobowali sie troche ciszej zachowywac?
![]() To co, nie powinna sie odzywac, tylko chodzic w ciagu dnia jak Zombi, bo to szczęscie że rodzice hałasuja w ten sposob a nie np. kłucą się? no ludzie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
bez przesady dziewczyny.
Jak ktoś pisze, że uprawia seks a w domu są rodzice - to jest najeżdżanie, że "trochę szacunku dla rodziców" ale jak już rodzice uprawiają seks to są rady, żeby sobie kupić stopery w uszy. A może autorka zatytułowała "okropni rodzice" bo okropnie hałasują? Bo przeszkadza jej to, że muszą wydawać dźwięki, których nie chce słuchać i do tej pory nie zaczaili, że ona słyszy.... wg niej takie zachowanie jest okropne, więc może stąd ten tytuł? Nie zarzucajcie jej, że przeszkadza jej, że oni w ogóle uprawiają seks. Powtarzam jeszcze raz- mi na mysl, że moi rodzice uprawiają seks nic się nie dzieje, nie czuję się zażenowana, że "jeszcze to robią", myślę, że w wieku 50 lat też to będę robić, bo to jest wiek jeszcze dużej sprawności. Ale na litość - to, że chcą uprawiać seks nie znaczy, że muszą się z tym "obnosić" - to co oni nie wiedzą, że łóżko hałasuje i to słychać? Nie wiem skąd w Was takie zawzięcie, że jak komuś przeszkadzają odgłosy seksu to jest źle nastawiony do współżycia, ma znaleźć faceta, z którym będzie się ostro kochać to przejdzie jej księżniczkowate podejście do seksu(bo już takie były wypowiedzi chamskie) itd. Niektórzy lubią seks, rozumieją, że w wieku 50lat się także go uprawia, nie zgarsza ich taka myśl, ale NIE CHCĄ tego słuchać bo to intymna sprawa każdego z nas. Każdy ma do tego prawo - żeby nie wysłuchiwać odgłosów seksu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
ale ona się nie oburza tym, że oni ten seks jeszcze uprawiają. Ona się oburza tym, że nie potrafią się zachować i robią to na tyle głośno, że jej to przeszkadza !!!! Ja też czułabym się źle jakbym musiała wysłuchiwać odgłosów, których nie chcę, szczególnie moich rodziców. Uważam to za świńskie zachowanie i tyle :-/ niech sobie uprawiają seks ile chcą ale nie tak, żeby każdy słyszał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
.
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#71 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Nie wiem, ja w jej wypowiedziach nie widzę oburzenia seksem, tylko hałasem.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Ja ze stoperami mam problem bo wtedy nie usłyszę budzika, albo jak ustawię głośniej budzik a stopery wypadną (miewałam tak) to budzik wywoła u mnie "zawał serca". Może Autorka też coś takiego ma?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pokaz rodzicom watek, na bank beda szczesliwi iz wychowali taka dorosla dziewczynke, która - zamiast przy wspolnym zmywaniu naczyn rzucic "Mamo moze by tak lózko troche dalej od sciany" i mrugnac porozumiewawczo - szuka rozwiazania problemu w Internecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja tez w wieku Autorki wstydziłabym się pogadac z rodzicami, zaczac rozmowe. Jesli naprawde to lozko tak wali i stuka a Ona ma pokój pod nimi to nie dziwcie sie że spac nie moze
![]() Ciekawe czy ktoras z nas zasnelaby przy takim huku? Nie wnikajac czy bulwersuje ją sam fakt sexu czy przeszkadza to stukanie najlepszym rozwiązaniem bylaby rozmowa z rodzicami, moze np. z samą mamą. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Z drugiej strony sobie mysle, ze skoro autorka ma taki problem z wypowiedzeniem tego, to moze w domu nie jest tak super luzno, ale zawsze mozna wziac mame na strone i powiedziec ze kurcze, nie wiem co robiliscie wczoraj, ale nie moge spac i mnie to krepuje. No ale dawac czadu na wizazu i jeszcze tytulowac to okropni rodzice to jak trzylatka co sie wydziera ze mama i tata sa przeobrzydliwi bo sie caluuuuujoooommmmmmmmm ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Skoro przykładowo ze mną mama nigdy nie porozmawiała o seksie to czemu ja z łatwością miałabym zacząć rozmowę na ten temat?
![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
Delikatnie zasugeruj mamie że nie możesz się wyspać bo u nich w pokoju jest głośno.
Fajnie że rodzice się kochają ale popieram autorkę,sama bym czuła się skrępowana tą sytuacją ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wg mnie. 1. Tytul watku. Okropni rodzice fuj fuj, smia uprawiac seks. Czterolatek to tak moze postrzegac (i nazywac), nie dziewczyna, która wybiera sie na studia. Mama mogla z nia nie rozmawiac, moja tez nigdy na ten temat nie mówila, ale o pewnych rzeczach sie chocby z biologii wie. 2. Cóz no, ja o zyciu seksualnym swoich rodziców publicznie bym mówic nie potrafila. I nie widze w tym wypadku innej opcji niz szczera rozmowa. Nie rozumiem na jaka pomoc liczyla autorka. "Schowaj prezerwatywy?" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
Może ja jestem jakaś inna albo sama jestem gówniarą<rocznik 93> ale ja nie rozumiem takich postów jak "wyluzuj" "ciesz się,że się kochają" "daj sobie spokój". Naprawdę fajnie to bym się nie czuła słysząc jak moi rodzice uprawiają sex. Ja rozumiem,że to robią i NIC do tego nie mam,super,że dalej się kochają ale nie mam ochoty tego słyszeć. Zaraz ktoś najedzie,że to nie mój dom a ich.
![]() ![]() Ja jak po maturze tak późno chodzę spać,to zazwyczaj sobie włączam w miarę głośno muzykę czy tam telewizor,tak zapobiegawczo ![]() PS: W sumie trochę nadinterpretowałam,bo o darciu tu nic nie widzę i autorce też nie wiadomo o co chodzi ,no ale ja napisałam jak ja odbieram sex rodziców ![]() Edytowane przez tobiaszowa Czas edycji: 2012-06-01 o 22:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Powiedziałabym rodzicielce pół żartem pól serio: mamo kupię wam na rocznicę materac łóżkowy! Bo wasz skrzypi jakby tam figlowała cała ulica na raz a nie dwoje małych ludzi
![]() No, ale akurat jeśli o TEN temat chodzi mam z mamą dobre układy, więc i większej krępacji by nie było. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
po drugiej stronie szafy
|
Tego autorka nie napisała.
Wiadomo. O walące w ścianę i skrzypiące łóżko.
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Dziś jest nowy dzień, zapewne autorka jest już po rozmowie z rodzicami.
Mam nadzieję, że jest lepiej i rodzice zastosowali jakieś wytłumiające tricki ![]() Może teraz odsypia te wszystkie dni, podczas których rodzice jeździli z łóżkiem po pokoju.
![]() |
#85 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też nie rozumiem postów "wyluzuj", "kup stopery w uszy", "ciesz się, że się kochają" itd bo wg mnie to intymna sprawa. Ja jestem od Ciebie 3 lata starsza a dalej nie rozumiem tych postów i wiem, że rodzice uprawiają seks, ja też jak już pisałam w wieku 50lat będę uprawiać bo uwielbiam to robić ale nie w taki sposób, żeby ktoś to słyszał :-/ Rozumiem autorkę, że czuje dyskomfort słuchając tego. Nie rozumiem za to dziewczyn, które zarzucają jej, że ma problem z podejściem do seksu, żeby wydoroślała i na pewno ja brzydzi to, że oni JESZCZE to robią. A wg mnie ona z tym problemu nie ma, natomiast ma problem z okropnym wg niej zachowaniem rodziców - dla mnie takie zachowanie też jest okropne (jak ktoś się wręcz obnosi z tym seksem, nie interesuje go , że ktoś to słyszy) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja mając 9 lat wbiegłam rodzica do sypialni. Bo słyszałam jakieś śmiechy i byłam zainteresowana no niestety była to noc i nakryłam rodziców na współżyciu:P to było tylko raz:P później nie było takich wybryków
![]() ![]()
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Jadąc wczoraj na zakupy z tatą, powiedziałam ,że wczoraj w ogóle nie mogłam spać było tak głośno i że ciężko mi się zasypia codziennie, ponieważ jest dość głośno (przy czym cała się zarumieniłam). Dzisiaj było cichutko, są rezultaty
![]() Ja jestem rocznik 93 też ![]() Jeśli znowu będzie na tyle głośno, że nie będzie dało się spać, ponownie z nimi pogadam, a raczej zasugeruję coś, bo trochę się wstydzę, cóż. ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- I sexić się mogą ![]() Edytowane przez amia Czas edycji: 2012-06-02 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
po drugiej stronie szafy
|
Gratuluję odwagi Autorko
![]() ![]()
![]() |
#90 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.