Muszę wkońcu schudnąć !!! - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-06-04, 16:20   #61
czekliii
Raczkowanie

Dot.: Muszę wkońcu schudnąć !!!

Niestety jak się poczuje ta stabilność związku to trochę mniej się przejmujemy wyglądem niż jak chcemy się komuś przypodobać aby zwrócił na nas uwagę. Tak było u mnie, Ja ze swoim Tż jestem od 5 lat, 3 lata byliśmy na odległość i wtedy jakoś trzymałam dietę i ćwiczyłam, ale teraz gdy mieszkamy ze sobą na prawdę cięzko jest mi się zmotywować.
Ale nie ma co się nad sobą rozczulać trzeba się wziąć w garść :0
a stosujecie jakieś spalacze?
czekliii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-04, 16:27   #62
angelhorse
Rozeznanie

GG do angelhorse

Cytat:
Napisane przez verr a Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie mi, czy wy tak tylko dietke preferujecie czy keszcze jakies cwiczenia, sporty..?;> jak to u Was wygląda?
Niestety sama dietka nie wystarczy, ja nie lubie ćwiczyć ale zmuszam się do biegania, kręcenia hula-hopem po 10-15min, oraz trening z Ewą Chodakowską :P

Cytat:
Napisane przez Siejusia Pokaż wiadomość
Ja dziś zaczęłam biegać z TŻtem
Wiecie, stanęłam po ponad tygodniu jedzenia zdrowych rzeczy na wagę. Dziewczyny, 3 kg mniej. A w ogóle się nie głodzę. Jem po prostu ciemne pieczywko, smażę bez tłuszczu na teflonie i dbam o odpowiednią ilość błonnika w diecie. Pamiętajcie więc o błonniku
A jak u Was?
Brawa za jogging i brawa za spadek wagi
Super ze przez tydzień udało ci sie zrzucić 3 kg ja bym chyba tyle nie straciła za jeden tydzień. góra 1,5kg ;P

Cytat:
Napisane przez daisy258 Pokaż wiadomość
zamówiłam dziś hula hop takie z wypustkami może coś pomoże a jak nie to chociaż troche nigdy nie zaszkodzi
Ja kręce tym zwykłym hula-hopem i mam siniaki na biodrach nieźle :d
Ale chciałabym posiadać te z wypustkami ile dałaś za nie?

Cytat:
Napisane przez Kaaef Pokaż wiadomość
Właśnie jak się ma faceta to się powinno schudnąć, żeby się mu podobać! (ja wiem, że On mówi, że się mu podobasz, ale niech mu japa opadnie, jak zobaczy, że się zmieniłaś na jeszcze lepsze )
Ja mam tak ze nie chce mieć chłopaka gdy jestem gruba
Musze być chuda i wgl żeby mieć pewność siebie , bo tak to to unikam ludzi .
Stary 2012-06-04, 16:31   #63
Kaaef
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czekliii Pokaż wiadomość
Niestety jak się poczuje ta stabilność związku to trochę mniej się przejmujemy wyglądem niż jak chcemy się komuś przypodobać aby zwrócił na nas uwagę.

U mnie jest odwrotnie. Mam jakiś taki bodziec, że mam faceta i mu pasuję, ALE muszę wyglądać coraz lepiej i lepiej, bo faceci lubią zadbane kobiety (chociaż nie powiem, żebym nie miała dni, kiedy nawet sama sobie się nie podobam, a on mi powtarza, że jestem piękna, etc...). Poza tym lubię o siebie dbać i dobrze wyglądać tym bardziej, że dzisiaj dowiedziałam się, że do 16.07 czeka mnie dietka lekutka i miękutka to się jeszcze trochę zrzuci.
Stary 2012-06-04, 17:29   #64
ryba91
Zakorzenienie

Dzięki Siejusia MAM DUŻĄ MOTYWACJE I WSPARCIE więc widze raczej poytywnie to odchudzanie już zakupy zrobione :P ( kasza gryczana, graham,wędlina drobiowa, ogórek i pomidor itd. ) więc w sklepie nic mnie nie skusii bo nie będę musiała tam przez 2-3 dni najbliższe iść :P

_________________________ ________
Jest: 80 kg
Cel: 60/58 kg
ryba91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-04, 18:28   #65
Siejusia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez angelhorse Pokaż wiadomość
Brawa za jogging i brawa za spadek wagi
Super ze przez tydzień udało ci sie zrzucić 3 kg ja bym chyba tyle nie straciła za jeden tydzień. góra 1,5kg ;P

Dziękuję serdecznie
Wiesz, ze mną jest tak, ze pierwsze 5 kg, to moment, ale kolejne...
A brawa należą się mojemu mężowi To on zwlókł mnie z łóżka Tak potwornie nie chciało mi się wstawać...
Najgorsze, że mamy dziś rocznicę ślubu i dostaliśmy mnóstwo słodkości...

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
Dzięki Siejusia MAM DUŻĄ MOTYWACJE I WSPARCIE więc widze raczej poytywnie to odchudzanie już zakupy zrobione :P ( kasza gryczana, graham,wędlina drobiowa, ogórek i pomidor itd. ) więc w sklepie nic mnie nie skusii bo nie będę musiała tam przez 2-3 dni najbliższe iść :P

_________________________ ________
Cel: 60/58 kg
I tak ma być Nie ma to jak dobre nastawienie
Stary 2012-06-04, 18:52   #66
Kaaef
Zadomowienie

Cytat:
Najgorsze, że mamy dziś rocznicę ślubu i dostaliśmy mnóstwo słodkości...
Gratuluję ale pamiętaj, nie wolnooooooo
Stary 2012-06-04, 20:39   #67
Siejusia
Zadomowienie

Cytat:
Gratuluję ale pamiętaj, nie wolnooooooo

Dziękuję bardzo
Wiecie co... Dziś nie będę pisała o tym co zjadłam, ale obiecuję uroczyście, że w tym tygodniu odpokutuję z nawiązką
Stary 2012-06-04, 20:41   #68
daisy258
Przyczajenie

zamówiłam na allegro myśle że jutro będzie duzo nie kosztowalo niecałe 40zl tylko musze sie nauczyc nim krecic

69-68-67-66-65-64-63-62-61-60 -59-58
daisy258 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-04, 20:46   #69
angelhorse
Rozeznanie

GG do angelhorse

Cytat:

zamówiłam na allegro myśle że jutro będzie duzo nie kosztowalo niecałe 40zl tylko musze sie nauczyc nim krecic

o to super myślałam że jest droższe
Ponoć tym z wypustkami ciężej się kręci xd Ciekawa jestem , chyba sobie je zakupie przy najbliższym przypływie gotówki;d Jak narazie kręce zwykłym;d
Dziś dzień bez żadnego wysiłku fizycznego bo nie mam czasu Romans z chemią czas zacząć no ale jak tu się uczyć jak jestem wizażomanką;d
Stary 2012-06-04, 20:52   #70
daisy258
Przyczajenie

Cytat:
Ja dziś zaczęłam biegać z TŻtem

Wiecie, stanęłam po ponad tygodniu jedzenia zdrowych rzeczy na wagę. Dziewczyny, 3 kg mniej. A w ogóle się nie głodzę. Jem po prostu ciemne pieczywko, smażę bez tłuszczu na teflonie i dbam o odpowiednią ilość błonnika w diecie. Pamiętajcie więc o błonniku
A jak u Was?
Siejusia napisz dokładniej co jadasz w ciągu dnia szczególnie chodzi mi o błonnik, sama jakoś jeszcze nie potrafie odpowiednio łączyć pokarmów

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

[QUOTE=angelhorse;34510519]
Ponoć tym z wypustkami ciężej się kręci xd

Ja nie potrafie zadnym to moze latwiej bedzie mi sie nauczyc (taką mam nadzieje)

Stary 2012-06-04, 21:01   #71
Siejusia
Zadomowienie

Cytat:
Siejusia napisz dokładniej co jadasz w ciągu dnia szczególnie chodzi mi o błonnik, sama jakoś jeszcze nie potrafie odpowiednio łączyć pokarmów
3 łyżki otrąb owsianych dziennie, najlepiej z jogurtem naturalnym. Ale podziel to na 3 porcje, rano, południe wieczór. Pumpernikiel i ciemne pieczywo ma sporo błonnika. Kasza jęczmienna, brązowy ryż, daktyle, marakuja, soja, groch, biała fasola... A to tylko wierzchołek góry lodowej
Wpisz w Google np. "błonnik w czym" i znajdziesz całe listy. Wtedy tylko wybieraj to, co lubisz najbardziej
Generalnie nie robię nie wiadomo jakich dietetycznych potraw. Staram się żeby w każdym posiłku był jakiś mocno błonnikowy element, mało tłuszczu. Dużo na talerzu (najadają się oczy), a mało kalorii.
Stary 2012-06-04, 21:10   #72
daisy258
Przyczajenie

a czy stosujecie dodatkowo jakis "cudowny" dodatek? mam na myśli tabletki odchudzające, jakieś proszki do wody itp?

Stary 2012-06-04, 21:23   #73
angelhorse
Rozeznanie

GG do angelhorse

Cytat:
a czy stosujecie dodatkowo jakis "cudowny" dodatek? mam na myśli tabletki odchudzające, jakieś proszki do wody itp?
Ja kiedyś stosowałam ocet jabłkowy przed każdym posiłkiem(łyżka octu jabłkowego+reszta wody) ponoć usuwa złogi toksyn z organizmu oraz wspomaga odchudzanie;d
Kiedy mam straszny głód to piję goodbye apetitte (był u nas w promocji za 10zł ,za 30 zł bym tego nie kupiła;d )
Wolę nie używać żadnych tabletek na odchudzanie bo słyszałam że gdy się je odstawi można łatwo przybrać Jedyne co stosuję to chrom ponieważ ogranicza łaknienie na słodycze
Stary 2012-06-04, 21:24   #74
Kaaef
Zadomowienie

Cytat:

Nie, nie, nie w życiu!
Stary 2012-06-04, 21:53   #75
Siejusia
Zadomowienie

Cytat:

Ja nie stosuję, ale wrócę do picia ciepłej wody z cytryną na czczo. Piłam przez jakiś czas ocet jabłkowy, ale nie będę już tego robiła.
Stary 2012-06-04, 22:02   #76
czekliii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez angelhorse Pokaż wiadomość
Kiedy mam straszny głód to piję goodbye apetitte (był u nas w promocji za 10zł ,za 30 zł bym tego nie kupiła;d )
:
to skorzystałyśmy z tej samej promocji pewnie w super-pharmie , czytałam trochę o tym i każdy pisze że to wielki pic na wode, ale że skład jest tylko i wyłącznie ziołowy to nie zaszkodzi. Jedyne czego ja się obawiam choć pewnie to głupie, że skoro to wypełnia żołądek, to czy np, nie rozciągnie go i że jak się nie będzie tego stosowało to ciągle będzie się chciało jeść
czekliii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-05, 05:54   #77
BuBu18
Raczkowanie

Ja jakiś czas temu piłam Aqua Slim, ale zauważyłam, że mam po tym większy apetyt Więc odstawiłam to ''cudo''.

BuBu18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-05, 07:34   #78
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BuBu18 Pokaż wiadomość
Ja jakiś czas temu piłam Aqua Slim, ale zauważyłam, że mam po tym większy apetyt Więc odstawiłam to ''cudo''.
też to piłam, na początku też myślałam, że jakoś tak apetyt rośnie, ale później po kilkudniowym (badajże 3-4 dni) spożywaniu było ok. Chociaż jak dla mnie to po prostu psychika, a nie jakieś proszki czy płyny do wody . tak samo jak napijesz się 30 minut przed posiłkiem szklanki naturalnej wody niegazowanej, to porcja obiadu jest dużo mniejsza.( o połowę napewno- tak było w moim przypadku ) i szklanka wody 40 minut po obiedzie i gotowe nikt nie jest głodny, mniej kalorii i mniej kasy. powiedzmy sobie szczerze te proszki to saszetka kosztuje ok 1,7-2,5 zł. prawda? a Woda 5 litrów kosztuje góra 2 złote. a wode mamy na 2 do 2,5 dnia. ;D zakładając ze 2 litry pijemy dziennie

_________________________ ______________-
Cel: 60/58kg

Edytowane przez ryba91
Czas edycji: 2012-06-05 o 07:36
ryba91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-05, 09:29   #79
dietka_
Przyczajenie

super, że wymieniacie się poradami ja też piję dużo wody no i zakupiłam sobie herbatkę zieloną z cytryną (lepsza niż zwykła). Wczoraj miałam jakiś straszny dzień, nie wiem czy to przez dietę, czy może przez okres, ale zrobiłam na nóżkach parę km i od razu lepiej. Koleżanka mi powiedziała, że widać jak nogi mi schudły co jest niespotykane w mojej sytuacji mam już luz w spodniach co jest kolejną motywacją, a jak wam idzie ?
dietka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-05, 12:51   #80
Siejusia
Zadomowienie

Ja- maniaczka Yerby- zamówiłam sobie taką, która działa oczyszczająco na organizm. Jestem zadowolona. U mnie zmniejsza łaknienie
Stary 2012-06-05, 13:20   #81
MoniaD79
Raczkowanie

Witam wszystkich serdecznie
Trafiłam na Wizaz.pl jakieś 3 miesiące temu dzięki reklamie specyfiku, od której chciało mi się śmiać. Ale postanowiłam zobaczyć co inni sądzą o czymś takim i trafiłam na dyskusję na tej stronce. Pomimo, że dyskusja była na 24 strony to zaczęłam czytać od początku. I jakie miłe zaskoczenie gdy pojawiły się osoby które zaczęły dyskutować o swoich problemach z wagą i jak jej się pozbyć. A co najważniejsze pisały o swoich wzlotach i upadkach, o codziennych postępach, problemach i wiedziałam, że trafiłam na skarbnice wiedzy, której próżno szukać w książkach. Tu było samo życie.
Jeśli ktoś jest zainteresowany polecam lekturę tego tematu:
Fast Slim New Generation? Czy ktoś to stosował?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=324025
Osoby tam "poznane" między innymi: fortune13, magdzie, Olekk, Mania1991, Mystiquee, marecki271, Megha (nie wymienię wszystkich bo to niemożliwe sorki jak ktoś tam się udzielał a nie napisałam). Pozwalają na spojrzenie inne na temat odchudzania. Teraz wiem, że jest potrzebny ktoś kto podtrzyma na duchu, pogrozi czasem. Jednym słowem walcząc z czymkolwiek potrzebna jest grupa wsparcia.
Szukałam jej i powoli traciłam nadzieję, że ją znajdę i dziś chyba znalazłam.

Będę szczęśliwa jak przyjmiecie mnie do swego grona .

Wiem, że to trochę długi wywód ale muszę się w końcu z kimś podzielić moimi troskami. Więc wybaczcie jak przynudzam.

Mam już swoje lata (wiek Chrystusowy) a i prób odchudzania coś koło tego. Rok temu urodziłam synka i po porodzie byłam szczęśliwa nie dość, że po ciąży ważyłam mniej niż przed to chudłam ale niestety do czasu. Problemy z synkiem, pobyty w szpitalu i stres czy wszystko się ułoży, to dla mnie nie jest dobre towarzystwo do odchudzania. Zamiast zaciskającego się żołądka mam ogromny apetyt i jem wszystko i 3 razy więcej niż potrzeba, a najlepiej słodycze. Więc znów przytulałam kolejne kilogramy.
Ale 3 miesiące temu powiedziałam muszę coś z tym zrobić. Oczywiście moja silna (słaba) wola podpowiadała "może jutro", ale przemogłam się zastosowałam dietę kopenhaska i schudłam 6 kg ale oczywiście trochę problemów i znów przybyło 4 kg na szczęście zaczęłam przygotowania do odchudzania wszystko małymi kroczkami. Kupiłam steper skrętny i codziennie rano i po południu chodzę z początku po 5 minut teraz już 12minut to i tak sukces. Teraz jestem w trakcie kupowania spodni neoprenowych i pasa. Z tego co czytałam to super spalacze tłuszczu i żadna chemia. Jeszcze dieta ale to wiem, że najlepszą jest MŻ czyli mniej żreć. Kiedyś w jakiejś gazecie przeczytałam dobry przepis na odchudzanie. Jeść często robić przerwy 3 godzinne pomiędzy posiłkami i jeść dużo ale zieleninki. A jak jesteś zaproszona na jakieś imieninki to jak najbardziej zjedz 1 mały kawałek ciasta wypij herbatkę ale traktuj to jak posiłek i kolejne 3 godziny to tylko woda.

Tak więc zaczynam od jutra
Startuję waga (aż strach pisać) 84kg przy wzroście 160cm

Trzymam kciuki za wszystkich a wy trzymajcie za mnie i piszcie piszcie bo to najlepsza motywacja.

-------------
84->83-> ...-> 67->66->65
MoniaD79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-05, 16:37   #82
Kaaef
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dietka_ Pokaż wiadomość
super, że wymieniacie się poradami ja też piję dużo wody no i zakupiłam sobie herbatkę zieloną z cytryną (lepsza niż zwykła). Wczoraj miałam jakiś straszny dzień, nie wiem czy to przez dietę, czy może przez okres, ale zrobiłam na nóżkach parę km i od razu lepiej. Koleżanka mi powiedziała, że widać jak nogi mi schudły co jest niespotykane w mojej sytuacji mam już luz w spodniach co jest kolejną motywacją, a jak wam idzie ?
Wczoraj pierwszy raz od 10 dni założyłam coś innego niż dres i kopara mi opadła. Mega luzy w spodniach, szok. Jak ja teraz wyglądam
Stary 2012-06-05, 19:56   #83
Kania86
Raczkowanie

Cytat:
Pewnie że razem powalczymy. Wiesz, co ... przeczytałam, że fajnie jest mieć jakiś cel konkretny. Ja chcę troszkę dokuczyć byłemu hehe no a jakie korzyści sama z tego wyniosę już się nie mogę doczekać gdy mam ochotę na coś słodkiego wyobrażam sobie siebie w obcisłej sukience- pomaga
Tak cudownie jest miec taki cel w glowie... Ja caly czas mysle o tym, co powiedza moje kolezanki... np. ,,Boze jak ty swietnie wygladasz, a niedawno urodzilas dziecko! " Bylo by pieknie, to mnie nakreca

Cytat:
---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Ja staram się jeść bardzo mało, ale bardzo regularnie i maksymalnie zdrowo. Byłam w styczniu u dietetyka, ale wszystkie rady rzuciłam w kąt Jestem cholernie niekonsekwentna. Moim problemem jest to, że popadam w skrajności, albo nie jem wcale, albo się opycham Staram się z tym walczyć, bo to nie jest ani zdrowe, ani mądre.
Niestety znam to. Robie jakby sobie na zlosc i po prostu opycham sie. Musimy byc silne i trzymac sie razem.

Cytat:

Dobrze jest tez obciazyc hula kop np. woda. Tez zawsze mam po tym siniaki. Na talie na prawde dziala. Warto tez nauczyc sie krecic w dwie strony.

DZIEWCZYNY MOZE WYZNACZMY SOBIE DZIEN WAZENIA I MIERZENIA. TO JESZCZE BARDZIEJ NAS ZMOTYWUJE. CO WY NA TO?
25.06 ?

70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58
Kania86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-05, 21:41   #84
Siejusia
Zadomowienie

Cytat:
Wczoraj pierwszy raz od 10 dni założyłam coś innego niż dres i kopara mi opadła. Mega luzy w spodniach, szok. Jak ja teraz wyglądam
Bardzo się cieszę

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Kania86 Pokaż wiadomość
Niestety znam to. Robie jakby sobie na zlosc i po prostu opycham sie. Musimy byc silne i trzymac sie razem.

DZIEWCZYNY MOZE WYZNACZMY SOBIE DZIEN WAZENIA I MIERZENIA. TO JESZCZE BARDZIEJ NAS ZMOTYWUJE. CO WY NA TO?

No dokładnie

Ja uważam że pomysł jest mega, ale ja podejdę do niego w przyszłym tygodniu, bo ten tydzień (rocznicowy) obfituje w przyjęcia... Nie dam rady się wyłamywać, tym bardziej że to dla nas...
Stary 2012-06-05, 21:51   #85
angelhorse
Rozeznanie

GG do angelhorse

Cytat:
Napisane przez Kania86 Pokaż wiadomość
Tak cudownie jest miec taki cel w glowie... Ja caly czas mysle o tym, co powiedza moje kolezanki... np. ,,Boze jak ty swietnie wygladasz, a niedawno urodzilas dziecko! " Bylo by pieknie, to mnie nakreca

Dobrze jest tez obciazyc hula kop np. woda. Tez zawsze mam po tym siniaki. Na talie na prawde dziala. Warto tez nauczyc sie krecic w dwie strony.

O z wodą to już bym nie dała rady;d
Świetny pomysł z tym samym terminem ważenia
jaki proponujecie?
Np. zmierzmy się i zważmy jutro a potem dopiero za 2 tygodnie
Stary 2012-06-06, 02:23   #86
konstel
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
Interesuję się trochę dietetyką i tak czytając was chciałabym udzielić wam kilku rad- jeśli nie chcecie wcale nie musicie korzystać.
Z postów wywnioskowałam, że zgromadziło się tutaj sporo dziewczyn/kobiet które dużo lub drastycznie schudły po czym kilogramy wróciły. Zapewne wynika to z kilku podstawowych błędów takich jak: głodówka (diety 1000, 1200 kcal niedopasowane do waszego zapotrzebowania)- więcej o tego typu diecie, o tym jak szkodzi m.in. spowolnienie metabolizmu, wyniszczenie organizmu i następującym po tym efekcie jojo możecie przeczytać w linku, który jest w moim podpisie.
To co wam polecam to jedzenie pięciu posiłków dziennie i wyliczenie sobie dziennego zapotrzebowania na kcal i odjęcie od tego 300 kcal- wtedy bez problemu schudniecie, bardzo fajne przykłady na posiłki są w wątku "nasze jadłospisy"
Jeśli chcecie, mogę napisać coś więcej, jeśli macie pytania- zapytajcie. Mam nadzieję, że przede wszystkim przeczytacie link w podpisie. Życzę wam powodzenia

Edytowane przez konstel
Czas edycji: 2012-06-06 o 02:24
konstel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-06, 10:55   #87
dietka_
Przyczajenie

Któraś tu pisała żeby sobie wyznaczyć konkretny dzień dla wszystkich na ważenie. Ja proponuję poniedziałek. Zaczyna się nowy tydzień, no i jest motywacja żeby nie podjadać na weekendzie
dietka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-06, 13:26   #88
Kaaef
Zadomowienie

Cytat:
Któraś tu pisała żeby sobie wyznaczyć konkretny dzień dla wszystkich na ważenie. Ja proponuję poniedziałek. Zaczyna się nowy tydzień, no i jest motywacja żeby nie podjadać na weekendzie
Jestem całkowicie za
Stary 2012-06-06, 17:44   #89
Kania86
Raczkowanie

Cytat:
Ja rowniez uwazam, ze poniedzialek bedzie najlepszy. Juz nie moge sie doczekac najblizszego, choc przede mna beda pokusy...
Dobra dam rade. Dzisiaj jedna wpadka, ale bylo tez duuuuuuuuuuzo cwiczen, wiec mam nadzieje, ze bedzie ok.
A wiec trzymamy sie dalej!
25.06 ?

70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58
Kania86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-06, 20:28   #90
angelhorse
Rozeznanie

GG do angelhorse

Hejka Co taka Cisza tu panuje?
Dziś nie zbyt udany dzień (czyt.problemy w szkole) dlatego też wpadło więcej jedzenia...
Śń: 3 x pieczywo raz+ 2 jajka + makrela+ twaróg
Śń II: Ciemne pieczywo z dynią + serek
Śń III: Marchew
Obiad: Pomidorowa zupa
Kolacja( tu zaczyna się tragedia, pojechałam z mamą na zakupy i do babci ) :
Bułka + kabanos
Ciabata
Truskawki
10 dag szynki
lód z karmelem z mac donalda

Jak myślicie ile to gdzieś będzie w sumie kcal
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości