![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Muszę wkońcu schudnąć !!!
Niestety jak się poczuje ta stabilność związku to trochę mniej się przejmujemy wyglądem niż jak chcemy się komuś przypodobać aby zwrócił na nas uwagę. Tak było u mnie, Ja ze swoim Tż jestem od 5 lat, 3 lata byliśmy na odległość i wtedy jakoś trzymałam dietę i ćwiczyłam, ale teraz gdy mieszkamy ze sobą na prawdę cięzko jest mi się zmotywować.
Ale nie ma co się nad sobą rozczulać trzeba się wziąć w garść :0 a stosujecie jakieś spalacze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Super ze przez tydzień udało ci sie zrzucić 3 kg ![]() Cytat:
![]() Ale chciałabym posiadać te z wypustkami ![]() Cytat:
![]() Musze być chuda i wgl żeby mieć pewność siebie , bo tak to to unikam ludzi . ![]()
![]() |
![]() |
#63 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie jest odwrotnie. Mam jakiś taki bodziec, że mam faceta i mu pasuję, ALE muszę wyglądać coraz lepiej i lepiej, bo faceci lubią zadbane kobiety (chociaż nie powiem, żebym nie miała dni, kiedy nawet sama sobie się nie podobam, a on mi powtarza, że jestem piękna, etc...). Poza tym lubię o siebie dbać i dobrze wyglądać tym bardziej, że dzisiaj dowiedziałam się, że do 16.07 czeka mnie dietka lekutka i miękutka ![]()
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Siejusia
![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ ________ Jest: 80 kg Cel: 60/58 kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję serdecznie ![]() Wiesz, ze mną jest tak, ze pierwsze 5 kg, to moment, ale kolejne... ![]() A brawa należą się mojemu mężowi ![]() ![]() Najgorsze, że mamy dziś rocznicę ślubu i dostaliśmy mnóstwo słodkości... ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Dziękuję bardzo ![]() Wiecie co... Dziś nie będę pisała o tym co zjadłam, ale obiecuję uroczyście, że w tym tygodniu odpokutuję z nawiązką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
Ja kręce tym zwykłym hula-hopem i mam siniaki na biodrach
![]() Ale chciałabym posiadać te z wypustkami ![]() zamówiłam na allegro myśle że jutro będzie duzo nie kosztowalo niecałe 40zl tylko musze sie nauczyc nim krecic ![]()
![]() |
#69 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
o to super ![]() ![]() Ponoć tym z wypustkami ciężej się kręci xd Ciekawa jestem , chyba sobie je zakupie przy najbliższym przypływie gotówki;d Jak narazie kręce zwykłym;d Dziś dzień bez żadnego wysiłku fizycznego bo nie mam czasu ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#70 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- [QUOTE=angelhorse;34510519] Ponoć tym z wypustkami ciężej się kręci xd Ja nie potrafie zadnym to moze latwiej bedzie mi sie nauczyc (taką mam nadzieje)
![]() |
![]() |
#71 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wpisz w Google np. "błonnik w czym" i znajdziesz całe listy. Wtedy tylko wybieraj to, co lubisz najbardziej ![]() Generalnie nie robię nie wiadomo jakich dietetycznych potraw. Staram się żeby w każdym posiłku był jakiś mocno błonnikowy element, mało tłuszczu. Dużo na talerzu (najadają się oczy), a mało kalorii. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
a czy stosujecie dodatkowo jakis "cudowny" dodatek? mam na myśli tabletki odchudzające, jakieś proszki do wody itp?
![]() |
#73 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kiedy mam straszny głód to piję goodbye apetitte (był u nas w promocji za 10zł ,za 30 zł bym tego nie kupiła;d ) Wolę nie używać żadnych tabletek na odchudzanie bo słyszałam że gdy się je odstawi można łatwo przybrać ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#74 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie, nie, nie ![]()
![]() |
![]() |
#75 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie stosuję, ale wrócę do picia ciepłej wody z cytryną na czczo. Piłam przez jakiś czas ocet jabłkowy, ale nie będę już tego robiła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Ja jakiś czas temu piłam Aqua Slim, ale zauważyłam, że mam po tym większy apetyt
![]()
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() _________________________ ______________- Jest: 80 kg Cel: 60/58kg Edytowane przez ryba91 Czas edycji: 2012-06-05 o 07:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
Ja- maniaczka Yerby- zamówiłam sobie taką, która działa oczyszczająco na organizm. Jestem zadowolona. U mnie zmniejsza łaknienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich serdecznie
Trafiłam na Wizaz.pl jakieś 3 miesiące temu dzięki reklamie specyfiku, od której chciało mi się śmiać. Ale postanowiłam zobaczyć co inni sądzą o czymś takim i trafiłam na dyskusję na tej stronce. Pomimo, że dyskusja była na 24 strony to zaczęłam czytać od początku. I jakie miłe zaskoczenie gdy pojawiły się osoby które zaczęły dyskutować o swoich problemach z wagą i jak jej się pozbyć. A co najważniejsze pisały o swoich wzlotach i upadkach, o codziennych postępach, problemach i wiedziałam, że trafiłam na skarbnice wiedzy, której próżno szukać w książkach. Tu było samo życie. Jeśli ktoś jest zainteresowany polecam lekturę tego tematu: Fast Slim New Generation? Czy ktoś to stosował? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=324025 Osoby tam "poznane" między innymi: fortune13, magdzie, Olekk, Mania1991, Mystiquee, marecki271, Megha (nie wymienię wszystkich bo to niemożliwe sorki jak ktoś tam się udzielał a nie napisałam). Pozwalają na spojrzenie inne na temat odchudzania. Teraz wiem, że jest potrzebny ktoś kto podtrzyma na duchu, pogrozi czasem. Jednym słowem walcząc z czymkolwiek potrzebna jest grupa wsparcia. Szukałam jej i powoli traciłam nadzieję, że ją znajdę i dziś chyba znalazłam. Będę szczęśliwa jak przyjmiecie mnie do swego grona ![]() ![]() Wiem, że to trochę długi wywód ale muszę się w końcu z kimś podzielić moimi troskami. Więc wybaczcie jak przynudzam. Mam już swoje lata ![]() Ale 3 miesiące temu powiedziałam muszę coś z tym zrobić. Oczywiście moja silna (słaba) wola podpowiadała "może jutro", ale przemogłam się zastosowałam dietę kopenhaska i schudłam 6 kg ale oczywiście trochę problemów i znów przybyło 4 kg na szczęście zaczęłam przygotowania do odchudzania wszystko małymi kroczkami. Kupiłam steper skrętny i codziennie rano i po południu chodzę z początku po 5 minut teraz już 12minut to i tak sukces. Teraz jestem w trakcie kupowania spodni neoprenowych i pasa. Z tego co czytałam to super spalacze tłuszczu i żadna chemia. Jeszcze dieta ale to wiem, że najlepszą jest MŻ czyli mniej żreć. Kiedyś w jakiejś gazecie przeczytałam dobry przepis na odchudzanie. Jeść często robić przerwy 3 godzinne pomiędzy posiłkami i jeść dużo ale zieleninki. A jak jesteś zaproszona na jakieś imieninki to jak najbardziej zjedz 1 mały kawałek ciasta wypij herbatkę ale traktuj to jak posiłek i kolejne 3 godziny to tylko woda. Tak więc zaczynam od jutra ![]() Startuję waga (aż strach pisać) 84kg przy wzroście 160cm Trzymam kciuki za wszystkich a wy trzymajcie za mnie i piszcie piszcie bo to najlepsza motywacja. ![]() ------------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#83 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
DZIEWCZYNY MOZE WYZNACZMY SOBIE DZIEN WAZENIA I MIERZENIA. TO JESZCZE BARDZIEJ NAS ZMOTYWUJE. CO WY NA TO? ![]()
![]() |
![]() |
#84 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
No dokładnie ![]() Ja uważam że pomysł jest mega, ale ja podejdę do niego w przyszłym tygodniu, bo ten tydzień (rocznicowy) obfituje w przyjęcia... Nie dam rady się wyłamywać, tym bardziej że to dla nas... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Świetny pomysł z tym samym terminem ważenia ![]() jaki proponujecie? Np. zmierzmy się i zważmy jutro a potem dopiero za 2 tygodnie ![]()
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Interesuję się trochę dietetyką i tak czytając was chciałabym udzielić wam kilku rad- jeśli nie chcecie wcale nie musicie korzystać. Z postów wywnioskowałam, że zgromadziło się tutaj sporo dziewczyn/kobiet które dużo lub drastycznie schudły po czym kilogramy wróciły. Zapewne wynika to z kilku podstawowych błędów takich jak: głodówka (diety 1000, 1200 kcal niedopasowane do waszego zapotrzebowania)- więcej o tego typu diecie, o tym jak szkodzi m.in. spowolnienie metabolizmu, wyniszczenie organizmu i następującym po tym efekcie jojo możecie przeczytać w linku, który jest w moim podpisie. To co wam polecam to jedzenie pięciu posiłków dziennie i wyliczenie sobie dziennego zapotrzebowania na kcal i odjęcie od tego 300 kcal- wtedy bez problemu schudniecie, bardzo fajne przykłady na posiłki są w wątku "nasze jadłospisy" Jeśli chcecie, mogę napisać coś więcej, jeśli macie pytania- zapytajcie. Mam nadzieję, że przede wszystkim przeczytacie link w podpisie. Życzę wam powodzenia ![]() Edytowane przez konstel Czas edycji: 2012-06-06 o 02:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Przyczajenie
|
Któraś tu pisała żeby sobie wyznaczyć konkretny dzień dla wszystkich na ważenie. Ja proponuję poniedziałek. Zaczyna się nowy tydzień, no i jest motywacja żeby nie podjadać na weekendzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#89 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dobra dam rade. Dzisiaj jedna wpadka, ale bylo tez duuuuuuuuuuzo cwiczen, wiec mam nadzieje, ze bedzie ok. A wiec trzymamy sie dalej! ![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
Hejka
![]() ![]() Dziś nie zbyt udany dzień (czyt.problemy w szkole) dlatego też wpadło więcej jedzenia... Śń: 3 x pieczywo raz+ 2 jajka + makrela+ twaróg Śń II: Ciemne pieczywo z dynią + serek Śń III: Marchew Obiad: Pomidorowa zupa Kolacja( tu zaczyna się tragedia, pojechałam z mamą na zakupy i do babci ![]() Bułka + kabanos Ciabata Truskawki 10 dag szynki lód z karmelem z mac donalda ![]() Jak myślicie ile to gdzieś będzie w sumie kcal ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.