|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwcowa wymianka! Artdeco, NYX, Eveline, Yves Rocher, Nail Tek, Bourjois!
z książek nic mnie nie zainteresowało za to tutaj znalazłam te dwie rzeczy
3. Płynny cień do powiek Avon kolor Platinum Ice NOWY srebrzysty 1. krem tonujący Ziaja kolor 01 naturalny przetestowany co do albumu. wydawnictwo to storti edizioni. Teks Anna Hill poprwaione przez Peter Matthews. stron posiada 64.
Wybierz rodzinę, której podarujesz na święta paczkę z najpotrzebniejszymi rzeczami. Wykorzystaj szansę jaką daje Ci los. Może dzięki Tobie te święta będą dla kogoś lepsze od poprzednich? www.szlachetnapaczka.pl Preferencje Moje próby tworzenia -wątek wizażowy |
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Czerwcowa wymianka! Artdeco, NYX, Eveline, Yves Rocher, Nail Tek, Bourjois!
podobają mi się kuleczki Avon i ewentualnie błyszczyk bourjois (szkoda, że nuxe wymieniony, przydałaby mi się taka mała buteleczka
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,poza miniatura nic nie wpadlo mi w oko
Interesuja mnie zapachy,najchetniej miniatury wlasnie.
|
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Żeby wyszło w miarę równo, to tylko odsypka Khadi pasuje. Jeszcze jest taka sprawa, że mogłabym się wysłać dopiero za dwa tygodnie - jeśli Ci tak pasuje, to zapraszam
![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- bo właśnie ja przyjechałam, a rzeczy nie tzn wysyłam wcześniej umówione, a reszta musi poczekać zapraszam w przyszłości
|
|
|
|
|
#68 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety, nic dla siebie nie znalazłam.
|
|
|
|
|
#69 |
|
Rozeznanie
|
Zapraszam!!!
Zależy mi na czasie, niedługo zamykam wszystkie wątki a jeszcze trochę kosmetyków zostało! ![]()
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
a moglabys przypomnieć czym jesteś zainteresowana? Przepraszam, ale ostatnio mam mało czasu na wizaz i już nie wiem co czytałam a co nie U ciebie spodobała mi się książka "dzienniki carrie"
|
|
|
|
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic nie znalazłam w wątku
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post35018559 |
|
|
|
|
#77 |
|
Blessed be the fruit
|
Podoba mi się pomadka NYX i błyszczyk Burżuja, znajdziesz coś?
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
niestety, to co mi się podobało - wymienione
gdybyś coś dołożyła, daj znać
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.

Interesuja mnie zapachy,najchetniej miniatury wlasnie.
tzn wysyłam wcześniej umówione, a reszta musi poczekać