![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
stagnacja21 - a czemu chcesz zamienić buty? Za dużo pomarańczy czy coś nie pasuje w butach ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A czemu chcesz zmienić buty? Ja nie zakładam bransoletki bo mam sporą ozdobę z kamieni na sukience i nie chcę przesadzić ![]() Wczoraj przymierzałam sukienkę na poprawiny. Póki co nie kupiłam.. Co myślicie? A dzisiaj jedziemy z TŻcikiem po garnitur ![]()
![]() |
#63 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu chcesz buty zmieniać? skoro bukiet biały z pomarańczową wstążką to buty będą super dopełnieniem wszystkiego w kolorze przewodnim ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
wiesz co- jakoś ta sukienka dziwnie na biodrach się układa- tak sterczy. Fason i faktura są fajne ale mogłaby być bardziej dopasowana. Jak widzę jesteś szczupła a jakoś Cię kiecka "nadmuchuje"- chyba że tak na fotce wyszło ![]() trzymam kciuki za gajerek ![]()
![]() |
#64 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co myślicie o biżuterii? Może być, czy lepsze kryształki? Sukienka jest w kolorze śmietankowej bieli. qmpela86 co do sukienki na poprawiny to zgadzam się z magnusią, trochę dziwnie wygląda na biodrach. Ja bym szukała dalej na Twoim miejscu. ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Kurcze szkoda, że nie ma tych sklepów też w innych miastach, bo sukienka jest przepiękna i moja mam czegoś takiego właśnie szuka. Gdybyście gdzieś widziały coś podobnego to proszę dajcie znać. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
qmpela86 - sukienka bardzo ładna. Sama ten sam model przymierzałam ale niestety ten fason mnie poszerza w bioderkach i mam dupę jak stodołę.
Niestety ten model ma taki fason że na biodrach stoi i to tak wygląda ![]() stagnacja21 - też mam pomarańczowe dodatki (buty, kwiaty) ale biżuterię wybieram delikatną tzn długie kolczyki z kryształów Swarovskiego i bransoletka też z kryształów. Paznokcie będę miała też delikatne - francuzy. |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
stagnacja21 - My do tego sklepu jechałyśmy 80 km. W Naszym mieście jest butik co współpracuje z Modestą ale nie mieli tego modelu u Nas więc pojechałyśmy do salonu firmowego. Sukienki mają cudowne i dużo tańsze niż u Nas w butiki (różnica 150- 200 zł na sztuce)
Oni mają również sklep internetowy i bez problemu można zwrócić towar więc polecam zajrzeć do e-sklepu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#68 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
Mi się french jakoś przejadł i chciałabym go uniknąć. Zastanawiam się jednak, czy pomarańczowy (nie jaskrawy) pasuje na ślub, chyba że taki pomarańczowo czerwony? W ostateczności jakiś nude. Twoja biżuteria bardzo mi się podoba i cały czas się waham, czy coś w tym stylu, czy perły, które wkleiłam wcześniej. Moja sukienka z tym koronkowym bolerkiem kojarzy mi się trochę ze stylem retro, dlatego ciągle mi siedzą w głowie perły, ale nie jestem przekonana. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ciasto już gotowe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
niki19 - Ciasto bardzo dobre
![]() ![]() stagnacja21 - Naszego rozmiaru też nie mieli w sklepie ale ściągnęli Nam z innego sklepu gdzie mają ich towar. Jeśli coś Wam się podoba to proponuję zadzwonić do nich może powiedzą Wam gdzie w Waszym rejonie mają butik współpracujący. A Ja jeszcze w piżamie spaceruje po domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki! Witam was już jako młoda żonka
![]() Zostawiłam was na chwilkę a tu już nowy wątek ![]() ![]() Powiem wam jedno - was się nie da nadrobić! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
aaaaa jesteś w końcu ![]() ![]() Ja właśnie skończyłam sprzątać , za chwile idę się wykąpać i przygotować i czekam na gości ![]() ![]() ![]() Edytowane przez niki19 Czas edycji: 2012-06-09 o 15:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Czwartek - jeszcze troszkę odpoczywaliśmy, ale wieczorem przyjechała moja ciocia z USA z którą nie widziałam się 27 lat! To było przeżycie. Posiedzieliśmy do północy i pojechaliśmy do domku.
Piątek - dzień zaczął się juz bardziej intensywnie... a to jechaliśmy z ciastami, tato był tak przejęty, że raz tak zahamował, że miałabym wszytskie ciasta na głowie ![]() ![]() Sobota - NASZ WIELKI DZIEŃ. Ja wstałam spokojna i wyluzowana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzień drugi - wstaliśmy o 10-tej, skorzystaliśmy z takiej super kabiny prysznicowej, w ktorej była sauna ![]() ![]() W poniedziałek znów imprezka w domku, potem przenieśliśmy na podwórko, przynieśliśmy stoły tato grał na akordeonie, wujek wybijał rytm... były tańce i hulanki. Rodzice tż-ta wyjechali i ... wrócili po 10 minutach bo im jednak szkoda było wyjeżdżac. W środę mielismy sesje i pogoda byla super, nawet nam sloneczko wyszlo, a nie zapowiadało się ciekawie. Mam kilka zdjec, jestesmy ustawieni dla fotografa ale brat zrobił nam zdjecia telefonem... więc nie będzie tego efektu, ale jakaś namiastka... ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- zdjęcia wrzucę do klubu Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-06-09 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo miło się czyta taką wyczerpującą relację ![]() Super, że wszystko dobrze poszło. Podziwiam, że byłaś taka wyluzowana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Malgos aż mi się łezka w oku zakręciła
![]() ![]() ![]()
#78 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki a teraz kilka słów ogólnie, powiem wam, że alkoholu zostało nam strasznie dużo, na około 105 dorosłych (łącznie z poprawinami) nie poszła nam nawet połowa, a goście raczej pijący zwłaszcza przy weselu na pewno sobie nie żałują. Mieliśmy 209 butelek. Dużo potem rozdaliśmy. Ogromną popularnością cieszył się bimber mojego taty (ale to w sumie żadna nowość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A i zapomniałam dodać że kupiliśmy garnitur ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez qmpela86 Czas edycji: 2012-06-09 o 16:21 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Qmpela - Jak dla mnie nie musi mieć, drugi dzień jest już bardziej na luzie... tylko będzie widać różnicę, między białym a twoją sukienką...
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Malgos mało wam wódki poszło. My mamy 250 butelek na 120os (2dni). TŻ oszalał.. wiem ![]() ![]()
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Ja mam śmietankową biel. Nie mamy jeszcze kupionego garnituru, ale będziemy kupować czarny i koszulę w odcieniu sukienki. Jak nie znajdziemy w idealnie takim kolorze to trochę ciemniejszą. Na pewno nie jaśniejszą, bo nie chcę, żeby suknia wyglądała na zżółkniętą, czy poszarzałą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Qmpela - zobaczysz, że wam zostanie wódki... tez myślałam, że u nas pójdzie, ale się zdziwiłam, a mój tato chciał jeszcze dokupić, w drugi dzień idzie dużo piwa... no i my mieliśmy ten bimber. A jak macie jeszcze inne alkohole to tym mniej wam pójdzie. My bawiliśmy do czwartku i jeszcze zostało
![]() co do koszuli to poszukaj ivory to taka złamana biel i nie będzie różnicy, mój tż miał taką, nie jest kremowa ale i nie biała, ciężko było taką znaleźć (tzn jego rozmiar) i teściowa kupiła koszulę Otto Hauptmana ... ale była śliczna. Mój tż właśnie miał czarny garnitur i koszule ivory - mi sie podobało bardziej niż z białą koszulą. Stagnacja ma rację, zobacz na jednym z moich zdjęć jak wygląda biały obok mojej sukienki... stoimy obok auta i taka dziewczyna ma biały żakiet. Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-06-09 o 17:11 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Malgos_12 bardzo mi się podobało jak wyglądał Twój mąż.
Ja mam pomarańczowe buty i chyba będziemy kupować pomarańczowy krawat, chociaż czarny mi się bardziej podoba. Wygląda bardziej elegancko. Chciałam, żeby te buty do czegoś pasowały. U Was to był kwiatek w butonierce, a ja planuje białe kwiaty i w butonierce też biały, więc u TŻ nie było by żadnego akcentu w kolorze pomarańczowym. Chyba wypada, żeby był? Jak myślisz? |
![]() ![]() |
![]() |
#85 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Mój tż miał mieć żółty krawat, ale czarny wyglądał bardziej elegancko, więc zdecydowaliśmy, że będzie klasycznie.
Stagnacja - Qmpela ma rację, fajne pomarańczowe spinki będą super akcentem, zawsze możecie poszaleć na sesji z kolorami, mój tż miał żółte skarpety ![]() A z tym akcentem to jak wy uważacie, myślę, że to bardziej moda sprawia, że wprowadzamy te elementy, ale z pewnością nie jest on konieczny u tż-ta. A pomarańczowe butki mają tobie pasować, ja nie chciałam białych, bo chciałam jakiś żywy kolor i w bukiecie to samo. |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
![]() Służę pomocą ![]()
#89 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki,
co trzeba zrobić, żeby dołączyć do klubu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O jaaaaa!!! Super się czyta taką relację. Aż dreszcze przechodzą ![]() ![]() Dziewczyny ja też chcę do klubu!!! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.