Shih tzu - cz. IV - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Zwierzęta domowe - wiZOOż

Notka

Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-06-25, 09:05   #61
Ashia87
Rozeznanie

GG do Ashia87
Dot.: Shih tzu - cz. IV

Cytat:
Napisane przez NESI123 Pokaż wiadomość
Di69 to teraz to tez mnie zmotywowalas, jak Nesi odrosna wlosy to pewnie sama sproboje ja obciac. Bardzo ladnie odcielas swojego piesia....i dzieki za zdjecia tych degazowek i opis tez sobie takie sprawie
nastepna jak już Ci kiedyś pisałam że nie ma sie czego bac, włosy szybko odrosną ja moja to 3 dni robiłam z pierwszym razem
Ashia87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-25, 12:11   #62
necia88
Raczkowanie

GG do necia88

zdecydowałam się na kupno maszynki tylko jakiej??
zastanawiałam się nad tymi :
http://allegro.pl/maszynka-do-strzyz...443133463.html

http://allegro.pl/nowa-moser-1556-ak...415833709.html

http://allegro.pl/maszynka-moser-140...425716000.html

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...ars_rule_id=44
co sądzicie ??

Pomóż nakarmić zwierzęta w schronisku! http://www.pustamiska.pl

Edytowane przez necia88
Czas edycji: 2012-06-25 o 12:15
necia88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-25, 12:51   #63
di69
Rozeznanie

Ja polecam pierwszą bo sama ją mam i jak dla mnie jest OK
O reszcie nie mogę nic powiedzieć
Stary 2012-06-25, 12:59   #64
necia88
Raczkowanie

GG do necia88

Cytat:
Napisane przez di69 Pokaż wiadomość
Ja polecam pierwszą bo sama ją mam i jak dla mnie jest OK
O reszcie nie mogę nic powiedzieć
A możesz mi powiedzieć jak działają te nakładki dystansujące ? Te plastiki bo jak Tobiego ludzką maszynką próbowałam ciapnąć to za chińskiego boga te plastiki nie chciały "wbić "się we włosy.
I powiedzcie mi jak standardowo się shih tziaki na tułowiu strzyże ? na jaką długość ??

Stary 2012-06-25, 13:15   #65
di69
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez necia88 Pokaż wiadomość
A możesz mi powiedzieć jak działają te nakładki dystansujące ? Te plastiki bo jak Tobiego ludzką maszynką próbowałam ciapnąć to za chińskiego boga te plastiki nie chciały "wbić "się we włosy.
I powiedzcie mi jak standardowo się shih tziaki na tułowiu strzyże ? na jaką długość ??
Ja używam nakładki 3 i dobrze"wchodzą" we włos
Ludzka ma za małe obroty i jest za słaba i przez to włosa nie chce ciąć Chociaż moja znajoma podobno obcięła ludzką yorka....ale on ma inny włos niż nasze psiaki
Co do długości. My lecimy na 3 mm ale w filmikach na YT często widać ,ze bez żadnych nakładek golą pieski.
Stary 2012-06-25, 13:24   #66
necia88
Raczkowanie

GG do necia88

Cytat:
Ja używam nakładki 3 i dobrze"wchodzą" we włos
Ludzka ma za małe obroty i jest za słaba i przez to włosa nie chce ciąć Chociaż moja znajoma podobno obcięła ludzką yorka....ale on ma inny włos niż nasze psiaki
Co do długości. My lecimy na 3 mm ale w filmikach na YT często widać ,ze bez żadnych nakładek golą pieski.
no właśnie hymmm żebym tylko sklep w Warszawie znalazła ;D żeby gwarancja była ;D

Stary 2012-06-25, 13:29   #67
di69
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ashia87 Pokaż wiadomość
nastepna jak już Ci kiedyś pisałam że nie ma sie czego bac, włosy szybko odrosną ja moja to 3 dni robiłam z pierwszym razem
Ja tak samo. Ciągle poprawiałam jej głowę, którą musiałam ciachać nożyczkami

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
no właśnie hymmm żebym tylko sklep w Warszawie znalazła ;D żeby gwarancja była ;D
Ja swoją kupiłam na all i dostałam gwarancję.
Tą z Twojego linku, która polecam też ma gwarancje

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-25, 13:43   #68
necia88
Raczkowanie

GG do necia88

wiem ale wolę ze "stacjonarnego" sklepu żeby móc podjechać jak by było coś nie tak a nie walczyć potem o uznawanie gwarancji wysyłanie płacenie jeszcze za to itd. wole zapłacić za 1 razem więcej i nie mieć problemów na przyszłość... miałam tak z ludzką maszynką kupiłam za kupe kasy i to po przecenie maszynkę która okazała się do d..py stawała na włosach mojego TŻ ja załamana on wkurzony i dawaj do sklepu w połowie ogoloną głową ;D kupiona była w rtv euro agd i facet nie chciał uznać zwrotu ;D to mój TŻ pokazał mu w połowie ogoloną głowę wkurzony już na maxa i się zapytał czy według niego to co ma na głowie świadczy o dobrym działaniu maszynki ;D facet zamarł i już nic nie powiedział kupiliśmy inną i jest boska a była tańsza ;D

Stary 2012-06-25, 20:10   #69
paulineczka024
Raczkowanie

Witam wszystkich! Ja jestem także właścicielką shih tzu. Mam do was pytanie. Czy ktoś z was podróżował ze swoim Shih tzu pociągiem? Czy trzeba mu kupić bilet? Pytm ze względu na to, że nie są to aż tak duże pieski. Mam zamiar wybrać się w podróż pociągiem i nie wiem jak to z tym biletem. I ciekawi mnie też koszt takiego biletu. Myślicie, że to zależy od odległości? Będziemy jechać 57 km pociągiem.
paulineczka024 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-25, 21:36   #70
Anabellita
Zadomowienie

Cytat:
Ja też próbowałam Amisia ostrzyc normalną maszynką do włosów i nic z tego nie wyszło zresztą ja nie mam warunków by w mieszkaniu bawić się w psiego fryzjera bo obcięte psie włosy wszędzie latają i moje dziecko w mig ma je na rączkach - strasznie mnie to wkurza
Własnie muszę zaklepać wizytę na strzyzenie bo Ami już zarósł i jak jest gorąco to się psina męczy
A tak nawiasem mówiąc - mój pies częściej chodzi do fryzjera niż ja

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Cytat:
Napisane przez paulineczka024 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich! Ja jestem także właścicielką shih tzu. Mam do was pytanie. Czy ktoś z was podróżował ze swoim Shih tzu pociągiem? Czy trzeba mu kupić bilet? Pytm ze względu na to, że nie są to aż tak duże pieski. Mam zamiar wybrać się w podróż pociągiem i nie wiem jak to z tym biletem. I ciekawi mnie też koszt takiego biletu. Myślicie, że to zależy od odległości? Będziemy jechać 57 km pociągiem.
Ja za bardzo nie pomogę bo nigdy nie jechałam pociągiem razem z psem, ale wydaje mi się, ze nawet najmniejszy piesek musi mieć bilet

CÓRCIA

"Każdy z nas jest aniołem o jednym skrzydle, wzlecieć możemy tylko gdy obejmiemy się nawzajem".
Anabellita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-25, 21:47   #71
di69
Rozeznanie

Cytat:
Bilet musisz mieć
Znalazłam w necie, że w intercity opłata za przewóz psa wynosi 15,20 złotych w innych nie mogłam się doszukać.

Edytowane przez di69
Czas edycji: 2012-06-25 o 21:48
di69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-01, 08:57   #72
Lantash
Przyczajenie

Co prawda nie mam shih tzu tylko pudla, ale w poprzednich częściach wątku widzę, że ktoś zamawiał większe ilości kosmetyków i było mozliwe podzielenie się - gdyby w przyszłości były takie zamówienia to my bardzo chętnie załapiemy się na markowe kosmetyki. Pozdrawiamy szickomaniaków
Stary 2012-07-02, 05:56   #73
Ashia87
Rozeznanie

GG do Ashia87

Cześć dziewczyny!
Zaczęły się wakacje i na wątku zrobiło sie cicho... Mam nadzieje, że ktoś tu jeszcze czasem zagląda bo mam do Was 2 pytania... Otóż pierwsze co to chciałam sie dowiedzieć czy Wasze psiaki jadły arbuz a jak tak to jak na niego reagują? Furka dziś zjadła troche arbuza, strasznie jej zasmakował i tak mysle ze chyba nie powinno jej nic byc po nim, bo przeciez to sama woda...
A druga sprawa to czeka nas zakup nowej karmy, bo sie juz konczy i chciałam sie poradzic... Teraz Furka je Acana Lamb&Apple ale chciałabym zmienic bo juz jej sie znudziła... I teraz problem na jaką inna? Oczywiście musi byc hypoalergiczna, myślałam nad druga Acaną http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma...na/132568#more ale nie wiem czy jest to dobry wybór??
Stary 2012-07-02, 08:01   #74
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
myślałam nad druga Acaną http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma...na/132568#more ale nie wiem czy jest to dobry wybór??
jeśli chodzi o sam skład to jest bardzo fajny

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-02, 08:44   #75
necia88
Raczkowanie

GG do necia88

Cytat:
Cześć dziewczyny!
Zaczęły się wakacje i na wątku zrobiło sie cicho... Mam nadzieje, że ktoś tu jeszcze czasem zagląda bo mam do Was 2 pytania... Otóż pierwsze co to chciałam sie dowiedzieć czy Wasze psiaki jadły arbuz a jak tak to jak na niego reagują? Furka dziś zjadła troche arbuza, strasznie jej zasmakował i tak mysle ze chyba nie powinno jej nic byc po nim, bo przeciez to sama woda...
A druga sprawa to czeka nas zakup nowej karmy, bo sie juz konczy i chciałam sie poradzic... Teraz Furka je Acana Lamb&Apple ale chciałabym zmienic bo juz jej sie znudziła... I teraz problem na jaką inna? Oczywiście musi byc hypoalergiczna, myślałam nad druga Acaną http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma...na/132568#more ale nie wiem czy jest to dobry wybór??
mój je ACANĘ ale nie hipo i jestem zadowolona z niej, a co do arbuza top mój wcina aż mu się uszy trzęsą ale pamiętaj nigdy na noc bo o 3 będziesz miała pobudkę na spacer arbuz jest w końcu moczopędny

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-02, 11:32   #76
paulineczka024
Raczkowanie

Co do arbuza to moje też jedzą

A jeżeli chodzi o podróż pociągiem to niestety musiałam pojechać bez mojej Miki, bo Panie w okienku strasznie mi namieszały A jak się później okazało gdy kupowałam bilet powrotn to Pani w kasie mi powiedziała, że na pociągi typu Regio i Arriva opłata jest stała 4,50 zł niezależnie od odległości. A jak się pytałam przed wyjazdem to Pani mi powiedziała, żę 5 zł na trasę 10 km. Ale to nic Będę wiedziała na przyszłość i z pewnością wtedy zabiorę moje pieski
paulineczka024 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-02, 16:10   #77
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć dziewczyny!
Odi wcina arbuza dosyć często i nic mu po nim nie jest, jednak musisz trochę poobserwować małą czy nie pojawią się wymioty czy biegunka. np mój bardzo źle zareagował na odrobinę ogórka... rzygał pół dnia a to było tylko pół plasterka

za to teraz ma fazę na jagody, bardzo mu smakują

a co do karmy to raczej nic nie podpowiem. skład rzeczywiście dobry ale mój mały źle toleruje wszelką acanę...
aga_ton jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-02, 19:18   #78
Ashia87
Rozeznanie

GG do Ashia87

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o sam skład to jest bardzo fajny
powiem Ci, że kiedys rozmawiałam z wetem na temat karmy i powiedział, ze acana lamb&apple jest ok, tylko ma w sobie zboża które też jako tako mogą niektóre psy uczulać... I tak patrze jaki mają rozkład mięsa/owoców i warzyw/zboża. Lamb&apple 40/30/30 a Grasslands 60/40/0 więc pojadę i kupię w najbliższym czasie opakowanie 400g zobaczymy czy wg bedzie chciała to jesc

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Cytat:
mój je ACANĘ ale nie hipo i jestem zadowolona z niej, a co do arbuza top mój wcina aż mu się uszy trzęsą ale pamiętaj nigdy na noc bo o 3 będziesz miała pobudkę na spacer arbuz jest w końcu moczopędny
ja myslałam ze żaden inny psiak na tym forum acany nie je a tu taka niespodzianka
aaa to dlatego ja wstaje w nocy do wc, przez arbuza Furka dostała wczoraj wieczorem... Siku bylo na podłoge, ona nie sygnalizuje ze jej sie chce

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
Odi wcina arbuza dosyć często i nic mu po nim nie jest, jednak musisz trochę poobserwować małą czy nie pojawią się wymioty czy biegunka. np mój bardzo źle zareagował na odrobinę ogórka... rzygał pół dnia a to było tylko pół plasterka

za to teraz ma fazę na jagody, bardzo mu smakują

a co do karmy to raczej nic nie podpowiem. skład rzeczywiście dobry ale mój mały źle toleruje wszelką acanę...
jak na razie nic jej nie jest i juz chyba nie bedzie po tym arbuzie
moja wcina wszystko, nawet ogorki. nie zdarzyło mi sie aby po czymś rzygala
Stary 2012-07-02, 20:17   #79
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
powiem Ci, że kiedys rozmawiałam z wetem na temat karmy i powiedział, ze acana lamb&apple jest ok, tylko ma w sobie zboża które też jako tako mogą niektóre psy uczulać... I tak patrze jaki mają rozkład mięsa/owoców i warzyw/zboża. Lamb&apple 40/30/30 a Grasslands 60/40/0 więc pojadę i kupię w najbliższym czasie opakowanie 400g zobaczymy czy wg bedzie chciała to jesc
ta różowa acana niestety zrobila nam bardzo brzydzie zacieki pod łapami. Ma zboża, ale przynajmniej nie ma kukurydzy czy soi

Grassland też jest na liscie karm jakie chcemt wyprobować, na razie jedziemy na enovie a mały na artemisie.

Bardzo fajny skład ma fish4dogs, ciągle wracamy do tej karmy

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-03, 07:42   #80
necia88
Raczkowanie

GG do necia88

ja myslałam ze żaden inny psiak na tym forum acany nie je a tu taka niespodzianka
aaa to dlatego ja wstaje w nocy do wc, przez arbuza Furka dostała wczoraj wieczorem... Siku bylo na podłoge, ona nie sygnalizuje ze jej sie chce
jak na razie nic jej nie jest i juz chyba nie bedzie po tym arbuzie
moja wcina wszystko, nawet ogorki. nie zdarzyło mi sie aby po czymś rzygala

no mój je Acanę ale wcześniej i purinę i royala i różne karmy które w konsekwencji lądowały u przyszłej teściowej ( jej psiaki wo gule nie marudzą ) albo ciotki mojej

TAK TAK ARBUZ JEST MOCZOPĘDNY I TO BAARDZO w końcu to prawie sama woda
Więc u mnie Tobi dostaje rano albo do 15 max bo potem w nocy mnie budzi że chce na spacer

Edytowane przez necia88
Czas edycji: 2012-07-03 o 07:45
Stary 2012-07-03, 21:52   #81
di69
Rozeznanie

Arbuza moja jeszcze nie jadła więc i tak bym nie pomogła
Co do acany też mieliśmy tają jak Ty i mała mi się po niej drapała. Teraz znowu wcina Pro Plan z jagnięciną i jest OK. Grasslands tez mieliśmy - skłąd jest super

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Co do arbuza to moje też jedzą

A jeżeli chodzi o podróż pociągiem to niestety musiałam pojechać bez mojej Miki, bo Panie w okienku strasznie mi namieszały A jak się później okazało gdy kupowałam bilet powrotn to Pani w kasie mi powiedziała, że na pociągi typu Regio i Arriva opłata jest stała 4,50 zł niezależnie od odległości. A jak się pytałam przed wyjazdem to Pani mi powiedziała, żę 5 zł na trasę 10 km. Ale to nic Będę wiedziała na przyszłość i z pewnością wtedy zabiorę moje pieski
Przynajmniej teraz będziesz już wiedzieć co i jak
Stary 2012-07-04, 08:21   #82
necia88
Raczkowanie

GG do necia88

Acana Adult Small Breed - ja mojemu daję taką Acanę ;-) ale mój jest straaasznie wybredny jeżeli chodzi o suche karmy i ogólnie jedzenie ;-) i pochwalę się kupiłam maszynkę i ostrzygłam Tobiego mój TŻ powiedział że nie widzi różnicy pomiędzy moim strzyżeniem a fryzjera ;-)

Stary 2012-07-04, 17:37   #83
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
Acana Adult Small Breed - ja mojemu daję taką Acanę ;-) ale mój jest straaasznie wybredny jeżeli chodzi o suche karmy i ogólnie jedzenie ;-) i pochwalę się kupiłam maszynkę i ostrzygłam Tobiego mój TŻ powiedział że nie widzi różnicy pomiędzy moim strzyżeniem a fryzjera ;-)
a gdzie zdjęcia?

a ja się pochwalę, że mój Odi umie pływać i to jak, zasuwa jak mała motorówka
do tej pory bałam się sprawdzać bo hodowca, od którego mam psiaka poinformował nas, że niestety nie wszystkie potrafią, kiedyś jeden mu się utopił

ale kilka dni temu spróbowaliśmy, taki upał to postanowiliśmy schłodzić psiaka. małżonek wszedł z Odim do stawu i zanim go włożył do wody, ten już zamiatał łapkami w wodzie od razu załapał o co chodzi i parę razy przepłynął kilkanaście metrów, oczywiście tż asekurował go cały czas

Edytowane przez aga_ton
Czas edycji: 2012-07-04 o 17:39
Stary 2012-07-04, 18:02   #84
Hot Lady
Zakorzenienie

hej dziewczyny, chciałam zapytać jak radzicie sobie z obcinaniem pazurków, moja shihtziara jest taka niecierpliwa, że to wielka sztuka, by jej obciąć, co ja się wczoraj z tym nagimnastykowałam a do weta za każdym razem nie będę biegała, jak jest u Was?
Że jest na świecie taki ktoś,
Kto będzie DUSZĄ, SERCEM, CIAŁEM
Chciał podzielić ze mną los
Hot Lady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-04, 18:34   #85
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hot Lady Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, chciałam zapytać jak radzicie sobie z obcinaniem pazurków, moja shihtziara jest taka niecierpliwa, że to wielka sztuka, by jej obciąć, co ja się wczoraj z tym nagimnastykowałam a do weta za każdym razem nie będę biegała, jak jest u Was?
psiaka na deskę do prasowania i do przodu

chociaż mój też się niecierpliwi, czasem zdarzy mi się, że obcinanie rozkładam na 2 razy.

ale zazwyczaj po obcięciu każdej łapki smaczek w pyszczek i wtedy spokojnie czeka na następny
Stary 2012-07-04, 21:20   #86
necia88
Raczkowanie

GG do necia88

to Tobi po moich eksperymentach, obcięcie go zajęło 1,5 godziny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0183[1].jpg (99,2 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0179[1].jpg (105,0 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0181[1].jpg (115,5 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0183[2].jpg (99,2 KB, 23 załadowań)

Stary 2012-07-04, 23:07   #87
di69
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
a gdzie zdjęcia?

a ja się pochwalę, że mój Odi umie pływać i to jak, zasuwa jak mała motorówka
do tej pory bałam się sprawdzać bo hodowca, od którego mam psiaka poinformował nas, że niestety nie wszystkie potrafią, kiedyś jeden mu się utopił

ale kilka dni temu spróbowaliśmy, taki upał to postanowiliśmy schłodzić psiaka. małżonek wszedł z Odim do stawu i zanim go włożył do wody, ten już zamiatał łapkami w wodzie od razu załapał o co chodzi i parę razy przepłynął kilkanaście metrów, oczywiście tż asekurował go cały czas
Gratulacje dla małego. Ja nie miałam jeszcze gdzie sprawdzać czy moja potrafi

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Hot Lady Pokaż wiadomość
Moja za 8 dni kończy rok a do tej pory nie lubi obcinania chociaż nigdy jej nie skaleczyłam. Zawsze robię to na pralce wtedy jest "spokojniejsza"

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
to Tobi po moich eksperymentach, obcięcie go zajęło 1,5 godziny
No proszę, proszę. Mały świetnie wygląda wię...nie ma po co dawać zarabiać groomerom

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-05, 09:55   #88
necia88
Raczkowanie

GG do necia88
Angry Dot.: Shih tzu - cz. IV

Cytat:

No proszę, proszę. Mały świetnie wygląda wię...nie ma po co dawać zarabiać groomerom
Też mi się wydaje że nie wygląda aż tak źle a jaki był grzeczny byłam z niego bardzo dumna
Ale przyznam się że po obcinaniu ręka mi odpadała taka ta maszynka ciężka jest

Stary 2012-07-05, 10:55   #89
malutka2105
Rozeznanie

Moja Kikunia też umie pływać. W weekend jak byliśmy na mazurach to sama weszła do jeziora skubanica
A wieczorem może też jakieś foty wstawię po moim strzyżonku
Co do jej zdrowia to już jest ok. Muszę ją tylko trochę odchudzić, bo się upasła tłuściocha Tylko do michy zagląda. A karma dalej royal hepatic i opakowanie essentiale do końca i już leków nie będzie, tylko karma zostaje

Edytowane przez malutka2105
Czas edycji: 2012-07-05 o 18:19
malutka2105 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-05, 18:23   #90
malutka2105
Rozeznanie

No to dodamy trochę fotek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2012-07-03 16.39.23.jpg (110,9 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2012-07-05 17.50.03.jpg (120,0 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kika po moim strzyżeniu.jpg (126,1 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2012-06-22 17.12.40.jpg (121,8 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2012-07-05 17.41.45.jpg (168,5 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2012-07-05 17.50.21.jpg (116,4 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2012-06-24 09.25.26.jpg (133,2 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2012-07-05 17.49.54.jpg (128,8 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Co Ty gadasz !.jpg (104,8 KB, 42 załadowań)
malutka2105 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości