![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie niewielkim kosztem!
łaa piękne pupcie
![]() ![]()
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
zboczuchy
![]() ale tyłeczki fajne <mmm> ![]() też takie będziemy miały ![]() PIszemy jutro te wymiary ? BRZUCH, BIODRA UDO ŁYDKA BIUST? _________________________ _ Jest : 80 kg ![]() Cel I : 75 kg do 1 lipiec Cel II : 68 kg do 1 sierpień ![]() Cel III : 60 kg do 1 październik Cel IV : 58 kg do 1 listopad ![]() Cel V marzenie! 55 kg do Świąt Bożego Narodzenia ![]() 1 dzień bez papierosa Edytowane przez ryba91 Czas edycji: 2012-06-18 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Mogę dołączyć
![]() Waga jak widać w podpisie - 56,9 cel: 55-54kg wzrost ok: 168cm udo:55cm talia:64cm brzuch:72cm (na wys. pępka) biodra: 93 cm ![]() Odchudzam się od dłuższego czasu, ale jeśli mogę to dołączam ![]()
Edytowane przez ChocoMonster Czas edycji: 2012-06-18 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witamy ![]() oczywiście, że możesz ![]() ![]() ___________________ Jest : 80 kg ![]() Cel I : 75 kg do 1 lipiec Cel II : 68 kg do 1 sierpień ![]() Cel III : 60 kg do 1 październik Cel IV : 58 kg do 1 listopad ![]() Cel V marzenie! 55 kg do Świąt Bożego Narodzenia ![]() 1 dzień bez papierosa |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Jezu jaki gorąc! Wypiłam już dwa litry wody i mam ochotę na następne dwa
![]() ![]()
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
NO upał straszny, ja zjadłam 6 pierogów ![]() ![]() No a teraz za karę idę ćwiczyć. dzisiaj - 90 brzuszków normalnych, 10 na boczki i ok. 50 ćwiczeń na nogi ![]() _______________ Jest : 80 kg ![]() Cel I : 75 kg do 1 lipiec Cel II : 68 kg do 1 sierpień ![]() Cel III : 60 kg do 1 październik Cel IV : 58 kg do 1 listopad ![]() Cel V marzenie! 55 kg do Świąt Bożego Narodzenia ![]() 1 dzień bez papierosa |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
Hej
Ale duzo napisalyscie ![]() Upal nieziemski... a skad jestescie dzieczyny? Z jakich czesci kraju? ![]() Za mna dzisiaj 2 jogurty, cala kostka twarozku z rzodkiewka, a zaraz obiad: schabowy bez panierki + mizeria Tez juz mi sie butelka wody konczy tyle pije ![]()
![]() |
#68 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem ze Śląska.. z Bytomia dokładniej
![]() ![]() ivanesca za godzinę to dalej będzie parno duszno i kto wie jak to jeszcze nazwać.. ![]() ![]() Mój tż chce iść na lody ![]() ![]() _______________________ Jest : 80 kg ![]() Cel I : 75 kg do 1 lipiec Cel II : 68 kg do 1 sierpień ![]() Cel III : 60 kg do 1 październik Cel IV : 58 kg do 1 listopad ![]() Cel V marzenie! 55 kg do Świąt Bożego Narodzenia ![]() 1 dzień bez papierosa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
Ja mogę napisać swoje wymiary, ale jak zmierzyłam biodra to się przeraziłam... zawsze miałam duże bo taka już moja budowa, ale to jest przegięcie...
ja zjadłam: śniadanie: szklanka mleka 0,5% z garścią musli II śniadanie: dwa chlebki typu 'wasa' z kawałeczkiem serka żółtego i duuużo pomidora plus ogórek kiszony Obiad: zupa pomidorowa bez mięsa i bez śmietany, za to dużo warzyw i pomidory z puszki. (trochę mało pomidorowa ta zupa, ale jest smaczna) Obiad zjadłam przed chwilą, nie wiem czy jeść podwieczorek malutki i przesunąć kolację czy zjeść tylko kolację i ewentualnie jak będę głodna po 19 to zjeść marchew? Ja jestem z Łodzi. A co do biegania to ja dopiero koło 20, bo teraz wróciłam ze spaceru i nie dam rady, taaaki skwar! Edytowane przez 9cfdbdf4a8633c241406c59618b1b1f07a8603a7_62eda0f28d492 Czas edycji: 2012-06-18 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
Ja wczoraj postanowiłam, że przechodzę na dietę i od razu przeszkody, mama przyszła do mnie z pysznymi lodami. Pięknie odmówiłam. Dzisiaj z rana przyjaciółka kusi pysznymi czekoladowymi bułeczkami. Znowu grzecznie dziękuje xD Żeby mnie tylko silna wola nie opuściła !
Nie znam się zbytnio na dietach więc nie wiem co jeść a czego nie. Dzisiaj zjadłam: 07.00 bułka grahamka z pasztetem + kawa bez cukru 10.00 bułka grahamka 13.00 banan + jabłko 15.00 zupa pomidorowa i za chwilę zamierzam wszamać dwa jajka na twardo i zielona herbata. no i wypiłam dzisiaj 1, 5 l wody mineralnej Co o tym myślicie ? Za dużo, źle ? Jakieś zastrzeżenie ? Życzę sukcesów w odchudzaniu Wam wszystkim kochane ! Pozdrawiam ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
Brawo dzieczyny za piekne jadlospisy
![]() Przede mna wyzwanie, bo wlasnie szwagierka zaprosila nas na urodzinowe ciasto i kawke. Mam nadzieje ze uda mi sie wykrecic od jedzenia slodkosci, bo jak na razie nie zlamalam sie ani razu od 2,5 miesiaca ![]() ![]()
![]() |
#73 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Przyczajenie
|
Bieganie najlepiej koło 20 albo i później, ja się też wybieram dziś,co by rozładować stres po egzaminie
![]() A to mój dzisiejszy obiad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
hehe
Chyba lepiej marchewkę zjeść po kolacji :P tak mi się wydaje ![]() A ja dzisiaj miałam tak : I śniadanie : ta okropna kanapka z działu dietetycznego, o którym pisałam wcześniej (nigdy wiecej do ust jej nie włoże!) II śniadanie kefirek ![]() Obiad : pierogi ruskie sztuk 6 podwieczorek : activia ![]() i kolacja za jakieś 15 minutek : sałatka z pomidorka ogórka i 10dag serka białego odtłuszczonego oprócz tego : zrobiłam 90 brzuszków , 10 na "boczki" 15 pompek (na biust, nie biceps:P) i na nogi nie robiłam, ale za to spacerek był 45 minut szybkim tempem a wieczorem przed pójściem spać na pewno coś zrobię :P a PROPOS.. znacie jakieś fajne, skuteczne ćwiczenia na nogi ? głównie na uda :P i ja mam jeszcze takie pytanie, ma któraś z Was problem z "obtarciami" między udami, jak jest ciepło i np.jak chodzicie 3 godziny ? _______________ Jest : 80 kg ![]() Cel I : 75 kg do 1 lipiec Cel II : 68 kg do 1 sierpień ![]() Cel III : 60 kg do 1 październik Cel IV : 58 kg do 1 listopad ![]() Cel V marzenie! 55 kg do Świąt Bożego Narodzenia ![]() 1 dzień bez papierosa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Jam z miasta koło Krakowa
![]() No dobrze, więc dziś zjadłam sałatkę owocową (liczę ją za 200kcal), rosół z makaronem (175?) i jako późny obiad dwa jajka sadzone z sałatką warzywną (brokuły, fasola, cieciorka, pomidory, jogurt naturalny), tego to już za nic nie umiem ogarnąć wiec zaokrąglę do 500. Jakoś dziwnie najedzona jestem ![]() Już temperatura prawie-prawie, chyba zaliczę to bieganie, trzeba korzystać z ładnej okolicy ![]() Otarć nie mam, ale smarowanie kremem albo balsamem nóg przed wyjściem powinno pomóc.
67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 56 Edytowane przez ivanesca Czas edycji: 2012-06-18 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
ryba91 na otarcia najlepsze co mozliwe to zasypka do pupek Nivea Baby dla dzieci
![]() ![]()
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Ja liczyć kalorii jako takiej nie lubię, boję się, że popadne w taki stan, że ograniczę do minimum kcal, bo wyda mi się ze jem za dużo :P
Pyszna ta herbatka czerwona ______________ Jest : 80 kg ![]() Cel I : 75 kg do 1 lipiec Cel II : 68 kg do 1 sierpień ![]() Cel III : 60 kg do 1 październik Cel IV : 58 kg do 1 listopad ![]() Cel V marzenie! 55 kg do Świąt Bożego Narodzenia ![]() 1 dzień bez papierosa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
[1=9cfdbdf4a8633c241406c59 618b1b1f07a8603a7_62eda0f 28d492;34779712]
ja zjadłam: śniadanie: szklanka mleka 0,5% z garścią musli II śniadanie: dwa chlebki typu 'wasa' z kawałeczkiem serka żółtego i duuużo pomidora plus ogórek kiszony Obiad: zupa pomidorowa bez mięsa i bez śmietany, za to dużo warzyw i pomidory z puszki. (trochę mało pomidorowa ta zupa, ale jest smaczna) [/QUOTE] za mało ! ![]()
![]() |
![]() |
#81 |
Konto usunięte
|
mało?
Jeszcze dochodzi kolacja: 2 jaja plus dwie kromki chlebka razowego z łyżeczką musztardy plus... oczywiście ogórek kiszony ![]() ![]() Mnie się cały czas wydaje że jem za dużo jak na dietę... ![]() No i jak na pierwszy dzień nie jest najgorzej. Dwa razy miałam ochotę napsocić, raz rano jak zobaczyłam pachnący cebularz, a później na spacerze, przechodzilam obok mcdonalds i mówię- a co mi takie małe fryteczki mogą zrobić ![]() Do tego- ćwiczyłam pół godziny. Wstyd się przyznać ile jestem w stanie pobiegać...bez kitu ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Dziewczyny, a ja mam do Was pewną prośbę. Jest kilka produktów które uwielbiam i nie potrafię bez nich żyć (i nie są to słodycze ![]() Uwielbiam: 1. ogórki kiszone 2. ogórki konserwowe 3. Musztarda 4. Keczup 5. Ser żółty 6. Marchew 7. Soki marchwiowe, ale te słodzone typu Kubuś 8. Cebula w każdej postaci Zajadam: 1. Karczek z grilla (przyprawiony wyłącznie ziołami i czosnkiem granulowanym) 2. Nóżka kuroka z grilla 3. Ziemniaki pieczone w piekarniku Nie lubię za to: jogurtów naturalnych płatków owsianych kefirów maślanek czyli to wszystko, co jeść powinnam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
1. ogórki kiszone
2. ogórki konserwowe wcinaj, mało kalorii, dużo wody ![]() 3. Musztarda 4. Keczup bez przesady 5. Ser żółty boże broń! lepiej twarożek albo cokolwiek innego. 6. Marchew witamina A, bardzo ważne. 7. Soki marchwiowe, ale te słodzone typu Kubuś woda. z tego co wiem więcej tam cukru niż owoców. możesz robić własne soki w sokowirówce, mamy sezon na owocki wiec spoko ![]() Zajadam: 1. Karczek z grilla (przyprawiony wyłącznie ziołami i czosnkiem granulowanym) 2. Nóżka kuroka z grilla 3. Ziemniaki pieczone w piekarniku nie widzę przeciwwskazań, tylko ziemniaki bez żadnych dopraw typu masło! Nie lubię za to: jogurtów naturalnych jogurty light Zotta nie smakują jak jogurty i są niskokaloryczne, zawsze możesz też zrobić miks z owocami i naturalnym. płatków owsianych tu nie pomogę bo uwielbiam, ale za to mogę podać kilka pysznych przepisów, może ci akurat zasmakują ![]()
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
jogurty mozesz zastępować jajecznicą, białym serek z pomidorem, rozdkiewką, szczypiorkiem, wieśniakiem...
![]()
![]() |
![]() |
#84 |
Konto usunięte
|
1. ogórki kiszone
2. ogórki konserwowe wcinaj, mało kalorii, dużo wody ![]() bardzo mnie to pocieszyło ![]() 3. Musztarda 4. Keczup bez przesady generalnie chodzi mi o np. łyżeczkę tego, albo tego raz na kilka dni ![]() 5. Ser żółty boże broń! lepiej twarożek albo cokolwiek innego. Wyrzucam ![]() 6. Marchew witamina A, bardzo ważne. 7. Soki marchwiowe, ale te słodzone typu Kubuś woda. z tego co wiem więcej tam cukru niż owoców. możesz robić własne soki w sokowirówce, mamy sezon na owocki wiec spoko ![]() Chętnie, ale niestety nie posiadam sokowirówki ![]() Zajadam: 1. Karczek z grilla (przyprawiony wyłącznie ziołami i czosnkiem granulowanym) 2. Nóżka kuroka z grilla 3. Ziemniaki pieczone w piekarniku nie widzę przeciwwskazań, tylko ziemniaki bez żadnych dopraw typu masło! zazwyczaj są to podgotowane ziemniaki (teraz już młode więc smaczniejsze ![]() ![]() Nie lubię za to: jogurtów naturalnych jogurty light Zotta nie smakują jak jogurty i są niskokaloryczne, zawsze możesz też zrobić miks z owocami i naturalnym. nie pamiętam czy jadłam, ale większość smakuje jakbym jadła coś cierpkiego ![]() płatków owsianych tu nie pomogę bo uwielbiam, ale za to mogę podać kilka pysznych przepisów, może ci akurat zasmakują ![]() poproszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
mój dzisiejszy jadłospis
śniadanie-kawa z mlekiem, kęs piwny(wędzony kurczak) II śniadanie-płatki kukurydziane z mlekiem 2% obiad-gotowane mięsko wieprzowe, plaster jak na średniego kotleta+salata z iadniewielką ilości śmietany, bo kefiru zbraklo kolacja MÓJ GRZECH-placek mleczny a poza tym w między czasie ogórek, truskawki, poziomki i pół jabłka, oczywiście woda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
u mnie dzisiaj na śniadanie była kanapka z wędlinką keczupem i musztardą(uwielbiam to połączenie, bo smakuje mi jak jakis fast food
![]() ![]() ![]()
![]() |
#87 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
[1=9cfdbdf4a8633c241406c59 618b1b1f07a8603a7_62eda0f 28d492;34783935]tak się zastanawiam już jakiś czas... co to jest ten wieśniak?
![]() Dziewczyny, jaką pyszną marchewkę kupiłam dzisiaj! mniam! ![]() serek wiejski ![]()
![]() |
#89 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
![]() a u mnie dzisiaj 1 śniadanko - kromka chleba razowego posmarowana serkiem białym chudym na to rzodkiewka do picia zielona herbatka 2 śniadanko - kefir zmiksowany z garścią truskawek obiadek - grillowana pierś z kurczaka z pomidorami skropionymi oliwą z oliwek podwieczorek - jabłuszko kolacja - to co na śniadanie i dużo wody ![]() ale w weekend mam maraton Kinderbalów ![]() Edytowane przez 0llcia Czas edycji: 2012-06-18 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.