|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pieniny-nocleg
Cytat:
i co w końcu zrobiła z tymi kijkami?
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nie wiem, bo ona była trochę za nami a my musieliśmy iść dalej żeby nie tamować kolejki tak jak ona
|
|
|
|
|
#63 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Czytałam o tym w necie, masakra ;/
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Ja coś wczoraj słyszałam, a dziś przeczytałam w Fakcie. Coś strasznego :/ Cały dzień o tym myślę, że mogłam jechać tam później i też się znaleźć na górze podczas burzy =/
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pieniny - Krościenko i okolice
Dzięki dziewczyny
![]() Niestety, pogoda nie dopisała, deszcz umiejętnie uniemożliwiał chodzenie po górach. Za to był Czorsztyn, Czerwony Klasztor, spływ Dunajcem, Sromowce Niżne, Wyżne, Szczawnica, okoliczne miejscowości, potem Krynica, Muszyna- Zdrój (nie pomyslałam o Piwnicznej ), torche łażenia po górach, kiedy deszcz na to pozwolił ;-) Jak na krótki urlop, mimo że spędzony w TZowej kurtce - jestem bardzo zadowolona
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Podbijam
![]() Ciekawy wątek |
|
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pieniny w zimie
Pierwsza sprawa to aktualnie nie ma zimy w Pieninach, za wyjątkiem sztucznie zaśnieżonych tras narciarskich.
Myślę, że nawet osoba niedoświadczona spokojnie może pochodzić większością szlaków, no może za wyjątkiem zdobycia szczytu Sokolica ( może być ślisko). Na Trzy Korony wejście prowadzi po metalowych schodkach i pomostach wiec nie powinno być problemu. W okolicach Szczawnicy polecam - drogę pienińską, wzdłuż Dunajca do Leśnicy na Słowacji - wyjechać kolejka na Palenicę i granicą iść w stronę Wysokiej - Bereśnik i Bryjarka - Biała Woda na Jaworkach i wąwóz Homole To trasy na 4 dni , można jeszcze pójść na Prehybe, Dzwonkówkę i z Krościenka na Lubań. Polecam także świetne trasy rowerowe w Pieninach
Zapraszam na mój blog http://podwierzba.blogspot.com/ Edytowane przez apows Czas edycji: 2015-08-07 o 10:53 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.

Trzeba się ich trzymać i wspinać się po skałach 

), torche łażenia po górach, kiedy deszcz na to pozwolił ;-) Jak na krótki urlop, mimo że spędzony w TZowej kurtce - jestem bardzo zadowolona