|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#61 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Blogi o tematyce handmade, diy, oraz pomysły z własnej głowy :D
Same talenty !
Zapraszam też i do siebie Ostatnio pokazałam na swoim blogu jak podrasować buty. W załączniku zdjęcia jednych z nich, a tu link jak je zrobiłam http://charmeechique.blogspot.com/20...owac-buty.html więcej pomysłów na blogu. pozdrawiam _________________________ _________________________ __ http://charmeechique.blogspot.com/ http://www.facebook.com/pages/Charme...45864415534287 |
|
|
|
|
#62 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2012-07
|
Exclamation DIY zrob to sama. Jak przerobic ciuchy, farbowanie, odbarwianie -wątek z
WITAM, CELEM ZAŁOŻENIA TEGO WĄTKU JEST PROMOWANIE KREATYWNOŚCI, TALENTU I POMYSŁOWOŚCI JAKA W WAS DRZEMIE
Wiem, że jest bardzo dużo osób które posiadają blogi lub strony ze swoimi dziełami, więc śmiało dodawajcie swoje lub nie swoje blogi przedstawiające własnoręczne przeróbki i wykonania przeróżnych różności ! Kreatywność jest wspaniałym darem, którym warto się dzielić ! Nie oszczędzajcie sobie w przechwałkach |
|
|
|
|
#63 | |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2012-07
|
Dot.: Kreatywny kącik
Cytat:
Żeby każdy mógł napisać tu swoją małą "reklame" ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Ja np. gorąco polecam : THANKS, I MADE IT PS.I MADE THIS HONESTLYWTF TRASHION BY SOOKIE |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Modermistrz bobkowy :D
|
Dot.: Kreatywny kącik
thegreatkate tu jest ogolny watek o DIY https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=629460
Czy nie mozna z niego korzystac,bez zakladania coraz to nowych watków o przeróbkach? ja ten Twój podepnę do tamtego i proszę o pisanie w jednym watku.
Edytowane przez Pagata Czas edycji: 2012-10-09 o 10:25 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#65 |
|
Przyczajenie
|
Zapraszam do mnie
Edytowane przez Pagata Czas edycji: 2012-10-12 o 09:56 |
|
|
|
|
#66 |
|
Modermistrz bobkowy :D
|
radzę poczytac regulamin,reklama na wizazu jest płatna
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: DIY zrob to sama. Jak przerobic ciuchy, farbowanie, odbarwianie -wątek zbiorczy
To miał być wątek o malowaniu ubrań i tylko o tym, ale został połączony z innymi wątkami i się zrobił bałagan.
|
|
|
|
|
#68 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: DIY zrob to sama. Jak przerobic ciuchy, farbowanie, odbarwianie -wątek zbiorczy
A ja wczoraj przerobiłam mój moherowy sweterek. Doszyłam metalowy suwak i koronkę. Wcześniej był dużo za krótki, a tak zyskałam 5 cm.
Więcej na moim blogu jakpomasle.pl |
|
|
|
|
#69 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam szukam wlasnie takich fajnych porad stronek moze z instukcjami jak wykonac , własnie fajne przerobki ciekawe rzeczy zasięgnąc i tak z innej bajki , strasznie podobaja mi sie papierowe ozdoby wszelkie wynalazłam takie kwiatki wie ktoś jak wykonac albo opisane szczegolowo
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
rozjaśnienie koszuli jeansowej rozjaśniaczem do włosów
Hej
Od dawna zastanawiam się jak rozjaśnić moją ciemną koszulę jeansową. Wiem, że ace nie zadziałał, a przypomniała mi się pewna historia. Kilka miesięcy temu fryzjerka nakładała mi na włosy rozjaśniacz i kawałek kapnął na moje spodnie. Usunęłam plamę po jakichś 2 minutach, a spodnie do dzisiaj mają w tym miejscu jasne odbarwienie. Czy w takim razie można rozjaśnić tą koszulę rozjaśniaczem do włosów? Może głupi pomysł, ale skoro tak zadziałało na tych jeansach..
|
|
|
|
|
#72 |
|
Przyczajenie
|
ja stawiam pierwsze kroki, ale zapraszam słowa otuchy na pewno się przydadzą- mam nadzieję otuchy
![]() www.diy-by-cookie.blogspot.com |
|
|
|
|
#73 |
|
Przyczajenie
|
ja uwielbiam farbować brania ! ostatnimi czasy ombre to moje drugie imię, więc postanowiłam założyć bloga. Niedługo zrobię opis krok po kroku jak barwię bluzy, jakich farb używam itd.
www.diy-by-cookie-blogspot.com |
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Ja również zapraszam na mojego bloga, w którym opisuje uszyte przeze mnie ubrania/dodatki - link w podpisie
Może stworzyłybyśmy listę blogów o tematyce 'zrób to sam" ?
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
ja dopiero zaczynam prowadzić bloga, lecz ma być to blog o tematyce diy. mam tylko kłopot z postami.. naoglądam się w internecie i potem wszystko wydaje się zbyt brzydkie, żeby to opublikować
|
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Ja dopiero zaczęłam
![]() http://apple-pie1809.blogspot.com Blog z moimi pracami i tutorialami jak je wykonać. Serdecznie zapraszam – do czytania, inspirowania się i komentowania!
|
|
|
|
|
#77 |
|
Przyczajenie
|
Uwielbiam DIY.
Oto mój blog z przeróbkamihttp://agness-pisze.blogspot.com. |
|
|
|
|
#78 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
BAN stały
|
spam
Edytowane przez Mirianka Czas edycji: 2014-01-14 o 12:51 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#80 |
|
BAN stały
|
To ja moge dołożyć od siebie (no dobra znalezionych, ale przeze mnie ;p) pare istotnych rad co do malowania po tkaninach
Mam nadzieję, że się przydadzą Proszę - tutaj
|
|
|
|
|
#81 |
|
BAN stały
|
spam
Edytowane przez Mirianka Czas edycji: 2014-01-14 o 12:51 |
|
|
|
|
#82 |
|
BAN stały
|
spam
Edytowane przez Mirianka Czas edycji: 2014-01-14 o 12:52 |
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
DIY zrob to sama. Jak przerobic ciuchy, farbowanie, odbarwianie -wątek zbiorczy .
Cześć!
Robiłam ostatnio porządek w szafie i znalazłam 3 pary długich spodni, które postanowiłam przerobić na krótkie szorty. Ścięłam nogawki, jednak nie mam pomysłu, co dalej z nimi zrobić: 1. Spodenki w motyw plam- myślałam, żeby postrzępić nogawki i zrobić kilka przetarć. Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć, jak najłatwiej zrobić przetarcia? 2. Czarne spodenki- myślę nad podwinięciem nogawek, zrobieniu takich "zakładek" (nie wiem, jak to się poprawnie nazywa). 3. Męskie spodnie z męskim rozporkiem Będę bardzo wdzięczna za każdy poddany pomysł. A może macie jakieś zdjęcia z inspiracjami albo linki? Też chętnie poprzeglądam Pozdrawiam!!! |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze pomysły/inspiracje na spodenki DIY
1. Twój pomysł ze spodenkami z motywem plam mi się podoba. Przetarcia możesz spróbować zrobić za pomocą pumeksu albo tarki. Mi nie za bardzo wyszło
Jeśli chcesz je na dole postrzępić, możesz użyć do tego pumeksu. U mnie się sprawdziło ![]() 2. Te spodenki możesz właśnie podwinąć i dodać więcej ćwieków. Na jednej stronie z przodu lub z tyłu możesz naszyć jakiś motyw, np. koronkę czy kwiaty. Sama zobaczysz co będzie pasowało ![]() 3. Tu też możesz postrzępić nogawki. Ja bym je jeszcze zafarbowała tak do połowy. Powodzenia i dobrej zabawy życzę
|
|
|
|
|
#85 |
|
BAN stały
|
spam
Edytowane przez Mirianka Czas edycji: 2014-01-14 o 12:52 |
|
|
|
|
#86 |
|
Przyczajenie
|
I mój skromny początek
Witam wszystkich bardzo serdecznie I zapraszam http://szydelkowapodroz.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#87 |
|
Przyczajenie
|
Mój największy sukces w dziedzinie DIY to zrobienie z granatowej jeansowej kurtki - marmurkowej kamizelki z ćwiekami.
Niestety nie mam zdjęcia przed - musicie mi wierzyć na słowo, że to kurtka była
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Zadomowienie
|
Super wyszła!
Ja kiedyś rozjaśniłam kurtkę jeansową wybielaczem i na ramiona naszyłam perełki, wyszło super
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.

Ostatnio pokazałam na swoim blogu jak podrasować buty. W załączniku zdjęcia jednych z nich, a tu link jak je zrobiłam 

i tu sa wszystkie zdj,które zniknęły z watków