![]() |
#61 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.IV
dżem dobry
![]() o to super mieliście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a fryzurka na pewno jest śliczna ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A co do zachowania gości odnośnie dojazdu - ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=JennyAniolek;354074 50]Witaj
![]() Skąd jesteś ? O której ślubujecie ? Co już macie albo czego brakuje ? ![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Ślubujemy o godz. 18:00. Lepiej powiem czego brakuje bo to krótsza lista: - koszula + buty dla TŻ - ogranista - moja wiązanka - dekoracja auta - bierzmowanie TŻ ( jest w trakcie) - suknia ( jest ale jeszcze przed poprawką) - alkohol na wesele - spowiedzi x2 i pewnie coś jeszcze się znajdzie. Czarnooka_Paula zdjęcia sukienki jeszcze nie mam bo gapa nie zrobiłam jak mierzyłam. Pokażę wam w przyszłym tygodniu, jak będę na przymiarce to zrobię fotkę ![]()
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!
15 dni do ślubu... ![]() Po weekendowym weselnym imprezowaniu oficjalnie ogłaszam, iż zaczynam się stresować... Wszyscy znajomi dogadywali nam na nim, że za 3 tygodnie to Wy tak będziecie i w ogóle, w efekcie zaczęliśmy bardzo intensywnie o tym wszystkim myśleć. Wczoraj spotkałam się z kumpelą na plotki to już w ogóle, po ekscytacjach i łzach szczęścia z jej strony odnośnie naszego ślubu totalnie zostałam rozwalona od środka. A jeszcze kilka dni temu uważałam, że mam wszystko pod kontrolą... teraz już nie jestem tego taka pewna ![]() Nie mam czasu na nic, codziennie coś! ( to i tak, że już teraz nie pracuję) A to przywieszki, polowania po hurtowniach papierniczych na papier wizytówkowy, szukanie wycieczek na podróż poślubną, bieganie z welonem do krawcowej, kursy tańca, próby i milion innych rzeczy które musimy ogarnąć przed wyjazdem do domu ( 27 lipca!) - bo tam to już zacznie się totalny zjazd niekontrolowany zaczynając od panieńskich, kawalerskich, ostatnich porządków, spotkaniami z zespołem, fotografem, kamerzystą, menadżerem restauracji, koronami, spowiedziami, księżami, próbnymi fryzurami, paznokciami, paczkowania ciast, winietkami i innymi , do samej soboty 4 sierpnia, kiedy to w ogóle nie będę komentować... przeraża mnie najbardziej to, że mogę się w kościele tak rozkleić, że nie będę w stanie mogła wydusić z siebie ani pół słowa ![]() ![]() ![]() Nie boję się ślubu, tylko całej otoczki z nim związanej i swojej bliźniaczej natury, która może wyjść w trakcie ślubu i wesela czyt. będę ryczeć jak małe dziecko Musiałam się chodź trochę wygadać... bo kto lepiej zrozumie pannę młodą jak nie inna panna młoda ![]() Nie mam czasu wizażowac teraz kompletnie jednak pamiętam o Was i zastanawiam się jak Wy to wszystko odczuwacie! TRZYMAJCIE SIĘ KOCHANE ![]() Aaaa i witam nowe sierpnióweczki, te już znane z innych wątków jak i te które są całkiem nowe ![]() ![]() ![]()
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny!
Wychodzę za mąż 18 sierpnia. Wszystko już załatwione tylko zapomniałam o jednej sprawie ![]() Może ktoś ma namiar na sprawdzonego fryzjera w Krakowie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Mam fazę ogłupienia totalnego...
Jeszcze tydzien temu lataliśmy "jak kot z pęcherzem" (jak mawia moja babcia), bałam się, że nie zdążę, a teraz siedzę i nie wiem, co mam do zrobienia. Po prostu całkowite zaćmienie. Przed chwilą mnie natchnęło, że nie umówiłam się na doprowadzenie pazurków do stanu używalności przed ślubem. Ale za to odebraliśmy obrączki. Śliczne są ![]() I po dłuuuugim namyśle wybrałam bukiet ślubny. Czuję że mam w głowie totalny chaos. A wczoraj śniło mi się, że podeszliśmy do ołtarza, a ksiądz stwierdził, że "tych państwa nie obsługujemy"! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | ||||
BAN stały
|
Witam wszystkie piękne panny młode. Można się dołączyć?
![]() Ślubuję 18sierpnia o 16.00. Prawie wszystko załatwione z "grubszych" spraw. Zostało jeszcze: -makijaż próbny -zamówienie winietek i rozplanowanie gości przy stole -ustalenie menu -wizyta u orkiestry -kupno prezentów dla rodziców -wizyta/telefon u kamerzysty i fotografa -zaproszenie kilku osób -kurs tańca -kupno welonu -przymiarki sukni -kupno bielizny ^^ tyle pamiętam... ![]() Nasza sala: http://rozany-dworek.info/ Moja suknia: http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,1272.html Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja bym nie mieszkała z teściami, ani swoimi rodzicami. Gdybyśmy nie mieli swojego mieszkania w życiu byśmy się na ślub nie zdecydowali. Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | ||
Zakorzenienie
|
Sie sypnęło dziewczyn z 18 sierpnia
![]() ![]() Cytat:
![]() A teraz poprosze o zdjecia obraczek i jaki to bukiet? Cytat:
![]() Gratuluje załatwionych spraw. Suknie masz sliczna ![]() Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2012-07-20 o 16:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]() Miałam to samo uczucie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Dziś kupiliśmy garnitur.
Za 3-częściowy + marynarka weselna z krawatem i chusteczką + 2 koszule + spinki do mankietów + pasek do spodni + skarpetki ![]() Buty udało się złapać za 140 jeśli dobrze pamiętam. Mój mężczyzna jest droższy ode mnie, hehe Najeździliśmy się też za wódką...ech...brak słów po prostu. Wróciłam wykończona na maksa...
![]() |
![]() |
#72 |
BAN stały
|
czarny flamaster to nie drogo bardzo załatwiliście TŻ
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Wiesz, najbardziej to mnie rozbawiło pytanie jakiego koloru będę miała biżuterię by dobrać mu odpowiednie spinki do mankietów. Ja mały zonk, bo w sumie w ogóle o niej nie myślałam. Podejrzewałam, że założę tylko naszyjnik i kolczyki, które dał mi kiedyś na święta
![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
No i jestem po makijażu próbnym. Na początku byłam w ogromnym szoku bo mam mocniejszy makijaż a ja nie przyzwyczajona do takich ale po kilku godzinach i zebraniu ogromu komplementów stwierdziłam, że jest idealnie dla mnie
![]() ![]() czarny flamaster naprawdę tanio udało wam się to zdobyć bo ja za garnitur, kamizelkę, musznik, koszulę, spinki zapłaciłam 670 zł no i jeszcze butów nie ma :/
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Zdjęcia prosimy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
A oto moje łoczyska z makijażu próbnego
![]()
![]() |
#78 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
Ja też mam ślub 18 sierpnia.
W lipcu się okazało, że nie ma miejsc na sierpień w naszym USC ![]() 2 dni płaczu połączonego z histerią ![]() Do zrobienia pozostały: Bukiet dla mnie i świadkowej, Butonierki dla Tż i świadka, Kwiaty na krzesła, Fryzjerka Zrobienie pazurków i stóp Niebieska podwiazka Pończochy Ładny satynowy szlafrok by ślicznie wyglądać na przygotowaniach. Chyba nie dopadnie mnie wiekszy stres, niż ten który miałam ![]() Suqub - piękne oczka, sama też chcę mocne oko ![]() Edytowane przez Anka Mar Czas edycji: 2012-07-22 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
BAN stały
|
Anka Mar Hej, widzę, że to pierwszy post na wizażu, zobaczysz w szybkim tempie zrobi się ich setki
![]() Weselicho zapowiada się bajecznie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() mogę mieć różowe kwiaty w bukiecie, a na sali czerwone róże - pal licho to ![]() Najważniejszy teraz dla mnie to luz i dobra zabawa na moim sierpniowym weselu ![]() ![]() Ps. No i drugi post- oj chyba mnie wciągnie ![]() Edytowane przez Anka Mar Czas edycji: 2012-07-22 o 17:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my rok planujemy wesele i Tżta do tej pory nie mogę uprosić żeby załatwił kilka spraw |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Przez cały wczorajszy dzień zastanawiałam się czy jaśniejszy nie powinien być ale co tam, to jedyny taki wieczór gdzie naprawdę można sobie poszaleć
![]() ![]()
![]() |
#85 |
BAN stały
|
Suqub dokładnie
![]() ![]() *** Ja natomiast mam stały pobyt w ![]() ![]() Edytowane przez ekstramocna Czas edycji: 2012-07-23 o 08:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Prezentuję swój zestaw ślubny:
- suknia będzie lekko przerobiona - obcinam ramiączka, więc góra będzie prosta z odkrytymi ramionami; kwiatek w pasie mam biały , do tego długi welon - buty czerwone, więc bukiet też czerwony (zdjęcia butów mam w telefonie i nie daję sobie rady z przeniesieniem ich na kompa, jak mi się uda to pokarzę później) - biżuteria szklana ![]() - do kompletu białe stare autko ![]() - o zrobieniu zdjęcia obrączkom jakoś nie pomyślałam... I jak Wam się podoba? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Ja też dołączam do grona sierpniowych PM
![]() Kilka dni wcześniej niż większość z Was bo 15 sierpnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
BAN stały
|
15 czyli w środę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Suknia piękna, o takiej marzyłam ale ze względu na moje dużo gabaryty nie mogłam sobie pozwolić ![]() Samochód też bardzo fajny i chyba będzie wygodny- ma dużo miejsca z tyłu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | ||
Raczkowanie
|
ulalala... ile się pojawiło 18
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a my wczoraj zakupiliśmy buty i krawat dla TŻta ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.