![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPIEC mam do wymiany
Hej, niestety podoba mi się tylko CK Beauty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Hej, raczej nie tym razem, bo jedyne co mnie obecnie u Ciebie interesuje to CK Beauty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Dot.: WRZESIEŃ kosmetyki zapachy i różności
tutaj nic, ale odpowiedziąłm na książkowym
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
hej.
![]() ![]() jak będziesz miała dokładkę w kosmetycznym to daj znać. ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Ziaja to marka za którą totalnie nie przepadam. Z kolei toników w ogóle nie używam - jedynie hydrolaty. A micela masz malutko. Więc nie tym razem. ![]()
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
http://www.cosmex.it/sites/default/f...20original.png
coś takiego , ale niestety nic u ciebie nie widze do wymiany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
nic nie potrzebuje z tych rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
wygrałam kiedyś
ale moja babcia też ma takie więc muszą być dostępne w sklepie |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
nic nie znalazłam
szminka już była na wylocie kredki moge za coś zwykłego(przydatnego wymienić)np. krem,płyn ale tak żeby opłacało mi sie wymieniać ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- jaki płyn?kremy z ziaja mnie nie interesuja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
nie byłam z niego zadowolona
---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- krem bb Hanavi? podrzucisz linka? ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:41 ---------- a jakikolwiek link? zdjęcie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
aa..bo jest inna pisownia
nie wolno ale możesz juz skasować a ile go masz?
Edytowane przez Ruda_kita Czas edycji: 2012-10-31 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
czesc Kasiu. niestety w Twoim wątku nie widzę nic dla siebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
hmm..a wymieniła byś za oba i micela?
---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- to rezygnuje bo 2/5 micela to troche mało ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- sama nie wiem wysyłka mi sie nie opłaca by dostać 100ml płynu bo na tym bardziej mi zależy bb krem może bede ożywać ale ograniczam teraz kolorówkę wiec dobierałam go aby wyrównać wymianke i by stała sie "opłacalna" ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:38 ---------- rozumiem sama też do tego tak podchodzę ale w przypadku kredki wola ja komuś dorzucić do wymianki i wymienić sie na coś co będzie mi potrzebne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
hmm nic nie znalazlam
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Witaj, piszę w sprawie odlewki XS Extreme Girl, prześladuje mnie ten zapach od 3 lat.
W zamian mogłabym zaproponować Ambre de Cabochard, Treselle Mystique, Chergui, Kenzo Indigo, Sweet Oriental Dream Montale, Baby Rose Jeans, White Gold Oriflame, Legni Fruttati, Far Away Exotic, Cat Deluxe At Night, Black Bijan... Odpowiedz u siebie, ponieważ ja nie prowadzę wątku wymiankowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
jasne
![]() To teraz podpowiedz mi, co mogłabym sobie wybrać od Ciebie. Szukam czegoś nowego, czegos orientalnego, kwiatowego byle tylko nie przytłaczało i nie dusiło. Znam Treselle, więc kusi mnie Treselle Mystique, ale znam też Far Away i kusi mnie Far Away Exotic ![]() Ambre de Cabochard (to ma w nucie bazy wszystko co kocham), Chergui, Kenzo Indigo (intryguje mnie jego opis na KWC), Black Bijan (czy jaśmin jest mocno wyczuwalny?) Pomocy ![]()
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Far Away Exotic nijak się ma do klasyka - ja czuję głównie mandarynkę (lekko zieloną, wiórki kokosowe oraz drzewo sandałowe). Jest ciepło, słodko, ale nie mdło i dusząco. Ambre de Cabochard nijak ma się do ambry, jest słodka (mandarynka plus jagody dają taki efekt, jakbym wąchała śliwkę), owocowo-kwiatowo-przyprawowa (czuję cynamon). Kenzo Indigo - ciepły, bezpieczny, piżmowo-ambrowy zapach z wyraźnym cytrusowym akcentem. Black, Bijan - słodki, owocowo-kwiatowy, czuć owoc granatu oraz jaśmin i gardenię, ale nie powodują one mdłości. Całość ocieplona przez bób tonka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Najbezpieczniejszy i najbardziej miękki jest Kenzo Indigo. W Black jaśmin z gardenią mogą być zbyt mocne, z kolei w Ambre śliwka z cynamonem może dać w otwarciu trochę po nosie (tu też jest jaśmin). Kenzo natomiast jest spokojny od początku do końca, słodycz jest tu bardzo wyważona, elegancka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli nie- skuszę się na Kenzo i Black Bijan. Jeśli w Ambre cynamon czuć podobnie jak w nowej wersji Dolce Vita, to choćby w flakonie pachniał cudnie na mojej skórze robi się z tego cynamonu taki bicz, który chlasta mnie potem kilka godzin ![]()
![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kenzo mam odlewkę, jakieś 7 ml, Black cały flakon. Extreme girl i Manii jest razem 7 ml? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może chcesz do tego odlewkę 4 ml CK Beauty i wtedy Ja dostanę te 7ml kenzo + odlejesz mi 4 ml Black?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.