![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XII
Melduje się i ja ;D Juz z miesiac jestem bez silikonow i wreszcie widze poprawe. Isana, ktora powodowala u mnie efekt ulizanych wlosow dzis sprawila ze sa miekkie i swieze (chyba dlatego ze trzymalam ja ok 15 minut a nie pol godziny). Kupilam rowniez Jantar, ale mam problem z jego aplikacja. Kiedy probuje go wcierac w skore glowy zostaje on na wlosach zamiast dotrzec tam gdzie powinien. Macie jakies sposoby na stosowanie go?
#62 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja od wczoraj zaczęłam pić drożdże, dzisiaj będzie drugi kubek ![]() Spróbuję z miodem i mlekiem, bo wczoraj mnie naciągało ![]() Tż dzielnie ze mną dla towarzystwa prowadzi kurację drożdżową i jantarową, bo dosłownie w kilka tygodni zaczęły mu się przerzedzać włosy i widać pomału zakola ![]() Mam nadzieję, że jantar i jemu, i mi pomoże. |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też dopiero się uczę, bo na moich wydaje mi się, że większość wsiąka we włosy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
Ja również się melduję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Innym patentem jest przelanie zawartości do butelki z atomizerem(osobiście polecam) albo pomoc strzykawki.
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
Mam pytanko
![]() Macie jakieś sprawdzone sposoby na przyśpieszenie wzrostu włosów?? Najlepiej domowe, a jak już to tanie ;] ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
Okok jutro po myciu dodam
![]() Piszecie tu, że przetłuszczają wam się włosy, a mi właśnie nic a nic ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 | ||
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#73 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() strzykawka to dla mnie najgorsze rozwiązanie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
JA również witam w nowej części
![]() ![]() Od 1,5 tygodnia używam facelle i włosy przestały wypadać. Nie wiem czy to on się do tego przyczynił ale jestem bardzo zadowolona.
![]() |
#75 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Spaceroholiczka
|
Ja się żegnam i wracam za tydzień
![]() I żeby nie było off top'a mam chyba dziś jakiś "bad hair day". Zapewne sprawcą jest Nizoral po którym (przed nałożeniem odżywki) miałam jeden wielki kołtun, przypominający wielgachnego dreda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dzisiaj wygrałam walkę z zakupomaniactwem - byłam w Auchanie i już wpakowałam do wózka Lorysa Fruit Coctail, ale potem stwierdziłam: basta! miałam NIE kupować odżywek, to nie. było ciężko, ale dałam radę ![]() PS Na pocieszenie zaopatrzyłam się w balsam Mrs Potter's ![]()
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn Edytowane przez Flicka Czas edycji: 2012-07-22 o 18:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 | ||
Zakorzenienie
|
to równiez sprubuj
![]() Cytat:
strasznie go duzo, ale chce sobie teraz zrobić taką kurację i przy okazji go wykończyc by kupić coś nowego ![]() Cytat:
![]() a nałozyłam jogurt na około 20 minut i włosyki po spłukaniu szamponu milusie, zobaczymy jak potem, ale na razie jestem zadowolona ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Witam w nowym wątku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
mam pytanie: a suszenie zimnym nawiewem niszczy wlosy? bo chodze nagminnie spac w mokrych a podobno to zle wyplywa na strukture wlosa jak myslicie?
#82 | ||
Wtajemniczenie
|
anoska Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja doszlam do wniosku ze powinnam sprobowac CG bo moje wlosy ogolnie sa falowane, ale one strasznie sie strakowate robia i nie wyobrazam sobie ich na sucho nie uczesac ![]() ![]() a ogolnie to jestem w pl i czytam was czytam i mam cala reklamow juz kosmetykow ktore musze zabrac ze soba ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
a ja dziś melduję pierwszy test fructisa volume :p byl na 15 min, ale u mnie zamiast volume wręcz przyklap jakiś.
No i znów mam problemy z szorstkością włosów od jakiegoś czasu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja większą część roku suszę włosy zimnym nawiewem, nie zauważyłam niczego podejrzanego, uważam, że to wspaniale służy moim włosom. Kiedy włosy są mokre są narażone na zniszenia o wiele bardziej niż włosy suche. Lepiej nie spać z mokrymi, zwłaszcza w Twoim przypadku kochana [jak pisałaś wcześniej masz problem z włosami, nie chcą rosnąć etc.] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
Hej kobietki.
To i ja pozwolę tu dołączyć. Niestety z natury mam cienkie i niezbyt gęste włosy, ale nie są słabe, nie wypadają, nie łamią się. Mam straszne problemy z systematycznością, dlatego moja pielęgnacja nie przynosi spodziewanych rezultatów, ale obiecałam sobie, ze już wezmę się w garść i idzie mi coraz lepiej. ![]() Moim marzeniem jest zagęszczenie włosów i zapuszczenie tak do łopatek ![]() Teraz szukam czegoś, żeby ich trochę "obciążyć", bo są za lekkie i zbyt puszące się. @kinpatsu właśnie odwiedziłam Twoją podstronę o włosach i zaniemówiłam!! Ale cudne są!! Wow ![]() Takie zdjęcia naprawdę moblizują, choć wiem, że nigdy takiego efektu nie uzyskam, to może chociaż uda mi się doprowadzić ich do w miarę normalnego stanu.
A z kolei najnieszczęśliwsze życie ma swoje słoneczne godziny i swoje ubożuchne kwiatki szczęśliwości, rozsiane wśród piasku i kamieni. Hermann Hesse Edytowane przez tosiajola Czas edycji: 2012-07-22 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
moooniek, nie mam żadnych hitów, nic nie kupuje, musze zużyć to co mam, ale czaje sie na kilka nowinek
![]()
#87 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
przez weekend trochę zaniedbałam włosy, ale wyszło im to na dobre
![]() ![]() ![]()
#90 | ||||
Rozeznanie
|
Tak tutaj przy lapku jestem na chwileczkę, to na szybko odpiszę.
![]() Cytat:
![]() Swego czasu kupiłam krem do loków i fal Joanny ( o ten ), teraz wiem, że skład nie za fajny, wtedy jeszcze nie wiedziałam. ![]() ![]() ![]() ![]() Ja głupia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak szczerze mówiąc, to tyle razy już czytałam, że ktoś chce mieć gęste włosy, a ja jako posiadaczka takowych, czasem wręcz "cierpię" przez to. Oleju idzie pewnie co najmniej 2 razy więcej niż na cienkie czy nawet na takie pośrednie, innych produktów zresztą też.. (Długość też tu ma znaczenie).. Nie wiem czy gęstość ma tu coś wspólnego, czy to tylko kwestia struktury moich włosów, ale mam wrażenie, że przez to jakie są, to nigdy nie uzyskam takiej gładkości, jak np. kinptasu, po prostu na moich włosach nie da rady. A to taki mój ideał włosów, bo na takie fale jak Anoska, to raczej nie mam co liczyć. ![]() Cytat:
![]() ogorekpazurek, to jest nas już 3 ! ![]() Dziewczyny, czemu ja nigdy na żywo nie widziałam jeszcze Pottersów, no czemu.. A tak chciałabym je spróbować. ![]() _ Po mojej wczorajszej pielęgnacji, dzisiaj włosy nawilżone i gładkie. Tyle pociechy przy tych moim, pożal się Boże, falach.. ![]() ![]() zmykam, pewnie w nocy będę buszować. ![]() Edytowane przez sheep_zonz Czas edycji: 2012-07-22 o 21:34 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.