![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wacik został w uchu! Pomocy!
Hahaha ja odsyłam do nauki pisania kreatywnego, bo widzę, że argumentów ubywa i nie umiesz przekazać tego, co chcesz.
Miłego dnia ![]() edit: Ja nie mówię, że nie masz racji, tylko po prostu nie wyszło, bywa, życie, nie pierwszy i nie ostatni raz ktoś coś przekazał nie po twojej, mojej czy kogokolwiek innego myśli, błędy w komunikacji bla bla... ale mamy wakacje, więc starczy, idę się pakować ![]()
![]() Edytowane przez Provocateur Czas edycji: 2012-07-26 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Ja też od razu wyczułam sarkazm autorki, która zamiast dać drzeć z siebie łacha ( odnośnie wlewania wody do ucha) po prostu obróciła w żart swoje dziwaczne zachowanie.
![]() |
#63 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Konto usunięte
|
Autorko, ja kiedyś miałam identyczną sytuację
![]() ![]() ![]() ![]() Teraz to uzywam takich specjalnych patyczków dla dzieci ( ![]() ![]() Ale ja to w ogóle w takich sytuacjach zamieniam się w debila. Jak mi młodszy brat wsadził w ferworze zabawy kredkę świecową do nosa i się ułamała, tak glęboko dosyć, to włałam w tą dziurkę gorącą herbatę, żeby się rozpuściła i wypłynęła (kredka, nie herbata) ![]() Ja tam się nieźle uśmiałam przy żartach autorki, tak samo jak przy poradzie z kijem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
biegam dla Zabawy
|
Cytat:
![]() Co do wlewanie wody do ucha, w którym jest wacik to mojemu chrześniakowi tak laryngolog wypłukiwał jakiś "gorszek", więc może i to nie takie głupie ![]() Ja też nie raz robię z siebie "debila". I umiem się do tego przyznać i z tego śmiać. A nie wymyślam, że to było przejęzyczenie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() A laryngolog to mi kiedyś wypłukiwał cukierka z ucha o drugiej w nocy, ale to w dzieciństwie, to się nie liczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
biegam dla Zabawy
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
Hahaha padłam jak przeczytałam
![]() Autorko niezły wątek ![]() Mi raz utknął w nosie ten puchaty koralik z bazi wierzbowych ![]() ![]() ![]() A wizażankom zalecam więcej dystansu do siebie i niektórych sytuacji. Nadmierne czepianie się pierdół i robienie z igły wideł nie służy niczemu dobremu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
BAN stały
|
Więc tak... Opowiem wam swoją historię
![]() Z tym wacikiem to było tak, że ja po prostu myłam się i przy okazji myłam uszy. I dlatego wyraziłam się w ten sposób... Ale nie chciałam tego mówić, bo pomyślałybyście, że mam brudne uszy. ![]() ![]() Po tym wacik mi wyleciał, więc rzeczywiście pomyślałam (ja dużo myślę i mam dużą wyobraźnię ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kofam smazone pomidory Czas edycji: 2012-07-26 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dla mnie te żarty są nieudolne, a ten wątek to chyba jakaś pomyłka... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Gorsze są wątki na tym forum. Padają wulgaryzmy, wzajemne obrażanie i obrzucanie inwektywami. Dlatego nie rozumiem dlaczego niektóre jadą po autorce wątku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Smażony Pomidorze nie tłumacz się więcej, bo dla niektórych to jak sama chyba już zauważyłaś, woda na młyn i nakręcanie do większego czepialstwa
![]() ![]() Zauważyłam ostatnio na wizażu pewną drażliwość, niemalże w każdym temacie, więc po prostu radzę się zdystansować i nie przejmować w ogóle ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.