|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Różnoraki Sierpień u Moniki
spodobała mi się bardzo kremowa koszula atmosphere, ale widzę, że już jej nie ma, buuuu
oprócz tego wpadły mi w oko haremki 40/42, tylko potrzebowałabym ich wymiary, i jesli mogłabym prosić to - zdjęcie na kimś oraz kobaltowe rurki
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
podobaja mi sie 7. Super jeansowe rurki,rozm.z metki L
|
|
|
|
|
#65 |
|
:)
|
witaj, sorry ze dopiero odp ale z moim malym tak jest urwanie glowy.
moje rurki nowe granatowe oddam chetnie za Twoje czarne z dokladki. napisz czy sa ellastyczne w szczegolnosci w pasie czy sie naciagna z okolo 2 cm ? a za bluzke na pewwno cos tez wybiore
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
napisałas iz spodnie sa w rozmiarze L. Osoba na zdjeciu ma jaki rozmiar ? bo z wymiarkow wynika ze to chyba takie M
---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- kurcze boje sie ze będą za duze. normalnie nosze 36/38. Te podnie u mnie w watku sa wlasnie za duze na mnie
|
|
|
|
|
#67 |
|
|
pas 40 cm x 2
biodra 50 cm x 2 dl calkowita 104 cm dl od kroku 83 cm szer nogawki na dole 17 cm stan przod 21;5 cm udo od razu pod rozporkiem 27 cm daj znac jak wymiary i czy sie decydujesz. pozdrawiam |
|
|
|
|
#68 |
|
|
dzins jest taki normalny, nie mega cieniutki ale i gruby nie jest. tak spodnie są elastyczne, naciągaj'a sie.
a Twoje ? czy są elastyczne? czy sie naciągną ? kolor kruczoczarny jak na drugim zdjeciu tak? podoba mi sie jeszcze . Perfumy Avon Far Away Exotic,ubytek widoczny na zdjęciu. przygarnelabym je chetnie za bluzeczke i moglabym cos jeszcze drobniejszego dolozyc. co Ty na to ? |
|
|
|
|
#69 | |
|
|
Cytat:
spoko. ale nie odpisalas mi na pytania co do spodni. sa elastyczne? jak bardzo ? |
|
|
|
|
|
#70 |
|
|
czyli są mało elastyczne tak mam rozumieć?
|
|
|
|
|
#71 |
|
|
hehe a ja sie obawiam czy wcisne sie w Twoje.
podobaja mi sie bo szukam czarnych rurek. moje spodnie to sa elastyczne a obawiam sie co do Twoich bo mam masywne uda i tu sa moje watpliwosci czy one wlazą :-( kurcze nie wiem co robimy ? |
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
oj to szkoda, bo rurki mi się najbardziej podobały
|
|
#74 |
|
|
no problem ;-)
i tak w sumie myslalam ze taki grubszy dzins to raczej nie dla mnie... raczej zmarzluchem nie jestem, wszedzie autem jezdze i z reguly wole cienszy i bardziej delikatny. pozdrawiam
|
|
|
|
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
nic nie znalazłam
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1344612599
one mi się spodobały, ale widzę że już ich nie masz. ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Ok, czekam na info , wymiarki podam jutro koło południa
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
tylko ten rozmiar 42 dosyć spory ja mam 38 i czy napewno jest dobre na zwyczajne 38 ?
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
no to w takim razie odpada
![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- jak chcesz możesz podać, ale wątpie że będzie dobre chociaż kto wie---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- ok to będę czekać
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety już nic nie widzę
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic.
|
|
#86 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic
wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=766668 Myślę o Tobie tylko wtedy, gdy mi się przypomnisz. Nie zdarza się to jednak często bo jakieś 50 razy na godzinę. To wcale nie jest tak często. 13.09.2013 <3 |
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No może być. Ale poprosiłabym o fotkę, jak wygląda, czy trzeba obrabiać jego brzegi? Bo potrzebuję raczej czegoś bez obrabiania, do wyrobu kwiatów Jaki ma wymiar? |
|
|
|
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki za odzew w moim wątku
Czego poszukujesz w zamian za ten rożek?
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
aha, czyli po porozcinaniu, będzie się pruł
a wypatrzyłaś coś u mnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.