od Beliczka - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2005-07-29, 15:02   #61
anita_w
Rozeznanie

GG do anita_w
Dot.: od Beliczka

O matko, szczęka mi opadła....

Według mnie o kulturze obcych mi osób, które znam tylko z forum, świadczy przede wszystkim ton i poziom wypowiedzi. Sama kieruję się zasadą: jeśli z czymś się nie zgadzasz, krytykuj poglądy, a nie osoby...

I nie jest tutaj ważne, czy problem mężatki był prawdziwy, czy nie, ponieważ wątek szybko zszedł na inny tor.

Ale, Beliczku... Jak możesz przekonywać innych o wyższości swojego wykształcenia prawniczego nad kursami kosmetycznymi i jedncześnie nazywać inną Wizażankę - cytuję - "błaznem", "prostaczką nie z tej ziemi", "ryczącą trzydziechą, która pewnie ma problemy łóżkowe i musi się wyżyć w sieci", "prostą, niewykształconą fanką solarium, z którą nie będę rozmawiać, bo nie dorastasz do tego aby ze mną rozmawiać".

Takie słowa, skierowane przez kogokolwiek na jakimkolwiek forum dyskusyjnym do obcej osoby, są objawem chamstwa, prostactwa i braku kultury.

Takie osoby powinny być blokowane przez moderatora, ponieważ ich wypowiedzi są niezgodne z obowiązującą na forach dyskusyjnych netykietą i obrażają innych użytkowników.

A prawa do obrażania innych nie ma nikt. Nawet moderator.

W szczególności moderator.
anita_w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-29, 15:05   #62
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez Neta
Na wizazu wlasciwie sie nie udzielam, jestem tylko czytelnikiem, ale dzisiaj musze sie napisac kilka slow... Pare osob wyrazilo swoje uznanie dla Beliczka za publiczne przeprosiny- ze to rzadka sztuka w dzisiejszych czasach etc.- ...szkoda tylko ze celowo wylaczyla z nich osobe, ktorej tak naprawde najbardziej sie one naleza...

Inna sprawa, ze tak naprawde prawdziwa sztuka jest umiejetnosc zapanowania nad emocjami i wlasciwe wazenie slow w odpowiednim do tego momencie (np. w watku o mezatce, a byly tez inne),a nie przeprosiny po fakcie. Po kilku takich sytuacjach zle wrazenie moze sie utrwalic...

Prewencja to dobra rzecz, a Ty Beliczku jako prawnik na pewno doskonale o tym wiesz. I zapewne o tym, ze DOBRY prawnik to nie tylko prawnik wyksztalcony, ale takze opanowany ( bezwzglednie bez wzgledu na sytuacje) rowniez.

Pozdrawiam
Neta, bardzo ladnie to ujelas i zgadzam sie z toba, ale mam jedno ale... otoz Beliczek zostal tak samo obrazony przez Dorixx jak i sama Dorixx. Owszem, dajmy szanse Dorixx nie ma sensu jej oceniac, bo moze byc offline jak slusznie zasugerowala Lovisa i nie wiadomo jakby sie zachowala, za to Beliczek pokazala, ze sumienie nie pozwala jej ot tak obrazic sie i zniknac z wizazu, az afera ucichnie. Zyskala w moich oczach plusy za odwage, a to ze nie chce przeprosic jednej osoby, uwazam za sluszne. Bo obie panie powinny to sobie wyjasnic na PW, a nie na forum publicznym. A pomijajac kwestie wieku to przyznam, ze sama jestem przed 30 i takie kopy ponizej pasa sa conajmniej nie na miejscu. Kobiety maja to do siebie, ze beda sie bronic. Jedna z nich wyciagnela reke na zgode, a co zrobi druga???

Jak to ktos madry powiedzial, kobieta jest bezbronna do poki nie wyschnie jej lakier na paznokciach.. coz, cos w tym jest

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-29, 15:10   #63
anita_w
Rozeznanie

GG do anita_w

Chciałam jeszcze dodać, że szczególnie zaniepokoiło mnie to zdanie Beliczka:

Cytat:
Przegięłaś w tej chwili, Ty trollu!!!! jestem moderatorem i na pewno nie Ty mnie tej funkcji pozbawisz.
Historia zna takie przypadki...
Stary 2005-07-29, 15:14   #64
Złośnica81
Zadomowienie

GG do Złośnica81

Anisiu, ale gdzie Beliczek został obrażony przez Dorixx? Wg mnie dysproporcja jest znaczna, Dorixx nie używała żadnych obelg w dyskusji, odpowiadała po prostu na teksty Beliczka.
I może ja jestem ślepa i głupia - ale gdzie jest to wyciągnięcie ręki na zgodę?? W tym, że pisze, że przeprasza wszystkich OPRÓCZ Dorixx? To ma być skrucha czy wyciągnięcie ręki?

Ja naprawdę lubiłam posty Beliczka, nie wiem co się stało wczoraj, czytałam też 2 inne wątki i w każdym były podobne kwiatki (na fryzjerskim i technicznym) Powiem szczerze - ja jestem oburzona brakiem represji ze strony redakcji, uważam, że powinien za takie teksty być choć parodniowy ban no i ten "moderator" też mi tu nie pasuje. Jestem zdegustowana tym, że Beliczek nie poniosła żadnych konsekwencji, że została zrównana z Dorixx (która jednak nie była aż tak chamska) i tym, że jeszcze w tym wątku Złoś najeżdża na tych, którym zachowanie Beliczka się nie podoba. Jak już napisałam - ktoś inny dostałby ban stały. Jeżeli będziemy tolerować takie teksty jak Beliczka wczoraj - Wizaż zacznie się zmieniać w Kafeterię czy forum Onetu.

Beliczku- żeby nie było, cenisz szczerość i ja piszę wyjątkowo szczerze. Mam nadzieję, że będziesz się dalej udzielać i pisać, ale naprawdę bardziej kulturalnie. Powtórzę, że mnie cholernie zawiodłaś.
Złośnica81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-29, 15:15   #65
anita_w
Rozeznanie

GG do anita_w

Złośnico, wyjęłaś mi to z ust. Popieram w 100%.
Stary 2005-07-29, 15:33   #66
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Zlosnico, Anitko.. oszem Dorixx sie bronila, ale w taki sposob ze Beliczek atakowal bardziej. Zlos zamknal watek i dyskusja sie urwala, Dorixx sie wylaczyla na dobre, a Beliczek mimo ostrych slow ktore uzyla, rowniez i mnie przyprawily o wytrzeszcz oczu, zaczela przepraszac - wie ze ja ponioslo. Wie, ze bardzo zle zrobila i prawie od razu zareagowala w stosowny sposob, bo inaczej polowa dziewczyn nie miala by o niej dobrego zdania, tym bardziej ze jest Moderatorem.

Nie trzymam tu niczyjej strony, zauwazylam po prostu, ze przepraszajacy post Beliczka nie zostal dobrze potraktowany po przeczytaniu wczesniejszych wypowiedzi. A takie cytowanie stwierdzen Beliczka w sensie "nie spodziewalam sie tego po Tobie" "jestes moderatorem i takie slowa.." to zadna rada na przyszlosc ani dla niej, ani dla nas.

Nie bede linczowac Beliczka czy Dorixx za to ze sie zdrowo "pożarły". Obie panie sa winne przeprosin siebie nawzajem. Takie jest moje zdanie, nie wazne ktora bardziej przegiela. To przeciez faktycznie nie forum onet ani nie cafeteria. Jakby nie patrzec nie jestesmy tutaj anonimowi, prawda?

It is what it is

Stary 2005-07-29, 15:34   #67
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

jeszcze jedno, Beliczek poniosl konsekwencje tej klotni, wystarczy przeczytac ten caly watek

It is what it is

Stary 2005-07-29, 15:35   #68
Agniesia18
Zadomowienie

GG do Agniesia18
Smile Dot.: od Beliczka

Po pierwsze, to zaraz Zloś znów zostanie zmuszony do zamknięcia kolejnego wątku...
Po drugie beliczku... doświadczenie powinno nauczyć Cię że nie zaklada się nowych wątków, zaraz po "wielkiej burzy", bo przyniesie to tylko... huragan z piorunami. Wdadasz z deszczu pod rynnę.
Po trzecie funkcja: "moderator" do czegoś zobowiązuje... Pamiętaj o tym za każdym razem kiedy zaczniesz sie wnerwiać
Po czwarte pozdrawiam i życzę miłego dnia WSZYSTKIM BEZ WYJĄTKU
Agniesia18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-29, 15:40   #69
anita_w
Rozeznanie

GG do anita_w

Cytat:
Napisane przez Anisia25
Wie, ze bardzo zle zrobila i prawie od razu zareagowala w stosowny sposob, bo inaczej polowa dziewczyn nie miala by o niej dobrego zdania, tym bardziej ze jest Moderatorem.
Nie mogę się z tym zgodzić, choć bardzo bym chciała. Wystarczy przeczytać pierwsze zdanie tego wątku. Czy osoba, która wie, że źle zrobiła, przeprasza "wszystkie wizażanki (oprócz jednej)"? To dopiero jest tupet.
Stary 2005-07-29, 15:45   #70
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

dlatego powtorze raz jeszcze, ze obie panie powinny to sobie wyjasnic nie na forum publicznym, ale przynajmniej na PW. nie wiem czy bym chciala byc swiadkiem takich przeprosin, glupio bym sie czula. Chcialabym uslyszec od Dorixx i Beliczka "wizazanki, miedzy nami jest juz w porzadku" Lekcja z takiej klotni i tak pozostanie.

Anitko tez nie pochwalam slownego zachowania Beliczka, ale zawsze wierze ze po kazdej burzy przyjdzie slonko

It is what it is

Stary 2005-07-29, 15:50   #71
anita_w
Rozeznanie

GG do anita_w

Aniu, zgadzam się z Tobą, chciałabym nie widzieć ani tej kłótni, ani tych przeprosin. Ale zaraz... chyba po to zakłada się wątek na forum dyskusyjnym, aby poznać opinie innych użytkowników? To właśnie zrobiła Beliczek. To nie my rozpętałyśmy burzę i nie mam zamiaru się usuwać w cień. Oburzyło mnie to, co przeczytałam i jestem zdziwiona, że toleruje się takie zachowanie moderatora.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-07-29, 15:54   #72
soulsweeper
Zadomowienie

Jeśli Beliczek ma żal do Dorixx i faktycznie myśli to wszystko, co napisała, to niby dlaczego miałaby ją przepraszać? Przeprasza nas, że musiałyśmy to czytać na forum, tak to zrozumiałam. Gdyby panie powyzywały się na PW, nikogo by to (chyba) nie obeszło, nie wszyscy muszą się lubić.
soulsweeper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-29, 15:56   #73
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Taka jest natura Wizazu, ze jak sie przegnie to pozostaje niesmak wobec innych Wizazanek. Beliczkowi jest glupio i wstyd przed nami wszystkimi, mysle ze przed sama Dorixx rowniez...

Zreszta nawet gdyby dostala bana tego parodniowego to co to tak wlasciwie da??
Wydaje mi sie, ze latwiejsza droga to zwyczajne przeprosiny nawet jesli wieje i grzmi z roznych stron. Moderator tez czlowiek To nie jest watek, zeby obstawiac kto jest za Dorixx a kto za beliczkiem, to watek ktory dazy do porozumienia. Nawet jesli czujemy sie w jakims tam stopniu oburzone.

It is what it is

Stary 2005-07-29, 16:00   #74
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

nic, zmykam z tego watku, lece do domku bo TZ wzywa ;D

Ja to taka wlasnie jestem, wszedzie bym chciala widziec slonce

cmokaski dla was wszystkich

It is what it is

Stary 2005-07-29, 16:00   #75
Lovisa
Zakorzenienie

A zauważyście, że Beliczek już dawno nie uczestniczy w tej dyskusji? Tak jak w wątku Mężatki - sama zainteresowana przestała odpisywać, a wątek zaczął żyć własnym życiem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-07-29, 16:04   #76
anita_w
Rozeznanie

GG do anita_w

Dziewczęta, ja rozumiem, że ten wątek miał na celu przeproszenie wszystkich Wizażanek (poza jedną) za to, że musiały być świadkami czegoś takiego.

Ja byłam świadkiem i oburzył mnie poziom wypowiedzi na tamtym wątku. Dlatego dla mnie to jest pusty gest. Tak, pustym gestem są przeprosiny skierowane do wszystkich poza osobą, którą się obraziło. To jest wybielanie siebie w oczach innych.

I naprawdę nie moge się zgodzić z tym, że to jest wątek, który dąży do porozumienia i pogodzenia zwaśnionych stron. Taki wątek powinien powstać dopiero w sytuacji, gdyby dziewczyny się już pogodziły i dogadały między sobą. Zakładanie tego wątku jest kontynuacją dyskusji, która została zamknięta. Tylko po co to ciągnąć?
Stary 2005-07-29, 16:04   #77
sarenka
Zakorzenienie

Beliczku,
powinnaś przemyśleć to jak traktujesz ludzi.

Do mnie kiedyś [nie wiem czy pamiętasz] też robiłaś wycieczki osobiste podważające moją inteligencję [nie tego kalibru, ale ja nie prowokowałam tylko miałam inne zdanie..] i nie tylko do mnie.. Myślałam, że Ci to przeszło

Dużo w Tobie złości [abstrahując od Dorixx, bo nie o niej teraz chcę mówić] - poczytaj jak piszesz o Kaji Paschalskiej, o kosmetyczkach.. nie wspominając o Twojej wypowiedzi w wątku fryzjerskim..

To już nawet nie chodzi o gryzienie się w język [po to, żeby nie pisać tych wszystkich przykrych słów o innych - aby być poprawnym na forum, ale zarazem nieszczerym], ale o wyciszenie się [żeby tych rzeczy nie myśleć]..

WESOŁYCH ŚWIĄT!
sarenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-29, 16:14   #78
k-n
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sarenka
Beliczku,
powinnaś przemyśleć to jak traktujesz ludzi
Podpisuję się pod słowami Sarenki, myśle identycznie.

Cytat:
Napisane przez sarenka
Do mnie kiedyś [nie wiem czy pamiętasz] też robiłaś wycieczki osobiste podważające moją inteligencję [nie tego kalibru, ale ja nie prowokowałam tylko miałam inne zdanie..] i nie tylko do mnie.. Myślałam, że Ci to przeszło
Dużo w Tobie złości [abstrahując od Dorixx, bo nie o niej teraz chcę mówić] - poczytaj jak piszesz o Kaji Paschalskiej, o kosmetyczkach.. nie wspominając o Twojej wypowiedzi w wątku fryzjerskim..
Właśnie... najgorsze w tym wszystkim jest to, że Beliczkowi przytrafiło się to nie po raz pierwszy Już o wiele wcześniej używała obraźliwych określeń w stosunku do innych Wizażanek...

Cytat:
Napisane przez sarenka
To już nawet nie chodzi o gryzienie się w język [po to, żeby nie pisać tych wszystkich przykrych słów o innych - aby być poprawnym na forum, ale zarazem nieszczerym], ale o wyciszenie się [żeby tych rzeczy nie myśleć]..
Ja mam nadzieję, że tym razem Beliczek naprawdę się pohamuje zanim kogoś znowu obsmaruje
k-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-29, 16:26   #79
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez Anisia25
Taka jest natura Wizazu, ze jak sie przegnie to pozostaje niesmak wobec innych Wizazanek. Beliczkowi jest glupio i wstyd przed nami wszystkimi, mysle ze przed sama Dorixx rowniez...

Zreszta nawet gdyby dostala bana tego parodniowego to co to tak wlasciwie da??
Wydaje mi sie, ze latwiejsza droga to zwyczajne przeprosiny nawet jesli wieje i grzmi z roznych stron. Moderator tez czlowiek To nie jest watek, zeby obstawiac kto jest za Dorixx a kto za beliczkiem, to watek ktory dazy do porozumienia. Nawet jesli czujemy sie w jakims tam stopniu oburzone.
Aniu popieram to co napisałaś.
Obie dziewczyny źle zrobiły i nie pokuszę się o ferowanie wyroków która zawiniła bardziej. Stało się i już. Szkoda, że do tego doszło
Myślę, że beliczek zdaje sobie sprawę,że bardzo przesadziła i wcale nie uważam,by ten wątek był pustym i nieszczerym gestem. Myślę,że dało jej to wiele do myślenia i nie ma sensu ciągnąć tego dalej, roztrząsać...

pozdrawiam wszystkich ciepło i burzowo ( u mnie walą pioruny jak oszalałe)

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-07-29, 16:34   #80
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Napisane przez agabil1
( u mnie walą pioruny jak oszalałe)
Aga a Ty nadal przy kompie.Podziwiam ryzykantko
u mnie burza sie szykuje,wtedy interner i komp off (bo kiedyś juz spaliłam )
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-29, 16:36   #81
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

catt boję się burzy jak cholera ,ale mam sporo pracy na komputerze

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-29, 16:39   #82
cattt
Mrs Mrau

łoł to powodzenia i niech świetliste gałęzie Cię omijają

(sorki za wcięcie do watku)
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-29, 16:44   #83
beliczek
Zakorzenienie

Miałam już w tym wątku nic nie pisac, ponieważ i tak każde moje słowo zostanie użyte przeciwko mnie.
Tych, którzy nie wierza mi jak bardzo mi przykro i smutno nie przekonam do mnie choćbym nie wiem ile i co pisała.
Czuję się podle... Mam wrażenie, że nigdy nic dobrego na wizażu nie zrobiłam, nikomu nie pomogłam, nie zostawiłam po sobie nic pozytywnego w tym portalu. Ja to miejsce pokochałam i cierpię strasznie, że tak mnie nienawidzicie... Ale przełykam tę gorzką pigułkę bez słowa.
Napisałam do Złośliwca z propozycją pozbawienia mnie funkcji moderatora forum kulinarnego i z prośbą o jakies przykładne ukaranie mnie, zeby wizazanki poczuły sie lepiej i ich poczucie spraweidliwości aż tak nie cierpiało.
Zresztą po tym wszystkim nie honor mi być moderatorem... Każdy moj post z podpisem "moderator" będzie was denerwował i przypominał o tym co zrobiłam dając się sprowokować Dorixx. Forum kulinrne ma oprócz mnie Nutkę. Nie będzie mnie tam brakowało.
Wiem, że pisząc to ściągam na swoją głowę kolejne pioruny.
Pozdrawiam
Beliczek
beliczek jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2005-07-29, 16:49   #84
aga79
Zakorzenienie

Beliczek przesadziła i to BARDZO, ale nie ma co teraz tego roztrząsać bo wybuchnie następne niepotrzebna kłótnia. Przeprasiny Beliczka jak dla mnie są mało wiarygodne, ale to tylko moje zdanie

Pozdrowionka dla wszystkich
Stary 2005-07-29, 17:07   #85
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Jesli o mnie chodzi to lepiej sie nie poczuje jak nie bedziesz Moderatorem, bo nic mi do tego tak naprawde. W kulinarnym jestes swietna, Nutka rowniez.

Wierze w szczerosc twojej skruchy i kara w postaci pozbawienia cie Moderatora, nic tak naprawde nie wniesie.

Beliczku, wyciagnij z tego lekcje na przyszlosc. Dzis po prostu przelala sie kropla w kielichu goryczy.

It is what it is

Stary 2005-07-29, 17:13   #86
Benita5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beliczek
Miałam już w tym wątku nic nie pisac, ponieważ i tak każde moje słowo zostanie użyte przeciwko mnie.
Tych, którzy nie wierza mi jak bardzo mi przykro i smutno nie przekonam do mnie choćbym nie wiem ile i co pisała.
Czuję się podle... Mam wrażenie, że nigdy nic dobrego na wizażu nie zrobiłam, nikomu nie pomogłam, nie zostawiłam po sobie nic pozytywnego w tym portalu. Ja to miejsce pokochałam i cierpię strasznie, że tak mnie nienawidzicie... Ale przełykam tę gorzką pigułkę bez słowa.
Napisałam do Złośliwca z propozycją pozbawienia mnie funkcji moderatora forum kulinarnego i z prośbą o jakies przykładne ukaranie mnie, zeby wizazanki poczuły sie lepiej i ich poczucie spraweidliwości aż tak nie cierpiało.
Zresztą po tym wszystkim nie honor mi być moderatorem... Każdy moj post z podpisem "moderator" będzie was denerwował i przypominał o tym co zrobiłam dając się sprowokować Dorixx. Forum kulinrne ma oprócz mnie Nutkę. Nie będzie mnie tam brakowało.
Wiem, że pisząc to ściągam na swoją głowę kolejne pioruny.
Pozdrawiam
Beliczek
Beliczek no nie, mam dzis troszke czasu i poczytalam sobie calosc...
Mysle ze zrzekanie sie moderowania na forum kulinarnym to zbyt duzy gest. Niepotrzebny gest. Silne osobowosci a taka niewatpliwe jestes i Ty i AgaBJ i Dorixx nie zawsze maja zwolennikow.
Owszem napisalas ciut za duzo. Stalo sie. no ale co z tego, zycie sie toczy nie ma tragedii. Masz prawo do wlasnego zdania i do obrony wlasnych pogladow!! Wszyscy o tym wiedza a na forum
kulinarnym jestes niezastapiona. Aha co do watku malzenskiego tez poczulam sie kiedys wystrychnieta na dudka gdy przez pare miesiecy pocieszalam "netowa przyjaciolke" w jej wyimaginowanych problemach malzensko-silowniano-fascynacjowych-z innym facetem w tle. Duzo czasu i emocji mnie to kosztowalo,odkrycie tego takze...wiec mimo faktu ze jestem ryczaca 30tka dalam sie wmanewrowac i wodzic na sznurku zludzen. Jeszcze czasem na widok tego nicka cos mi zgnilizna zalatuje...ale co zrobic. W kazdym razie po tej nauczce mniej chetnie rzucam sie z tratwa ratunkowa Pozdrawki B
Benita5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-29, 17:18   #87
Akane
Zakorzenienie

Dobra, Beliczek przeprosiła i postanowiła poprawę - dajmy jej czas i wtedy oceniajmy, czy było to z jej strony szczere czy nie. Proponuję EOT, bo powtarzanie w kółko tego samego mija się chyba z celem.
Akane jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2005-07-29, 17:26   #88
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

zgadzam sie z Akane

It is what it is

Stary 2005-07-29, 17:32   #89
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Benita5
Masz prawo do wlasnego zdania i do obrony wlasnych pogladow!! Wszyscy o tym wiedza a na forum
kulinarnym jestes niezastapiona.
Ma prawo do własnego zdania i obrony pogladów, ale nie do obrażania ludzi. To spora różnica! Nie wolno TAK się zachowywać.
Najłatwiej jest napisać swojemu przeciwnikowi, np. "TY jełopie bez matury idź kopać rowy..." BO jest to poniżej wszelkiej kultury i godzi w człowieka, którego nawet na oczy nie widzieliśmy.

Dobra przestaje się wymądrzac.
Stary 2005-07-29, 17:40   #90
_Roxi
Zadomowienie

GG do _Roxi

Cytat:
Napisane przez Pomadka
Ma prawo do własnego zdania i obrony pogladów, ale nie do obrażania ludzi. To spora różnica! Nie wolno TAK się zachowywać.
Najłatwiej jest napisać swojemu przeciwnikowi, np. "TY jełopie bez matury idź kopać rowy..." BO jest to poniżej wszelkiej kultury i godzi w człowieka, którego nawet na oczy nie widzieliśmy.

Dobra przestaje się wymądrzac.
dokładnie - już dawno nie widziałam tak chamskiego najeżdżania na drugą osobę i nie wydaje mi się, aby Dorixx pisała w podobnym tonie - przynjamniej nikogo nie wyzywała, a miało prawo bronić własnych poglądów, Beliczek chyba nie miała żadnych argumentów rzeczowych, więc pzreszła do obrzucania Dorixx wyzwiskami, żenada .....
wydaje mi się, że koleżanki już wcześniej gdzieś się starły a teraz próbowały skończyć, może się mylę, ale nie mam więcej ochoty czytać tak wyzwisk w kierunku Wizażanek i też lekko śmieszą mnie i irytują te posty o "odchodzeniu" i "płaczu", tak sobie też myślę- Beliczku a może Ty chcesz aby Wizażanki Cię prosiły, żebyś została i sprawia Ci to jakąś przyjemność ? bo zauważyłam,że to już nie pierwszy taki Twój post
pozdrawiam
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 [']
_Roxi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości