|
|
#61 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chłopak w damskich ciuchach.
Cytat:
Moim zdaniem nic, o czym tu przeczytałam nie świadczy o transwestytyźmie. I ostatnia rzecz, o którą Cię podejrzewam w tym wątku to chęć pomocy. W bardzo brzydki sposób próbujesz przeforsować swoje zdanie i zdefiniować człowieka, o którym masz strzępkowe informacje. ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
Tu piszą ci sami ludzie, których chcesz szokować na ulicy. zastanów sie, co i DLA KOGO robisz.
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Może nie do końca szokować, ale podkreślić swą oryginalność. Lubię to nie tylko w tej dziedzinie.
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Taktam lekturka. Osobiście bardziej obrzydzają mnie kobieciny z gąszczem na nogach/pod pachami, zdarza się wśród pań 'starszej daty'. Czy ktoś im mówi o normach społecznych? Ale jak tam chcecie. A, co do pytania w pierwszym poście - nie, nie znam amatorek mężczyzn w damskich ciuchach (zazwyczaj są bardziej obcisłe, mają mniej 'graficzne' nadruki na koszulkach itp), aczkolwiek znam kilku 'hipsterów' i bardziej zainteresowanych modą którym zdarza się kupić koszulę, kardigan, torbę na dziale damskim i nikogo to nie interesuje. Zaznaczam że ich celem jest się ubierać modnie, nie ubierać w damskie ciuchy. Temat się robi trochę nudny, jakby chłopak śmignął obok was w legginsach i tunice pewnie byście nie zauważyły nawet. Chłopie, ubierz się w co chcesz a nie burzysz spokój wizazu (PS Tak, też myślę że to prowo ![]() ![]() ).
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chłopak potrzebował wejść za wizaż, posiać zamęt i móc sę poklepać po plecach, że oto znów szara masa, głucha na wszelką orginalność go nie zrozumiała .
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
Nie chodzi o to, że chcę się ubierać w damskie ciuchy dlatego, że są damskie, po prostu podobają mi się i tyle. Są fajniejsze od męskich.
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
- to o co chodzi? Noś takie, tylko potem się nie dziw, ze nie będziesz atrakcyjny dla kobiet jak mężczyzna (to a'propos tego, ze podoba ci się styl Madoxa- chłopaczka absolutnie aseksualnego)
|
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
TO NIE JEST ŻADNA PROWOKACJA.
Chciałem dowiedzieć sie co inni o mnie myślą, co sądzą na mój temat. Liczyłem na pomoc odnoście doboru ciuchów i jak to stopniowo wdrażać. ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Może Madox jest dla aseksualny dlatego, że inne są stereotypy? Może pora je zmienić? |
|
|
|
|
#68 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to ja się pytam W CZYM PROBLEM? Skoro chcesz to nosić,nie przyjumjesz do wiadomości że takim ubiorem nie podkreślisz swojej oryginalności tylko co najwyzej się ośmieszysz leć do sklepu,pokupuj damskie ciuszki i smigaj na spacer ![]() Nie wiem w takim razie po co ten wątek?
|
|
|
#69 |
|
BAN stały
|
wiecie, że spódnice są włączane do męskich kolekcji? Nie mówię już nawet o Marcu Jacobsie który na gali pojawił się w koronkowej zasłonce
![]() marc-epa-main_2213590a.jpg a to już Givenchy męskie na lato-spódnica, i to w first look ;p 00010m.jpg |
|
|
|
|
#70 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Wtajemniczenie
|
Może Madox jest dla aseksualny dlatego, że inne są stereotypy? Może pora je zmienić?[/QUOTE]
I rozumiem że Ty mając wysokie mniemanie o sobie i poprzez noszenie damskich ubrań chcesz pozmieniać stereotypy dotyczące męskiej urody i sprawic że kobiety zaczną uwielbiać mężczyzn w szpilkach ![]() Porażka... Ten wątek zaczyna przypominać jedną wielką komedie,szkoda czasu na takie moim zdaniem na tak absurdalne tematy.
|
|
#72 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- myślę, że jesteś nudziarzem, który za wszelką cenę chce być "jakiś", - myślę, że zakładając wątek na forum, by zdobyć informacje, którymi ocieka każdy serwis modowy, znów- szukałeś uwagi, - jak mówiłam, naucz się czuć swobodnie w nowym image, chodząc tak po domu, - zacznij od doboru dodatków bardziej typu unisex, oswój sie z szalami, biżuterią, podobnymi, - później przejdź do tych bardziej kobiecych. - wybieraj ubrania o neutralnym/ męskim kroju, ale w pastelowych kolorach, z delikatnymi nadrukami, - zafunduj sobie porządna fryzurę, - noś dopasowane rzeczy, - ... i tak dalej, jest przecież tyle możliwości.
|
|
|
#73 | |||||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie sądzę też, by wszyscy mężczyźni mieli podobną figurę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Skutek założenia tego tematu jest odwrotny od zamierzonego. Liczyłem na pomoc. Czy są osoby które mogłyby mi odpowiedzieć na pytania z pierwszego postu i te które już kilka razy zadawałem?
|
|
|
|
|
#75 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
|
#76 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Serio, śmierdzi prowo i sianiem zamętu na siłe.
|
|
|
#77 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem dla siebie w tym względzie punktem odniesienia.---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- - to zaczynaj, bo na razie przypominasz zrzędzącego dzieciaka. |
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jeśli chcesz od razu od damskich- myslę, że warto zacząć od bardzo dopasowanych spodni, połaczyć je z butami o delikatnej, lekko obłej linii. Do tego koszula, wzorzysta, dopasowana, luźna, jedwabna.. jest sporo wyboru, albo tunika, też fajnie. Ładnie wycięte body z głebszym dekoltem..? Do tego rozpinany sweterek z delikatnej, układającej się po ciele tkaniny. TK Maxx ma półkę z damskimi butami w bardzo dużych rozmiarach.
|
|
|
#80 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
zacznijmy od tego, że mężczyźni nie mają talii i trzeba ją jakoś nadrobić |
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
Tak.
Choć powoli coraz bardziej skłaniam sie do trollingu. Kto wie, czy moje luźne piątkowe popołudnie nie zaowocuje przełomem w czyichś "badaniach naukowych", jak to na wizażu bywało .
|
|
#82 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Śmierdzi to straszną prowokacją ... |
|
|
|
|
|
#83 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#84 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
Nie jestem żadnym trollem, ani prowokatorem. Szukam pomocy? A mojego ptaka zostawcie w spokoju.
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zacznij nosić co chcesz, na pytania dlaczego, mów że tak Ci się podoba. Chyba inaczej tego im nie powiesz. Co nosić? Może zacznij powoli, bo jak wyskoczysz nagle w czerwonych szpilkach i obcisłej małej czarnej to może być problem... Obcisłe jeansy, bardziej dopasowane pastelowe bluzeczki. Z czasem dodaj powoli inne elementy, co by bliscy nie padli na zawał od razu jak tak wystąpisz. Szczerze? Żadna tam oryginalność. Taki cudaków pełno na świecie. Ludzie nigdy w czymś takim nie dostrzegą czegoś nie stereotypowego, nie kanonowego, czegoś 'ponad'. Nie będziesz szokował tylko wzbudzał litość. Swoją drogą- lubisz damskie ciuchy- a nie możesz ich lubić na kimś? nie koniecznie na sobie. Ja np kocham męskie perfumy. Ale nie na sobie. Lubię je czuć na kimś Sama używam damskich i nigdy nie przeszło mi przez myśl by to zmienić.Mimo wszystko ciężko mi uwierzyć, że to nie prowo. Chyba, że sam nie wiesz o co Ci właściwie chodzi.
|
|
|
|
#88 |
|
Zadomowienie
|
Ale serio, nie uważasz że tak dopasowane stroje (jak damskie dżinsy) mogą Cię gnieść tam ? Nie cenisz sobie wygody ?
|
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
Włośnie takich odpowiedzi oczekuje. Dzięki wielkie. Co po tych dżinsach? Mógłby ktoś pokazać jakieś konkretne ciuchy np. z allegro?
Lubie damskie ciuchy na sobie i na dziewczynach też. Damskie dżinsy mnie nie gniotą. |
|
|
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam. Chcesz ubierać się w damskie ubrania, ale nie typowo kobiece=podkreślające kobiecość, a takie bardziej na luzie, sportowe, na codzień, np jak panie na tych zdjęciach np: http://www.cloudfactorydesigns.com/w...inny-Jeans.jpg
(tylko zamiast szpilek baleriny) bo uważasz, że są ładniejsze niż te proponowane dla mężczyzn? ![]() Przez ubrania podkreślające kobiecość rozumiem np: http://szafa.pl/c1345429-rozowo-czar...-cekinami.html http://szafa.pl/c843259-nowa-zwiewna...ka-rozm-s.html http://www.dlazmyslow.pl/grafika/fot...beige_zoom.jpg http://csimg.webkupiec.pl/srv/PL/290...a-dekolt-w.jpg Mógłbyś pokazać kilka przykładów strojów (z internetu), które chciałbyś założyć? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.

Tu piszą ci sami ludzie, których chcesz szokować na ulicy. zastanów sie, co i DLA KOGO robisz.

.

"Psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie"...