|
|
#61 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV
Dziewczyny dostałam to:
http://demotywatory.pl/3676251/Rownowaga-w-zwiazku od jednej z użytkowniczek - mam nadzieję że nie będzię miała nic przeciwko, że się tym z Wami podzieliłam. ENJOY - mi lekko poprawiło to humor ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
hmmm...ciezka sprawa - nie wiem czy jakiegoś bana nie dostanę jak powiem co myśle... Tatia05 - wiersz tak serio serio WIERSZ ? |
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
wyslij na pw..
no problem w tym ze powiedział prawdę, znam go na tyle ja nie wieem co dalej. |
|
|
|
#63 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem po co pisałam, to nie ma znaczenia...
|
|
#65 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak całkiem poważnie Neffik Ty się następnym razem zanim odezwiesz do tego palanta pier*** głową mocno o ścianę |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
on ma rację bo ja nie byłam aniołem również i podobnie jak on mam wiele wątpliwości co do tego co będzie .
ON ma rację jest inaczej jest lepiej , on nie boi się rozmawiać ze mną ja nie wybucham, on mówi mi jak jest ja się w końcu przed nim otworzyłam, przestałam dusić w sobie. Powiedziałam że nie wiem ze muszę się zastanowić, bo przz te ostatnię 2 tygodnie co on się starał co dzwonił przyjeżdżał pisał itp. to właśnie zaproponował mi spotykanie się i widziałam że się stara że mu zależy i było ok ale ja nie wiem czy wytrzymam coś takiego. |
|
|
|
#67 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wrócimy do siebie nigdy. Więc po chuj ja piszę do niego
|
|
#68 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
co zrobić?
((( |
|
|
|
#70 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I rozumiem, że może być w zwiazku źle, mogą sie ludzie niedogadywac i rozstać z czystym kontem, że nie dogadują sie ale jedno jest w porządku wobec drugiego, ale nie rozumiem tego kiedy ludzie sie nie dogadują i jedno zdradza wtedy nie ma miłości.
Synek: 28.08.2015 ! Edytowane przez asia1010 Czas edycji: 2012-08-15 o 11:12 |
|
|
|
|
#71 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Ania powiesz mi ocb z tym skalpel, bo już dziś jest 6/50
|
||
|
|
|
#72 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Eh i niestety napisałam wczoraj do niego, że tamto o chorobie to była zwykła wymówka , zła jestem na siebie, ale jak zwykle nie wytrzymałam. Nie cierpię kłamstw.O tak patrzeć na niego nie zamierzam na weselu ![]() Cytat:
Edytowane przez kinguśka Czas edycji: 2012-08-15 o 11:21 |
||
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
nie zamieszkam z nim nawet w przypadku gdy powie : kocham cię, no właśnie tak było do tej pory przez te 2 tygodnie i widziałam że się starał nie składał deklaracji żadnych po prostu się widywaliśmy, trzymał mnie za rękę, dawał wsparcie ( chodzi o chorobę) itp. Tylko jest jedno ale które mi przeszkadza ... ja nie wiem czy będę w stanie to znieść na dłuższą metę :| ... to bardzo dużo dla mnie po prostu ... i teraz najlepsze ile to będzie trwało?
|
|
|
|
#74 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O własnie ja też jestem ciekawa o co chodzi z tym skalpelem
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Boję się, właśnie dlatego sama mam opory przed tym wszystkim. Czy ma to sens, nie wiem co zrobię, co powinnam postanowić będę w piątek w ck prosił żebyśmy się spotkali i porozmawiali na spokojnie.
---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- a to nie chodzi o trening ewy chodakowskiej ??? to nazwa ćwiczenia o ile dobrze pamiętam |
|
|
|
#76 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdy mój tż chciał do mnie wrócić, ja też byłam cholernie niepewna, ale jedno wiedziałam na pewno, że go kocham i że nie umiem nie dać szansy - bałam się tego samego, co Twój tż, że to nie wyjdzie, ale spotykanie się i takie sprawdzanie siebie - to ryzyko, ryzyko, że gdy coś pójdzie nie tak, gdy Ty popełnisz jakiś błąd - on powie baj baj... tak, jak zrobił mój... Cytat:
bo masz żal do niego? porozmawiać możesz zawsze, powiedz mu wprost czego się boisz i dlaczego. |
||
|
|
|
#77 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() blue_apple masz rację, boję sie że będę sama.. Chociaż przecież jestem od kilku miesięcy. Mam do niego żal, do siebie też że prowokowałam kłótnie i mam co chciałam..
Najatrakcyjniejszym przymiotem człowieka jest godność. Edytowane przez Neffik Czas edycji: 2012-08-15 o 11:41 |
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
moj ex sie nie spotyka z nia od ponad miesiąca , tak on mi to powiedział ale ja to potwierdziłam u osoby niezależnej która zna tą "laseczkę" i wiem że to prawda że on napisał jej że nie może się z nią widywać że wybiera mnie a nie ją. Moja koleżanka zna tą "laseczkę" i poprosiłam by ja podpytała bo jemy nie wierzyłam po prostu czy mówi prawdę. Mówił prawdę.
Prawda jest taka że dopóki nie spróbuję to nie dowiem się czy jestem w stanie z nim być , ja mu powiedziałam już że ja nie będę mu wypominać ale to nie oznacza że zapomniałam. Edytowane przez mogg Czas edycji: 2012-08-15 o 11:47 |
|
|
|
#79 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dalej chudnę :| co wcale z jednej storny mnie nie cieszy .. bo kolejne spodnie 2 tygodnie temu były takie wiecie dobre ..a teraz już 3-4 cm w pasie za duże :| i to nie jest dżins rozciągliwy :| .
Muszę zacząć ćwiczyć .. na mój ble brzuch ale nie mogę się zmobilizowąć nie dobra Mogg :/ |
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
ale będę miała jutro nadrabiania w tym i starym wątku!
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
Idę z domu w końcu do ludzi
spotkam się z kumplem pogadać zabić czas... A potem zobaczę, co z moimi rzeczami. Nie wiem czy mi sie chce tam jechać
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
ja mogę polecić mojego exa skutecznie odchudza
![]()
|
|
|
|
#86 | |
|
wizażowy robalek
|
Dobrze się zastanów co zrobić. Odpowiedz sobie na podstawowe pytania:
- czy Ci na nim zależy? - czy jesteś pewna tego, że chcesz z nim spróbować jeszcze raz? Czy jesteś gotowa na odbudowanie związku? - czy będziesz w stanie ponownie mu zaufać? Cytat:
|
|
|
|
|
#87 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- chciałabym dla samego faktu że spróbowałam i nawet jak nie wyjdzie wiem że zrobiłam ze swojej strony wszystko. - tego nie wiem tak naprawdę myślę że wyjdzie to w trakcie chyba spotykania się bo ciężko stwierdzić tak na sucho. Nie wiem ja też się waham szczerze ? nie słyszałam o od soboty i już mi lepiej .. łatwiej. myślę o nim ale ... nie wiem czy chcę burzyć mój spokój nie wiem czy będę potrafiła tak wiecie na luzie do tego podejść. Nie wiem właśnie .. dużo ryzkuje - swój spokój, komfort, i koniec z beczeniem powiedziałam że muszę się zastanowić przedyskutować to z bratem i przyjaciółką i podjąć jakąś decyzję już ostateczną dziewczyny, albo teraz albo nigdy. |
|
|
|
|
#89 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co u Ciebie?! Cytat:
niektórzy potrzebują silnego otrzeźwienia... a czemu się zastanawiasz, czemu myślisz nad tym, żeby może już dać sobie spokój? chodzi tylko o ten niepokój, że coś nie wyjdzie...? czy może jednak o to, że skoro taki był, to traktował Cię nie do końca poważnie? z drugiej strony teraz się stara, czyli zależy. tylko w jakim sensie? poważny związek, czy luźna znajomość? kurcze, poznanie rodziców to nie są oświadczyny..... Cytat:
ja też tak miałam ![]() bo widziałam wyraźnie czemu się rozstaliśmy. i gdyby on nie chciał, to ja też bym nie chciała, ale to nie oznaczało, że ogólnie nie chciałabym z nim być, dlatego spróbowałam
|
|||
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko on chce się spotykać nie być w związku a same wiecie że to różnica, nie wiem boję się że się zaangażuję bo przecież to normalne a on nie wiem będzie się tak wahał ... albo będzie mu na tyle wygodnie że nie podejmie żadnej decyzji nie wiem co zrobić nie wiem po prostu...
Z jednej strony chcę ale nie wiem czy mogę być dziewczyną z którą się umawia i tak naprawdę nie mam prawa go rozliczać z niczego nie mam prawa właściwie żadnego nie wiem czy dam radę. Nie wiem czy potrafię bo gdyby to był powrót do związku byłoby inaczej .. a to tylko niezobowiązujące spotykanie się .. wiecie nie należy się w tym dopatrywać niczego innego to tylko spotykanie nic więcej mimo iż mu zależy. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

wczoraj nie miałam siły już wchodzić tutaj najpierw poszłam na łąki się przejść i w tym deszczu zmokłam i tak siedziałam i ryczałam ale mi przeszło przynajmniej trochę , rozmowa z ex mniej więcej powiedział mi coś takiego :

spotkam się z kumplem pogadać zabić czas... A potem zobaczę, co z moimi rzeczami. Nie wiem czy mi sie chce tam jechać