![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Bransoletki poparcia - czy można je dostac w Polsce?
Takie bransoletki można kupic w trollu za 4,90 ale z napisem troll- pieniadze sa przekazywane fundacji- bodajże- widziałam jeszcze takie w reporterze.
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
ja mam różową (walka z rakiem) z Twojego Stylu ale póki co jej nie noszę jest na mnie o dużo za duża
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
U mnie można je dostać w perfumeriach.
Z naprawdę różnymi napisami jak np. "zbieram wodę"... Moja mama nosi właśnie tą różową o której wcześniej wspomniała Kiya. Ja tego nie noszę ponieważ, wolę biżuterię a ze srebrem jakoś mi się nie komponuje...
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co myślicie o tych aukcjach:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80023560 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80303291 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80939888 ??? Kolejne podróby czy może w końcu oryginały?
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny- ja zolta live strong dostalam poczta ze Stanow prosto. Nic za nia nie placilam, nie zamawialm jej tez nigdzie, pewnie mili moj adres jako udostepniony przez firme pasty do zebow, bo kiedys testowalam taka amerykanska... Bransoletka jest z nike, i jakosciowo duzo, duzo lepsza niz te dodawane do gazet np. rozowa Twojego Stylu... no i jakos wydaje mi sie, ze niesie cos za soba, a nie tylko jakies glupie haselka, ktore nie wspieraja zadnej akcji, a ktore mozna kupic chociazby w hausie za 4 zl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
dziewczyny a czy spotkalyście się kiedyś z bransoletką propagującą ideę krwiodawstwa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
![]()
HEJ. NA TEJ STRONIE MOŻNA ZAMÓWIĆ BEZPŁATNĄ BRANSOLETKĘ. WYSYŁAJĄ POMARAŃCZOWĄ - WYBIERAM WIEDZĘ
![]() http://thehpvtest.com/community-HPV-choose-to-know.html JA WLASNIE DZISIAJ DOSTAŁAM. WIECZOREM WYSLE FOTO BO TERAZ NIE MAM CZASU. LECE DO PRACY. POZDRAWIAM |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taka rozowa rozowa wstazeczka wspomagajaca walke z rakiem piersi u kobiet.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Konto usunięte
|
Ooo,jaki stary wątek
![]() Ale ciekawa jestem jak to jest: Czy nosicie do dziś te bransoletki czy może to była taka *moda*? Ja swoje bransoletki noszę cały czas(2,3 rok)-podobnie mój TŻ. Były one kupowane w Stanach i sprzedawaliśmy je znajomym-ale nie wszyscy jeszcze je noszą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam biala "Make poverty history". Kampania do walki z bieda ,aids na swiecie.
Chodzi tez o umozenie dlugow dla najbiedniejszych krajow o co walczy miedzy innymi Bono z U2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 | ||
BAN stały
|
Podoba mi się ten pomysł z branzoletkami.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
A dziękować, dziękować
![]() Bransoletka ze strony która podalam ma takie znaczenie ze osoby ktore ją zamowią przylaczają sie do akcji poparcia dla wiedzy o wirusie HPV który powoduje raka szyjki macicy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Konto usunięte
|
Ja noszę 2-z Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami gdzie pieniążki oczywiście idą na zwierzęta i Battlegrounds czyli pieniążki idą na fundację NBA
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
wczoraj widzialam na BP Pajacykowe bransoletki za 5zl
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
mi się bardzo te bransoletki poparcia podobają mysle o zakupie bransoletkek:
Stand Up speak Up gdyż mam tak jak Nora potrzebę wsparcia akcji przeciw rasizmowi, którego zupełnie nie mogę zrozumieć i złości mnie że komuś przeszkadza inny kolor skóry ![]() Ostatnio znalazłam nową akcję Have A Little Fait która wspiera fundację dla cukrzyków myślę także o wsparciu tej akcji gdyż jestem bardzo wrażliwa na te sprawy gdyż moja ukochana babcia umarla na cukrzycę (zbyt późno wykrytą) teraz medycyna poszla do przodu i z cukrzyca mozna zyć chyba wespre ta akcje - pieniazkii przekazywane sa na leczeniecukrzykow - kosztuje 4$. A bransoletka wygląda tak:
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Ja mam 3 takie bransoletki. jedna z Twojego Stylu, druga z Avonu i trzecia wlasnie HPV. Chcialam je nosic(przeciez w koncu po to, to kupowalam), ale niestety sa na mnie za duze i spadaja mi z lapki. No chyba ze rozpowrzechnie noszenie tuż nad łokciem<lol2>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Konto usunięte
|
Ghana,teraz jest lato i modne takie bransoletki na ramieniu
![]() A jak są kolorowe to już w ogóle szał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
Na www.przeszczep.pl można zamówić takie bransoletki z cytatem "Nie zabieram swych organów do nieba, tam wiedza, że potrzebne sa na ziemi". kosztują chyba 10 zł i kasa idzie na stowarzyszenie Życie po Przeszczepie
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
Mam pytanie odnośnie tych bransoletek silikonowych: jaką akcję/stowarzyszenie itp. wspiera biała opaska?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:13.