|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: najglupsza gwiazdka pop ;)
Teledysk Jessicy, o którym mówicie widziałam tylko raz ale nie mogę przestać śpiewać tej piosenki
"These boots are made for walking...ichaaaaaaaaaaaa "
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
No więc widzialam dziś ten teledysk (ichaaaaaaaa
).Jakoś mnie nie "zniesmaczył" (mimo że Jessica sporo w nim pokazuje...)Co więcej... Jess ma nie tylko śliczna twarz i włosy ale i boską figurę... Ech, pozazdrościć .A piosenka faktycznie wpada w ucho
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo w oderwaniu od jej postawy to nie.
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie mam MTV i nie wiem co to za program z Jessicą ;(
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"yyyyyyahhhh" to częsty okrzyk rodziny The Dukes więc o to chodzi, żeby krzyczeć Zresztą to jest country (farma, kowbojskie buty, krowy i te sprawy) ![]() Tak na marginesie Jess była kiedyś bardziej okrągłą kobitką, ale ponieważ jej bohaterka Daisy chodzi w króciótkich szortach i bluzeczkach, musiała zrzucić parę kg. |
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
co do jess...to progrm jest a raczej byl...jak najbardziej wyrezysowany a ona doskonale wiedziala co robi...jestem tego pewna
![]() co nie ktoryz beda znaly jej tekst o tunczyku zwanym w usa chicken of the sea,(kurczak morza) i jej durnym pytaniem:"czy to w koncu kurczak czy ryba??", a kasy zbila wlasnie uzywajac tego tekstu i robiac reklame dla tego produktu...nic sie nie dzieje bez przyczyny...w tym krego wazne jest tylko ile jest warte... co do britt...od razu pomyslalam o niej...kiedys przez przypadek obejrzalam z nia wywiad i poprostu rece mi sie zagiely...a juz wogole jak uslyszalam o tym slubie w las vegas i ze atmosfera na nia zrobila wrazenie(tak jakby nigdy wczesniej tam nie byla) to poprostu zasluguje na miano zyciowej idiotki...juz nie wspomne o jej wyborze nowego meza |
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
dla spragnionych reality show
, britney 'chaotic' wlasnie leci na niemieckiej vivie, zdaje sie ze co sobote o 17 jest, teraz wlasnie leci pierwszy odcinek
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Meariel, nie widzialam tego, ale tak mnie to zaintrygowalo! Nie masz moze gdzies na to namiarow w netku, zeby obejrzec ten videoclip??? swoja droga chcialam zazartowac, ze Kaji jeszcze w CKMie nie bylo, ale widac, ze jestem opozniona... http://matiii.ksiezyc.pl/kajapaschalska/index2.php
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ************************* ********************** |
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi sie podobala rozmowa o Eminemie,to bylo dobre;]
"We are not enemies, but friends. We must not be enemies. Though passion may have strained... we must not break our bonds of affection. The mystic chords of memory... will swell when again touched... as surely they will be... by the better angels of our nature." /by Martin Luther King |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
ja uważam że idiotyczna jest Jojo. powiedziała kiedyś dla bravo albo innego szmatławca że : "kariera jest dla mnie ważniejsza niż miłość"
co tu dużo gadać..... dziewczynke wciągnął wielki świat show biznesu |
|
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
a ktoz to Jojo?? nigdy nie slyszalam...
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ************************* ********************** |
|
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Na szczęscie jutro o 20 na Vivie jest powtórka pierwszego odcinka. Ihaaa .
|
|
|
#77 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
heeehehehhe, ty wierzysz takiej gazecie?? haha, w bravo i innych tego typu czasopismach /tak jak to ujelas:szmatlawcach/ nie pisza nic prawdziwego, juz dawno sie o tym przekonalam. to co sie tam czyta trzeba czytac z przymruzonym okiem, w ogole nie wiem po co kase na takie ******ly wydajesz,,,jak nie masz co czytac to kup se filipinke albo ksiazke jakas. wiekszy pozytek bedziesz z tego miala. w ogole jojo pewnie nie wie ze w polsce jest taka gazeta jak BRAVO. ssaja z palca bzdety ... |
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
glupia britney spears a jeszczd glupsza jessica simpson. w noworzencach nie pokazala wiele klasy
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wierze i nigdy nie wierzyłam gazetom takim jak bravo. nie kupuje tej gazety juz od bardzo długiego czasu - szkoda na nią pieniędzy. żadnych inteligentnych rzeczy również w niej nie znalazłam. filipinki także nie przeglądam. a o to czy mam co czytać i na co wydaję pieniądze to Ty już sie nie martw. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
Gdyby nie to że w tytule jest napisane gwiazda pop stawiałabym na Paris Hilton, jej głupoty nawet Jessica nie przebije.
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wymienila go na lzejszego...
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
Taaaaaa, nie wiedziałam, że można mieć jeszcze lżejszego
.
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
nowy pupilek nazywa sie bambi
![]() "According to Internet Movie Database (WENN), Tinkerbell had grown beyond the 3.5 pounds supposed to be its ideal weight, prompting Hilton to allegedly leave the dog with her mother Kathy while she cares for a smaller Chihuahua named Bambi." zrodlo: http://thebosh.com/archives/2005/08/paris_hilton_sl.php http://www.hollywoodrag.com/index.ph...ywood_tidbits/ ![]() |
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Tak czytałam o tym biednym piesku...Ona te zwierzaki traktuje jak zabawkę...Ozdobę do ubrania...Pies to nie to samo co kolczyki czy torebka...
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
swietnie to bylo przedstawione w odcinku south parku o paris.. jej psiakii jeden po drugim popelnialy samobojstwo
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jakoś nie trawie Jennifer Lopez...Moim zdaniem ona się wszędzie pcha na siłę...Śpiewa, gra w filmach wydała perfumy, kolekcje ciuchów a teraz jeszcze chce się za politykę brać.Paranoja...
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie to nie czytałam ale gdzieś na jakiejś stronce pisało "J.Lo bierze się za politykę"
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.

).
.
Zresztą to jest country (farma, kowbojskie buty, krowy i te sprawy)

a wygina się nieadekwatnie do tych trudnych (!)