![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Przytyć 4kg W 2 Tyg. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Heh, piję od 3 dni bodajże, ale nie wiem czy się opłaca
![]() Narzekano na smak tego mleczka, że podobno okropny i pić się nie da, a mnie bardzo smakuje :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Dot.: Przytyć 4kg W 2 Tyg. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Haloo, zagląda tu ktoś ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
Cześć jestem tu nowa
![]() Wiem,że to stary wątek,ale widzę,że jeszcze tu ktoś pisze to i ja się wypowiem. Nie jestem jakaś bardzo chuda(47kg,164cm),ale chciałabym przytyć właśnie jakieś 4 kilo,a ten sposób z piciem mleka wydaje mi się świetnym rozwiązaniem dla mnie bo bardzo lubię mleko i myślę,że mogę dać radę wytrzymać te 2 tyg.Tylko problem jest z tym,iż mam bardzo szybką przemianę materii i obawiam się,że później moja waga znów może spaść:/ Dzisiaj pójdę kupić to mleko,a od jutra zacznę to pić ![]() ![]() Brosiaa życzę powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
A dziękuję i również życzę tego samego
![]() ![]() A co do przemiany materii to moja, że tak powiem bardzo "przyśpieszyła". Kiedyś odwiedzałam toaletę raz na 3-4dni, odkąd popijam mleko bywam w niej codzień, no czasem raz na 2 dni. Więc może jak masz szybką przemianę to ostrożnie z tym mleczkiem ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
ja przytyłam 2kg przez 2 tyg pijąc codziennie Nutridrinki (wysokoenergetyczne napoje, dla osób wychudzonych dostępne w aptece) + oczywiście porządna dieta na przytycie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Witam Was jako stara bywalczyni
![]() ![]() A co do kiitty ma rację! Potwierdzam - Nutridrinki są również rewelacyjne, ale dość drogo wychodzą. Ja niestety ich wtedy nie wykorzystywałam, z tego względu, że nie wiem czy juz były takie popularne to raz, a dwa że właśnie po prostu o nim nie było nigdzie mowy. Patty17 i Brosiaaa życzę samych sukcesów i piszcie o efektach ![]() Edytowane przez Eska88 Czas edycji: 2010-09-27 o 06:48 Powód: edycja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
Brosia i Eska88 dziękuję bardzo
![]() Jednak wczoraj wieczorem jeszcze się skusiłam i wypiłam ów "specyfik".Powiem,że smakował mi ![]() ![]() Zależy mi na szybkim przytyciu,ale jakieś 2 razy w tyg. ćwiczę lub biegam i raz w tyg chodzę na aerobik...mówią,że mi to akurat niepotrzebne,ale to sprawia mi frajdę ![]() Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- A jeśli chodzi o te nutridrinki to trochę przeraziłam mnie ich cena...Jak to mleko mi nie pomoże to chyba już faktycznie w nie zainwestuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
hej i jak dziewczyny które piły zwykłe mleko i mleko w proszku udało ise wam cokolwiek przytyć ja mam 21 lat i 45 kg na 160 cm jestem chuda bez figury ostatnio skurczył mi się jeszcze żołądek jakie preparaty z apteki mi polecacie na apetyt albo jakieś te drinki na mase gdzie to kupić????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
Niunia212 miałam się jeszcze nie ważyć,ale zrobiłam to dla Ciebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Ja tam nie mam odwagi się zważyć :P
Gratuluje Patty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki. Jestem tu nowa. Pisalam kiedyś też o przytyciu,ale na zupełnie innym forum.. Zastanawiam się czy stosować to mleko w proszku? Na prawdę widzicie efekty? Dziś chyba je sobie zakupię.. Ile razy dziennie je pić? 2? I mieszać ze zwykłym mlekiem,tak?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Jak dziennie spożywasz tyle kalorii ile powinnaś to pij, na na pewno pomoże i co nieco przytyjesz. 2 minimum, czym więcej tym lepiej. Tak, ze zwykłym, możesz dodać cukru jeśli lubisz bardzo słodkie rzeczyy :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Przyczajenie
|
Dzięki
![]() Buziaki;** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Moim zdaniem te pory, które podałaś (rano i wieczorem) są najlepsze - po prostu najlepiej między posiłkami. Cytat:
![]() Powodzenia dziewczyny raz jeszcze i pochwalcie się później efektami ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
I mleko ma być ciepłe czy zimne?:p Juz mam ..kupilam sobie dzis
![]() ![]() Dziekuję Wam bardzo;*** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Przyczajenie
|
Ja piję ciepłe to mleko(podgrzewam tylko,nie lubię gotowanego),w zimnym gorzej się rozpuszcza.Też dzisiaj kupiłam sobie to mleko,ale to już drugie opakowanie na drugi tydzień
![]() Powodzenia chudzinki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
Wypiłam dziś pierwszą szklankę.. Wsypałam 4 czubate łyżeczki od herbaty i zalałam delikatnie ciepłym mlekiem.. w smaku nie jest zle.. Tylko,ze przelykając ostatni łyk...zwróciłam...:/
Jutro spróbuję ponownie.. Nie wiem tylko z jakiego powodu to.. Ktoraś z Was miała coś takiego? ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- a może cos zle zrobilam ,co? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
Ojej no spróbuj faktycznie jeszcze jutro,może Ci coś innego zaszkodziło?Radziłabym tego nie pić od razu po posiłku.Lepiej odczekać pół godzinki,bo w żołądku może się zrobić niezły miks
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
Ale robisz to tak----?
wsypujesz mleko do szklanki,zalewasz troche mleka,mieszasz i dolewasz reszte mleka,tak? Przyznam,ze troche miksu sobie narobilam w tym zołądku;p zjadlam obiad,ale to troche przed,a potem rodzynki,sok,batonik i takie rzeczy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
No tak,tak robię
![]() Próbuj jutro śmiało i pisz co się z tobą dzieje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
I drogie panie wy nie macie w tym grudek ?
![]() Eska88 dodaję cukier, bo smak samego mleka po tygodniu mi przestał smakować :P I przybrałam 2kilo, chyba, że się waga popsuła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
No to gratulacje Brosia
![]() ![]() Co do pytania-tak mam w tym grudki,bo daję sporo tego mleka w proszku,ale da się to wypić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do tego jednego dnia przerwy, tak jak pisałam wcześniej, żeby uzyskać oczekiwane efekty trzeba codziennie to pić, nie wypicie dwóch porcji to dość duża strata, ale myślę, że szybko nadrobisz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny wypiłam;D I nie zwróciłam..
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Brosiaaa 2 kg to już coś ![]() Eska a koniczny jest trening na siłowni podczas brania tych odżywek czy wystarczy tak o sobie pić? Wolałabym to drugie, za leniwa jestem, żeby jeszcze ćwiczyć ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#87 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dosyp do tego jeszcze kawe albo kakao, co za problem? a trening na dodatnim bilansie na 100% nie sprawi, ze schudniesz
![]() |
![]() |
#89 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Właśnie myślałam o shakerze,ale nie chce mi się w to bawić ![]() ![]() Justynka brawo.W końcu się udało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Przyczajenie
|
hmm sama nie wiem co powinnam kupić czy mleko w proszku czy te drinki...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.