|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Męska natura...
Moim zdanie sa 2 rodzaje facetow
1--patrza sie nachalnie 2- patrza sie dyskretnie Ja wybralam ten 2 rodzaj faceta,wiadomo ze sie patrzy bo trudno nie spojrzec ale on sie patrzy nie wgapiajac sie,niewiem jak to wytlumaczyc.Poprostu mi to nie przeszkadza. Mialam kiedys ex ktory sie wgapial totalnie np na tylek dziewczyny w bialych przeswitujacych spodniach i stringach i jeszcze komentowal co on by z nia nie robil......Powiedzialm takiemu do widzenia ,bo nie moglam wytrzymac,ale nie byl to jedyny powod zerwania ![]() Moim zdaniem facet z klasa nie patrzy sie nachalnie,takie jest moje zdanie........ Jest wlasnie tak jak mowi UkrytyPOdNickiem-trzebna umiec odroznic spojrzenie od gapienia i nie przejmowac sie tym ze sie patrzy,no bo czy my jak idziemy to patzrymy caly czas w ziemie tez obserwujemy ludzi,facetow kobiety... |
|
|
|
|
#62 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tez patrze sie czy to na kobiety, czy na mezczyzn, ale przeciez nie zawsze chodzi o pozadanie! Uwage moze zwrocic kazde glupstwo-od oryginalnej bluzki do zwyklego usmiechu... Dla niektorych chyba najlepiej byloby chodzic ze spuszczona glowa.wtedy nic nie przykuwaloby niczyjej uwagi
|
|
|
|
|
|
#63 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
3 pedzio 4 i taki który ma już dość kobiet (to ja) |
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak tez racja Tych typow nie bralam pod uwage ![]() Fistaszek Bo to zle kobiety byly Napewna trafisz wkrotce na swoj ideal
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
BAN stały
|
nie dzieki nie potrzebuje juz wiecej problemów
a ideału moim zdaniem nikt nigdy nie znajdzie zawsze cos bedzie nie tak
|
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
On jakby znalazl ideal to by mu se nawet nie chcialo, bo za leniwy jest. Ja z reszta tez
niestety ![]() Co do tematu to ja raczej grupa 2. Patrze sie dyskretnie, bo takie nachalne spojrzenia sa specjalnoscia takich niby macho. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
A komu sie nie chcialo chodzic do *** kawalek za miasto, co ???????
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bardzo mężczyzn lubię
I dodam tylko, że jak facet jest na poziomie i jest dojrzały, mądry i kochający to się nie rozgląda jak samczyk gotów rozprzestrzeniać swe geny na skalę globalną a za to dba o kobietę i o związek. Swoją drogą - skoro wiele dziewcząt denerwuje to że faceci się patrzą/oglądają za innymi to facetów irytuje wysłuchiwanie o wspaniałych kolegach z pracy itd (żaden facet nie przepada za wysłuchiwaniem peanów na cześć ewentualnego konkurenta).Poza tym jeśli ktoś próbuje budować swoją wartość poprzez związki lub poprzez ocenę innych skazuje się na porażkę (np. jeśli związek się rozpadnie). PZDR Natalia
|
|
#71 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Jak nie będziesz szukał, to na pewno nioe znajdziesz
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
koniec tematu ideału powracamy do watku
|
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A najlepiej to nie szukaj sama sie znajdzie
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
BAN stały
|
lexie ja wole być sam z wyboru
i nikt mnie nie namówi zebym kogoś szukał |
|
|
|
|
#75 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Elfik dobrze radzi - nie szukaj Rozumiem, że Przemek Cię gdzies wyciąga żebyś jednak szukał ??
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
BAN stały
|
przemek mnie nie wyciaga
a jak gdzies wychodze na impreze to oczywiscie bawie sie a nie siedze w szarym koncie i samotny nie jestem musze sie czasem ukrywac,zeby nigdzie nie isc a posiedziec w domku i odpoczac ![]() a to że czasami zamysli sie ze fajnie by miec kogos bliskego da sie przezyc moze dlatego ze takich chwil jest mało i zanikają chyba już całkowicie |
|
|
|
|
#77 |
|
BAN stały
|
d'ou vient le vent ma dużo racji ale czy kobiety potrafią docenić takich mężczyzn ???????????????
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne że potrafią - tylko czy meżczyźni doceniają kobiety doceniające takich mężczyzn?
![]() PZDR Natalia
|
|
#79 |
|
Wtajemniczenie
|
Mysia, ja tez taka jestem, to jest chyba choroba albo problem polegajacy na nieakceptowaniu siebie cyz braku pewnosci.. ja tez jak jestem z moim TZ to nie zwracam wogole uwagi na innych, no bo jakos mnie to nie obchodzi, wiec czemu ich powinno?
![]() No ale chyba trzeba zrozumiec ze taka ich natura, mi moj powiedzial ze tu chodzi zwyczajnie o wrazliwosc na piekno, ze tak samo jak mozna podziwiac piekny obraz, tak samo podziwia sie piekna kobiete na ulicy.. Nie do konca rozumiem ale nie ma wyboru i chyba trzeba zaakceptowac
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

a za to dba o kobietę i o związek. Swoją drogą - skoro wiele dziewcząt denerwuje to że faceci się patrzą/oglądają za innymi to facetów irytuje wysłuchiwanie o wspaniałych kolegach z pracy itd (żaden facet nie przepada za wysłuchiwaniem peanów na cześć ewentualnego konkurenta).