|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)
byliśmy w Neckermanie, Itace, Tui, Alfa Star i w jednym takim , które było pośrednikiem i zbierało wszystkie oferty.. No nie wiem, pomyślimy jeszcze do jutra.. Niby możemy poczekać, ale już się tak napaliliśmy na ten wyjazd, że chyba miesiąc to mnie dobije
![]()
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)
a dopuszczasz myśl żeby zorganizować sama czy tej opcji nie bierzesz pod uwagę?
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- wcale się nie dziwię, że się nie możesz doczekać wyjazdu, przez ciebie zaczęłam rozglądać się za wyjazdem na marzec... wy wszystkie zdążycie wrócić z wakacji a ja jeszcze nie wyjadę nawet.... |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Hej Małgoś!
Zdjęcia wrzuciłam na pocztę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Oliffcia - aż dech zapiera! cudnie wszystko... ta suknia, wy dekoracje, sala, ten ogród - no aż brak mi słów! a czy mi sie wydaje czy ty zgubiłaś trochę kg, nie to że wcześniej byłaś gruba czy co bo absolutnie, ale nawet twarz masz taką szczuplusieńką
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Malgoś dziękuje
![]() ![]() Parę kg zrzuciłam przed ślubem, ale twarz to ja zawsze mam szczupła... Na początku zawsze idzie mi w dupsko i biodra ;P ale dziękuję miło mi, że zauważyłaś :P |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
nowy wątek nam służy posty tworzycie jeden za drugim
![]() talk my byslimy w itace pytac sie pozniej sprawdzilismy ta sama oferte na ich stronie i było 100-200 zł taniej od osoby.... ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- w środe byliśmy na plenerze a dzisziaj juz mam fotki wrzuce pare na poczte ![]() zdjęcia juz są Edytowane przez agniecha_17 Czas edycji: 2012-09-14 o 08:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
Robiła któraś z Was zaproszenia własnoręcznie? Bo ja sie zastanawiam nad tym, byłaby spora oszczędność borąc pod uwagę że potrzebuję około 80.
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
To są można powiedzieć obrzeża Dębicy
![]() To dom weselny, bardzo ładny. Właściciel niestety nie ma strony internetowej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
nunny zależy jakie chcesz zaproszenia, na allegro można kupić tanie i bardzo ładne i to juz z personalizacja gosci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Olifcia relacja super, a zdjecie z podróży
![]() Fryzurka śliczna. Zdjecia na poczcie oglądne dopiero popołudniu więc wtedy może coś skomentuję ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Ja robiłam sama ale tylko dlatego że nie znalazłam nic fajnego z motywem motocykla. Nie dawałam żadnych ozdób oprocz kokardki, więc wykonanie polegało tylko na obrobieniu obrazka, personalizaji i druk. No i miąłam możliwość w każdej chwili coś dodrukować.
#71 |
Zakorzenienie
|
Hej ho
![]() Dziewczyny, zdjęcia świetne, wyglądałyście obłędnie ![]() TŻ poszedł do pracy, ja już trochę ogarnęłam mieszkanie, ale musiałam sobie zrobić przerwę na kawkę i wizaż ![]() na 17 idę do pracy... Agniecha, to szybko macie zdjęcia ![]() Choć Nasz fotograf też parę dni po plenerze miał już zdjęcia obrobione i w sumie gotowe, ale chce nam oddać wszystkie razem, więc jeszcze trochę musimy poczekać... Aaa, i macie coś ode mnie w klubie ![]() Edytowane przez bluesky89 Czas edycji: 2012-09-14 o 09:37 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
aga - super ten plener
![]() ![]() Małgoś - no my zawsze jeździmy na własną rękę wszędzie, ale tym razem cięzko nam było okreslić, czy w ogóle będziemy w stanie gdzieś pojechac po ślubie, stąd nie mogliśmy wcześniej niczego zorganizować .. TŻ mówi, żeby machnąć ręką i jechać, bo podróż poślubna ma się tylko raz i szkoda, żebyśmy się musieli martwić czy wszystko wypali itd... ![]() ![]() ![]()
#73 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a gdzie kupowałaś papier i inne materiały na te zaproszenia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To idę oglądać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Mi się wydaje, że robienie samemu zaproszeń wychodzi cenowo bardzo podobnie.
Może jest jakaś mała różnica, ale ile przy tym pracy i ile czasu trzeba poświęcić. Też na początku chciałam robić sama, ale jest tyle innych rzeczy do zrobienia, że nie dałabym rady chyba. |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
blue - no u mnie było podobnie.. Jak nakupowałam papierów do robienia zaproszeń na próbę, to okazało się, że te kupione wyszły mnie dużo taniej niż materiały do robienia samemu... W końcu zamówiłam
![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- I myślę, że tutaj kwestia oszczędności w ogóle nie wchodzi w grę.. Bardziej satysfakcji, że zrobiło się zaproszenia samemu ![]()
#77 |
Zakorzenienie
|
Kalendarz Podkarpackich Panien Młodych! ![]() Na swoich weselach bawiły się już: 2011 ![]() 23.07.2011 joanwi 14.08.2011 Ifwka 27.08.2011 paula54,jusztyska 03.09.2011 lipus89 08.10.2011 Fiolusiek 2012 ![]() 02.06.2012 line_87, Malgos_12 23.06.2012 olifcia222. sharpnowaja, pawie_oczko 04.08.2012 asiulka_22 18.08.2012 bluesky89, RoXi_7 19.08.2012 agniecha_17, part II, part III 1.09.2012 pegibundy 08.09.2012 talkative2 2013 12.01.2013 dziubdziubek88 Oczekujące ![]() 13.07.2013 Choji 27.07.2013 Wiolinkax 10.08.2013 Aisog1987 24.08.2013 biala17a 14.09.2013 nunny 12.10.2013 Siempre 2015 06.06.2015 Anteria Edytowane przez bluesky89 Czas edycji: 2013-03-21 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
wiecie, licząc wkład pracy oczywiście, że wyjdzie drożej. Ale jeśli się kupi papiery w hurtowni (albo dobrze poszuka na allegro) to mimo wszystko jest taniej niż zamówić gotowce. Tylko trzeba mieć czas i narzędzia. A że u nas w domu pełno różnych akcesoriów papierniczych to wykonanie zaproszeń było tylko wielką frajdą
![]() Robiłam też zaproszenia dla znajomej znajomej... (czyli generalnie obcej mi osoby) i powiedziałam wprost, że ok, ale liczę sobie też za robociznę. I uważam, że i tak wyszły ją zaproszenia taniej niż na allegro. |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A dzisiaj zaczynam odliczanie, 365 dni do ślubu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Paula, ale jakby przyszło kupić wszystkie materiały, jak np ja, bo nie mam nic takiego, co mogłoby się przydać, to wyszłoby drożej. Nie mówię o wstążeczkach, bo to są groszowe sprawy, ale o potrzebnych narzędziach, tusz do drukarki i takie inne rzeczy, to się uzbiera i to niezła sumka
![]() Ale wiadomo, jeśli ktoś lubi takie rzeczy, to dla samej satysfakcji warto samemu zrobić zaproszenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Nunny - mi brak cierpliwości i ochoty, żeby zaproszenia robić samemu
![]() Talk - ale chodzi o to, że to taki sam czas ci zajmie kupić w necie bilet, plus zarezerwować nocleg, chyba że wolisz już niczym się nie martwić itd to wiadomo, tylko że po prostu wydaje mi się że taniej, ale z drugiej strony podróż poślubna jest raz w życiu ![]() Blue - ten kalendarz bardziej mi odpowiada ![]() Agniecha - jak będziecie tylko pięknych zdjęć wrzucać, to moje przestaną mi się podobać ![]() Choji - a która to część Dębicy? wybacz że tak wypytuje, ale tak z ciekawości pytam Lecę do fryzjera - będzie brand new Małgoś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Małgoś, jak wrócisz od fryzjera, to proszę się pokazać ![]() i dzięki, odnośnie kalendarza ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- A dziewczyny, gdzie jest to zestawienie, które zrobiła Małgoś o potrzebnych dokumentach?? Pasowałoby je wkleić na pierwszą stronę. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
![]() |
#85 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nunny jeśli masz chęci i jako takie pojęcie to nie masz co sie zastanawiać rób sama. na necie znajdziesz dużo wzorów co do artykułów papierniczych to zamów na allegro jak w wiekszych ilosciach to napewno ci sie opłaci malgos zmiana koloru? Edytowane przez agniecha_17 Czas edycji: 2012-09-14 o 11:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do koloru przewodniego - ja miałam fiolet. Poniżej zdjęcie naszego zaproszenia i jeszcze jednego, robionego na zamówienie ![]() ![]() Cytat:
![]() Potrzebujesz tak na prawdę nożyczki (2-3 zł), nożyk do papieru (2-3 zł), klej (magic kosztuje poniżej 3 zł) i tusz (do naszej drukarki kosztowały oba 40 zł). Cenę druku wliczyłam w koszt zaproszenia, bo normalnie nie kupujemy kolorowego tuszu - musieliśmy zainwestować do zaproszeń. I i tak wyszło tanio ![]() Pokaż potem zdjęcia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak znajdziecie to zapodajcie linka. Wkleję razem z kalendarzem na pierwszą stronę w formie odnośników. Blue - będziesz edytować ten kalendarz z obecnego wątku, czy ten ze starego? Do którego odnośnik dać? Świetne były te Wasze zaproszenia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Paula, do tego, bo jak tamten wątek nam zamkną, to go już nie będę mogła edytować
![]() ![]() Z nożykiem próbowałam ciąć zawieszki na alko i myślałam, że mnie szlag trafi ![]() No u mnie koszt był większy, bo specjalnie do druku zawieszek kupiliśmy drukarkę, bo nie mieliśmy. Papier, niestety w UK wychodzi dość drogo, a kupiłam dwa rodzaje. Wstążeczki, kleje, ozdobniki i czas. No ale.. Mam za słabą motywację ![]() Paula, robisz cuda Ci powiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Jasne, że tak
![]() ![]() ![]() Za to ponoć w UK tańsze są materiały do scrapbookingu ponoć (papiery, dziurkacze). Kiedyś mi się marzył taki własny mały scrapkowy kącik, ale odpuściłam - lipny mały dziurkaczyk 10 zł. Bez jaj... A ja mam nożyczki do wzorków pokupowane w sklepach z pierdołami dla dzieci za 2 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale ceny wszystkiego powalają... ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Małgoś, jako tako to nie jest już miasto, tylko przysiółek/wieś. Ale wszyscy praktycznie traktują to jako część miasta. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:07.