|
|
#61 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jesteście Kibickami??? :-)
Cytat:
ps.. bylas na gp w bydgoszczy ? .... ja bylam.. bylo cudnie... dwa razy hymn polski.. ehhh... ale niestety fotki mam tylko dwie...i to niewyrazne ..
|
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie, Morza Szczecin i tego wieczoru nie zapomnę nigdy Zagumnego tez pamietam jak wychodził z szatni a Przemek mi wyjasniał że ten rudy to reprezentant Polski. Aż się staro poczułam bo to ledwie kilka lat temu a jakby z innej epoki wspomnienia.
|
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za polską ligą to w ogólne nie przepadam, za to lubię angielską - FC LIVERPOOL forever! No, a dzisiaj zaczyna się Liga Mistrzów... Szkoda, że zabranknie Wisły Kraków...
|
|
|
#64 |
|
Rozeznanie
|
Ja kibicuje Wiselce Krakow, AZS Olsztyn, a z zagranicznych FC Barcelona
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem wieeeeelka fanką męskiej reprezentacji piłki siatkowej
mam na tym punkcie 'fioła' i po prostu kocham tych chłopców,a zwłaszcza....Sebastiana Świderskiego |
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie chodze na mecze piłki nożnej bo mi niestety rodzice by nie pozwolili wiec pozostaje mi tylko tv i cały czas mimo wszystko ( bo wiadomo że jest kiepskawo) kibicuje RTS oczywiście
ale że jest coraz mniej ciekawiej wiec ogladam tylko wazniejsze mecze i derby miedzy innymi No a totalnego fioła mam na pukcie motocykli sportowych a dokładniej ścigaczy achhhh boskie
|
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Fc Liverpool
|
|
|
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
przyznaje sie
jestem dumna ze to wlasnie GKS TYCHY Zostal mistrzem Polski w hokeju po wycieku amoniaku wkoncu powrot na Tyskie lodowisko ktore co spotkanie zapelnione jest kibicami atmosfera jest niesamowita flagi, koszulki bembny race itd. mozna dlugo wymieniac Tychy to miasto polskie, Tychy to miasto śląskie, Tychy miasto górnicze, Tychy na całe życie, W Tychach najlepsze piwo, W Tychach jest GKS, Tychy trzeba szanować, Tychy i GKS!!!!!!! http://img432.imageshack.us/my.php?image=gks8rn.png
|
|
#69 |
|
Wtajemniczenie
|
no ja wprost przepadam za piłką nozną i znam się na niej bardziej niż przeciętna kobietka, ale oczywiście nie w takim stopniu jak np. mój brat czy większość kolegów.
generalnie śmiesza mnie panieny, ktore się mądrzą na temat piłki, bo sprawia to wrażenie pokazywania swojej oryginalności, nietypikalności, a jak widzę jakieś pożal się Boże ekspertki w studio tv to po prostu śmiech mnie wywraca. kocham tez skoki (Pixie ![]() a tak poza tym to ogladam wszystko - pilke, skoki, zuzel, siatkowke, lekkaatletyke no i koszykówkę, w ktora sama gralam,a teraz co tydzien jestem na meczach brata
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od niedawna chodzę na Raków Częstochowa, teraz niestety nie ma rozgrywek więc chodzę na AZS. A w telewizji oglądam każdy mecz SKRY Bełchatów i reprezentacji Polski w siatkówce
|
|
|
#71 |
|
Wtajemniczenie
|
Kocham (L)egię Warszawa
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
A ja kibicuje GKS-owi Katowice
(To My Hanysy Z GieKSy....... :P ) |
|
|
|
|
#74 |
|
Przyczajenie
|
JA jestem aktywną "kibicką" Wisły Kraków od najmłodszych lat jeździłam na mecze właśnie tej drużyny, a kiedy tata zabrał mnie kiedyś na mecz Hutnika bodajże miała wtedy 5 lat to zaczełam śpiewać piosenki o Wiśle i przez to mój tatuś prawie dostał ale naszczęście obyło sie bez żadnej wymiany ciosów no bo wkońcu nie jego wina była że jego córeczka od zawsze była kibicem Wisły dzięki starszym kolegom z osiedla
|
|
|
|
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
Ostatnio po dwóch latach przerwy ponownie odkryłam starą pasję-siatkówkę. Znowu kibicuję naszemu AZS-owi, i męskiej reprezentacji. I to w zasadzie jedyny sport jakim się interesuję. Czasem obejrzę jakiś mecz piłki nożnej, ale bez zbytniej przyjemności. Siatkówka to jest to
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
sonja1 święte słowo-siatkówka to jest to
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Jeny dziewczyny nic mi nei mówcie o siatkówce...od środy żadnego meczu nie było, czuje się jak na głodzie
a kibicuję mojej kochanej SKRZE i oczywiście męskiej reprezentacji...u mnie to już choroba jest... Pozdrowionka dla wszystkich szalonych kibicek nie tylko siaty ![]() PS. witch_18 śliczny avatar
Edytowane przez kamuha Czas edycji: 2005-12-26 o 21:17 Powód: PS |
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
kamuha skad ja znam ten 'siatkarski głód',to chyba jakieś uzależnienie
ja tylko odliczam dni do 4 stycznia a avatarek to dzięki pomocy pauli007
|
|
|
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
oczywiscie
... just ask me. Edytowane przez paula00 Czas edycji: 2006-01-04 o 18:55 |
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kibicuję sobie samej
![]() w celu schudnięcia ![]() A tak na poważnie, to kiedyś kibicowałam Legii pomimo, że z WLKP jestem ![]() Ale fascynacja piłką nożną mi przeszła
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#81 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak wejdziesz w stado wron... Zaczynasz krakać jak one ![]() ps. dlatego przestałam interesować się piłką, bo drażni mnie to przegadywanie który klub jest lepszy...
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Oh witch_18 Ty mi nic nie mów...do 4 stycznia jeszcze tak daaaaaaaaaleko...już sie nie mogę doczekać...u mnie w domu to już sie ze mnie śmieją jak się zacznę emocjonować...
w sumie mnie też to bawi mój rytm tygodnia opiera się na środa-sobota i niedziela...i tak w kółko. Spoko dożyjemy do 4 stycznia |
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
kamuha ja wyganiam wszystkich z pokoju jak jest mecz,żeby mnie nie rozpraszali
a jak czasami kciuki zaciskam to aż mnie potem palce bolą a jak wygrają jakiś ważny mecz to już wogóle sieka jest hehe
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
jednym słowem: kibice siatkówki nie sa do końca normalni I TO JEST FAJNE pozdrowionka
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
są nienormalni w pozytywnym tego słowa znaczeniu
inaczej byłoby nudno
|
|
|
|
|
#87 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez *KarOla* Czas edycji: 2010-09-14 o 15:04 |
|
|
|
|
#88 |
|
Konto usunięte
|
a ja nie kibicuję
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie lubie sportu...No chyba, ze skoki albo lyzwiarstwo figurowe . Te dwie dyscypliny ogladam z przyjemnoscia Za to moj TŻ jest fanem sportu i uwiebia mecze siatkowki, koszykowki czy inne sporty...ajaja co to ja z nim mam
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
elly2 to spróbuj poogladać mecze z Nim,a może wciągnie Cię to tak samo jak niektóre z nas
tylko trzeba pamietać,że to strasznie uzależnia...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:13.

..

Nie, Morza Szczecin i tego wieczoru nie zapomnę nigdy
achhhh boskie 

w sumie mnie też to bawi
a jak wygrają jakiś ważny mecz to już wogóle sieka jest hehe

klik