www.lowcy.pl - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-08-06, 20:18   #61
margitta
Zakorzenienie

Dot.: www.lowcy.pl

Cytat:
Napisane przez schizuko
Jacy idioci z tych przygłupów!!!!!!!!!

wybacz, ale nie słyszałam jeszcze czegoś takiego
Stary 2005-08-06, 20:45   #62
marmi
Raczkowanie

GG do marmi

A jak myslicie, czy nasi potencjalni TZ-ci mogli by sie tam wpisywac ? Czy jest tak, ze "normalni" faceci przytulaja swoja dziewczyne, sa mili i kochani a pozniej, w towarzystwie kolegow, rzucaja teksty - "ale dupa!!" czy "ale bym wylizal!!" ?
A moze to tylko przypadlosc (teraz uogolnie) zacofanych dresikow ?
Bo mi by sie niedobrze zrobilo, jakbym wiedziala, ze moj mezczyzna, ktory mowilby mi o milosci itp,pozniej zachowywalby sie tak prymitywnie... Rozumiem zachwyt nad kobieta - ale w taki sposob
marmi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-06, 20:59   #63
megide
Raczkowanie

"no coz...
jak sprawic, aby kobieta poczula sie jak towar na polce w sklepie?
stworzyc wlasnie taka strone."

Zgadzam się. Wulgarne i chamskie komentarze

www.polskieserce.pl
megide jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-06, 22:42   #64
C4lamity
Raczkowanie

GG do C4lamity
Angry Dot.: www.lowcy.pl

Patrzcie na to. Albo te prymitywy sobie robią jaja, albo to kobiety

http://andriu.lowcy.pl/
http://gordon.lowcy.pl/
Stary 2005-08-06, 23:59   #65
Gonia1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marmi
A jak myslicie, czy nasi potencjalni TZ-ci mogli by sie tam wpisywac ? Czy jest tak, ze "normalni" faceci przytulaja swoja dziewczyne, sa mili i kochani a pozniej, w towarzystwie kolegow, rzucaja teksty - "ale dupa!!" czy "ale bym wylizal!!" ?
A moze to tylko przypadlosc (teraz uogolnie) zacofanych dresikow ?
Bo mi by sie niedobrze zrobilo, jakbym wiedziala, ze moj mezczyzna, ktory mowilby mi o milosci itp,pozniej zachowywalby sie tak prymitywnie... Rozumiem zachwyt nad kobieta - ale w taki sposob
Mam nadzieję, że żadna z nas nie trafiła na prymitywa, który rozsyłałby w necie nasze zdjęcia... Mam też nadzieję, że żaden z naszych ex- nie ucieka się do tak prymitywnej zabawy...
Niestety wydaje mi się jednak, że część z tych fotek to fotki zrobione przez facetów ich dziewczynom... Bo przecież na ulicy nie chodzą panie w samych stringach?
Gonia1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-09, 01:13   #66
andrzejb
Przyczajenie

Państwo wypisują w swoich postach o poziomie komentarzy na łowcach, a sami jego nie zachowują.

Co dla niektórych ważniejsze jest to gdzie autorzy strony onanizują się niż ogólna idea istnienia takiej strony, moje gratulacje.

Mam wrażenie że jesteście sztywniakami którzy wyszli właśnie z świątyni i wchodzą na stronę wizaz lowcy onet i radiomaryja - taki beznadziejnym stereotypem człowieka z klapkami na oczach. Ludzie więcej optymizmu, pozytywnego nastawienia, rozrywki.

Moderatorzy zapewniają że z czasem utrzymają porządek z komentarzami bedą zwracali baczną uwagę na ich poziom (bynajmniej wiekszą niż tutaj).

A ja zapewniam że lowcy będą dążyli do eksponowania kobiecych i męskich wdziekow w celach rozrywkowych z szczyptą sztuki.

Tych postów których nieskomentowałem nie zasługują na to , lub poprostu je pominąłem, ze względów na brak wartości merytorycznej.

Pozdrawiam Andrzej
manager,programista
andrzejb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-09, 01:59   #67
Shemreolin
Zakorzenienie

GG do Shemreolin Send a message via Skype™ to Shemreolin

Panie Andrzeju, proszę mi tylko odpowiedzieć na takie pytanie. Jakby sie pan poczuł jakby znalazł Pan w takim portalu zdjęcie swojej córki lub żony z komentarzami typu "ale cyce", lub "ale dupa". Powiem szczerze, że gdybym rozpoznała na tych zdjęciach pupę mojego meżczyzny, jego tors czy plecy, to byłabym wściekła. Moim zdaniem nie tylko twarz jest własnoscią człowieka, której nie można pokazywać. Jego własnością jest całe jego ciało czy jest rozpoznawalne przez innych czy nie. A co jesli jakieś dziewczyny rozpoznają siebie na zdjęciach, swoje majtki, stanik czy cokolwiek? Czy to nie wywoła u nich wściekłosci i zażenowania? Czy to, że ktoś inny nie rozpozna że to jej biust jest wystarczajacym powodem, by umieszczać go w internecie na pastwę jakiś niewyżytych chłopaczków?

Mój biust, moja pupa i nogi sa moją własnością i nikt nie ma prawa publikować w internecie bez mojej zgody zdjęć jakiejkolwiek cześci mojego ciała. I tak jest z każdym innym człowiekiem na ziemi. Nie rozumiem co Pan w tym widzi rozrywkowego. Jak dla mnie taki rodzaj rozrywki jest co najmniej prymitywny.

I szczerze, nie słucham Radia Maryja, jestem ateistką, wogóle nie chodzę do kościoła, jestem osobą, która toleruje innych ludzi i ich poglądy, ale nie toleruje jesli ktoś nie potrafi uszanować mojej osoby i mojego prawa do rozporządzania własnym ciałem. A moim zdaniem umieszczanie zdjeć kogokolwiek bez jego zgody jest czystym brakiem szacunku.

Jak Pan widzi większosć kobiet, które weszły na stronę łowców jest oburzona czymś takim i nie zgodziło by się na publikacje swoich zdjeć. Rozumiem, ż eludzie się bawia. Mogą uprawiac seks i puszczać to w internecie, mogą sie fotografować nago i też pokazywać to światu. Rozrywka jest dla ludzi. Warunkiem dobrej rozrywki jest to by wszyscy dobrze się bawili. Tymczasem w tej zabawie bawi sie dobrze tylko jedna strona. Wśród tych zdjeć jest mnóstwo takich wypozowanych, gdzie na pewno dziewczyny same z chęcią zgodziły sie zaprezentować swoje wdzieki i bardzo dobrze. Skoro chciały to ok. I wtedy jest rzeczywiscie zabawa. Myślę, że jednak większosć kobiet tam pokazanych dostałaby ataku wściekłości na widok swojej pupy w internecie. Szczególnie, że wiele zdjęć jest zrobionych na zasadzie "wsadze jej aparat pod spódnice jak bedzie wchodzic po schodach i cyknę". I gdzie sa ci moderatorzy. którzy ponoć oglądaja każde zdjecie i sprawdzają pozwolenia? Niby jak sprawdzają? Maja telefony do tych dziewczyn? A moze dostają od nich pisemną zgodę? Nie ma sprawy... sama moge napisać setki takch pism i podpisać się na różne sposoby... Kto to sprawdzi?

Ja jednak nie zmienię zdania. To nie jest forma rozrywki, która wzbudza u mnie poparcie. Dla mnie to jest po prostu niesmaczne.

Shemreolin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-08-09, 02:13   #68
czarownicagosia
Zakorzenienie

GG do czarownicagosia

Cytat:
Napisane przez andrzejb
Państwo wypisują w swoich postach o poziomie komentarzy na łowcach, a sami jego nie zachowują.

Co dla niektórych ważniejsze jest to gdzie autorzy strony onanizują się niż ogólna idea istnienia takiej strony, moje gratulacje.

Mam wrażenie że jesteście sztywniakami którzy wyszli właśnie z świątyni i wchodzą na stronę wizaz lowcy onet i radiomaryja - taki beznadziejnym stereotypem człowieka z klapkami na oczach. Ludzie więcej optymizmu, pozytywnego nastawienia, rozrywki.

Moderatorzy zapewniają że z czasem utrzymają porządek z komentarzami bedą zwracali baczną uwagę na ich poziom (bynajmniej wiekszą niż tutaj).

A ja zapewniam że lowcy będą dążyli do eksponowania kobiecych i męskich wdziekow w celach rozrywkowych z szczyptą sztuki.

Tych postów których nieskomentowałem nie zasługują na to , lub poprostu je pominąłem, ze względów na brak wartości merytorycznej.

Pozdrawiam Andrzej
manager,programista
Andrzej!
Moze zapewnisz nam troche rozrywki i wkleisz tutaj swoje zdjecia - poprosimy o fotki klaty, tylek w stringach itp Ale bedzie zabawa

czarownicagosia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-09, 02:16   #69
Shemreolin
Zakorzenienie

A ja prosze o zdjęcia penisa w wzwodzie... zobaczymy czy duży i zastanowimy się czy warto go przelecieć

Stary 2005-08-09, 05:51   #70
aga01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andrzejb
Dla niektórych kobiet,publiczne naruszanie ich intymności , nie jest i nigdy nie będzie rozrywką.

Cytat:
Sztuki jak narazie nie widać (nawe szczypty ) i mam nadzieję, że jednak do tej sztuki Pan i użytkownicy tej strony będziecie dążyć. Włożenie kobiecie aparatu pod spódniczkę, czy sfotografowanie jej pośladków na ulicy, to nie jest żadna sztuka... Chyba , że posiada Pan inne pojęcie sztuki.
- On? To samo co ja.
aga01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-09, 06:31   #71
Magda.
Zadomowienie

Takie cos istnieje do dawna w wielu zakatkach swiata, tylko ze bylyscie tego nieswiadome . Tak sie sklada, ze mialam stycznosc z osobami o zamilowaniach damsko-fotograficznych i wcale nie sa chorymi zboczencami, albo samotnymi facetami leczacymi frustracje. W wielu przypadkach sa to mlodzi, przystojni faceci, ktorzy po prostu lubia popatrzec. Spojrzmy na to z innej strony - wielu facetom podobaja sie normalne kobiety, ktore mozna zobaczyc na codzien, a nie modelki podrasowane Photoshopem.

Owszem, niektore komentarze na tej stronie sa ponizej poziomu, ale ... mnie juz nic nie szokuje. Rozumiem rozgoryczenie, ze bez zgody itp. itd., ale sama podchodze na luzie do tego typu stron.
Magda. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-08-09, 07:04   #72
andrzejb
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Shemreolin
Panie Andrzeju, proszę mi tylko odpowiedzieć na takie pytanie. Jakby sie pan poczuł jakby znalazł Pan w takim portalu zdjęcie swojej córki lub żony z komentarzami typu "ale cyce", lub "ale dupa".
Temat komentarzy został zamknięty, po co go ciągnąć ?
Cytat:
Powiem szczerze, że gdybym rozpoznała na tych zdjęciach pupę mojego meżczyzny, jego tors czy plecy, to byłabym wściekła. Moim zdaniem nie tylko twarz jest własnoscią człowieka, której nie można pokazywać. Jego własnością jest całe jego ciało czy jest rozpoznawalne przez innych czy nie. A co jesli jakieś dziewczyny rozpoznają siebie na zdjęciach, swoje majtki, stanik czy cokolwiek? Czy to nie wywoła u nich wściekłosci i zażenowania? Czy to, że ktoś inny nie rozpozna że to jej biust jest wystarczajacym powodem, by umieszczać go w internecie na pastwę jakiś niewyżytych chłopaczków?
Myślę że nadal nierozumie Pani po co są te zdjęcia, i dla kogo one są, pani Perspektywa postrzegania tych zdjęć jest naprawdę ograniczona, to że 90% odwiedzających lowcy.pl stanowią nastolatki świadczy o wizerunku tej strony który z czasem sie zmien. Pozatym wolę aby nastolatek/a interesowwał/a się swoim ciałem niż zmasakrowanymi ciałami na rotten com.
Cytat:
Napisane przez Aga
Dla niektórych kobiet,publiczne naruszanie ich intymności , nie jest i nigdy nie będzie rozrywką.
Te kobiety które czują się urażone rozpoznają swoj wizerunek, mogą skorzystać z opcji raportowania zdjęć.
Cytat:
Napisane przez Magda
Spojrzmy na to z innej strony - wielu facetom podobaja sie normalne kobiety, ktore mozna zobaczyc na codzien, a nie modelki podrasowane Photoshopem.
Bynajmniej jedna z wielu propozycji na zakceptowanie tej strony.

Pozdrawiam
Stary 2005-08-09, 07:27   #73
Shemreolin
Zakorzenienie

Owszem, mój pogląd na tą sprawę jest ograniczony, bo patrzę na to przez pryzmat samej siebie, jak większość kobiet tutaj. Zreszta nie mam nic przeciwko pięknu kobiecego ciała i miłe to jest jesli ktos doceni figurę zwykłaej kobiety na ulicy, jednak na razie nie widzę z estrony administratora strony niczego co można by było nazwać dążeniem do pokazania piękna. Sam podział na kategorie "pupa", "piersi", "nogi", biust jest żenujacy. Sprowadza kobiete nie do figury jako takiej, ale do poszczególnych częsci, które podlegaja ocenie. Zauważyłam, że wielu z tych nastolatków wysyła zdjęcia dziewczyn wcale nie zgrabnych, sąsiadek z balkonu poniżej, osób w średnim wieku, które maja tu i tam nieco sadełka. Wysyłają chyba tylko po to, żeby ktos pisał, że umiera z obrzydzenia.

Teran mi Pan pisze, że admisnitratorzy będą cos z tym robić, i że będą bardziej panować nad stroną. Dlaczego nie panowali wczesniej? Dlaczego dopuszczali do tego, by za ich zgoda pojawiały się zdjęcia wcale nie ukazujące piękno, ale ewidentnie takie które są wynikiem jakiegoś chorego żartu. To przecież administratorzy stworzyli tą stronę, sama jestem webmasterem wiec prosze mi nie mówić, że to co sie dzieje obecnie na stronie nie st waszą winą. Albo straciliscie kontrole nad tym co robicie, albo teraz nagle gdy sie okazało, że taka forma oceniania ludzi jest krytykowana, chcecie to zmeinić. I bardzo dobrze! Zmieniajcie! I zróbcie to tak zeby nie obrażało to uczuć innych osób. Nie sprowadzajcie kobiet do roli tyłka, cyców i nóg, i zatrudnijcie paru moderatorów, którzy będa dbali o poziom komnetarzy.

I mówiąc dalej o moim ograniczonym sposobie myslenia. mój poziom jest o tyle nie ograniczony, ż epotrafie wyobrazić sobie jak przykro może byc dziewczynie, która znajdzie zdjęcie swoich piersi czy swojej pupy i przeczyta, ze jest obleśna, bo jej sadło wychodzi bokami, i że nikt by jej nie tknął. Było by jej po prostu bardzo przykro. Zastanówcie się też nad tym.

Stary 2005-08-09, 07:59   #74
andrzejb
Przyczajenie

Kategoryzacja życia w sensie ogólnym nie musi się każdemu podobać, jest to problem zauważalny i o nim nie będe dyskutować. Spokojnie wszystko z czasem nie karci mnie Pani za coś nad czym trzeba zapanować, mam przytaczać przykłady z życia ? Wystarczy obserwować i niepisałaby Pani takich opini.

Postrzeganie piękna to indywidualna sprawa każdego z nas, nierozumiem wogóle Pani opini na ten temat Czy jest Pani świadoma tego co pisze ? Nadal głównym argumentem w Pani postach są komentarze, próbóje Pani usilnie wywrzeć jakieś niesmaczne wrażenie. Dlaczego ?

Edytowane przez andrzejb
Czas edycji: 2005-08-09 o 08:33
Stary 2005-08-09, 08:46   #75
anita_w
Rozeznanie

GG do anita_w

Szanowny Pani Andrzeju,
Chciałam się tylko upewnić. Czy mam słuszne wrażenie, że podział strony na kategorie "pupa", "piersi", "nogi" nazywa Pan - cytuję - "kategoryzacją życia w sensie ogólnym"?
anita_w jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-08-09, 08:57   #76
Jej_Ekscelencja
BAN stały

no tak z tej szczypty to sie usmiałem. zgadzam sie że miej jest popatrzeć na ładna kobietę niż jakieś fotki z wojny. tylko czy jest na to zgoda tej kobiety. myślę że dla odwiedzajacych łowcę paninki to tylko mięsko. pod sztukę tego nie podciągaj bo brak ty intelektu.
Jej_Ekscelencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-09, 09:18   #77
andrzejb
Przyczajenie

Wydaję mi się że zakończyłem dyskusję na temat lowcy.pl na tym forum z czasem uruchomię podobne na naszej stronie, znajdzie sie w nim napewno odzielne forum na tematy które Państwa tak bulwersują, w wolnych chwilach z przyjemnością wyrażę tam swoją opinie. Dziękuje bardzo Pozdrawiam...
Stary 2005-08-09, 10:19   #78
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Pozwolę sobie wypowiedzieć się jako facet, bez uciekania się do pseudoautorytetu admina tego sajtu.

Również bez zbędnego intelektualizowania i symboliki onanizującego się nastolatka uważam, że strona lowcy.pl może mieć w krótkim okresie problem z prawem. Na pewno się to stanie wtedy, kiedy którekolwiek ze zdjęć przedstawi rozpoznawalną osobę, która sobie nie życzy być obiektem stęknięć i powodem mycia ekranów.

Rozummiem menadżerów, że widzą w tym zysk z reklam. Jednak zarabianie na nielegalnych zdjęciach, choćby nawet w zbożnym celu ulżenia hormonom nastolatków i fetyszystów, nadal pozostaje nielegalne.

Dlatego sugerowałbym konsultacje prawne, zarówno osobom poszkodowanym jak i menadżerom lowcy.pl. Może się okazać, że w wyniku konsultacji prawnych serwis łowcy.pl przebranżuje się i będzie na przykład prezentować akcesoria pasterskie dla łowiec. Domena dlałowcy.pl będzie tutaj jak znalazł.

programista/admin/menedżer i purysta prawny.
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-09, 10:25   #79
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec
Może się okazać, że w wyniku konsultacji prawnych serwis łowcy.pl przebranżuje się i będzie na przykład prezentować akcesoria pasterskie dla łowiec. Domena dlałowcy.pl będzie tutaj jak znalazł.
one point for Zło
cattt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-09, 10:26   #80
happygirl
Rozeznanie

Brak slow. Szczegolnie przed argumentami pana programisty czy kogos tam. Z tak niskim poziomem umyslowo-estetycznym aspirujacym na wiele wiecej jeszcze sie nie spotkalam. Po prostu wstyd, ze tacy ludzie istnieja i robia to, co robia. Mialam sie nie wypowiadac, ale nie moglam sie powstrzymac. Wstyd.
Stary 2005-08-09, 10:27   #81
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Pozwolę sobie wypowiedzieć się jako facet, bez uciekania się do pseudoautorytetu admina tego sajtu.

Również bez zbędnego intelektualizowania i symboliki onanizującego się nastolatka uważam, że strona lowcy.pl może mieć w krótkim okresie problem z prawem. Na pewno się to stanie wtedy, kiedy którekolwiek ze zdjęć przedstawi rozpoznawalną osobę, która sobie nie życzy być obiektem stęknięć i powodem mycia ekranów.

Rozummiem menadżerów, że widzą w tym zysk z reklam. Jednak zarabianie na nielegalnych zdjęciach, choćby nawet w zbożnym celu ulżenia hormonom nastolatków i fetyszystów, nadal pozostaje nielegalne.

Dlatego sugerowałbym konsultacje prawne, zarówno osobom poszkodowanym jak i menadżerom lowcy.pl. Może się okazać, że w wyniku konsultacji prawnych serwis łowcy.pl przebranżuje się i będzie na przykład prezentować akcesoria pasterskie dla łowiec. Domena dlałowcy.pl będzie tutaj jak znalazł.

nic dodać nic ująć

Może jestem zacofana i ograniczona skoro taka forma "sztuki" nie przemawia do mnie

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-09, 10:45   #82
monyczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Złosiu,
Stary 2005-08-09, 14:37   #83
Joey
Zakorzenienie

Zło, mam nadzieję, że Pan Andziej przeczytał Twoją wpowiedz, bo chyba zmył się wcześniej niż ona się pojawiła

Dla mnie najlepszy jest tekst o sztuce I przy okazji o "eksponowaniu kobiecych i męskich wdziękow" - chyba muszę przetrzeć okularki, bo nie zauważyłam tam działu "penisy", albo coś takiego. Tam są pokazywane jedynie kobiety! W takich chwilach jestem feministką, cokolwiek by to miało znaczyć.

Zgadzam się z Shemreolin i z wszystkimi, którzy pisali argumenty przeciw łowcom. I po prostu krew mnie zalewa jak czytam wypowiedzi Pana Andrzeja, który widocznie sam ma klapki na oczach, bo uważa, że on ma rację i na każdy najsensowniejszy argument odpowiada jakimś pseudointelektualno-grzecznym bełkotem Na takie coś mam tylko jedno określenie (z góry przepraszam za wulgarność): "Gadaj z dupą to cię ostra."

Pozdrawiam
Joey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-09, 15:13   #84
Shemreolin
Zakorzenienie

Co najciekawsze Pan Andrzej sam się wciął w naszą dyskusję a teraz kategorycznie kończy ten temat. Co ciekawe Pan Andrzej ma lat 19 (proszę sprawdzić w profilu) i jest bardzo liberalnym i rozrywkowym człowiekiem z tego co tutaj widać.

Tak jak napisał Złosiu strona ta moze mieć niedługo problemy z prawem i na pewno kobiece organizacje się tym zajmą, bo z tego co wiem to informacja o tym co sie tam dzieje już do nich dotarła.

Nie bardzo rozumiem co autor miał na myśli pisząc to:

Cytat:
Kategoryzacja życia w sensie ogólnym nie musi się każdemu podobać, jest to problem zauważalny i o nim nie będe dyskutować. Spokojnie wszystko z czasem nie karci mnie Pani za coś nad czym trzeba zapanować, mam przytaczać przykłady z życia ? Wystarczy obserwować i niepisałaby Pani takich opini.
Ale o co w tym chodzi? Studiuje polonistykę i miałam zajecia z rozumienia tekstu, ale naprawdę nie bardzo rozumiem do czego to się odnosi? Obserwowanie otoczenia? Tzn. czego? Tyłeczków? Zachowań ludzkich? Przyrody? Jakie przykłady z życia jesli chodzi o zapanowanie nad czymś? Np. nad czym? Nad stadem dzieci moze?

Z tego co mi sie wydaje, Pan Andrzej ma żal do mnie o to, że uruchomił cos sam, bez zastanowienia, nie potrafi tego ogarnać i wymyka to mu sie spod kontroli. Szanowny Panie. Kazdy webmaster wie, że jak sie uruchamia jakiś serwis to trzeba najpierw zadbac o całą organizacje tego projektu i wypuscić gotowy produkt do wglądu, a nie wypuścić cokolwiek a potem łapać sie za głowę, że wszystko sie sypie. To jest brak zorganizowania oraz brak przewidywania. Powinien Pan się zatroszczyć o aspekty prawne w czasie wymyślania tej strony.

Jest taka strona, na którą dziewczyny same przysyłają swoje zdjęcia i poddają sie ocenie. Nie pamiętam nazwy tej strony niestety. Panowie daja ocenę i komentuja. I uważam, że ta strona jest fajna. Tak! To może wydawac się dziwne, ale naprawdę dobrze mi sie ją oglądało i czytało. Mniemam, że chciał Pan zrobić coś podobnego, ale wyszło nieco krzywo, bo w przeciwieństwie do w/w strony Pan postanowił umieszczać zdjecia dziewczyn, które sie na to nie zgadzają.

I proszę przemyśleć to co napisał Złoś. Jeżeli jakakolwiek osoba rozpozna siebie na tym zdjęciu, o co tak naprawdę nie jest trudno, bo mimo regulaminu wiele kobiet jest bez problemu rozpoznawalna, to będzie mógł Pan miec wytoczony proces i nie ominą Pana konsekwencje. Nie sądzę, żeby w tak młodym wieku chciał Pan być targany po sądach. Może lepiej pójść na studia?

Stary 2005-08-10, 00:12   #85
Gonia1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andrzejb
Chodzi o nazwanie łowców prymitywami? No cóż... trudno mieć szacunek do mężczyzn, którzy nie mają szacunku do kobiet. Zresztą tu już nawet nie chodzi o fakt, czy na tej stronie są zdjęcia chłopaków czy dziewczyn, ale o to, że jej użytkownicy wykazują brak szacunku do drugiego człowieka, w wielu przypadkach nie szanują prywatności innych, a ponadto ukazują CZŁOWIEKA jako PRZEDMIOT.

Cytat:
Napisane przez andrzejb
Może Pan napisać trochę jaśniej? Ja mogę jedynie pogratulować wrażliwości, której poziom prowadzi do propagowania tego typu stronek.

Cytat:
Napisane przez andrzejb
Stereotypem to raczej operuje Pan na zasadzie: ktoś broni godności człowieka, nie zgadza się, żeby kobietę utożsamiać jedynie z pośladkami, biustem itp, tzn. że jest nawiedzonym fanatykiem religijnym. Ja także proponuję zdjąć klapki z oczu. A co do tej rozrywki, to nie mam nic przeciwko, żeby w jej imię umieścił Pan na www.lowcy.pl zdjęcia pośladków i biustu Pańskiej matki, babci, siostry i innych kobiet z rodziny. Rozrywki na pewno nie zabraknie.

Cytat:
Napisane przez andrzejb
Bynajmniej=nie. A więc moderatorzy ze strony nie będą zwracać większej uwagi niż tutaj?

Cytat:
Napisane przez andrzejb
Rzeczywiście z szczyptą, ale to musi być bardzo mała szczypta.

Cytat:
Napisane przez andrzejb

Lepiej podyskutować o wartości merytorycznej komentarzy na www.lowcy.pl oraz w ogóle o wartości tego typu stron.

Cytat:
Napisane przez andrzejb
Pozdrawiam Andrzej
manager,programista

Pozdrawiam Małgorzata
kobieta żądająca szacunku nie tylko dla kobiet
Stary 2005-08-10, 00:23   #86
Gonia1
Zakorzenienie

Cytat:

Po raz pierwszy podczas czytania tego wątku śmieję się.
Stary 2005-08-10, 16:16   #87
marmi
Raczkowanie

GG do marmi

Cytat:

Nie bardzo rozumiem co autor miał na myśli pisząc to:

Cytat:

Ale o co w tym chodzi? Studiuje polonistykę i miałam zajecia z rozumienia tekstu, ale naprawdę nie bardzo rozumiem do czego to się odnosi? Obserwowanie otoczenia? Tzn. czego? Tyłeczków? Zachowań ludzkich? Przyrody? Jakie przykłady z życia jesli chodzi o zapanowanie nad czymś? Np. nad czym? Nad stadem dzieci moze?
Shemreolin ja tez nie wiem o co chodzilo w tym cytacie Pseudointelektualny bełkot i tyle....

www.dlalowcy.pl
marmi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-14, 21:05   #88
ana666
Przyczajenie

GG do ana666

To jest tak żałosne że aż śmieszne!
Po co są takie strony?
ana666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-15, 12:17   #89
Shemreolin
Zakorzenienie

AWna666, no co ty? Nie rozumiesz? Przeciez te strony są po to żeby pokazywać i zachwycać się pięknem kobiecego ciała, smakować je i podziwiać jak prawdziwi koneserzy. My kobiety nie rozumiemy tego jak mężczyźni nas odbierają, nasz powab i kształty. Dla nas to oburzające, ale to nic. My po prostu nie doceniamy swoich walorów, wiec pozwólmy chociaż docenić je innym.

Stary 2005-08-18, 10:46   #90
ana666
Przyczajenie

GG do ana666

Tak, zgadzam się z tym że my facetów nigdy nie zrozumiemy!
Ale czy według Was, to nie jest traktowanie "nas" przedmiotowo? Uważam że tak, podziwianie jak to Ty powiedziałaś "naszego piękna" jest o.k. Ale bez przesady - zdjęcia robione na ulicy, pod szkolną ławką itp. To jest troche chore. Dlatego uważam, że ktoś powinien dobrać im sie do tyłków!
Ale jak 2x2 zawsze będzie 4, tak zawsze facetom będzie można (niestety) więcej, dlategio gdybym ja, przed swoim urodzeniem miała wybierać czy mam byc chłopcem czy dziewczynką, to wybrałabym bycie chłopcem.
Chłopakowi wolno więcej i jego życie jest o wiele prostsze.
Pozdrawiam.
P.S.nie mam żadnych ciągotek to dziewczyn
ana666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości