![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Krowa zapomniałam pogratulować dziewuszki!
Bokeh cudna zwiewna sukienka. Pięknie w niej będziesz wyglądać ![]() U mnie też wieje tak że głowę urywa. Co myślicie dziewczyny? Taka czapeczka nie będzie za duża na zimorodka? http://allegro.pl/czapka-niemowleca-...628358993.html |
![]() ![]() |
![]() |
#62 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Delicjanko Ja też od wtorku uczelnia... nie wiem jak to będzie z ćwiczeniami np. toksykologią czy w ogóle będę mogła w nich uczestniczyć... Ale fajnie, szybciej czas nam bedzie mijał do porodu ![]() Wiecie jaka pipa ze mnie? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Witam się w nowej części
![]() Krowa gratuluję córci ![]()
#64 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
co do plamień to ja po seksie (po 3 miesiącach celibatu bo TŻ za granicą) miałam najpierw samą krew i to sporo,a później kilka dni plamień. Lekarz powiedział, że jakieś naczynko/a mogły popękać, jak mnie sprawdzała to było już czyściutko. Ja idę drukować pierwszy rozdział mojej licencjackiej i lecę wysłać w końcu babie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
Krówko, gratuluję Alicji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, pisałam Wam niedawno, że od marca mieszkamy w naszym wymarzonym domku. W związku z tym jeden pokój jest w kolorze zielonym (rajskie jabłuszko dokładnie) i przeznaczyliśmy go na pokój dla dziecka. Teraz, kiedy już wiemy, że będzie dziewczynka (mam nadzieję, że się nic nie zmieni) chcę dodać do tego pokoju nie różowe, a fioletowe motywy na ścianę (będą to motylki albo jakaś wielgachna naklejka), do tego białe mebelki (włącznie z łóżeczkiem) i dodatki typu: różowe, fioletowe, białe doniczki z kwiatuszkami, drewniane literki też coś w fiolecie z imieniem Ola itp.itd. Myślicie, że będzie taka kolorystyka odpowiednia dla dziecka? Dodam, że pokój ma wielkie okno balkonowe i jest bardzo słoneczny i chyba najcieplejszy na poddaszu, a póki co nie mamy też funduszy na kolejny remont, gdzie zresztą wszystko jest co dopiero zrobione. Załączam przykład kolorystyki mniej więcej takiej, o jaką mi chodzi.
OLA 04.02.2013 r. 2500 g, 48 cm ![]() HANIA 19.08.2017 r. 2800 g, 51 cm ![]() Edytowane przez maluchna30 Czas edycji: 2012-09-27 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Witam w nowej części
![]() Wczoraj wybił mój 20 tydzień ![]() Dzisiaj jadę na USG połówkowe ![]() Dopiero na 18.45 wiec wrócę późno ale jutro wam wszystko streszczę . Mam skrytą nadzieję że mojej Kalince fiutek nie wyrósł bo wczoraj kupiłam jej kombinezonik taki różowiutki. Ze sprzedawcą sie ugadałam że jak okażę się że z płcią pomyłka to mi wymieni na beżowy ![]() ![]() W sumie to 90 % odzieży którą dostałam lub kupiłam musiałabym wymienić bo wszystko "babskie" . Wczoraj mój TŻ przerósł samego siebie. Powiedział że chce sobie kupić buggy (samochodzik na pilota) za 500 zł ![]() Ja mu na to że cała wyprawka przed nami bo narazie mamy tylko ubranka i to jeszcze nie komplet. A gdzie wózek, łóżeczko,pościel,kosmetyk i itd Nie wspominając o remoncie łazienki. ![]() On mi na to żebym się nie martwiła bo on na to wszystko zarobi . Stwierdziłam że jak wszystko już kupimy to będzie mógł sobie kupić. ![]() Czy faceci kiedyś dorosną ? ![]() Już nie oczekuję aby wszyscy dorośli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#71 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#73 |
BAN stały
|
Dzięki dziewczyny za odp
![]() Gin mój nie odbiera, pewnie ma pacjentki więc napisałam do niego maila. Póki co brzuch przestał mnie boleć - więc podejrzewam, że to było z nerwów. Papier też póki co czysty...więc czekam. Jeśli do momentu powrotu do Wrocka znowu coś się zadzieje to pojadę od razu na IP. Ehh...chyba przesadziliśmy po prostu rano ![]() A swoją drogą to jajko już znoszę...już tak bym chciała środę, wizytę i zajrzenie dzidzi między nogi.... Mam wrażenie, że ja do porodu nie poznam tej płci ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- maluchna30 fajne zestawienie ! Ja wiem już na pewno, że będziemy mieć u dziecka w pokoju zielone tapety. Takie zupełnie gładkie, bez wzorków i teraz też właśnie szukam drugiego koloru do przełamania tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | ||
Raczkowanie
|
Hej,
ja też się melduję w kolejnej części ![]() OOOOOOOOOOOOOO ja też bym zjadła ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, mam pytanie odczuwacie może skurcze Braxtona-Hicksa? Ja w poprzedniej ciąży nie czułam ich w ogóle, a teraz czuję takie twardnienie brzucha i lekki ból. Myślę, że to to, chyba, że z czymś innym mylę ![]() Edytowane przez zoffka Czas edycji: 2012-09-27 o 12:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#75 | ||
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie, dziekuje
![]() Cytat:
![]() Ja dopiero od srody, juz nie moge sie doczekac ![]() Cytat:
![]() ilkas, na Twoim miejscu wybralabym sie na IP, jesli bol brzucha by nie przeszedl i jesli pojawia sie kolejne plamienia. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Fajne te kolorki. Ja sie właśnie zastanawiam jaki kolor dać do pokoju chłopięcego., tzn. jakie ściany i ewentualne dodatki na przełamanie. Meble będziemy mieć jasne/białe z Klupsia. Jakieś pomysły???
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Wrocilam z zakupow szybciej nic planowalam, strasznie sie rozpadalo. W ogole jakos ciemno tak, okropna pogoda.
Wyglada na to, ze moja biegunka to jednak sprawa wirusowa, bo od dzis TZ jęczy i stęka, zarazilam biedaka. Odebralam moj upolowany zestaw ciuszkow - 58 sztuk za 50zl. Przesliczne sa, szczegolnie bluzy i spodenki mi sie przydadza, bo tego mam najmniej ![]() Tym samym moja wyprawka zaczyna przybierac idealne rozmiary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Pisałam Wam kiedyś, że mój mąż się upierał, że jak będzie córa to ma być Adela, pamiętacie? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#79 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zaklepałam tą przewijako-wanienkę bo jest w super stanie (facet mówi, ze dostali bardziej wypasioną i używali tylko miesiąc) A za 50 zł to chodzą takie używane, zniszczone więc jestem happy ![]() ![]() Marsi Zaraz wywalę materiały o żywieniu ciężarnych ze szkoły co obiecałam kupę czasu temu.... Jak będzie coś ciekawego to zeskanuję lub przepiszę ![]() Dziewczyny ale wymyśliłam: mam taką wiszącą zawieszkę pluszową grającą do łóżeczka, wkładam ją sobie pod bluzkę i to gra do brzucha a ja siedze ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
po ostatniej akcji u mnie z bólem brzucha i mięśniaka lekarz powiedział,że teraz tak będzie i skurcze przepowiadające czasem są bolesne najgorzej jak dużo łaże dużo- odczuwam twardnienie- trzeba po prostu usiąść i odpocząć dziewczyny, ja jestem po prostu w szoku jak ten czas leci,najpierw nie mogłyśmy się kopniaków doczekać,teraz przed nami skurcze przepowiadające kocham być w ciąży ![]() tylko żeby jeszcze mi na dekiel nie waliło ![]() Black- gratuluję Meduzza- potrzebuje info kiedy i ile kcal należy dorzucić do diety i w jakich proporcjach mają być białka, tłuszcze i węglowodany Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2012-09-27 o 13:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() widziałam też śliczny pokoik dla dziecka w tonacji przygaszonej zieleni z dodatkami beżu i brązu oraz zwierzątek z safari ![]() ![]() Edytowane przez e_vel Czas edycji: 2012-09-27 o 13:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I cale szczescie, ze Adela wyszla mu z glowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
No właśnie ja tak czuje jakby mi się na górze zaczynało i schodziło na dół. Nie wiem jak to opisać, ale to dziwne jest i czasem bolesne.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zapomniałam napisać, że dzisiaj zaczyna się 22 tc. Dalej się martwię, bo nie czuję Oli, nie skacze, nie wariuje,a zawsze kopała mocno. ![]()
OLA 04.02.2013 r. 2500 g, 48 cm ![]() HANIA 19.08.2017 r. 2800 g, 51 cm ![]() Edytowane przez maluchna30 Czas edycji: 2012-09-27 o 13:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Bylam w h&m zobaczyc te jeansy ciazowe.
Oczywiscie przecen brak ![]() Ale i tak poprzymierzalam sobie. Jedne mi bardzo spodobaly - obcisle rurki, super leza, ale niestety kosztuja 129zl, troszke duzo jak na kilka miesiecy noszenia... Trudno, pobuszuje na allegro i tablicy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
od wczoraj wszystko wróciło do normy, po żebrach teraz wali ![]() ale powiem że byłam wtedy nieźle zestresowana spróbuj się mocno najeść i troszkę "poruszaj: brzuszek- u mnie odpowiada zwykle, po cukrze też robi się bardziej aktywne więc spróbuj jakiegoś batona wciągnąć jak nadal nic nie poczujesz jedź na IP niech sprawdźą tętno |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do mnie już dotarło ze będę mamą ![]() ![]() i w ogóle że brzuch tak szybko rośnie, te kopniaki- czasem bolesne, a na początku takie wlasnie czekanie na to ![]() ![]() cudowne uczucie ![]() ale mam zgageeeeeeeee plus drapie mnie w gardle, co do ssania mozna brać? tylko nie slodkie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
meduzza Ja już temat telewizora przerobiłam.
Też mamy z tych nowoczesnych i duży ale....teraz jest 3D a nasz nie ma ![]() ![]() Gadżeciaz i tyle. Wytłumaczyłam że ten nowy stoi może z 1,5 roku ale nie wytłumaczysz . Po za tym ile jest programów do oglądania w 3D ? 1 lub 2 na tydzień ? ![]() Jestem przeziębiona. Z nosa leci mi jak z kranu,wyglądam jak Rudolf i od kichania juz mnie dosłownie wszystko boli łącznie z brzuchem.O bólu głowy nie wspominam. Z tym twardnieniem brzucha też tak mam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.