|
|
#61 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: ściema w konkursach Rossmanna
Cytat:
Ja dzisiaj odebrałam nagrodę - kalendarz i kosmetyki - bardzo fajny zestaw |
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale kalendarza nie dostałam pani mi dała karton i sobie poszłam, potem stwierdziłam, że coś mały i gdzie ma być ten kalendarz... no i nie było ale i tak mi nie zależało, jak już to bym wolała z panami a nie paniami
|
|
|
#63 |
|
Konto usunięte
|
dopiero jak dostanę maila mogę iść po nagrodę?
Kiedyś żadnych maili nie wysyłali. szłam następnego dnia do rossa i miałam nagrodę. Teraz czekam ponad tydzień na maila i nic. |
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Albo w zakładce moje konkursy masz pod adresem drogerii, gdzie odbierasz nagrodę napis, że już dotarła. Ja zawsze dość długo czekałam, nieważne czy jak wysyłają maile czy jak jeszcze nie wysyłali
|
|
#65 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pod wynikami napisano, że gdyby mail nie przyszedł to trzeba się z nimi skontaktować. |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
a ja wygrałam ipoda w konkursie AA a nigdy wcześniej nic nie wygrałam
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję
Ja nie liczę na te najbardziej wartościowe nagrody, nie jestem taka zdolna Ale miło jest od czasu do czasu wygrać balsamik czy maszynki Gilette (upadła po tym moja teoria, że szkoda kasy bo maszynka to maszynka i grunt, że goli... one są genialne! ale nie mój przedział cenowy )
|
|
#68 |
|
Konto usunięte
|
minęło 2 tygodnie od ogłoszenia wyników konkursu. Ani śladu maila o nagrodzie.
Napisałam do nich sama ale na razie cisza. W moim panelu użytkownika tez żadnej informacji. Ile średnio czeka się na nagrodę tygodni/ miesięcy/ lat ? |
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
To ja napiszę, że parę razy udało mi się wygrać w konkurach na rossnecie. Zawsze otrzymywałam powiadomienie o wygranej i o odbiorze nagrody.
Ale teraz wciąż czekam na emaila z konkursu i właśnie minęły 2 tyg.i nic nie piszą. Konkurs gdzie pierwsze 500 osoób kosmetyczki wygrywało. Nie wiem jak z innymi konkursami, ale w tym akurat są też osoby które też nie otrzymały(choćby na fb o tym piszą ). |
|
|
|
|
#70 |
|
Przyczajenie
|
A ja się z tym nie zgadzam brałam udział w konkursach i juz parę razy wygrywałam w rosnet więc to nie jest jakaś ściema
|
|
|
|
|
#71 |
|
Przyczajenie
|
Mnie się też kilka razy udało wygrać ale dość często biorę w nich udział. Irytuje mnie jednak najbardziej to, że jeszcze chyba nigdy nie podali wyników konkursu w terminie, który deklarowali. Zawsze albo nic albo "z powodu problemów technicznych...blablabla"
|
|
|
|
|
#72 |
|
Konto usunięte
|
odebrałam w końcu swoją nagrodę. Dosyć długo to trwa, ale jednak fajnie jest coś wygrać.
|
|
|
|
|
#73 |
|
Konto usunięte
|
Dzisiaj zerknęłam na ta swoja nagrodę.
Miały być 4 saszetki karmy po 100 g. Są 4 po 85g. Takie pomyłki nie powinny mieć miejsca moim zdaniem. Raptem 60g różnicy, ale jednak dostałam nie to co mi obiecywano. |
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Też dostałam nie to co miało być, tzn nie dostałam kalendarza i jeden kosmetyk był inny (ale bardzo podobny), trochę dziwna sytuacja. Wydaje mi się, że teraz więcej osób bierze udział w konkursach i oni tego nie ogarniają, dlatego zdarzają się inne nagrody i terminy się przesuwają - kiedyś zawsze były wtedy, kiedy pisali. I na odbiór też krócej się czekało. Ale ja nie narzekam, przecież za to nie płacę
|
|
#75 |
|
Konto usunięte
|
grrrrr wyniki następnego konkursu przesunięte na dzień następny.
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
A mi się udało wygrać tusz na wymianę
. Najsmutniej byłoby zobaczyć się na liście laureatów a potem dostać info, że nie wygrywam nagrody, bo 2 tygodnie temu coś wygrałam ![]() A na wizażu nigdy jeszcze nie wygrałam! Za duża konkurencja chyba . Za to kilka razy brałam udział w testowaniu kosmetyków - też miło
Edytowane przez benia1169 Czas edycji: 2013-04-09 o 18:37 |
|
|
|
|
#77 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przynajmniej tak to rozumiem. Eh i wygrałam głupie jedzenie dla kota a tuszu nie ! Do kitu |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
Tak też myślę! Czyli w wynikach ogłoszonych 9 maja nie powinno mnie być a 10 maja już mogę, co? Jedzenie dla kotów też dobra rzecz
- moje łasuchy nie wygrały, niestety, to sobie chociaż rzęsy pomaluję
|
|
|
|
|
#79 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, ja sądzę, że wygrane to w dużej mierze kwestia szczęścia. Ja na rossmanie co kilka miesięcy wygrywam w jakimś konkursie, czy to zręcznościowym, czy to pomysłowym. Tak samo kilka razy udawało mi się tu na wizażu, więc nie sądzę, że każdy konkurs to ściema. Nigdy nie miałam żadnych znajomości, ani innych przekrętów.
Szczęście, inwencja twórcza, ii można coś wygrać dziś widzę, że ustrzeliłam tusz clump defy od Max Factora.
|
|
|
|
|
#80 |
|
Przyczajenie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4022030 5]grrrrr wyniki następnego konkursu przesunięte na dzień następny.[/QUOTE]
Też czekałam o 17 już się wściekałam, że znowu przesunięte. I dziś na dobitkę jeszcze nie wygrałam
Edytowane przez Efsik Czas edycji: 2013-04-10 o 00:41 Powód: literówka |
|
|
|
|
#81 |
|
Konto usunięte
|
podobno można wygrać jedną nagrodę w miesiącu.
Teraz w wynikach konkursów powtarzają się te same nazwiska...... Ciekawe jak jest z tym regulaminem. |
|
|
|
|
#82 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy ktoś jeszcze się nie może doczekać wyników tego konka z prześwietlaniem torebki?
|
|
|
|
|
#83 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4032309 8]ja
[/QUOTE]To czekamy ciekawe ile jeszcze... Chociaż liczę co najwyżej na odczarowanie złej passy na rossnecie
|
|
|
|
|
#85 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bardzo czesto biore udzial w konkursach, mam po prostu taka prace, ze czasami nic sie nie dzieje, a pudelek juz mnie nie kreci
Rossmanna atakuje bez przerwy i ... cisza. Nie chodzi o to, ze akurat mnie sie nie trafia, coz - moze moj sposob pisania nie odpowiada szanownej komisji, ale - jako, ze mam nazwisko na S - zawsze sprawdzam te literke, kto tam wygral. I co? I bardzo czesto mam deja vu, te same osoby, te same nazwiska albo lepiej - na 50 nagrod, 3 maja osoby z tego samego miasta o tym samym nazwisku! Wynika z tego, ze jestesmy plebsem z brakiem umiejetnosci wygrywania, tymczasem sa rodziny obdarzone wybitnym darem tworczym.
|
|
|
|
|
#87 |
|
Konto usunięte
|
też się nad tym zastanawiam co tam trzeba pisać.
Niektóre odpowiedzi kilka dni redagowałam i guzik. Teraz w nowych konkursach nawet się nie starałam tylko coś na jaja napisałam. Zobaczymy czy komisja mam poczucie humoru. |
|
|
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
ja dwa razy wygrałam w rossnecie, a wchodze na ten portal raz na kilka miesięcy i tak z głupoty biorę udział w łatwiejszych konkursach, nie wymagających wymyślania Bóg wie czego :p Ostatnią moją nagrodą była bodajże w zeszłym miesiącu farba Color Mask, byłam w szoku jak kurier przyszedł, niech wpada częściej
i też to zauważyłam, że zwycięzcy się powtarzają, zawodowi konkursowicze
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
Próbowałyście się zalogować na rossnet.pl wczoraj albo dziś? Ja jakoś nie mogę od wczoraj, a chciałam zagrać w adidasa
|
|
|
|
|
#90 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie mogę się zalogować od kilku dni z żadnej przeglądarki (sprawdzałam na dwóch komputerach) - nie wiem, co jest nie tak.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.

pani mi dała karton i sobie poszłam, potem stwierdziłam, że coś mały i gdzie ma być ten kalendarz... no i nie było
ale i tak mi nie zależało, jak już to bym wolała z panami a nie paniami

. Najsmutniej byłoby zobaczyć się na liście laureatów a potem dostać info, że nie wygrywam nagrody, bo 2 tygodnie temu coś wygrałam