![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ulubiony teledysk
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#63 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Teledysku nie znam, ale zaraz zapuszczę mackę do sieci, może coś wyłowię. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#65 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#66 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kładę się, bo coś nie w formie jestem, papa, dziewczynki, miło było Was "zobaczyć" ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Wtajemniczenie
|
ye
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
A mi najbardziej podoba się teledysk Nightwish's - Nemo
Wish i had an angel a piosenka to zdecydowanie ''sleeping sun'' polecam ![]() A czasami lubie też obejżec The 69 eyes - Lost boys, Devils , The chair oraz Wasting the dawn |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
![]()
Uwielbiam Robbiego Williamsa - "She's the one"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raróg
|
Lukrecjo >> wow, lubisz Primusa, ja też! Znam ten teledysk, fajny jest no i ciekawostka - kręcony z jednego ujęcia
![]() ![]() Widzę, że kilka moich ulubionych już się pojawiło: - Depeche Mode "Only When I Lose Myself" (foto) - Dire Straits "Brothers in Arms" - System of a Down "B.Y.O.B" Reszta potem, zrobię listę ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2005-12-25 o 22:01 Powód: foto |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
aaaaa uwielbiam jeszcze Sophie .B Hawkins -Right beside you ...i wogole lubie ta kobitke
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
A mi sie podoba Good Charlotte "I just wanna live".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Killing me softly
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
hmm...ja uwielbiam wszystkie teledyski Coldplay. Kocham Chrisa i w ogole caly zespol
![]() ![]() chris isaak-wicked game the chemical brothers-believe destiny's child-girl, cater 2 u, ostr-odzyskamy hip hop /zawadiackie przedszkolaki ![]() lil'jon&the eastside boyz-get low jay z&pharrell-frontin', excuse me miss snoop dogg-ups&downs,signs, nerd-rockstar, lapdance snoop dogg&pharrell-beautiful ,let's get blown, drop it like it's hot /<< debesciak!!!,kocham snoop dogga/ sean paul-get busy the white stripes-seven nation army incubus-megalomaniac 2pac-ghetto gospel britney spears-i'm a slave 4 u pussy cat dolls&busta rhymes-don't cha busta rhymes-pass the courvoisier, the ying yang twins-wait/the whisper song/ ashley simspon-la la 210 ft.numer raz,lady mocca,mag-hit jennifer lopez-get right, play wsz&cne-jeszcze raz red&spinache-wczoraj dj tonka-she knows you junior jack-stupidisco i jeszcze duzo nie pamietam ![]() ogolnie podoba mi sie to co widze na mtv i vivie ![]() ostro to komercja zalatuje, hehe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
Moje ulubione teledyski to:
- "High hopes" Pink Floyd (niesamowita piosenka i genialny teledysk do niej) - "Estranged" Guns N' Roses (uwielbiam ![]() - "Bent" Matchbox Twenty - "Money for nothing" Dire Straits (nie jest to dzieło sztuki, ale mimo to bardzo przyjemny ![]() - "Killer/Papa was a rolling stone" George Michael - "New Year's Day" i "Discotheque" U2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mistrzem teledyskow jest chyba Fatboy Slim. Dosłownie płaczę ze śmiechu na "Praise you","Weapon of choise" czy "Push the Tempo", no i oczywiście słodziutki "The joker". Poza tym od kiedy mam kablówkę bardzo podoba mi się wymieniony wcześniej "Do the evolution" Pearl Jem'u, mimo że pierwszy raz zobaczyłam go będąc jeszcze w podstawówce... Bardzo fajny jest także "Promises" The Cranberries oraz "The world is not enought" chyba Garbage'u. Z bardziej znanych uważam za wyjątkowo dobrze zrobiony teledysk "Fighter" Christiny Aguilery i "What it feels like for a girl" Madonny i przeróbka "Shepe of my hart" Stinga w wykonaniu Sugababes(śliczne motylkowe sukienki ![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
![]()
Shakira faynie wymiata na teledysku 'La Tortura'
![]()
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Bez wątpienia
Baby Bash - Suga Suga
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
Ja jeszcze polubiłam ostatnio teledysk Rihanny, ale Dirty i 1,2 step i tak nie pobije
![]()
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
up
![]()
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
Air "All I need" to moj zdecydowany faworyt
![]()
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Odokopuję
![]() Snoop Dogg - Drop it like it's hot Audioslave - Show me how to live Audioslave - Like a Stone Pearl Jam - Do the Evolution Aphex Twin - Windowlicker Wamdue Project - King of My Castle FatBoy Slim - Gangster Trippin' Fatboy Slim - Push the Tempo Daft Punk - Around the World The Game feat. 50 Cent - Hate It or Love It Sean Paul - We'll be Burning Gorillaz - Feel Good Makai - Beneath the Mask Michael Jackson - Thriller Metallica - Unforgiven Metallica - One Red Hot Chilli Peppers - Californication Nirvana - Heart Shape Box Coolio - Gangsta Paradise Madonna - Frozen Korn - Freak on the Leash Lenny Kravitz - Fly Away Beastie Boys - Intergalactic Lista króciótka, zawsze moge więcej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
Możecie sie śmiać ale mi sie strasznie podobają te ufoludki z teledysku Moby'ego.Mają w nim tabliczki z napisami "Hello",'Hola",'Hi".N ie pamietam jak się nazywa.Poza tym Shakira"Whenever,wherever ".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Christina Aquilera "Fighter"
Madonna "Justify my love", "Take a bow", "I want you" Aerosmith "Crazy" Lenny Kravitz "If you can't say no" Aaliyah "Try again" Michael Jackson "in the closet" z Naomi Campbell ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
marylin manson - 'dope hat' i 'sweet dreams'
madonna - 'frozen' prodigy - 'smack my bitch up' wszelkie cradle of filth - sa tak oblesne i kiczowate ze az fajne ![]() massive attack - teardrop wczesniejsze teledyski coldpaly (czyt. ze wszystkich niz najnowasz plyt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
A ja uwielbiam teledysk Gwen Stefani "cool", a najbardziej "what you waiting for"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
A ja słuchając sobie dziś radia przypomniałam teledysk, który od początku jego pojawienia się rozczula mnie totalnie.
Chodzi mi o Fatboy slim do piosenki "Joker". Niby nic wielkiego, ale te kotki występujące w całym klipie poprzebierane za różne postacie i udające ludzi są rozbrajające ![]()
![]() |
#90 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak już o Naomi wspominacie... był taki klip Georga Michaela, występowały w nim same modelki i modele, m.in. Naomi, Linda Evangelista, Christy Turlington, Cindy Crawford (leżała w wannie), a zaraz na drugim planie był ogień ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.