|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kush Perfume, EDP, 3,38 zł/ml
|
|
|
|
#62 |
|
never say no to panda
|
Daff, jakieś njusy od złodzieja? ja nie wyrobiłam i dziś poszedł ode mnie negatyw, a za 11 dni lecę na policję zgłaszać sprawę.
Zastanawiam się jeszcze, czy nie przejechać się do szacownego allegrowicza (jakieś 100km od Łodzi) i osobiście, w czynie społecznym, sprać mu facjatę
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Biedny piesio, mieć takiego Pana
![]() I jak widać chyba mam pchły
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Uprzedziłam dziada, że zamierzam iść na Policję, ale mnie olał
|
|
|
|
|
#65 |
|
never say no to panda
|
Daff, jaki formularz? Ja to zawsze składałam po prostu wydruki z aukcji. Coś się zmieniło?
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny...uprzedzam, ze to trwa
![]() moja sprawa z takim jednym zlodziejem allegrowym trwa juz 8-9 lat ![]() tz juz byla zamykana, ale gosciu po latach sobie zeznania zmienil, teraz znowu do wszystkich (kilka setek osob, na roznych kontach dzialal, oszukanych) policja co kilka tygodni wysyla kolejne postanowienia moj sprzedajacy siedzi, ale nikt z nas nie zobaczyl swoich pieniedzy do tej pory, jednak o skazanie tego oszusta najbardziej chodzilo, a oszukal na ogromne pieniadze wiele osob wiec trwa to strasznie dlugo, ale przynajmniej jesli zglosicie zawiadomienie (pewnie polacza razem, a wtedy kwota wzrasta ponad 250,00zl wiec beda mogli zalozyc mu sprawe), to nie ujdzie mu to tak latwo ....
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2012-11-28 o 09:38 |
|
|
|
#67 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://uslugi.allegro.pl/pok/media/d...zestepstwa.pdfDostałam dziś odpowiedź w rmach sporu "Opóźnienie niezależne" i tela Coś bym napisała, ale pewnie bym bana dostała![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Słusznie
|
|
#69 |
|
never say no to panda
|
Ha! Mówcie mi miszczu!
![]() Odpisał wielce zbulwersowany (bo go oficjalnie w Sporze Allegro postraszyłam policją i znajomością 2 innych kupujących rzeczone Kushe na tej aukcji ) i z łaski podał nr nadania - paczucha wyszła wczoraj.Ale nie cieszę się na zapas, bo może kartfole będą zamiast flakonika - obaczymy. Figarro - ale przecież Allegro oddaje kasiorę w ramach programu ochrony kupujących, jak tylko dostarczysz im dowód złożenia sprawy na policji i nr sprawy
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Cbr - co prawda bylo to 8-9 lat temu wiec moze nie pamietam,
ale nie dostalismy pieniedzy wtedy jeszcze nie bylo takiego programu, mozemy zakladac sprawe cywilna po zakonczeniu procesu, ktory sie niedawno ponownie zaczal ![]() w naszym przypadku chodzilo o 40-60zl
|
#71 |
|
never say no to panda
|
F - ja pierwszego złodzieja allegrowego zgłaszałam, jak byłam w 2 klasie LO, więc to było właśnie mniej więcej właśnie 8-9 lat temu i to to wtedy jeszcze się Programem Ochrony Kupujących nie nazywało (w ogóle się nie nazywało) - napisałam po prostu do gościa z obsługi, co ja mam zrobić, jak czekam 1,5 miecha na towar, a towaru nie ma (czasy, kiedy allegro starało się o klientów i nie zbywało ich oklepanymi szablonami) i gość mi wyjaśnił, że mam zgłosić na policji i jak mi przydzielą nr sprawy i wydadzą taką karteczkę potwierdzającą przyjęcie zgłoszenia, to mam mu to to zeskanować, przesłać i podać nr konta, na który dokonają zwrotu kasiory. I wszystko elegancja-Francja, nawet dostałam potwierdzenie mailem (od tego samego gościa z obsługi), że pieniądze zostały tego a tego dnia przelane na moje konto (90zł + 9zł przesyłki za takie włochate legwarmersy), a konto sprzedającego zostało momentalnie zablokowane.
Może trafiłaś na jakiegoś cwaniaczka z obsługi? *edit - przepraszam Daff, że ci wątek zaśmiecam
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
konczac OT (przepraszam, ale to wszystko w sprawie
)to allegro do nas napisalo w sprawie, podalo namiary policji, a pozniej wszystko zalatwiala policja wiec nie moge niczego im zarzucic sorki, chcialam, tylko napisac, jak to wygladalo, pewnie teraz, to wszystko inaczej wyglada
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2012-11-28 o 17:25 |
|
|
|
#73 |
|
never say no to panda
|
Daff, masz już flachon? mój właśnie doszedł
i, o dziwo, w przesyłce jest flachon, a nie cegła albo pół kilo ziemniaków, czego się obawiałam ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- zła wiadomość - to jest 1oz, czyli 30ml, a nie 50tka deklarowana w aukcji
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda facet nigdzie nie wspominał jaki to flachon, ale umieścił go w kategorii 31-50 ml. Byłam pewna, że to pięćdziesiątka. Ale widać u niego niczego nie można być pewnym
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam wreszcie flaszkę i w związku z tym chciałam poznać Wasze zdanie na temat ewentualnego przywrócenia rozbiórki. Flakon ma 30 ml, więc automatycznie cena za mililitr wzrasta do 5,63 zł. Zawartość to raczej olejek, a nie alkoholowe perfumy.
Kto nadal reflektuje na ten zapach i w jakiej ilości? W obecnej sytuacji do wzięcia jest tylko 20 -22 ml Cena się zmieniła, więc nie będę się gniewać, jeśli ktoś zechce się wycofać. Czuję się jednak w obowiązku zapytać
|
|
|
|
#76 |
|
never say no to panda
|
Daff, a jak wrażenia?
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli reaktywujesz rozbiórkę, ja przygarnę moje 2ml
|
|
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
Chętnie przygarnę zmniejszony mililitraż odlewkowy - samplerka 2ml, może tak być?
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
Poproszę 2.5 ml -> edit: 2 ml
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Daff, zapisz mi proszę pełniutkiego sampla
|
#85 |
|
Rozeznanie
|
to ja bym prosiła 2 ml, jeśli mogę zamiast 5ml
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Służę uprzejmie
Skorygowałam ![]() Więcej chętnych chyba nie będzie, tak, że zaraz poprawie rozliczenie, a w poniedziałek wyślę paczuszki. Prześlę Wam jeszcze raz dane do wpłaty, bo stare PW mogłyście już wykasować
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
Dostałam wiadomość i nadałam przelew
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

(i to dawno
)

I ma fajnego piesa

) i z łaski podał nr nadania - paczucha wyszła wczoraj.

Co prawda facet nigdzie nie wspominał jaki to flachon, ale umieścił go w kategorii 31-50 ml. Byłam pewna, że to pięćdziesiątka. Ale widać u niego niczego nie można być pewnym