|
|
#61 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: mama sprawdza czy mam okres!
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam 20 lat i nawet dzisiaj mi sie o to pytała
|
|
|
|
#63 |
|
BAN stały
|
dla mnie 18latka, która się uczy i pozostaje na utrzymaniu rodziców to dzieciak po prostu, a taka, co współżyje, to dzieciak co się bawi w seks. Nawiasem mówiąc, seks można uprawiać mając skonczone 15 lat, to nie oznacza, że rodzic musi być zadowolony że jego 16letnie dziecie kupuje w kiosku furgonkę gumek, np.
![]() A nadmierna/zbyt częsta masturbacja jak najbardziej może prowadzić do uzależnień i/czy rzutować na samą jakość współżycia. To, że matka sobie liczy po cichu czy córka ma okres czy jeszcze to 1 sprawa, niczego szokującego tu nie znajduję, ale, nie wiem jak panie, zwrociłam uwagę na inną rzecz - jak byk widać, że matka córce nie ufa, a brak zaufania też się z czegoś bierze. Np. z ogolnej oceny zachowania dziecka; bywa i tak że dziecię myśli, że jest super mądre i och, a rodzic tej opinii nie podziela... Co do porozmawiania, nie każdy jest taki talentnie oświecony żeby umieć z potomstwem nawijać o pożyciu intymnym w kontekście bezpośrednio dotyczącym latorośli, niektórzy wolą się łudzić, że młode jest za młode i mieć nadzieję, że jak mu się powie: za wcześnie, to że to wystarczy. |
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
no i cóż wielkiego? odpowiadaj i tylee
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.

ja mam 20 lat i nawet dzisiaj mi sie o to pytała