|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odwołał ślub przez wieczór panieński!!!!
Autorko powiem Ci że wyjątkowo dobra z Ciebie koleżanka
![]()
|
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem co może być gorszego od zdrady.. niezależnie czy pocałunek, dotyk, czy seks, a nawet same myśli w stosunku do kogoś... boli tak samo, niestety
Teraz ta dziewczyna na pewno żałuje, nie wątpię. Chociaż co by było gdyby nie wyciekły te zdjęcia? przyznałaby się? Nie sądzę... Szkoda mi tego jej narzeczonego. Bo to on jest tutaj poszkodowany, niestety Swoją drogą kawał drania z tego faceta, z którym ona się całowała. No chyba, że nie wiedział, że ona kogoś ma i za parę dni wychodzi za mąż.Kiedy mieli mieć ten ślub? Przepadło już, czy jeszcze jest szansa? Była w ogóle porozmawiać z nim i idzie w zaparte, że nie wybaczy? |
|
|
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
I później się dziwić skąd stereotypowe opinie dotyczące wieczorów panieńskich i kawalerskich, że ludziom puszczają du*y bo to w końcu "OSTATNI DZIEŃ WOLNOŚCI". Boożżżżeee jak tak jej było szkoda tej wolności że się musiała migdalić z innym to po jaką cholerę wychodzi za mąż? Ja tego kompletnie nie rozumiem. I żal mi tej dziewczyny, że zdecydowała się tak smutno wyjść za mąż że musiała żegnać panieńskie życie. Ja też miałam wieczór panieński, ale potraktowałam go jak każdy nasz "ladies night out" bo to że mam Męża w moim życiu towarzyskim nie zmieniło nic. Nadal jeździmy razem na imprezy i nie zamknęliśmy się w 4 ścianach.
Także lepiej że tak się stało, może jak na prawdę kiedyś pokocha to nie będzie musiała wymieniać śliny z innym facetem w rozpaczy przed zamążpójściem.
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Koleżanka nie dorosła do małżeństwa i w sumie dobrze ,że się stało jak się stało, może przemyśli swoje zachowanie i wyciągnie wnioski...
|
|
|
|
|
#65 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#66 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja Cię nie rozumiem. dlaczego Ci jej tak szkoda?? i dlaczego tak zależałoby Ci, żeby się znowu zeszli?? dziewczyna nawaliła, zdradziła... w zasadzie wychodzi na to, że wcale nie przypadkowo; że zrobiła to dość świadomie, bo to przecież ostatni dzień jej wolności i sama tak stwierdziła.... na mój rozum to było przynajmniej w jakiejś częsci zaplanowane. Ty uważasz, że było to "śmieszne" i "naprawdę fajne".... ba, jakoś nie widzi mi się, żeby uhahane koleżanki, pstrykające zdjęcia, naprawdę miały zamiar dziewczynę odciągać od faceta, którego całuje. no po prostu za*ebista rzecz jak coś takiego czytam to oczy ze zdumienia przecieram i od razu mi spanie przechodzi. uważasz, że powinni się zejść, bo ona żałuje, bo cierpi?? ja sobie wyobrażam, jak cierpi jej niedoszły mąż w tym momencie; zdradzony i upokorzony. facet zachował się tak jak tego należało oczekiwać po tym "incydencie". tłumacz dalej jak chcesz, ale i tak nie rozumiem co w tym takiego fajnego było i dlaczego facet powinien jej wybaczyć ja bym nie wybaczyła. jakby mój TŻ na kawalerskim się tak zachował to ślub byłby natychmiast odwołany, a jego towarzysze chyba byliby skreśleni z mojej listy znajomych.
|
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- "bo on nie będzie miał zaufania" - miało być
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
W ta sobote mieli sie pobierac, ale uj bombki strzelil
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
Już po ślubie napewno bo zostaly dwa dni a on jak odwołał to tego sie trzyma.......boze ile im pieniedzy przepadlo sama jestem przed slubem i nie wyobrazam sobie takiej sytuacji... i jaki wstyd ;(((
|
|
|
|
|
#71 |
|
potworkowa
|
Wstyd to może być tylko jej, ze po tylu latach związku rogi potrafiła doprawic przed samym ślubem. Strach pomyśleć, co mogłaby zrobić, jak by na weselu wypila.
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie - tylko ona powinna się wstydzić, że po tylu latach związku po pijaku zdradziła narzeczonego z jakimś kolegą.
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie, to uważam, że Twoja koleżanka powinna pokryć koszty, skoro to przez jej głupotę do ślubu nie doszło
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
Byłam na podobnym wieczorze panieńskim gdzie Panna Młoda lizała się z trzema facetami. Na jednym już leżała i gdyby ktoś jej nie zatrzymał i nie opieprzył to kto wie co by jeszcze zrobiła. Poprostu się opiła.... Dziś już jest po ślubie. Ona prosiła wszystkie dziewczyny o milczenie a my nic nie mogłyśmy powiedzieć bo to przecież jej odpowiedzialność aby coś jemu powiedzieć... No i tym sposobem on do dzisiaj nic nie wie.
Moim zdaniem głupota i strasznie niesprawiedliwe jest takie zachowanie wobec swojego partnera. Skoro się go kocha i zdecydowało się na ślub to z jakiej paki jest to " ostatni dzień wolności " ? Bez sensu. Ja bym tak nigdy nie mogła się zachować i nawet bym nie chciała żadnych ochydnych striptizerów na moim wieczorze panieńskim... Przykro mi ale twoja przyjaciółka dostała to na co zasłużyła. Nie współczuje jej. Było myśleć. A wy jako najlepsze koleżanki mogłyście ją powstrzymać... Nie dziwie się że jej narzyczony postąpił jak postąpił. |
|
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdyby mi coś takiego zrobił narzeczony... ślub bym również odwołała. Dla mnie całowanie się z druga osobą to po prostu zdrada. Alkohol niczego nie tłumaczy. Żenująca sytuacja.
|
|
|
#77 | |||
|
.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#78 |
|
BAN stały
|
Zasugerowałam się tym że autorka pisała ,że koleżanki robiły zdjęcia.A odszkodowanie to za to że z debilkami spędziła wieczór panieński.Byłam na kilku wieczorach i nigdy PM nie została zostawiona sama sobie,a tak w ogóle to mi bardzo szkoda chłopaka bo on jest najbardziej pokrzywdzony w tej sytuacji
|
|
|
|
|
#79 | |
|
potworkowa
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
Halo, halo!
Drogie Wizażanki, bo zaczyna się tu napięta sytuacja robić! Nie ma co naskakiwać jedna na drugą.. Po pierwsze, nie ma co suszyć głowy "laska4" ponieważ pisała ona z prośbą o poradę, a widzę, że większość zaczyna na nią naskakiwać, tak jakby to ona była przedmiotową PM, a nie jest. Po drugie, uważam, że nie są tu problemem wpisy pisane przez "laska4", choć faktycznie niektóre informacje są niejasne, a sytuacja jaka miała miejsce i ona była tego świadkiem. Dlatego ze swojej strony proszę o odrobinę wyrozumiałości względem siebie i spokoju
Edytowane przez Kishlaczkowa Czas edycji: 2012-11-18 o 18:06 |
|
|
|
|
#82 |
|
Rozeznanie
|
kurcze jak bym wiedziała, że to co napisałam wywoła takie libacje to bym sie zastanowiła 20 razy czy to pisac. Stało sie i już same widzicie jak to w życiu bywa .. jeden moment i mozna sobie spieprzyc zycieeee
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Cóż, prawdopodobnie gdybyśmy pisały tu, że Twoja koleżanka jest biedna i szkoda jej, to nie żałowałabyś ani sekundy poświęconej na zakładanie wątku. Ale że stanęłyśmy po stronie byłego narzeczonego, to już Ci się to nie podoba, ot cała historia.
|
|
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
racja, w takiej sytuacji to pieniądze to jeden z mniejszych problemów. Biedny chłopak. Ciekawe co mówili jak odwoływali gości... że narzeczona zdradziła? :/ współczuję mu...
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Chłopakowi będą współczyć... za to zapewne pokaźna ilość osób zaproszonych na wesele będzie już wiedzieć to i owo o dziewczynie i sobie w ten sposób panna wyrobiła podłą opinię.
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
potworkowa
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Przyczajenie
|
Jej narzeczony dobrze zrobił że odwołał ten ślub...co to za miłość że przy pierwszej lepszej okazji całuje się z innym kolesiem?
A alkohol nie jest tu żadnym wytłumaczeniem... W dodatku skoro już miała taki wybryk przed ślubem, to może być sygnał, że gdyby byli już małżeństwem, to by robiła różne skoki w bok...
|
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo tu chłodem wieje
Czasu nie cofnie. I z jednej strony nie dziwię się narzeczonemu, że ślub odwołał a z drugiej strony szkoda mi dziewczyny, bo pewnie duzo czasu minie zanim ludzie zapomną... A tak swoją drogą tak sobie myśle, że po tej ziemi chodzą tysiące lasek, które za bardzo zaszalały na paniejskim, ale dzięki temu, że nikt się nie dowiedział pewnie tworzą teraz szczęśliwe rodziny i są przykładnymi żonami. Nie wspominając już o panach
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.

Teraz ta dziewczyna na pewno żałuje, nie wątpię. Chociaż co by było gdyby nie wyciekły te zdjęcia? przyznałaby się? Nie sądzę... Szkoda mi tego jej narzeczonego. Bo to on jest tutaj poszkodowany, niestety

jak coś takiego czytam to oczy ze zdumienia przecieram i od razu mi spanie przechodzi. uważasz, że powinni się zejść, bo ona żałuje, bo cierpi?? ja sobie wyobrażam, jak cierpi jej niedoszły mąż w tym momencie; zdradzony i upokorzony. facet zachował się tak jak tego należało oczekiwać po tym "incydencie". tłumacz dalej jak chcesz, ale i tak nie rozumiem co w tym takiego fajnego było i dlaczego facet powinien jej wybaczyć
ja bym nie wybaczyła. jakby mój TŻ na kawalerskim się tak zachował to ślub byłby natychmiast odwołany, a jego towarzysze chyba byliby skreśleni z mojej listy znajomych.