![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy tutaj swoją bazę - czyli już trzy lata razem. XI-XII.2009
Cytat:
nie no tak serio to ja nie mam wogóle zmysłu artystycznego więc nie pomoge :/
![]() |
![]() |
#62 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
Gucia co to są "sapelki"?
Kauchlka ![]() z Olcią bardzo dużo wymiotowałam, zobaczymy jak teraz się rozkręci ![]() w środę mam wizytę więc proszę o kciuki ![]() w temacie prezentów to wymyśliliśmy taki mp3 player z mikrofonem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
no to u nas to samo rządzi:P + puzzle, puzzle, puzzle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o muchomorek ,fajne ![]() ![]() [QUOTE] Kauchlka ![]() z Olcią bardzo dużo wymiotowałam, zobaczymy jak teraz się rozkręci ![]() w środę mam wizytę więc proszę o kciuki ![]() [/QUOTE]w takim razie trzymam kciuki za wizyte
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
LUCKY powodzenia na wizycie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Lucky gratulacje ![]() u nas też rządzą puzzle, już mamy ich tyle, że miejsca braknie niedługo :O Fajne są chyba gry z Adamigo, bo mamy jedną "Ale historia!" i dziecko może opowiada i tworzyć własną historię, mojej się to spodobało ![]() Widzę, że pojawiły się mamusie dawno nie widziane i zrobiła się atmosfera prawie taka jak 3 lata temu ![]() Ja będę urodzinki robiły podwójne, czyli 3 latka Polusi i roczek Michałka ![]() Agusiaa9 super, że wyszłaś na prostą ![]() ![]() wkleję taką najbardziej aktualną fotkę mojej damy ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2012-11-16 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja po wizycie u fryzjera. Pocieniowane, poręcone, zadowolona ![]() I trzymam kciuki za ten wtorek ważny ![]() Cytat:
Alez to wcale nie jest głupi pomysł... do tego jakas czapka na łepek i gotowe Cytat:
![]() Twoja dama cudna ![]() ![]() Świeża krew na wątku i od razu optymizmem powiało, Agusia świetnie wygladacie ![]() Lucky, kciuki za wizytę. W zabawkach u nas rządzą auta na całej linii, korek i parking non stop w salonie ![]() ![]() A znajomość samochodów mojego syna juz nie raz wprawiła mnie w osłupienie. Np znacie taki samochód Infinity? Ja nie wiedziałam do niedawna ze cos takiego istnieje a on mi pokazuje paluszkiem na ulicy z daleka... nie wiem po kim to ma ![]()
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzien dobry ![]() kamilka wyleczona teraz mnie boli gardło ![]()
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
No no no prawdziwa dama
![]() ![]() ![]() Cytat:
Znacie,zanacie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Automaniak mały ![]() ![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pietrusiu Tantum Verde, na stówe ![]() dzieki Laseczki, modnisia z niej jest, nic nawet nie kupuje jej już bez jej wiedzy, musi sama wybrać ![]() ![]() U nas pobudki w nocy w dalszym ciągu... Mój królewicz skończył już 11 miesięcy, ale w nocy cyc musi być. Planowałam go odstawić w grudniu, ale nie wiem czy coś z tego będzie :/ Guciu ja chce Twoje laski zobaczyć też ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łał brawa za tak długie karmienie ![]() ![]() Wczoraj pochwaliłam Anie to dzis w nocy wstawała jedyne 8 razy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#75 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moj chłopczyk na szczescie nie przywiazuje wagi go tego co mama mu kupi lub co ma załozyc uffff N o moze jedynie ma wymaganie ze musi byc z bobem budowniczym a ostatnio z zig zag ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
![]() ja juz zapomnialam co to znaczy takie wstawanie i pewnie ciezko by mi było znowu sie przyzwyczaic ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas od poczatku poszlo wszystko naraz czyli w dzien i w nocy bez pieluchy, bo André po prostu nie chcial...bylo kilka wpadek, ale nie nasiusiania do lozka tylko w drodze do toalety w nocy nie wytrzymal ![]() A przed spaniem maly zawsze pije wode, ma swoj kubeczek kolo lozka, bo lubi wiec nie bede mu ograniczac ![]() ![]() Cytat:
Dokladnie...ale powiem ci, ze odkad André odwiedzaja jego koledzy i kolezanki to widze, ze wiekszosc dzieci tak wlasnie ma...juz nawet kupilam sok jablkowy, zeby dzieciaki mialy co pic, bo my w domu nie pijemy, mam zawsze zrobione jakies nalesniki w lodowce, jakis sos bolognese zamrozony w razie czego, buleczki...no zeby mi tu nie plakaly, ze nie ma co jesc... ![]() A i najlepsze - 4,5- letnia Emma pyta mnie ze lzami w oczach czy mam czekolade? No akurat mialam z tym, ze taka 90% kakao ![]() ![]() Cytat:
Polecalam ja juz daaaawien dawno.... ![]() Cytat:
E tam praca...praca jest ok, robie, co lubie wiec no problem...cala reszta, zwlaszcza pewna osoba nie daje spokoju....ale to temat na Klub znow... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wyslane? ![]() ![]() Cytat:
Zazdraszczam... ![]() Cytat:
Nie musisz sie domyslac, bo przeciez pisalam o tym juz wczesniej... A co do twojego zdania, to jest podobne do mojego w sumie, no moze poza paluszkami rybnymi, bo to naprawde bleee jest dla mnie, ale pizze robimy co jakis czas i mniaaaaaam! ![]() A moj post o koledze André chyba dal jasny obraz sytuacji - to dziecko nie je czasami czy wyjatkowo tego o czym pisalam tylko je glownie to. I nie zna innych rzeczy i co gorsze - nie chce ich poznac. I moim zdaniem jest to problem, bo w tym wieku kszaltuja sie nawyki zywieniowe na cale nasze zycie i jesli teraz maly czlowiek przyzwyczai sie do jedzenia swinstw a nie pozna innych dobrych smakow zdrowych rzeczy to w przyszlosci jego szanse na poznanie tego sa mininalne. Zasmakowac w Nutelli mozna zawsze, ale zeby polubic np. szpinak, trzeba jednak zaczac odp. wczesnie, budzic w dziecku mile asocjacje. Tak samo zachecanie do sprobowania nowosci...mnostwo dzieci nie chce nawet sprobowac czegos, czego nie zna! Zadnej ciekawosci, tylko takie zahamowanie...a to wazne, zeby obudzic w dziecku taka ciekawosc... Cytat:
![]() Ola swojego czasu bardzo pomogla mi w tej kwestii wlasnie ![]() ![]() Cytat:
Madzia, bedzie dobrze ![]() ![]() Bedzie foto? ![]() Witam w nowej czesci ![]() Agusia witam ![]() ![]() Zapomnialam napisac, ze w tamtym tygodniu wrzucilam do mojego profilu Album z Urodzin André, takze mozecie zerknac ![]()
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Andre śliczny jak laleczka i te jego śliczne oczka Widac ze impreza urodzinkowa jak najbardziej udana ![]() ![]() ![]() No to u Andree dzieci nie pojedza tego co najbardziej lubia ![]() ![]() ![]() Cytat:
Jakos mnie wzieło na mycie okien wiec zabieram sie do roboty
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbowałam, ale z butelki nie chce pić, w ogóle mm nie podchodzi mu, broni się rekami i nózkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | ||
Zakorzenienie
|
śliczności
![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
![]() a co do aut to mój na razie rozpoznaje tylko które auto jest czyje, że to mamy, to wujka, to dziadka tego, to tamtego, to księdza :P to dyrektorki przedszkola itp., markami jeszcze nie operuje :P ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
o Matko, jak sobie pomyślę że znów mnie czeka wstawanie w nocy i karmienie to aż mnie skręca :/ w dzień ok, ale do całych przespanych nocek tak sie juz przyzwyczaiłam że ciężko będzie odwyknąć. Teraz chciałabym karmić krócej - max 9 m-cy, ciekawe czy mi sie to uda :/ ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- u mnie dokłądnie tak samo to wyglądało, zaczełam wprowadzać butelkę i MM jak miał 10 m-cy a udało mi się go od cyca odstawić dopiero jak miał 13 :/ Dlatego teraz będę próbować wcześniej
![]() |
![]() |
#81 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie zaskoczył totalnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Karenina, super pomysł z tym parasolem na prezenty dla gości ![]()
...najmniejsze państwo świata Obok biegnie czas, lecz nas to nie dotyczy... ![]() ![]() Syzyf była kobietą ![]() Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2012-11-12 o 10:26 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Gochaa a w jaki sposób odstawiłaś od cyca Wojtusia? Po prostu nagle przestałas mu dawać?Bo mój jak się rozbudza w nocy to muszę go zatkać cycem, bo inaczej by płakał, pobudził wszystkich, nie wyobrażam sobie tego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Znamy bo całkiem niedawno o nim usłyszelismy dlatego znamy ![]() ![]() Ale skąd Staś zna takie wyszukane marki samochodów???w szoku jestem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Gocha a jak sie mieszka w nowym domu?fokazesz foteczki jak sie urzadziliscie?
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zaskoczona to malo powiedziane...nie chciala uwierzyc, ze to czekolada ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
To chyba bardziej przyzwyczajenie niz rzeczywista potrzeba... ![]() Zapomnialam doniesc, ze polecialam w piatek z rana po moje meteoryty i przyznam, ze mialam tez przygotowane pieniadze na tego cholernego prasowanca, ![]() ![]() Wiec go nie wzielam, ale za to kulki... ![]() ![]() Sa bossssssssskie, jasniutkie, daja cudny efekt, ktory widac od momentu nalozenia...w koncu moge sobie troche pomarzyc o porcelanowej cerze ![]() Na wszystkich zdjeciach w necie, jakie widzialam wygladaly na duzo ciemniejsze, ale w rzeczywistosci sa cudnie jasne...dla jasnych cer marzenie... Zreszta zobaczcie same jakie piekne kolory... IMG_7558.jpgIMG_7559.jpgIMG_7567.jpgIMG_7568.jpg
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- [QUOTE=kachula27;37570443G ocha a jak sie mieszka w nowym domu?fokazesz foteczki jak sie urzadziliscie?[/QUOTE] a mieszka mi sie bardzo dobrze ![]() Fociaki miałam wrzucić jakieś ale na razie to to wszytko takie niedopracowane jeszcze. Mamy stare, rozwalające się meble ( po za kuchnia) więc nie bardzo jest sie czym chwalić. No ale coś tam zaraz do k. wrzucę
![]() |
![]() |
#86 | |||||
Wtajemniczenie
|
Hej mamusie
![]() Moja drukarka dziś odmówiła współpracy, dobrze że w dzień wzięłam się za drukowanie bo o tej porze by było kiepsko, oczywiście dzikie poszukiwanie kawiarenki i drukowanie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() piękna dama ![]() moja też ostatnio założyła kurtkę w sklepie i nie chciała żadnej innej przymierzyć, oczywiście wyszłyśmy z tą kurtką ![]() Cytat:
![]() Nie no tlenionego blondu nie chcę ![]() ![]() Gratuluję udanej wizyty u fryzjera! Cytat:
![]() Ja kiedyś mamę miałam okazję uczyć marek samochodów ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do menu dzieci to... pisałam o tym dziecku znajomych, 35kg, nie wiem czym karmione ![]() A pózniej wielkie hallo że dzieci otyłe, cukrzyca i inne cudawianki ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | ||||
Zakorzenienie
|
w moim profilu sa albumy z dziewczynkami
![]() Cytat:
przeciez w pewnym wieku mleko matki dla dziecka to zdecydowanie za malo... moze powinnas juz powoli wprowadzac pokarmy stale ![]() tak ![]() kit, ze ze zlej strony wkleilam zdjecie w cv, ale mam nadzieje, ze przymkna na to oko w razie czego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
kuleczki zostaja wykreslone z listy zyczen ![]() a zaraz zerkne sobie do albumu urodzinowego ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Karenina, widze, ze imprezka sie udala ![]()
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Teraz się uczy dalej typow czyli ford np mondeo... i fiś kompletny rowniez tiry i autobusy... a jak się denerwuje kiedy ja jakigos nie znam
![]() ![]() Kupują z małżem pismo "Motor" ![]() Karenina, special for you ---wersja loca, loca ![]() nic wielkiego, ale czuję sie w koncu w swojej skórze:
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No to masz zdolniache w domu,moj zna tylko marki naszych aut ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękujemy ![]() Cytat:
a ja chcę zobaczyć Michałka! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Padam na twarz. pojechaliśmy z małym pociągiem na wycieczkę poszlajać się po większym mieście, nazbieraliśmy liści patyków żołędzi kasztanów, zrobiliśmy małe zakupy i do domu ![]() Mam problem. Jak nauczyć moje dziecko jeść kanapki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.