![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent na Dzien Chłopaka?
![]() ![]() kiedys kupilysmy naszym klasowym chlopakom stringi- takie slonie z traba ![]() jeszcze wczesniej malutkie, dzieciece skarpeteczki i wypchalysmy je cukierkami ![]() ![]() Mysle, ze im sie spodobalo bo do tej pory wspominaja nasze prezenciki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
Cytat:
Napisane przez ishtar J akiedys zrobiłam własnoręcznie chłopakowi ozdobna książeczke z księgą życzeń, które mógł wykorzystać w każdech chwili. Cos na wzór kuponików. Lista życzeń wedle uznania Hymmmm swietny pomysl tylko jakie by to mogly byc zyczenia ![]()
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
aha ..i dzien chłopaka jest napewno 30 wrzesnia..sprawdzałam specjalnie w kalendarzyku..:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Pomylić się jest rzeczą ludzką ... przepraszam za kłopot
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
a my w Lo jeszcze, raz kupilysmy chlopakom pampersy i smoczki- obrazili sie na nas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Lista życzeń wg uznania, tzn zależy ile czasu jesteście razem, badż jak bliski ci to chłopak (tylko kolega czy przyjaciel?) ja zastanawiając się nad życzeniami dla mojego TŻ mam już kilka ale chętnie poznam wasze pomysły. Moje propozycje na kupony ![]() -jakieś przyjemności cielesne (nie bede wymieniać ![]() -np" dziś cały dzień będziesz dla mnie super miła" -"śniadanie do łóżka" -"pranie/prasowanie koszuli" -"zimne piwo" ![]() -"masaż" -"drapanie po plecach" Kurcze.. gruba ta książeczka mi wyjdzie!!
![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
jestem z chlopakiem 2 lata bardzo sie kochamy i jestesmy z soba bardzo blisko dziekuje za podpowiedzi
![]() ![]()
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
wlasnie robie kuponiki i tez mysle co by tu jeszcze dopisac.na razie jestem na etapie kulinarnym czyli:
- zupa pomidorowa -schab po hawajsku -kanapki z pomidorem jak tak dalej pojdzie to cala ksiazke kucharska przpisze hheeh,dawajcie pomysly ![]()
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
okiej mam kilka pomyslow :cały dzień bez marudzenia, drapanie po brzuszku , figielki w lozeczku
![]() ![]() ![]()
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
pomysł na prezent znalazłam na forum. Mój chłopak ma świra na punkcie Forda Probe - więc dostanie koszulkę z narysowanym przeze mnie autem. Kupiłam już flamastry do malowania po tkaninie i niedługo zabieram się do dzieła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Wiem, ze to moze banalne..
Ale kiedys zrobilam swojemu chlopakowi poduszeczke z jego imieniem i serduszkiem. Poduszke wraz z jakas jednokolorowa poszewka kupilam w hipermarkecie, a literki wycielam z polaru (ktory mi zostal po kapturze od bluzy) i naszylam je na poszewke. Naprawde fajnie wygladalo, nie bylo trudne i on teraz ciagle z nia spi. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Isthar:
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to zrobiłam na kolorowym papierze z bloku technicznego, napisałam ładną czcionką, zrobiłam rysunki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
wiesz ja zrobilam z kwdratow 7 na 7 cm z kolorowego sztywnego papieru,zrobilam dziurki dziurkaczem i przewloklam kolorowa wstazke.i tyle.aaa na pierwszej stronie napisalam zyczenia
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
no czekamy na dalsze propozycje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
a ja zrobiłam takie karteczki http://www.wizaz.pl/forum/showthread...028#post695028
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Ja dla mojego słońca w tym roku robię antyramę z naszymi zdjeciami, myślę że to nei głupi pomysł, pozdrawiam
![]() ps: czy ktos moglby napsiac szczegolowy wyglad tej ksazeczki, dziekuje ![]()
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
ja sie jutro bede ja robic beda to czerwone karteczki zwiazane tasmieka jeszcze nie wiem jaka beda miala wielkosc
![]() ![]()
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
Basia i jakie zyczenia wymyslilas?
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Dot.: co na dla brata na urodziny ?
a co lubi Twój brat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
no wlasnie nie potrafie dokladnie okreslic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Na
www.prezent.net.pl są zagadki manualne firmy Intelekt. Bardzo proste - gdy się je zrobi, nieco skomplikowane, gdy się je widzi po raz pierwszy. Kupiłam taką mojemu kumplowi, i było z niej sporo radości, chociaż to drobiazg - wszyscy nasi koledzy potem się nią obowiązkowo bawili - a jacy byli dumni ![]() ![]() ![]() Albo może namaluj mu coś, co lubi, na torbie albo plecaku. Ja się przymierzam do malowania smoka - szukam właśnie jakiegoś odjechanego wzoru, coby sobie go bezczelnie zerżnąć. Edytowane przez danusia_prv Czas edycji: 2005-09-19 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Znalazłam na Allegro podstawki pod kubki i kufle, kwadratowe, wykonane z w technice decoupage, z wizerunkami postaci różnych dziewczyn. Może spróbuj wyciąć z gazet takie wizerunki dziewczyn, jakie lubi, nakleić i zabezpieczyć lakierem.
Edytowane przez danusia_prv Czas edycji: 2005-09-19 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
danusia prv jej natchnęłaś mnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
![]()
Najlepszym według mnie prezentem będzie pyszne ciasto albo tort
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
I jeszcze jedno - kiedyś dawałam swoim przyjaciołom (chłopakom) robione figurki z modeliny. Robiłam dziewczyny, takie około 30 cm wysokości, np siedzące, nagie (z czymś na biodrach lub bikini np (ale niekoniecznie - zależy, jakiego miałam "pomysła" - ale za to wszystkie topless - choć, przyznaję - nie było mi łatwo uformować ładne, "kształtne" piersi. Zresztą - zrobić uda bez cellulitu - to też było dla mnie "coś"
![]() ![]() ![]() Modelinę najlepiej kupić w plastyku - bo można dobrać sobie kawałki w jakim się potrzebuje kolorze (trudno natrafić na "cielisty" w Paczce kupionej w papierniczym ![]() Wydaje mi się, że to chyba były sprawdzone prezenty, bo te figurki wciąż stoją na ich "prywatnych" półeczkach - nawet ich nie powyrzucali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Oj. I przypomniało mi się - jeśli umiesz szyć; widziałam kiedyś gdzieś na zdjęciach taką pościel (kołdra i poduszka, albo poduszki) z różowego materiału, uformowanego w duuuże damskie "balony". Sutek (sutki) były umarszczone z bordowej tkaniny i też odpowiednio duże. No, i wypchane to to też było porządnie
![]() Choć tak to brzmi - według mnie to wcale nie wyglądało wulgarnie - choć poduszka z dużym kobiecym biustem może się taka wydawać. Według mnie, to był naprawdę świetny pomysł. Wyglądało to super (kołdra mi się nie podobała, bo z racji tego, że była duża - była też "przeładowana" ![]() ![]() ![]() Szkoda, że nie mam zdjęcia. To chyba wymyślił jakiś Brytyjczyk, który to sprzedaje przez sieć, ale nie wiem, jaki jest adres jego strony. Ale idzie mu to (wtedy szło) - wierząc prasie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
MOże macie jeszcze jakieś ciekawe pomysły??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.