|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Randkowe wpadki.
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- może nie była to randka,ale spotkanie ze znajomymi. wesoła i zabawna atmosfera.opowiadamy kawały,śmiejemy się wszyscy usmiechem nr.5 ,a po kilku godzinach w toalecie dopatruję się na zębie liścia sałaty. |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale się uśmiałam z tych waszych wpadek
![]() mistrzowski wątek
wymianka styczeń Edytowane przez WeWlasnejOsobie Czas edycji: 2012-11-21 o 20:19 |
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
Randka w restauracji.Ubrałam piękną sukienkę,wystrojona i to.Mam długie włosy,nie chciałam,żeby wchodziły mi w oczy,czy tam do talerza
,więc użyłam wypełniacza do koka.Wracam do domu cała uradowana,patrzę w lustro i widzę,że stoją mi takie kikuty Prawie wszystkie włosy powychodziły mi z tego koka i wyglądałam jak kogut albo punk jakiś No ale nic,zaprosił mnie na kolejną randkę,chyba pomyslał żem taka ekstrawagancka Edytowane przez SugarKaneKowalczyk Czas edycji: 2012-11-19 o 15:04 |
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
świetne jesteście
![]() Ja dorzucę swoje wspomnienia z Panem Idealnym jakim randkowałam. Bo cały sęk był w tym że na trzech 1 randkach miałam wtopy a on był jakis taki przy mnie za idealny ![]() Randka nr.1 ; kawiarnia lody czekoladowe póżniej zaproponował spaceri kolację w restauracji za miastem, zostało mi odrobinkę loda w wafelku wiec wsiadłam z nim do auta. Pierwsze hamowanie...czekoladowa maź spłyneła po mojej białej niewinnej bluzeczce ( do restauracji pojechaliśmy lecz siedziałam w kurtce )Randka nr.2 :Zaprosił mnie na chwilkę do domu do siebie...bo czegoś zapomniał, i już mieliśmy wychodzić a ja zapytałam go dlaczego nie ma kuchenki w kuchni..i coś tam sobie gadamy w tej kuchni izauważyłam bardzo ładny oryginalny kubek. pokazał mi go mówiąc że to prezent od jego ex> Tak mnie ta informacja wstrząsnęła że kubek hyc o podłogę..no wyślizgnął się przysięgam :/ Randka nr.3. (nie wiem jak po tym wszystkim wciąż mnie chciał) cudowna przejażdzka konna i koń który odmówił mi współpracy. jakiś facet instruktor go ciągnoł żebym w oglę się przemieszczała..nie to co Pan Idealny, po "cudownej " przejażdżce biegnę do Pana Idealnego niestety po drodze zaliczyłam aksamitną końską kupkę butem.. ireszta randki dopóki się nie przebrałam pachniała końskim łajnem. Nigdy w życiu nie miałam takiego pecha jak przy tym facecie..a przeżyłam dużo randek. Koles śmiał się ze mnie ale chyba w głebi duszy był zażenowany. Nie wyszło nam na szczęście bo on był dla mnie jakis za bardzo sztywny i doskonały:P
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łomatkoPolko
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Rozeznanie
|
na jedną z pierwszych randek poszłam z eksiem do pubu. kupiliśmy po piwie butelkowym, siadamy, robię łyka i odstawiam piwo na stół i nagle... wulkan, pół piwa postanowiło opuścić butelkę, oblewając przy okazji mnie, faceta, stół i pół podłogi. miałam ochotę stamtąd uciec
|
|
|
|
|
#67 |
|
Przyczajenie
|
Potknięcie na schodach w kinie i wpadnięcie z impetem w ścianę.
Wsunięcie chustki w zamek od kurtki, który z miejsca rozerwało ![]() Podczas spaceru weszłam w kępkę ,,ostrej'' trawy i rozcięłam sobie stopę, do tego stopnia, że nie mogłam opanować krwawienia... Co za wstyd wtedy był. ![]() I jeszcze mi się przypomniało jak na jednej z randek zamówiłam sobie Malibu. Dopiero w łazience zauważyłam, że mam na zębach chamsko przyklejone wiórki kokosowe. ![]() Było tego jeszcze więcej, z tego względu, że ja zawsze muszę sobie coś zrobić. Nie tylko na randce. Na które na szczęście już nie chodzę. No chyba, że z moim Tż-tem. Który przywyknął do mojego ,,roztargnienia'' ![]()
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale odwrotna sytuacja, bo ja jeżdżę konno, tzn. teraz mniej no ale potrafię, kiedyś jeździłam więcej. I facet się mnie zapytał co lubię robić, o zainteresowania, więc wymieniłam też konie. Na to on się uparł, że on też lubi konie i musimy się kiedyś wybrać razem. Mówię, fajnie ok, a gdzie jeździłeś, amatorsko, zawodowo, na jakich konikach? On mówi, że nie nie, nie jeździł nigdy, tylko jak miał 7 lat na kucykach 5 min ale lubi konie tak po prostu i że musimy się wybrać.Byłam nastawiona sceptycznie o czym mu powiedziałam, no bo raczej mało kto jak pierwszy raz wsiada na konia jest wyluzowany, zazwyczaj ludzie się boją bo to jednak zwierz i dość duży na dodatek. Ale tak nalegał, że mówię ok, załatwiłam stadninę i trenerce powiedziałam co i jak. Boże facet się strasznie stresował. Wyglądał jakby kija połknął. Koń był niby dość łagodny ale w ogóle się go nie słuchał. Starałam się rozluźnić atmosferę, zagadywałam go ale on mi nawet nie odpowiadał tak był skupiony na tym żeby nie spaść! Więc jechaliśmy w milczeniu i to była nasza randka, totalnie bez sensu no ale sam chciał. A jak go zostawiłam samego na lonży po 40 minutach tych nudów w kółeczku i pojechałam na większy teren zaraz obok(więc widział mnie) trochę sobie poćwiczyć galop to strzelił focha. O matko bosko
|
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Powinnaś spróbować obrócić wpadkę w żart, ale jeśli chłopak szuka plastikowego ideału i jest gburem to nawet to nie pomoże
przecież wpadki mogą być urocze i chłopak czasem powinien odczuć potrzebę otoczenia Cię opieką, ale no nie każdy taki jest, bywają beznadziejni..
|
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
Właściwie to była nasza wspólna wpadka. Pierwsza randka po znajomości internetowej- bez wstępnych rozmów zaczęliśmy od kina. Kupiliśmy bilety na "Różę" i pewnie z tej całej randkowej tremy pomyliliśmy sale, a pan od biletów albo nie zwrócił uwagi, albo uznał, że to bardzo zabawne. W każdym razie okazało się, że oglądamy "Sponsoring"- kto widział to zrozumie, że nie jest to film na pierwszą romantyczną randkę.
Oboje udawaliśmy,że spoko, film to film, ale każda kolejna scena sprawiała, że obgryzałam kolejny paznokieć z zakłopotania. Mój amant siedział z kamienną twarzą, a od połowy zaczął hurtowo wysyłać sms-y chyba do wszystkich kontaktów jakie miał w telefonie. |
|
|
|
|
#72 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co to jest z niektórymi, że nawet na randce wysyłają te smsy - co to za zwyczaj, czy tam wychowanie w ogóle Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2012-11-22 o 09:27 |
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#75 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Dla niego to było chyba normalne
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Też kiedyś z takim co wysyłał smsy hurtowo na spotkaniu , miałam do czynienia. Nie musze chyba dodawać ,że to był ostatni raz
Ale i tak wysyłanie smsów przez niego to mały pikuś, koniecznie bowiem chciał się wybrać do sklepu(myślę ok, pewnie chce kupić sobie książkę-to Empik był )a tam zaczął odstawiać jazdy,że będzie udawał,iż coś ukradnie Taka zabawa-ja nie wiem czy on miał dobrze wszystko z głową, potem oczywiście nie wziął portfela(w sumie nie problem bo umówiliśmy się na spacer, ale może liczył na to że powiem-"Chodź pójdziemy na ciacho i kawę-zapłacę"Oczywiście potem jeszcze długi czas wydzwaniał i chciał się spotkać, bo po tym pierwszym spotkaniu,uznał bowiem,że już jesteśmy parą |
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
może nie randkowe albo w zasadzie może
![]() z moim tż, randka randką skonczyła się w wannie z świeczkami i winem, a że mała wanna to leżymy na przeciwko siebie tacy ciśnięci, i jakoś niefortunnie potarłam nogą o nogę że wydobył się bąbelek w okolicy mojej d.. niczym bąk a że przy nim nigdy to mialam ochotę się zanurzyć cała pod tą wode mimo że nie zrobiłam nic złego. a tż do tej pory mi nie wierzy że tonie był bąk i mi w żartach wypomina !!!!
|
|
#79 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co roku jezdzimy z TŻtem i znajomymi z lokalnej górki... |
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Nie widzę generalnie nic złego w sankach, ale sposób w jaki on o tym pisał mówił naprawdę dużo
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
Koleś czekał na mnie pod kinem,ja spóźniona już byłam,więc siup na czerwonym przez pasy a tu zza rogu policja wyjeżdża i DOKUMENCIKI POPROSZĘ
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem,może i tak ale dla mnie ta propozycja z jabłkiem plastikowym była wręcz komiczna. To generalnie był oryginalny facet widać, ale już ;po pierwszym spotkaniu u mnie definitywnie skreślony
Może nie mam za grosz poczucia humoru, nie wiem![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Sanki? Super pomysł, pod warunkiem, że to nie jest niespodzianka - przychodzę w spódnicy i na szpilkach i gościu każe mi zjeżdżać z górki
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Jest zima, najlepszy pub w miescie wypelniony po brzegi, wiec siadamy z przystojniakiem przy ostatnim wolnym stoliku. Bardzo podekscytowana odsuwam krzeslo niechcacy uderzajac dziewczyne, ktora siedzi obok. Spedzam super wieczor, a na koniec randki przystojniak z wielkim usmiechem na twarzy mowi mi, ze ta potracona przeze mnie dziewczyna to jego ex
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
Piękne! |
|
|
|
|
|
#87 |
|
6 lat z wizażem:)
|
to dosyc świeża sytuacja więc jeszcze boli
umówiłam się ze znajomym znajomych na spacer. Wcześniej nigdy go nie widziałam, poszliśmy na kawę. Po drodze od razu niechcący wlazłam mu na nogę siedzimy pozniej w kawiarni, nagle mówię mu że idę do toalety. pechc chciał że ledwie co wyszłam z salki, przeoczyłam schodek w dół i narobiłam troche hałasu
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
Mój ex-TŻ na poziomie randkowania:
Wyszliśmy na spacer po mieście, ja mieszkam blisko kościoła więc sobie go mijamy, tam dużo ludzi się zebrało, czekają przed wejściem z kwiatami itp., wzdłuż ulicy sznur aut i autokar, no to chłopak mówi do mnie: "chodź, zobacz, ślub, pójdziemy zaśpiewać sto lat!!!" i ciągnie mnie przez ulicę w stronę bramy, nie zważając na moje protesty (chyba mnie nawet nie słuchał). W końcu przystopował, ruszyliśmy we właściwą stronę... a on zaczyna śpiewać z daleka, tak się uparł umilkł dopiero, gdy ludzie zaczęli się dziwnie patrzeć a co w tym "wpadkowego"? Ano to, że to nie był ślub, tylko pogrzeb
"Prawdziwy artysta nie posiada dumy. Widzi on, że sztuka nie ma granic, czuje, jak bardzo daleki jest od swego celu, i podczas gdy inni podziwiają go, on sam boleje nad tym, że nie dotarł jeszcze do tego punktu, który ukazuje mu się w oddali, jak światło słońca. "
Ludwig van Beethoven |
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
ja kiedyś wyszłam z toalety z przyklejonym papierem toaletowym,który wystawał spod spódniczki.szłam sobie z tym welonem przez kawiarnię
Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2012-11-25 o 21:03 |
|
|
|
|
#90 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Padłam.....
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

Prawie wszystkie włosy powychodziły mi z tego koka i wyglądałam jak kogut albo punk jakiś
No ale nic,zaprosił mnie na kolejną randkę,chyba pomyslał żem taka ekstrawagancka 

ale lubi konie tak po prostu i że musimy się wybrać.