WORK & TRAVEL USA 2013 - wybiera się ktoś? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-02-01, 13:53   #61
macai
Przyczajenie

Dot.: WORK & TRAVEL USA 2013 - wybiera się ktoś?

Witam Was Panie Dosyć niezręcznie się czuje wypowiadając się na tym portalu, ale nie mogłem znaleźć innego forum na temat W&T 2013. hieeehe oczywiście szukam kilku osób do wspólnego wyjazdu, w zeszłym roku byłem już w stanach więc mniej wiecej wiem co jest grane. Szukam nowego biura bo moje poprzednie biuro chyba juz mi podziękuje za współprace (tak mnie pochłonęły stany, że po prostu zniknąłem z ich pola widzenia ) osoby zainteresowane mogą znaleźć mnie na FB https://www.facebook.com/macaii CZAS UCIEKA!
macai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-03, 11:17   #62
caril11
Przyczajenie

Hej
Również myślę nad wyjazdem, wybieram na razie biuro, w ten czwartek (07.02) wybieram się do BTC by dowiedzieć się już czegoś konkretnego.
Jestem z Warszawy i na I roku studiów, piszecie proszę na priv może uda się pojechać razem
caril11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-04, 08:48   #63
tropicalpants
Przyczajenie

Szukam kogoś, kto chcę polecieć z BTC, pracodawcę moge jeszcze zmienic, więc mozemy się dogadać Odpadła mi właśnie koleżanka- ja już zaplacilam 2pierwsze raty. Jeżeli nie znajdę kogoś przez 10 dni to rezygnuję z programu. Jeżeli ktoś jest chętny to zapraszam tu www.facebook.com/ewapawlowska .
Dodam, że jestem z Wrocławia ale to nie robi problemu, na skypie też możemy się spotkać przed wyjazdem ;D I szukam osoby konkretnej, która jak powie "jedziemy!" to pojedziemy.
tropicalpants jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-04, 10:45   #64
sleazeroxx
Przyczajenie

Denerwuje mnie ten wątek. Też szukam kogoś kto wybrałby się ze mną w tym roku na Work&Travel USA, o czym napisałam już do kilku wypowiadających się tutaj osób. Albo zero odzewu albo nagłe urwanie kontaktu. Jeżeli wasze wpisy tu/zalogowania są zarazem pierwszymi i ostatnimi, albo nie sprawdzacie maila który tu podajecie, to nie piszcie takich postów bo czekanie na czyjąś odpowiedź, która nigdy nie nadejdzie jest konfundująca. A jak się rozmyśliliście, to kulturalnie dajcie znać.
sleazeroxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-04, 12:09   #65
oliwia4
Przyczajenie

Jestem zdecydowana na wyjazd Work & Travel na 100%. Nie mam z kim jechać i chętnie skontaktuję się z każdą osabą w podobnej sytuacji. Zainteresowane osoby proszę o kantakt email: oliwia10@hotmail.com albo na facebooku http://www.facebook.com/oliwia.dziedzic.37.
oliwia4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-04, 13:42   #66
Marcelina01
Przyczajenie

Odnośnie wątku. Wiele osób właśnie teraz decyduje się na wyjazd wakacyjny do USA. Sama rok temu brałam udział w takiej wyprawie (największa przygoda w moim życiu ;D) Przeglądałam ostatnio wiele stron interentowych biur oferujących takie wyjazdy. W oczy rzuciło mi się bardzo dużo fajnych ofert firmy OneGlobe Travel. Oferują pracę w super lokalizacjach. Głównie miejscowości wypoczynkowe i turystyczne. Rok temu byłam w Miami - booooomba Fajna opcja pracować w miejscowości gdziejednocześnie masz plaże pod nosem
Marcelina01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-04, 16:15   #67
tropicalpants
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez sleazeroxx Pokaż wiadomość
Denerwuje mnie ten wątek. Też szukam kogoś kto wybrałby się ze mną w tym roku na Work&Travel USA, o czym napisałam już do kilku wypowiadających się tutaj osób. Albo zero odzewu albo nagłe urwanie kontaktu. Jeżeli wasze wpisy tu/zalogowania są zarazem pierwszymi i ostatnimi, albo nie sprawdzacie maila który tu podajecie, to nie piszcie takich postów bo czekanie na czyjąś odpowiedź, która nigdy nie nadejdzie jest konfundująca. A jak się rozmyśliliście, to kulturalnie dajcie znać.
a jeżeli dalej nie masz z kim lecieć, to napisz do mnie na fb (link podalam wyzej) . A rada dla innych sprawdzajcie czy nie macie wiaodmosci w "innych".

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-05, 06:46   #68
suennos
Raczkowanie

Nie ma co się denerwować, jest tu dużo osób, które się zdeklarowały na wyjazd, po prostu pisz PW do innych i tyle. Ja sama tak znalazłam dziewczyny chętne, ale im więcej nas, tym lepiej My planujemy z BTC Cedar Point. Ja opłaty już porobiłam pierwsze, więc jest to pewny wyjazd, więc jeśli ktoś jeszcze nie ma towarzysza podróży, to pisać
suennos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-06, 17:17   #69
Wojtekss
Przyczajenie

Smile Dot.: WORK & TRAVEL USA 2013 - wybiera się ktoś?

Witam, jestem z Lublina planuje podróż do USA prawdopodobnie okolice Chicago ale nie koniecznie,wyjazd maj-koniec października powrót. Nie mam jeszcze załatwionej pracy, jedynie formularz o zatrudnieniu od znajomego ze mnie zatrudni w restauracji,jednak nie bede tam pracował który daje podstawę ubiegania sie o wize jednak prace muszę poszukać innej i mam nadzieje że uda sie coś znaleźć. Mam w USA znajomego z rodziny ale tez nie jest takie łatwe o prace , słabo znam angielski. lMoże coś doradzicie???? Szukam osób w z którymi można się zgrać w celu wspólnej podróży z Warszawy i zwiedzania w ostatnim miesiącu.
Wojtekss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-07, 20:17   #70
Agacia100
Przyczajenie

hejka, ja znowu wybieram sie do usa w wakacje, ale jeszcze nie znalazłam odpowiedniej agencji. jak narazie jade sama, wiec jezeli nie ma nikt towarzysza to chetnie z kims pojade. nie mam okreslonego typu pracy. planuje wyjazd gdzies tak w połowie czerwca, powrót obojetne. byłam juz na W&t wiec wiem jak sie to wszystko załatwia. raczej nie wybiore BTC bo mam z nimi niemiłe przygody z zeszłego roku. bardzo mnie zawiedli. jak by ktos miał jakies pytania, lub chiał sie do mnie przyłączyc to zapraszam. agata_wawa_100@wp.pl
Agacia100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-09, 09:56   #71
tropicalpants
Przyczajenie

nie zrezygnowalam, czas na Yellowstone!

Edytowane przez tropicalpants
Czas edycji: 2013-02-09 o 16:11

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-10, 11:15   #72
ewelinka16_92
Przyczajenie

Hej bardzo chciałabym wyjechać na work&travel, jest może ktoś kto mógłby polecić jakąś strone z ciekawymi ofertami? pozdrawiam
ewelinka16_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-10, 12:44   #73
Paulina_Med
Przyczajenie

hej,
czy jest ktos chetny na wspolny wyjazd na W&T z Łodzi? Jezeli chodzi o rodzaj pracy- jestem otwarta na propozycje, osobiscie znam osoby ktore pracowaly na basenie i w kasynie. Prawdopodobnie sesje koncze w polowie czerwca i chcialabym wrocic na 1.09 termin do uzgodnienia.

hej,
ktos chetny na wyjazd z Lodzi?

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2013-02-13 o 12:14
Paulina_Med jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-10, 14:46   #74
donZabol
Przyczajenie

Ja z Łodzi jestem chętny ale jeszcze nie zdecydowany. W ogóle wiecie do kiedy można to organizować ? Bo musiał bym załatwić sprawy dotyczące praktyk wrześniowych jak już zresztą wspominałem wcześniej no i same pieniadze na wyjazd.
donZabol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-10, 15:27   #75
Neita
Przyczajenie

hej dołączam się do tematu. W tym roku jadę na bank za pośrednictwem Fostera. W tej chwili jestem na wyborze oferty itp. Celuję w wybrzeża- Kalifornia albo okolice Bostonu. Przewiduję jechać koło 20 czerwca, powrót koniec września/ max 2 tydzień października. zainteresowanych dołączeniem się, czy późniejszym podróżowaniem zapraszam do kontaktu: zaklad_karny@gazeta.pl
Neita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-11, 09:17   #76
vanicca
Przyczajenie

Większość biur kończy rekrutację w marcu .
vanicca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-11, 22:04   #77
Wojtekss
Przyczajenie

szukam jakiejś oferty pracy w USA na Work & Travel oraz wspólny wyjazd może coś polecicie? ?? Jak to jest z językiem? konieczna jest dobra znajomość. Tam gdzie pracowaliście, jakieś refleksje? mój mail: hamerone123@vp.pl
Wojtekss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-12, 11:46   #78
tropicalpants
Przyczajenie

Smile Dot.: WORK & TRAVEL USA 2013 - wybiera się ktoś?

Zapraszam tych zdecydowanych już na wyjazd do grupy na fb http://www.facebook.com/groups/208964639249575/ załozylam ją dzisiaj, odgapilam od ludzi bedacych kilka lat wczensiej na W&T. Zdecydowanie na fb jest lepszy kontakt z ludzmi niz na tych wszystkich forach. Jezeli wiecie, ze ktos leci na 100% to wysylajcie zaproszenia do grupy. Pozdrawiam
Stary 2013-02-13, 12:10   #79
magiczne_kuchciki
Przyczajenie

byłam przez BTC KRK w Kolorado - w kasynie w wyssooookich górach skalistych. Straszna wiocha na końcu wszechświata. Nawet jak ktoś lubi góry to tutaj są ogrodzone Ogólnie BTC wyrobiło się w czasie i zrobiło wszystko co do nich należy. nie spodziewajcie się że ktoś was będzie za rączke oprowadzał ale mimo iż poznałam lepszych ludzi niż na wschodzie (florydy i inne plaże) to jednak odrobine się wynudziłam:/ nie było overtimów.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-15, 17:11   #80
ladymoonn
Zakorzenienie

pytanie do wrocławianek - byłyście już w biurze BTC coś załatwiać? czy dostępne są jakieś inne/nowe oferty niż te które widnieją na stronie?

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-16, 08:34   #81
tropicalpants
Przyczajenie

Ja już wszystkie papiery złożyłam, wszsytko opłaciłam i czekam na targi pracy Oferty są tylko te które są widoczne na stronie ale większość jest już zajęta tak jak i w innych biurach

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
pytanie do wrocławianek - byłyście już w biurze BTC coś załatwiać? czy dostępne są jakieś inne/nowe oferty niż te które widnieją na stronie?
Stary 2013-02-17, 09:13   #82
maple
Przyczajenie

foster ma jeszcze sporo dostępnych ofert
maple jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-06, 09:34   #83
alicalic
Przyczajenie

Wiem, że jest już pewnie za późno, ale chciałam rozwiać swoje wątpliwości na przyszłość. Marzę o W&T w USA już od pół roku, ale wątpliwości przeszkodziły mi w dokonaniu 100% wyboru. Jak to wygląda od strony kosztów? (wiem, że pytanie banalne) Czy aby wyjechać trzeba dużo kasy "wyłożyć" od siebie? Czy to spora inwestycja?
alicalic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-07, 15:05   #84
maple
Przyczajenie

około 7000-8000zl za W&T
ok 3000 zł za camp america
Stary 2013-03-07, 21:21   #85
Ania8558
Przyczajenie

Witam,
Jestem zainteresowana W&T 2013 ale nie jestem pewna czy nie jest już za późno żeby sie zgłosić. Ktoś sie orientuje czy warto jeszcze starać się o wyjazd? Jeśli jest już za późno to jaki jest najlepszy okres na wysyłanie zgłoszeń?
Ania8558 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-08, 07:38   #86
maple
Przyczajenie

nie jest jeszcze za późno! jeżeli uda Ci się szybko ogarnąć dokumenty aplikacyjne to masz szanse jeszcze wyjechać. Wybierz agencję i zacznij proces rekrutacji, potem już pójdzie z górki szkoda czasu czekać rok!
Stary 2013-03-08, 11:00   #87
Ania8558
Przyczajenie

Dziekuję! A czy ktoś się orientuje (ten kto jedzie) czy gdzieś jeszcze jest wolne miejsce, chętnie bym sie z kimś "zabrała". To bedzie mój pierwszy W&T (jeśli dobrze pójdzie) a w 2 osoby zawsze raźniej
Ania8558 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-11, 13:38   #88
croppsa
Przyczajenie

Witajcie! wybiera sie ktoś z agencji The Best Way?
croppsa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-12, 10:29   #89
syllaaaaa
Przyczajenie

Ja wraz z kolezanka jade z biurem the best way do busch garden
syllaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-14, 18:35   #90
karlawx
Raczkowanie

Tutaj jeszcze jest trochę miejsc pracy
http://www.jobster.pl/23/23_oferty-p...ork-travel-usa - polecam
Myrtle Beach; byłam 3 lata temu i było cudnie
karlawx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości