![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: WORK & TRAVEL USA 2013 - wybiera się ktoś?
Witam Was Panie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
Hej
Również myślę nad wyjazdem, wybieram na razie biuro, w ten czwartek (07.02) wybieram się do BTC by dowiedzieć się już czegoś konkretnego. Jestem z Warszawy i na I roku studiów, piszecie proszę na priv może uda się pojechać razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
Szukam kogoś, kto chcę polecieć z BTC, pracodawcę moge jeszcze zmienic, więc mozemy się dogadać
![]() Dodam, że jestem z Wrocławia ale to nie robi problemu, na skypie też możemy się spotkać przed wyjazdem ;D I szukam osoby konkretnej, która jak powie "jedziemy!" to pojedziemy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
Denerwuje mnie ten wątek. Też szukam kogoś kto wybrałby się ze mną w tym roku na Work&Travel USA, o czym napisałam już do kilku wypowiadających się tutaj osób. Albo zero odzewu albo nagłe urwanie kontaktu. Jeżeli wasze wpisy tu/zalogowania są zarazem pierwszymi i ostatnimi, albo nie sprawdzacie maila który tu podajecie, to nie piszcie takich postów bo czekanie na czyjąś odpowiedź, która nigdy nie nadejdzie jest konfundująca. A jak się rozmyśliliście, to kulturalnie dajcie znać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
Jestem zdecydowana na wyjazd Work & Travel na 100%. Nie mam z kim jechać i chętnie skontaktuję się z każdą osabą w podobnej sytuacji. Zainteresowane osoby proszę o kantakt email: oliwia10@hotmail.com albo na facebooku http://www.facebook.com/oliwia.dziedzic.37.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
Odnośnie wątku. Wiele osób właśnie teraz decyduje się na wyjazd wakacyjny do USA. Sama rok temu brałam udział w takiej wyprawie (największa przygoda w moim życiu ;D) Przeglądałam ostatnio wiele stron interentowych biur oferujących takie wyjazdy. W oczy rzuciło mi się bardzo dużo fajnych ofert firmy OneGlobe Travel. Oferują pracę w super lokalizacjach. Głównie miejscowości wypoczynkowe i turystyczne. Rok temu byłam w Miami - booooomba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Nie ma co się denerwować, jest tu dużo osób, które się zdeklarowały na wyjazd, po prostu pisz PW do innych i tyle. Ja sama tak znalazłam dziewczyny chętne, ale im więcej nas, tym lepiej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam, jestem z Lublina planuje podróż do USA prawdopodobnie okolice Chicago ale nie koniecznie,wyjazd maj-koniec października powrót. Nie mam jeszcze załatwionej pracy, jedynie formularz o zatrudnieniu od znajomego ze mnie zatrudni w restauracji,jednak nie bede tam pracował który daje podstawę ubiegania sie o wize jednak prace muszę poszukać innej i mam nadzieje że uda sie coś znaleźć. Mam w USA znajomego z rodziny ale tez nie jest takie łatwe o prace , słabo znam angielski. lMoże coś doradzicie???? Szukam osób w z którymi można się zgrać w celu wspólnej podróży z Warszawy i zwiedzania w ostatnim miesiącu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
hejka, ja znowu wybieram sie do usa w wakacje, ale jeszcze nie znalazłam odpowiedniej agencji. jak narazie jade sama, wiec jezeli nie ma nikt towarzysza to chetnie z kims pojade. nie mam okreslonego typu pracy. planuje wyjazd gdzies tak w połowie czerwca, powrót obojetne. byłam juz na W&t wiec wiem jak sie to wszystko załatwia. raczej nie wybiore BTC bo mam z nimi niemiłe przygody z zeszłego roku. bardzo mnie zawiedli. jak by ktos miał jakies pytania, lub chiał sie do mnie przyłączyc to zapraszam. agata_wawa_100@wp.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
nie zrezygnowalam, czas na Yellowstone!
Edytowane przez tropicalpants Czas edycji: 2013-02-09 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
hej,
czy jest ktos chetny na wspolny wyjazd na W&T z Łodzi? Jezeli chodzi o rodzaj pracy- jestem otwarta na propozycje, osobiscie znam osoby ktore pracowaly na basenie i w kasynie. Prawdopodobnie sesje koncze w polowie czerwca i chcialabym wrocic na 1.09 ![]() hej, ktos chetny na wyjazd z Lodzi? ![]() Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2013-02-13 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Przyczajenie
|
Ja z Łodzi jestem chętny ale jeszcze nie zdecydowany. W ogóle wiecie do kiedy można to organizować ? Bo musiał bym załatwić sprawy dotyczące praktyk wrześniowych jak już zresztą wspominałem wcześniej no i same pieniadze na wyjazd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Przyczajenie
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
Większość biur kończy rekrutację w marcu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Przyczajenie
|
szukam jakiejś oferty pracy w USA na Work & Travel oraz wspólny wyjazd może coś polecicie? ?? Jak to jest z językiem? konieczna jest dobra znajomość. Tam gdzie pracowaliście, jakieś refleksje? mój mail: hamerone123@vp.pl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
![]()
Zapraszam tych zdecydowanych już na wyjazd do grupy na fb http://www.facebook.com/groups/208964639249575/ załozylam ją dzisiaj, odgapilam od ludzi bedacych kilka lat wczensiej na W&T. Zdecydowanie na fb jest lepszy kontakt z ludzmi niz na tych wszystkich forach. Jezeli wiecie, ze ktos leci na 100% to wysylajcie zaproszenia do grupy. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
byłam przez BTC KRK w Kolorado - w kasynie w wyssooookich górach skalistych. Straszna wiocha na końcu wszechświata. Nawet jak ktoś lubi góry to tutaj są ogrodzone
![]() ![]()
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
pytanie do wrocławianek - byłyście już w biurze BTC coś załatwiać? czy dostępne są jakieś inne/nowe oferty niż te które widnieją na stronie?
![]()
![]() |
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
Ja już wszystkie papiery złożyłam, wszsytko opłaciłam i czekam na targi pracy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
foster ma jeszcze sporo dostępnych ofert
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
Wiem, że jest już pewnie za późno, ale chciałam rozwiać swoje wątpliwości na przyszłość. Marzę o W&T w USA już od pół roku, ale wątpliwości przeszkodziły mi w dokonaniu 100% wyboru. Jak to wygląda od strony kosztów? (wiem, że pytanie banalne) Czy aby wyjechać trzeba dużo kasy "wyłożyć" od siebie? Czy to spora inwestycja?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
około 7000-8000zl za W&T
ok 3000 zł za camp america |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Przyczajenie
|
Witam,
Jestem zainteresowana W&T 2013 ale nie jestem pewna czy nie jest już za późno żeby sie zgłosić. Ktoś sie orientuje czy warto jeszcze starać się o wyjazd? Jeśli jest już za późno to jaki jest najlepszy okres na wysyłanie zgłoszeń? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Przyczajenie
|
nie jest jeszcze za późno! jeżeli uda Ci się szybko ogarnąć dokumenty aplikacyjne to masz szanse jeszcze wyjechać. Wybierz agencję i zacznij proces rekrutacji, potem już pójdzie z górki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Przyczajenie
|
Dziekuję! A czy ktoś się orientuje (ten kto jedzie) czy gdzieś jeszcze jest wolne miejsce, chętnie bym sie z kimś "zabrała". To bedzie mój pierwszy W&T (jeśli dobrze pójdzie) a w 2 osoby zawsze raźniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Przyczajenie
|
Witajcie! wybiera sie ktoś z agencji The Best Way?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
Ja wraz z kolezanka jade z biurem the best way do busch garden
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Tutaj jeszcze jest trochę miejsc pracy
http://www.jobster.pl/23/23_oferty-p...ork-travel-usa - polecam Myrtle Beach; byłam 3 lata temu i było cudnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.