![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: przyszłość po filologii?
U mnie chodzi plota, że nas traktują jako ten wcześniejszy rocznik, którego obowiązują wcześniejsze, mniej korzystne przepisy. Nie wiem jak to będzie. Ale nigdy więcej warunku. Nie dość, że stres to jeszcze się zań płaci. A i tak byle głupka na końcu dopuszczają do kolejnego semestru. :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
jestem po logistyce i hmm na magisterke przyszło dosyć dużo osób z innych kierunków i po prostu wykładowcy ręce załamywali bo jakby tym osobom trzeba było wszystko tłumaczyc, co obnizalo poziom tych co byli po licencjacie z tego kierunku. Ja akurat z matematyką bardzo dobrze sobie radziłam ale było mnóstwo osób, które odpadły, bo rady sobie nie dali. A poza tym trzeba sie choc troche tym interesowac bo inaczej z nudów mozna paść. Więc tak iść bez większogo zastanowienia na ten kierunek to odradzam, bo się człowiek zanudzi.
Lepiej się porządnie zastanowić i wybrac coś co nas na prawdę interesuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Hiszpański poza Hiszpanią będzie w Europie właściwie bezużyteczny, a interesów z krajów hiszpańskojęzycznych nie przybywa. Rosja podobnie, ale poza aspektem ekonomicznym dochodzi tu też aspekt ,,moralny". Nie każdy w końcu chce wspierać Rosję. Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:01.