|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki piękna 14
Cytat:
Poziomeczko zgadzam się z Zyskową super zdjęcie |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Tak to Wczoraj nie zdążyłam bo pojechałam do TŻ ![]() Za to dziś nałożę maseczkę Ziaja różaną, a zaraz wetrę w skalp wode brzozowa i zajmę się paznokciami ![]() poziomeczko popieram, świetnie wyszłaś honey w sumie dopiero zaczęłam ją czytać, więc może akcja się rozwinie ![]() kasiaczek a dlaczego nie podobała Ci się książka? Miłego dnia
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale głównie podczytuję ![]() pewnie będę celować w sklepy w kosmetykami naturalnymi
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Zyś?
![]() Na razie piorę, potem nie wiem, a potem do TŻ a Ty? Śnieg u mnie prószy
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2012-11-30 o 11:22 |
|
|
|
|
#66 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;37887649]hejka honey1012, poziomeczkaa89 powoli będę lecieć, bo jutro mam mega wielkie koło z KPA, będę Was podglądać, ale jutro w nocy nadrobię do zobaczenia! i dziękuję za miłe przyjęcie![/QUOTE] powodzenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
musze w koncu pomalowac paznokcie bo sie jeszcze nie zabralam za to mysle nad czerwienia / brazem/ granatem ![]() kupilam sobie szminke wibo eliksir , calkiem fajna ale mam ostatnio spierzchniete usta zrobi im tez peeling
|
|
|
|
#67 | |||
|
Zakorzenienie
|
aaaa... no chyba, że
Cytat:
![]() Cytat:
Ja piorę właśnie czerwone rzeczy, później w planach:
Cytat:
ładnya co Cię interesuje ![]() ja już nie pamiętam kiedy miałam pomalowane paznokcie, wczoraj się przybierałam, ale niestety tuż przed kąpielą więc zrezygnowałąm ![]() te szminki są podobno dobre, ale opakowania mają okropne
Edytowane przez zyskowa Czas edycji: 2012-11-30 o 12:17 |
|||
|
|
|
|
#68 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nawet mnie zmotywowałaś i nałożyłam olej fur mama na włosy ![]() Jak znajdziesz coś ciekawego o nauce języka to poproszę o przesłanie A wiesz, że dzisiaj jest nowy Shape z płytą ![]() Tygrysko, tez walczę z suchymi ustami, mam swoje 4 ulubione szminki w kolorze nude i nie mogę się nimi malować
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i stało się, idę na zakupy na allegro właśnie dostałam przelew ze stypendium. Dostałam też w tym roku stypendium rektora 500 zł miesięcznie
|
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Dwa dni mnie tu nie było, a tu już 3 strony nowego wątku Zyskowa widzę, że jednak pokonałaś 18 dzień A6W Widzisz już jakieś efekty? Ja przed wyjazdem na wakacje doszłam do 15 dnia, ale później przez wyjazd przerwałam na tydzień i już nie było sensu wracać do ćwiczeń Ale teraz się wzięłam za turbo Ewy i mam nadzieję, że starczy mi zapału na dłużej niż zawsze ![]() A tak w ogóle to zaraz idę chyba poćwiczyć, bo później po południu już mi się nie chce Potem może zrobię sobie peeling i jakąś maskę z glinki
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
przegapiłam to jakoś, ale ja mam 3 a nie ćwiczę z żadną, więc chyba nie kupię
![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
Na razie w cm niewiele, ale o dziwo wizualnie widzę sporą różnicę przede wszystkim w tym, ze ten tłuszczyk inaczej mi się marszczy i układa brzuch nie jest tak wywalony jakby był na wzdęciach, chociaż płaski w 100% jeszcze nie jest. A w cm zależy od pomiarów - 2,3 cm i TŻ powtarza, ze widzi ja się zmieniam
|
|
|
#72 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasciwie to przemyslalam sprawe, nie kuscie mnie niczym ![]() opakowanie faktycznie ale za taka cene nie bede narzekac ![]() Cytat:
![]() pokaz jakie masz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Rimmel - nr 700 nude delight
2. Essence - nr 52 in the nude 3. Nyx - nr 590 honey 4. Oriflame nr 22543 total nude Jaki peeling zrobiłaś? Ja na razie ratuję je kremem Nivea
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mimo, ze niby cały czas mam włączony wizaż, to już 4 plany z listy zrealizowaneja chyba nawet nie skorzystam z DDD ![]() a ile kosztuję te pomadki? a masowałaś szczoteczkę do zębów ? ja uwielbiam ten sposóbkliknęłam na razie: http://annabelleminerals.pl/sklep/po...acy-4-10g.html + do tego próbkę korektora dark http://allegro.pl/prof-pedzle-do-mak...html?source=oo http://allegro.pl/flat-top-f60-lancr...812848374.html jeszcze mam kilka rzeczy do kupienia, jak kupię dzisiaj to wkleję linki
Edytowane przez zyskowa Czas edycji: 2012-11-30 o 13:47 |
|
|
|
|
|
#75 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Uff no to poćwiczyłam
![]() Dziękuję Cytat:
Ale ja mam usta z dupy więc rzadko się szminkami maluję ![]() Cytat:
Edytowane przez madziamic Czas edycji: 2012-11-30 o 14:33 |
||
|
|
|
|
#76 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie wiem, jakos mi takie kolory nude chyba nie pasuja ![]() raczej musi byc jakis kolorek zrobilam cukrowy z oliwa z oliwek ![]() Cytat:
tez robie pranie jakies 6 zl? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
no najłatwiej zwalić winę na kogoś
![]() to powiem Ci że kupiłam jeszcze kilka drobiazgów: http://allegro.pl/w7-africa-rozswiet...800768827.html http://allegro.pl/technic-electric-b...814091528.html http://allegro.pl/technic-rozswietla...806701494.html kurczę, jak kupię jeszcze ziemię egipską Bi-kor (chyba zostawię sobie ten zakup na przyszły miesiąc żeby mieć i wtedy trochę przyjemności) to nie będę miała żadnych potrzeb kosmetycznych Cytat:
|
|
|
#78 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#80 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Też nie wiem czy mi będzie pasować ale chcę spróbować inny kolor, a nie tylko nudziaki
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a rozświetlacz kupiłam z Twojego polecenia
|
|
|
#82 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na pewno będziesz zadowolona
|
|
|
#83 |
|
Wtajemniczenie
|
No a jak, przecież muszę się jakoś usprawiedliwić
Ładna, ale chyba też nie wyobrażam sobie siebie w takim kolorze
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie bój się, jak nie będę zadowolona będę wiedziała na kogo mafię nasłać ja jestem niewinna
|
|
|
#85 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#87 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
Na imię mam Basia
Jakiś czas temu miałam ciężki okres... Spowodowane to było różnymi rzeczami, ale głównie chyba chodziło o mój związek. Był... toksyczny. Rozstaliśmy się 3 miesiące temu i od tego czasu chcę skupić się na sobie. Właśnie największym błędem było to, że zapomniałam o sobie samej. Teraz chcę odzyskać własne życie. Zaczęłam dbać o moje włosy Zwsze były dla mnie problemem. Są strasznie rzadkie i cienkie. Mam nadzieję, że kiedyś będą choć troszkę zadowalające. Chcę też częściej spotykać się z ludźmi, wychodzić. I moje postanowienie: robić duuużo zdjęć
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mądre podejście, mam nadzieję, że Ci się uda jak planujesz zacząć?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.

Ale dziękuję za propozycję 

?
Wczoraj nie zdążyłam bo pojechałam do TŻ 

Nawet mnie zmotywowałaś i nałożyłam olej fur mama na włosy