Mój TŻ nie dba o moje bezpieczeństwo??? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-12-02, 18:48   #61
madana
Zakorzenienie

Dot.: Mój TŻ nie dba o moje bezpieczeństwo???

Cytat:
Napisane przez Latiha Pokaż wiadomość
Nie trafiłaś. Mój TŻ jest rasy białej, nie jestem rasistką ale nie kręcą mnie zupełnie ciemnoskórzy Nie jest także z żadnej Afryki czy innych "podobnych rejonów". Weź już nie gdybaj, co?
Kiedyś czytałam Twoje wątki, Ty też święta nie jesteś więc co się plujesz tyle. Odpuść.

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Dziękuję za normalną, kulturalną wypowiedź na DANY temat
Masz w zupełności rację. Tak zacznę robić, bo ta jego pewnośćsiebie, że i tak wrócę, stała się nie do zniesienia.
- Gucio , a nie mu pokażesz; gwizdnie, a ty pomerdasz ogonkiem i polecisz; aby tak zrobić, trzeba mieć charakter, a nie od dłuższego czasu pozwolić się wykorzystywać i dawać traktować jako darmowa panienka na seks z dostawą do domu, a potem wypad z domu w noc, bo pan ma w zadku, czy ty dojedziesz bezpiecznie, czy nie.
madana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-02, 18:51   #62
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Z własnych obserwacji wiem, że hasz oddziałuje w mniejszy sposób, na osobę palącą, niż marihuana. Z zioło jest legalne np. w Holandii, w Polsce przecież też Korwin Mikke chciał jego legalizacji. Kto decyduje, że coś jest złe a coś dobre? Jak widać to sprawa subiektywna.
Osobiście nie popieram palenia czekolwiek, sama nie palę nawet papierosów, ale od razu takie demonizowanie miękkich narkotyków uważam za przesadne.

Co do dzieci, nie planuję ich mieć w ciągu najbliższych lat, czy by mnie zostawił myślę, że nie, ponieważ on w przeciwieństwie do mnie ubóstwia dzieci i zawsze mi powtarza, że marzy, by mieć dziecko ze mną. W praktyce co by zrobił - kto to wie. Osobiście uważam, że gdybym miała mieć dziecko w tym momencie z nim to byłoby największe nieszczęście w moim życiu. Dopóki on do reszty nie zmądrzeje i nie ustabilizuje się.
A Korwin-Mikke to jakas wyrocznia? Jak bedzie za legalizacja heroiny, to tez stwierdzisz, ze hera jest spoko?

Alkohol jest legalny i czy to oznacza, ze codzienne spozywanie alko nie ma wplywu na ludzka psychike? Tak samo codzienne lub prawie codzienne przyjmowanie THC ma wplyw na czlowieka. Moze powodowac nawet shizofrenie. Do tego THC powoduje zobojetnienie. Facet jara dzien w dzien a ty twierdzisz, ze on cie kocha? Skoro "juz po nim nie widac nawet jak zajara" to znaczy, ze koles jest tak przejarany, ze nie odczuwa uczuc tak jak normalny czlowiek wiec nie wiem o jakiej milosci piszesz. On tkwi w swiecie zobojetnienia, potrzebuje twoich codziennych wizyt, zeby rozladowac poped seksualny a nie dlatego, ze cie kocha.
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-02, 18:52   #63
Latiha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
Skoro jesteście tacy idealnie, ciepli i kochający sie, wybaczający to w czym problem ?
Idealne związki potrafiące podejmowac wlasne decyzje ,potrafiące rozmawiac nie pytaja obcych na forum co maja zrobić i czy ich partner nie dba o ich bezpieczeństwo.

Czego chcesz dziewczyno ? dziewczyny odpowiedzialy, ze twoj chlopak nie dba o ciebie i co jeszcze chcesz? nie widziałaś tego sama?
Pytałam o zdanie na temat konkretnego zachowania mojego TŻ i jak ewentualnie można by sprawić, ale je zmienił.

No nie do końca wiedziałam. Wydawało mi się to czymś do przełknięcia, ale teraz już nie.

moja fragrantica
http://www.fragrantica.com/member/213446/

Arabistka, w sercu i na papierze

...ماتت قلوب الناس ماتت بنا النخوة
Latiha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-02, 18:55   #64
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Nie trafiłaś. Mój TŻ jest rasy białej, nie jestem rasistką ale nie kręcą mnie zupełnie ciemnoskórzy Nie jest także z żadnej Afryki czy innych "podobnych rejonów". Weź już nie gdybaj, co?
Kiedyś czytałam Twoje wątki, Ty też święta nie jesteś więc co się plujesz tyle. Odpuść.
Ja glupoty popelnialam majac lat nascie. A ty niby dorosla jestes a instynktu samozachowawczego masz mniej niz niejedna nastolatka.
Stary 2012-12-02, 18:56   #65
skazana_na_bluesa
.

zastanawiam sie, po co zakladasz kolejny watek o tym buraku? koles jest do odstrzalu na miejscu za swoj charakter i podejscie do ciebie, ale ty jestes slepa i glucha na wszelkie sygnaly. te problemy, ktore opisujesz w swoich watkach to pikus, biorac pod uwage caloksztalt "milosci twojego zycia". zastanawiam sie, jak bardzo siebie nie lubisz, ze tak sie nie szanujesz.

ps. a haszysz to gorsza rzecz niz narkotyki. prosta sprawa - marycha musi byc "mniej szkodliwa", skoro w kilku krajach jest legalizacja marychy, a nie haszu. nie czaisz tego?

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-02, 18:56   #66
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Pytałam o zdanie na temat konkretnego zachowania mojego TŻ i jak ewentualnie można by sprawić, ale je zmienił.

No nie do końca wiedziałam. Wydawało mi się to czymś do przełknięcia, ale teraz już nie.
Nie zmieni sie dopoki nie otrzezwieje a nawet jesli kiedys przestanie jarac, to moga po takim czasie niezle kwiatki wyjsc z jego zachowania.
Stary 2012-12-02, 18:57   #67
madana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
zastanawiam sie, po co zakladasz kolejny watek o tym buraku? koles jest do odstrzalu na miejscu za swoj charakter i podejscie do ciebie, ale ty jestes slepa i glucha na wszelkie sygnaly. te problemy, ktore opisujesz w swoich watkach to pikus, biorac pod uwage caloksztalt "milosci twojego zycia". zastanawiam sie, jak bardzo siebie nie lubisz, ze tak sie nie szanujesz.

ps. a haszysz to gorsza rzecz niz narkotyki. prosta sprawa - marycha musi byc "mniej szkodliwa", skoro w kilku krajach jest legalizacja marychy, a nie haszu. nie czaisz tego?
- bardzo musi samej siebie nie lubić i dlatego daje się tak traktować.
Stary 2012-12-02, 19:02   #68
Latiha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość

Czaję, jak najbardziej, stąd moje pierwsze zdanie z postu, do którego się odnosisz:
Z własnych obserwacji wiem, że hasz oddziałuje w mniejszy sposób, na osobę palącą, niż marihuana.

Opinia subiektywna.
Nigdzie nie napisałam niczego o legalizacji haszu. To logiczne, że musi mieć poważniejsze skutki niż marycha - ale ja TEGO na danych osobach nie zaobserwowałam nigdy.

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
A Korwin-Mikke to jakas wyrocznia? Jak bedzie za legalizacja heroiny, to tez stwierdzisz, ze hera jest spoko?

no nie mogę.
To był tylko przykład taki. Żaden polski polityk nie jest dla mnie wyrocznią

moja fragrantica
http://www.fragrantica.com/member/213446/

Arabistka, w sercu i na papierze

...ماتت قلوب الناس ماتت بنا النخوة
Latiha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-02, 19:06   #69
CremaCatalana
Rozeznanie

Oj już nie róbcie offtopa o paleniu, jest masa dyskusji o tym na wizażu.
Autorko, mogę zapytać po czym stwierdzasz, że on Cię kocha? Tzn jak Ci to okazuje?
Stary 2012-12-02, 19:12   #70
201710120930
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Latiha;
Jestem z nim bo go kocham, znam go i wiem, że w głębi serca nie jest zły, choć dokonuje czasem złych wyborów.
On kocha mnie, choć nie zawsze potrafi to okazać.
I tyle w temacie
Co byście dziewczyny nie napisały powyżej macie odpowiedź

Ech
Autorko kiedy Ty sie ockniesz?
Kiedy -odpukać- naprawdę ktoś Ci zrobi porządne kuku a Ty później nawet nie będziesz mogła o swoim stanie poinformować swego Gucia bo..ten będzie miał komórkę wyłączoną ?Czy też nie ?

Edytowane przez 201710120930
Czas edycji: 2012-12-02 o 19:14
201710120930 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-02, 19:12   #71
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madana Pokaż wiadomość
- Gucio , a nie mu pokażesz; gwizdnie, a ty pomerdasz ogonkiem i polecisz; aby tak zrobić, trzeba mieć charakter, a nie od dłuższego czasu pozwolić się wykorzystywać i dawać traktować jako darmowa panienka na seks z dostawą do domu, a potem wypad z domu w noc, bo pan ma w zadku, czy ty dojedziesz bezpiecznie, czy nie.
Coś mi się zdaje, że autorka te najmniej wygodne posty pomija.
Nawet nie bierze ich pod uwagę, ani nie przemyśli, bo my te złe, co z góry przekreśliły uczciwego faceta, który nie ma wyboru, musi handlować narkotykami, żeby przeżyć, przecież ją kocha, a to, że ma gdzieś czy staniej jej się krzywda wracając do domu- to pikuś, jak to się mówi 'w każdym związku są wzloty i upadki'. Autorka nie widzi, że ten związek upadł już ładnych kilka miesięcy temu i naiwnie wierzy, że i w tej kwestii misiu się zmieni. Pytanie- kiedy? Za pół roku, rok? Warto tyle czekać, żeby ukochany łaskawie odprowadził bezpiecznie swoją dziewczynę do domu?
*o włosy dbam i zapuszczam!

Edytowane przez leniwca
Czas edycji: 2012-12-02 o 19:14
leniwca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-02, 19:18   #72
lucyohlucy
Wtajemniczenie

Faktycznie chyba jesteś, autorko z tej miłości szalona... Zaślepiła Ci kompletnie instynkt samozachowawczy.

Fajnie jest myśleć 'on się przy mnie zmieni', ale na litość boską, pomijając że to dilujący narkoman (przepraszam, jeżeli uraziłam, dla mnie nie ma 'miękkich' narkotyków) z wyrokiem, to koleś kompletnie ma Twoje bezpieczeństwo w d****.

Ja bym kopnęła w przepalone 4 litery. Jeżeli mu by na Tobie zależało, stawałby na rzęsach, żeby Cię o tym przekonać i udowodnić, że chce się zmienić i wyjść na prostą. No ale jak królewicz ma oddaną zaślepioną dziewczynę, która jest na każde skinienie... to mu wygodnie.

Możesz go kochać, ale kochaj też trochę siebie... On uderza w czułe struny, och jaki to wrażliwy... i dzieci chce z Tobą mieć... Ale w miłości czyny są jednak ważniejsze. A u niego jak widać tylko słowa.

Mój facet może nie jest najbardziej romantyczny i wylewny, nie obiecuje gwiazdki z nieba... ale ostatnio mimo że miał na 7 do pracy wstał ze mną o 3, przejechał pół Londynu, żebym bezpiecznie dotarła na lotnisko na 6, a później pracował do 21. To chyba znaczy więcej niż obiecanki-cacanki.

Przejrzyj na oczy dziewczyno, bo szkoda żeby ktoś taki zmarnował Ci życie.
Stary 2012-12-02, 19:20   #73
chwast
Zakorzenienie

Czytałam ten wątek razem z tż dziś... i oboje się za łeb chwyciliśmy Pierwszy post jak zwykle przedstawiana sprawa jasno, kolejne następnego to już tylko bronienie, usprawiedliwianie...

A bądź se z bucem - przynajmniej inna dziewczyna na niego nie trafi
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-02, 19:25   #74
201706190936
Konto usunięte

Przebrnęłam przez całość.

Pojawił się syndrom niesłusznie ocenionego i sponiewieranego Misia. Wizażowy klasyk.

Albo dziewczyna zmądrzeje i go zostawi albo... pozostanie na etapie na jakim jest
201706190936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-02, 19:25   #75
201710120930
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez chwast
A bądź se z bucem - przynajmniej inna dziewczyna na niego nie trafi
Jest jeszcze opcja ze inna panna wzieła by go za pysk i chłoptaś odprowadzałby że hej.A tutaj skoro nie musi to po co ?
Panna sama przyjeżdza ,wraca po nocach między prostytutkami ,trabią na nią, ale co tam jej miłośc jej wielka
Nawet mi Ciebie dziewczyno nie żal
201710120930 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-02, 19:31   #76
No_To_Co
Raczkowanie

Nie wiem co tu komentować... masz faceta - buca i jeszcze z nim jesteś? Jeśli tak to jesteś głupia - pamiętaj, że każdy jest kowalem własnego losu. Odniosłam wrażenie, że jesteś mu potrzebna tylko do zapchania czasu i ew. seksu, jeśli taki jest. Nie kocha Cię na pewno. Mój facet nawet nie pomyślałby, żeby do tej godziny mnie przetrzymywać - to raz, a dwa - nie pozwoliłby mi wracać o tak późnej porze samej. Jak się kogoś kocha to dba się o niego pod każdym względem - poprawiasz mu samopoczucie, robisz jedzonko gdy jest głodny, pocieszasz, gdy jest smutny..., odpowiadasz za niego tak jak za siebie (a przynajmniej tak powinno być). U nas jest jasna umowa - dojeżdżasz do domu - dajesz sygnał. Obudź się dziewczyno bo mi Cię naprawdę szkoda. Nie marnuj się przy nim bo trafiłaś na wyjątkowego du.pka. POBUDKA!
No_To_Co jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-02, 19:36   #77
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ŁAJKA Pokaż wiadomość
Jest jeszcze opcja ze inna panna wzieła by go za pysk i chłoptaś odprowadzałby że hej.A tutaj skoro nie musi to po co ?
Panna sama przyjeżdza ,wraca po nocach między prostytutkami ,trabią na nią, ale co tam jej miłośc jej wielka
Nawet mi Ciebie dziewczyno nie żal
E tam jak taki chłopak sam nie potrafi się wziąć za pysk i nie zna zasad nawet nie wiem czego, nie wiem jak to nazwać to dla mnie tak abstrakcyjne... to na pewno w innych dziedzinach życia za kilka lat lepiej nie będzie i po co takiego odmieniać, ja bym wolała żeby sam się skapnął o co chodzi.. na co komu taki?

Ten wątek też pokazałam dziś mojemu tż.... powiedział tylko załamany, że wstyd mu czasem, że jest facetem.... albo że takie wypierdki psują reputację normalnym facetom

Edytowane przez chwast
Czas edycji: 2012-12-02 o 19:37
Stary 2012-12-02, 19:39   #78
Cherry Blossom Girl
nyan nyan ^^

Nie mogę, trzymajcie mnie.
Ten wątek to jakaś katastrofa. Chłoptaś sprzedawał hasz, żeby mieć kasę na opłacenie adwokata w sprawie o dilowanie haszem.

Mój typ na wizażową perełkę 2012!
Cherry Blossom Girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-02, 19:42   #79
chwast
Zakorzenienie

Ej no dobra wierzcie lub nie, ale wiele normalnych, zwykłych osób sprzedaje różne rzeczy i nawet byście ich o to nie podejrzewały a Wy od razu zakłądacie, że to jakiś psychol... Już abstrahując od głownego tematu wątku

Chociaż w połączeniu z tą akcją to pewnie jest taki typowy dilerek, na dodatek niefajny bo wpada

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-02, 19:46   #80
paulinka1128
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
Ej no dobra wierzcie lub nie, ale wiele normalnych, zwykłych osób sprzedaje różne rzeczy i nawet byście ich o to nie podejrzewały a Wy od razu zakłądacie, że to jakiś psychol... Już abstrahując od głownego tematu wątku
tak tylko, ze koles nie ma pozwolenia na pobyt, ma jakis wyrok wiec raczej pozwolenia nie dostanie co wiaze sie z prawie zerowymi szansami na normalna prace i przyszlosc z takim osobnikiem.
Stary 2012-12-02, 19:59   #81
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinka1128 Pokaż wiadomość
tak tylko, ze koles nie ma pozwolenia na pobyt, ma jakis wyrok wiec raczej pozwolenia nie dostanie co wiaze sie z prawie zerowymi szansami na normalna prace i przyszlosc z takim osobnikiem.
A TO TEN?
Czytałam o nim w innym wątku

To sory, cofam
Stary 2012-12-02, 20:41   #82
CremaCatalana
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paulinka1128 Pokaż wiadomość
Wcale nie. Przecież ona go uratuje, jej oddanie go zmieni, a ich miłość pokona wszystko!
Stary 2012-12-02, 20:44   #83
madana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CremaCatalana Pokaż wiadomość
Wcale nie. Przecież ona go uratuje, jej oddanie go zmieni, a ich miłość pokona wszystko!
- a jak następny raz po seksie będzie zmuszona nocą iść przez niebezpieczną dzielnicę, między dziwkami i alfonsami, to koniecznie musi sobie dla kurażu nucić: "to z miłości tak się boję, to z miłości się tak poświęcam, on mnie kocha, tylko nie potrafi tego pokazać". No cyrk na kółkach i tyle, a nie związek + naiwność dziewczęcia mierzona na hektary. No tak rola małej, dzielnej ratowniczki miłości, luuudzie
Stary 2012-12-02, 21:13   #84
Sztywniaaraa
Raczkowanie

nikt na Ciebie tu nie próbuje naskoczyć, tylko dziewczyny naprawdę dobrze Ci radzą! kochający chłopak nie robiłby Ci takich akcji.
Sztywniaaraa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-02, 21:16   #85
Jacqueline__
Zakorzenienie

co za wątki ostatnio powstają na wizażu to dramat jakiś. chyba koniec świata na prawdę bliski

Jacqueline__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-02, 21:26   #86
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jacqueline__ Pokaż wiadomość
co za wątki ostatnio powstają na wizażu to dramat jakiś. chyba koniec świata na prawdę bliski
to przed świętami każdymi się tak uaktywnia, zobaczymy co będzie na walentynki
Stary 2012-12-02, 21:28   #87
Jacqueline__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
to przed świętami każdymi się tak uaktywnia, zobaczymy co będzie na walentynki
szczerze to nie wiem czy chce wiedzieć chyba pójdę wtedy na odwyk ... od wizażu

Jacqueline__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-02, 21:46   #88
Flashdance
Zadomowienie

Chcesz odpowiedzi na temat wątku, proszę bardzo.

T
wój facet ma w du.. Twoje bezpieczeństwo, nie obchodzi go czy po drodze zostaniesz okradziona, zgwałcona, zabita. Nie obchodzą go również Twoje uczucia, bo gdy Ty mu opowiadasz o swoich obawach to on to zlewa, ignoruje, wręcz naśmiewa się z tego co mówisz. Wtedy gdy Ty się boisz, on świetnie się bawi Twoim kosztem i robi sobie z Ciebie żarty.
Nic na to nie poradzisz, bo jego nie interesuje Twoje bezpieczeństwo. Ale nie martw się jeśli coś Ci się stanie, on pochyli się nad Tobą i będzie płakał, bo jest dobrym człowiekiem i Cię kocha.

A teraz nie na temat wątku, więc jeśli nie chcesz nie czytaj tego. Czy dobrze zrozumiałam że ten "okres przejściowy" trwa już 10 miesięcy? Ciekawe jak długo jeszcze potrwa to "rozwiązanie tymczasowe" (może jak wasze przyszłe dzieci skończą szkołę przyjdzie odpowiedni moment na rzucenie tego tymczasowego zajęcia). Ale w końcu to "tylko" sprzedaż haszu, a to prawie to samo co sprzedaż bułeczek, więc nie ma sprawy. Właściwie wszyscy palą bez skutków ubocznych,więc dlaczego to jest nielegalne i karalne? To wręcz idealny kandydat na męża, dziwię się czemu Ty jeszcze nie zaciągnęłaś go do ołtarza. Ty szybko go zaobrączkuj i dobrze pilnuj, bo jeszcze inna sprzątnie Ci sprzed nosa ten chodzący ideał. Gratuluje wyboru.

Edytowane przez Flashdance
Czas edycji: 2012-12-02 o 22:06
Flashdance jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-02, 21:46   #89
linka_18
Raczkowanie

Moja Droga.
Moj TŻ zawsze po mnie przychodzi na przystanek jak przyjeżdzam do niego.
Mało tego zawsze mnie odprowadza jak chce wrócić do domu.(mieszka w parku wie, ze ja sie boje chodzic sama nocą, w dodatku park jest nieoswietlony choc to miasto.)Czy jest słońce, deszcz czy śnieg wie że musi mnie odpowadzic bo ja przyjezdzam do niego przewazne...

Kobieto ocknij sie!!!!Bezpieczeństwo to jedna z podstawowych potrzeb,on jej nie realizuje.Pomyśl sobie co bedzie za 5, 10 lat jak bedziecie małżenstwem czy bedzie potrafił zapewnic bezpieczenstwo twojemu dziecku lub dzieciom.Ta myśl sama się tu nasuwa..
linka_18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-02, 21:53   #90
chwast
Zakorzenienie

Dodam od siebie, że mnie tż też kiedyś nie odprowadzał bo ja mu nie pozwalałam, nie chciałam. Lubiłam wracać sama. Aż do pewnego momentu jak doszło do groźnej sytuacji Od teraz odprowadza mnie z przesadą bo nawet o 16.... i choćbym krzyczała, że NIE CHCE to by nie posłuchał. A Ty krzyczysz że CHCESZ a on Cię zlewa

No i dobrze bo dajesz się tak traktować
Niektórzy lubią być męczennikami w związkach i dlatego tak to wygląda, że najpierw skomlą jak im źle, ale i tak nic z tym nie zrobią bo tak naprawdę odpowiada im to
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości