|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Cała ta szopka z "końcem świata"
|
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Mieszkam w Australii to zdam Wam relację, bo zapewne u nas zacznie się wcześniej, jestem taka podekscytowana
![]() A tak serio, to ja już nawet nie mam siły wchodzić na różne strony informacyjne i przekopywać się przez morze tematów o 'końcu świata', żeby poczytać jakiś normalny artykuł. Ponoć doszło już do tego, że na oficjalnej stronie rządu USA wystosowano specjalne oświadczenie, że nic się nie stanie i niech ludzie przestaną siać panikę również NASA uspakaja, ale ludzie i tak pewnie swoje PS. Na pocieszenie: zawsze w filmach o takiej tematyce wszelkie kataklizmy dzieją się tylko i wyłącznie w USA, także don't worry my ladies
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
śmieszy mnie myślenie , że jak się naszykuje 5 konserw i weźmie latarkę, a potem wejdzie do piwnicy, to się przetrwa zagładę ludzkości
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą )Miłośniczka butów wszelakich Podskakuję z Mel B. Joga Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Konto usunięte
|
Kurde a ja do 20 mam za internet zapłacić...
Ja Wam mówię, jakiś szaleniec sam zrobi rozpierduchę bo się nasłucha o końcu świata... |
|
|
|
|
#67 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
przeciez odwolali koniec swiata,ma byc reset tylko
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
w sensie uderzy meteoryt, ludzie wyginą jak dinozaury i wszystko zacznie się od nowa?
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
Zegar Windowsa pokazuje daty po 21.12.2012, więc nie będzie źle.
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
Mnie najbardziej bawi teoria o tym tajemniczym ludzie, który ma się zjawić na Ziemi i nas wszystkich pozabijać w ramach zemsty za cośtam
jako na N chyba się zwie ten lud
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
ja sie troche boje...NASA niby zapewnia ze nic ...ale ja wkrecam sobie ze pewnie tak mowia zeby ludzie nie panikowali
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
ta wyłączą prąd na 15 minut i sami będą siedzieć przed kamerami i się śmiać jak wiara panikuje :P ewentualnie w co gorzko wątpię
to biznes i tyle |
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Powiem Wam dziewczyny, że uświadomiłam sobie, że straciłam sporo milionów. Gdybym wcześniej wiedziała, że teraz ma być ten koniec świata, to zaczęłabym kopać bunkier już jakieś 2 lata temu.
a ja się tym nie interesowałam. Ludzie by mi sporo zapłacili za możliwość schronienia i po końcu świata byłabym bogata.
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
Wy tu tak wesolo gaworzycie, a mnie zaczyna brac cykor... Gdzie sie nie obejrze tam pisza o koncu swiata- i jak tu sobie nie nawkrecac?
wkurzajace byloby gdyby ominela mnie przyjemnosc przezycia wlasnego slubu, urodzenia dziecka itp :/ w ogole po co bawili sie w tlumaczenie jakichs kalendarzow?! grrr... |
|
|
|
|
#78 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
własnie,tu niby sie nie wierzy ale dajmy na to mam taka mysl,co jesli? po pierwsze boje sie umierac,nie wiem co bedzie po śmierci :| pozatym tak malo w zyciu zrobilam dla innych i ogólnie czegos pożytecznego i madrego wiecie o co chodzi... druga sprawa nie chce zginąć,nie chce rozstawac sie z tym swiatem,ludzmi których kocham i pewnie nigdy bym juz nie zobaczyla
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
No niby rozum mówi mi, że to bujda, ale jednak jakoś tak nieswojo. Przyznam się szczerze, że trochę się boję i generalnie chciałabym by już był 22
Edytowane przez Kolor Bzu Czas edycji: 2012-12-17 o 12:25 |
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
well, gdyby był koniec świata, to byłby to niepodważalny dowód na istnienie zdolności wieszczych, wszelakiego wróżenia, oraz innego czytania z gwiazd
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
czyli niby ma byc 21?a októrej? słyszałam ze o północy albo ze o 18
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I normalnie klinetów przez cały rok wielu, bo Amerykanie jakoś tak ogólnie pozytywnie nastawieni są do opcji posiadanie własnego bunkra, takie hobby. Btw: ja się tam na serio boję 21.12, bo mam wtedy egzamin
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
ja się tylko zastanawiam, po co ludziom bunkry, zapasy żywności itp.?
koniec świata to koniec świata, nie będzie NICZEGO ![]() (może naszym lokalnym Nostradamusem powinien zostać Kononowicz?).
|
|
#84 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale co ogolnie mowili?ze to możliwe?czy raczej ze bzdury
|
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
O ile dobrze pamiętam to: wg tych majowych naukowców, Majowie mieli po prostu koncept na to, że świat się odnawia co ileśtam dni (liczonych w setkach tysięcy). I że tego nieszczęsnego 21. jeden cykl życia świata się zamknie i... po prostu zacznie się nowy
![]() Coś jak nowy rok u nas. Wychodzi na to, ze w naszej kulturze co rok mamy koniec świata ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#87 |
|
Zadomowienie
|
no ale mogliby sobie darowac z nagłaśnianiem tego
ludzie starsi,czy chorzy psychicznie np.taka osoba sobie cos zrobi z tego powodu?opamietam w liceum ogladalismy film o Majach chyba czy o czyms i bylo spooro poświecone co to sie stanie tego dnia przegięcie
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty w tym czasie pod ziemią, w swoim cieplutkim bunkrze przegryzasz wafelki i popijasz kawą
|
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
Ponoć Majowie też wierzyli, że człowiek powstaje z kukurydzy, ale nie sprawdzałam, czy to prawda
A co do tego kalendarza - filmik NASA wyjaśnia, że Majowie mają kalendarz zbliżony do licznika w samochodzie.. I 21.12.2012 będzie pokazywał pierwotne cyfry. (zatoczy koło) ... ale ktoś powiedział, że to będzie koniec świata? Zacznie liczyć od nowa i tyle. Film NASA: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=J7vOfFlhOrA Kilka lat temu słyszałam też teorię bodajrze Nostradamusa dotyczącą Papieży: najpierw Polak, potem Niemiec, a potem "o skórze oliwnej" [oliwki są zielone, ale też czarne]. A gdy na głowę Kościoła wybiorą czarnego papieża- będzie koniec świata. [trochę rasistowsko brzmi]. No i Papież Niemiec się sprawdził... A co z czarnym? Mówią, że też jest, bo Benedykt XVI ma w swoim herbie murzyna. No to tyle ![]() Pożyjemy, zobaczymy
Edytowane przez ALL for LOVE Czas edycji: 2012-12-17 o 14:17 |
|
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie tam nie rusza
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.

Ludzie by mi sporo zapłacili za możliwość schronienia i po końcu świata byłabym bogata.
ludzie starsi,czy chorzy psychicznie np.taka osoba sobie cos zrobi z tego powodu?