![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 549
|
Dot.: Ma³y biust
Oooo, bardzo podoba mi siê my¶lenie b³êkitne_niebo Popieram w stu procentach! Tak, ja te¿ mam ma³y biust ale nie jest to kwestia pierwszorzêdna, która spêdza mi sen z powiek
![]() ![]() Poza tym odk±d przyty³am to i biust siê powiêkszy³. Mój t¿ twierdzi, ¿e to zas³uga jego i jego masa¿u ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 547
|
Ach, male piersi to naprawde mnostwo plusow, poza tym sa urocze. Jakbym miala wieksze, to tez bym sie nimi cieszyla, ale nie mam, wiec ciesze sie tym, co mam (lub jak moglby to uac ktos zlosliwy tym, czego nie mam)
![]() Cala filozofia, aby pokochac swoje cialo i dbac o nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 191
|
Cytat:
![]() Ró¿nica obwodów autorki nie jest jeszcze taka ma³a, niektorzy maj± mniejsze m.in. ja (nie wiem czy 5 cm ró¿nicy bêdzie, to dopiero pora¿ka)-mozna siê tak pocieszaæ, ¿e niektórzy maj± gorzej, albo frustrowaæ, ¿e inni maj± lepiej. Jeszcze chyba nie wymy¶lono naturalnego sposobu, który regulowa³ rozmiar piersi. Tak¿e s± 2 wyj¶cia: albo pogodziæ sie z faktycznym stanem rzeczy i przedstawiaæ w sposób atrakcyjny albo poddaæ siê interwencji chirurga. Mi siê wydaje, ¿e male biusty ³adnie wygl±daj± je¿eli s± zachowane proporcje w ubiorze/ciele, wtedy nawet ma³e piersi±tka wygl±daj± optycznie na wiêksze(w ogóle wszystkie biusty). Gdy zaznacza sie talie wtedy te¿ biust jest ³adnie wyeksponowany. Gdzie¶ czyta³am, ¿e biust, to jedna z nielicznych "rzeczy" w ciele kobiety, ktorej nie da siê zmieniæ w naturalny sposób, dlatego warto zadbaæ o takie atuty jak pupa, nogi, brzuch, ramiona - æwiczenia na ramiona, chyba ujêdrniaj±, a tym samym podnosz± biust? No, ale to wszystko by³o ju¿ wspomniane wy¿ej przez inne Wiza¿anki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 226
|
Cytat:
Ja mam figurê typowej kolumny i nawet nie muszê podkre¶laæ talii, ¿eby zachowaæ proporcje, a tym bardziej dodawaæ sobie na górze objêto¶ci ¿abotami na przyk³ad ![]() U mnie szeroko¶æ bioder, ramion jest taka sama ![]() Tak¿e to te¿ do sylwetki trzeba dopasowaæ ![]() I tak, æwiczenia na ramiona i w ogóle klatkê piersiow± podnosz± biust i pozwalaj± na d³u¿ej zachowaæ go w pionie ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Fitness, masa¿e od ukochanego mê¿czyzny i piersi staj± siê jako¶ wiêksze
![]() A je¶li naprawdê zale¿y komu¶ na tymczasowym powiêkszeniu sobie piersi i do tego szuka antykoncepcji to warto pomy¶leæ o kr±¿kach antykoncepcyjnych - mi piersi uros³y o jeden rozmiar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Fitness i masa¿e od ukochanego mê¿czyzny i piersi stan± siê jêdrniejsze
![]() A je¶li chodzi o sam± wielko¶æ to mo¿na rozwa¿yæ antykoncepcjê - kr±¿ki. Sama ich u¿ywam i piersi powiêkszy³y mi siê o jeden rozmiar. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 226
|
Cytat:
Otó¿ albo siê powiêkszy, albo siê nie powiêkszy. Nie ma regu³y. Moje s± jakie by³y.
![]() |
![]() |
#68 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 916
|
Cowie, te¿ raczej mam figurê kolumny, chocia¿ sama nie wiem...
![]() Có¿ trzeba bêdzie wyluzowaæ i nie my¶leæ tyle o biu¶cie. Jeden plus, ¿e krêgos³up nie jest zbytnio obci±¿ony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 3 684
|
Ja mialam maly biust i przez tabletki antykoncepcyjne mi sie powiekszyl. Z malej b do sporej c. I nie jestem tak bardzo zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 916
|
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;38246151]Ja mialam maly biust i przez tabletki antykoncepcyjne mi sie powiekszyl. Z malej b do sporej c. I nie jestem tak bardzo zadowolona
![]() czemu nie jeste¶ zadowolona? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 3 684
|
[1=0efbae24da12a699834954c 027e5d090e58ae2c3_63d9ab9 44c685;38252488]czemu nie jeste¶ zadowolona?[/QUOTE]
Kiepsko siê biega i cwiczy nie tak przyjemnie. I bez stanika ani rusz :P Ale poza tym ok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.