|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
czesc
Marta - widze ze wkrecilas sie w SI - swietna rzecz,nie tylko dla autystykow. Dla normalnie rozwijajacych sie dzieci tez fantastyczna i swietna zabawa. Teraz jest ogrom dzieci ktore po prostu nie lubia,nie umieja sie przytulac, glaskac i maja problem z bliskoscia. Niestety zazwyczaj przez rodzicow ktorzy na to za malo czasu poswiecaja ![]() U mnie dzis pachnie bakaliami, pieknikami, cynamonem.... mrrryyyyyy Robie moczke - mniam! i jeszcze obiad sie gotuje-zupa krem z pora i makaron ze szpinakiem i kurczakiem, pierwszy raz zamiast fety do szpinaku dalam twarożek-ciekawa smaku jestem. |
|
|
|
#62 | |||
|
Zakorzenienie
|
no ja mam już krokiety z głowy... ufff... jeszcze tylko wieczorkiem jedna porcja pierogów
Cytat:
co do allegro, to nie wiem czy mozna się wycofać. Ja tylko miałam taką sytuację, że kiedyś zamówiłam kartę pamięci i nie doczekałam się przesyłki. Allegro przysłało mi ostrzezenie o skargach na sprzedawce, ale było juz za późno bo zapłaciłam. Konto zablokowano, na mail i tel nikt nie odpowiadał. Ja sobie sprawde odpusciłam bo to duzo zachodu jakoś by.lo i straciłam niecałe 30zł Cytat:
u nie zero śniegu Cytat:
|
|
#63 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dużo zdrówka edit martucha jednak pierniki zrobione, są pycha, ale lekko stwardniały, teraz są kruche Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2012-12-23 o 15:13 |
||
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
Hello
![]() My dziś zrobiliśmy śledzie w śmietanie z kaparami i upiekliśmy piernik z migdałami i orzechami. Teraz go tylko przełożyć powidłami i mocno czymś obciążyć. Jutro polewa i ogólnie całe gotowanie, no i ubieranie choinki (bo u nas taka tradycja, że w wigilię ubieramy) no i wszystko własnie na ostatni moment grrr.... A jeszcze mnie dzisiaj rozłożyło, kaszel, katar i płuca mnie bolą, leczę się ale czarno to widzę buuuu ![]() Nie wiem czy dam radę jutro Was odwiedzić, dlatego już dziś życzę Wam zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, cudownych prezentów, rodzinnej atmosfery i spełnienia marzeń
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
SSR dla Ciebie też dużo zdrówka
TZ wyrabia ciasto i zaraz kolejna częsć pierogów mąz już dzis 15 skonsumował ![]() Zaczęłam czytać Ciemniejsza strona Greya Jutro do pracy, a miałabym ochotę poleniuchować... chyba zaraz napiję się winka
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyneczki
nie wiemc czy jutro zajrzę, więc na wszelki wypadek:Zdrowych, spokojnych, ciepłych i radnosnych Świąt dla Każdej z WAS i dla Waszych rodzin! Dużo prezentów pod choinką
|
|
|
|
#67 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Grę polecam! A wigilia i tu i tu, jak zwykle ![]() Urobiliśmy się po łokcie, królewiec dokończony, sernik zrobiony, ryba po grecku i roladki z kurczaka (na święta) zrobione, jutro sałatka. Ponieważ nie wiem czy jutro zajrzę, to już dziś chcę życzyć Wam i Waszym bliskim pięknych, niezwykłych i magicznych Świąt, wolnych od codziennych trosk, a pełnych radości, rodzinnego ciepła i wzajemnej życzliwości. Oby magia świąt napełniła Wasze serca spokojem i siłą potrzebną, by móc realizować plany i spełniać marzenia! |
||
|
|
|
#68 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja dopiero zjem u bratowej jak pojedziemy ja sobie zażyczyłam od szwagra na gwiazdkę
|
|
#69 | ||
|
Zakorzenienie
|
dasz rade
![]() ![]() ![]() Cytat:
super sprawa dla dzieci z zaburzeniami lewopólkulowymi z deficytami emocjonalnymi a także jako wspomaganie zwykłych dzieciakow ![]() Cytat:
im cieńsze tym chrupsze ![]() ktosia super przynajmniej się objecie ![]() samba zgłoś spór
|
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
no przygotowania juz prawie za mną, jutro jeszcze do mamy pomóc jej przy szykowaniu wigilii i błogie lenistwo aha z Dominikiem do lekarza jutro ( jak zawsze) rok w rok tak mamy że jedziemy z nim do lekarza pytałyście co z tatą ? nikt mi nie che powiedziec tak dokładnie dlaczego ale wiem że ma zapalenie i oskrzeli i płuc tata powiedział że on ma w nosie święta woli iśc do szpitala żeby mu ulżyli bo nie dawał już rady ... tyle wiem ale jak jest w realu WSZYSTKIEGO NAJ DLA WAS WSZYSTKICH Z OKAZJI ŚWIĄT DUŻO MIŁOŚCI I SZCZEŚCIA RESZTA PRZYJDZIE SAMA
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ktosiu wizja świąt z grą i kakao brzmi rewelacyjnie Gold udanej podróży ![]() Samba szkoda, że tam wyszło z prezentem. Ana wpadaj do mnie, tu śniegi jest aż za dużo ![]() Ktosiu zdrówka dla małego. Ja również życzę wszystkim zdrowych i pogodnych oraz rodzinnych Świąt ![]() aaa i z dobrych wiadomości Mamy trzeci ząbek a ze złych to mi dziś Maja spadła z łóżka prosto na głowkę taki był hałas i płacz ech
|
|
|
|
#72 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już dziś skladam Wam życzenia:
Spokoju, radości, odpoczynku i relaksu na święta! Cudownej atmosfery pełnej miłości i bliskości! WESOŁYCH ŚWIĄT! p.s. duuuużo fajnych trafionych prezentów ![]() Wróciłam dziś na stare smieci tzn do mamusi hiiispimy tu z Tomem do tz w pracy, a tak przyjemnie bedzie od rana w wigilie spedzic z rodzina ![]() Tomus tak sie strasznie cieszyl ze spi u babci ze skakal do gory i wolal hura! Koniecznie musialam mu znow dwa razy opowiedziec o dzidziusiu Jezusku i szopce-od tygodnia ulubiona bajka ![]() |
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrowych i spokojnych Świąt wam kobietki życzę, no i szczęsliwego roku oby był lepszy od poprzedniego
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Wesolych Swiat dziewczyny !!!!
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
I ja dołączam się do życzeń
Wesołych, spokojnych świąt odpoczynku, zero stresu przy rodzinnych spotkaniach ![]() i bezpiecznych powrotów do domu, bo na drogach kiepskie warunki |
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się światecznie!
Ja co prawda jeszcze w pracy, ale juz wam życze Zdrowych, wesołych Świat, w przyjaznej atosferze, u boku ukochanych osób oraz fantastycznych prezentów (a co! )
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
cieplych i spokojnych świąt laseczki
życzenia przekazuje wam tez Gucia! jaksie ogarnie to sie odzwie!!!
|
|
#79 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Jak świeta mijają? Nam na błogim lenistwie-uwielbiam nic nie robić
|
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
Kochane MOje wszystkie
Zdrowych, rodzinnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, wspaniałych prezentów pod choinką
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() Wesolych Świąt!!! od wczorajszego wieczora jestesmy w bielsku i tu juz mam troche lepszy dostep do kompa ale tez goscinnie haha w ogole to dzisiaj miala byc mega impreza a moja mame rozlozylo, babcie mega rozlozylo i wszystko odwolane... my bylismy tylko w kosciolku, potem w aptece po leki dla obu cherlaczkow i na spacerku... teraz obzarlismy sie obiadkiem i tz cos oglada a ja na kompie siedze ![]() nie musze zglaszac sporu szlafrok jednak wczoraj doszedl takze maz mial prezent... wprawdzie przyslali S zamiast M, ale nie jest za maly wiec zostawiamy maz ucieszony z prezentu, wczoraj jak wlozyl to nie chcial zdjac haha
|
|
|
|
#83 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Święta w pełni, mam nadzieję, że wesołe!
![]() Zdrówka, szczęścia, marzeń spełnienia!
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-12-25 o 21:29 |
|
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny
Wesołych Świąt!!!! Spełnienia marzeń, mam nadzieję, że otrzymane prezenty spełniły Wasze oczekiwania a same święta spędzacie w przyjemnej atmosferze. Trochę spóźnione te moje życzenia ale przed Świętami byłam tak zbiegana, że nie miałam na nic czasu potem Wigilia u rodziców, wczoraj też cały dzień u nich a wieczorem z mężem grałam w tenisa w tv Do teraz mnie ręka boli.Ktosiu macie super plany spędzenia świąt ![]() Samba super, że szlafrok w końcu doszedł i jest dobry
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() A ja się cieszę, że już po świętach dość tego lenistwa. Ale przynajmniej przeczytałam Ciemniejszą stronę Greya Teraz czekam na cz. IIIJutro do pracy, 2 dni i znowu wolne haha Przynajmniej ponadrabiam w czytaniu
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle to jakoś szybko te święta minęły, jak zwykle zresztą
|
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jeszcze nie skończyłam pierwszej bo u rodziców jestem
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

nie bylo w ogole korkow i fajnie sie jechalo 

ja dopiero zjem u bratowej jak pojedziemy