Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :) - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-02, 19:34   #61
karolson
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :)

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny trzymać kciuki Mam wizyte u lekarza dzisiaj ok 16
czekamy na relacje
Stary 2013-01-03, 05:45   #62
ewacia85
Wtajemniczenie

Witam Więc wygląda to tak : Nie przyjmowała moja pani ginekolog tylko jej mąż( ordynator oddziału). Zbadał mnie ginekologicznie i powiedział że wszystko jest w porządku( bo dawniej miałam różne problemy typu nadżerka, zapalenia jajników, bakteria coli po porodzie....). Jeśli chodzi o ciążę to zapytał dlaczego tak wcześnie test zrobiłam skoro okres spóźnia mi sie dopiero dwa dni? No to mu mówię, że wiedziałam że jest prawdopodobieństwo maleństwa wiec testy zrobiłam. Powiedział mi że skoro robiłam dwa testy i są pozytywne to na 99% jestem w ciąży.Na to aby USG coś wykazało powiedział że jest zbyt wczesna ciąża Założył mi karte ciąży zlecił badania i kazał przyjść za miesiąc(29.01 jestem zapisana już do jego żony). przyjechała do domu i zrobiłam kolejny test który miałam w szafie ->oczywiście wynik pozytywny, ale czuje taki brak satysfakcji że nie widziałam pęcherzyka I teraz cały czas myśle żeby wszystko było dobrze , żeby dzidzia była tam gdzie ma być. na pewno nie wytrzymam do 29 .01 i pójdę wcześniej do przychodni na USG (tylko muszę wytrzymac jakies 2 tygodnie). Termin z miesiączki powiedział mi na 07.09.2013.eeehhhh......n ie wiem co mam myśleć .Cieszę aale chciałabym widzieć tą maleńka kropeczke!!!
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 14:43   #63
Karolina264
Przyczajenie

To bardzo dziwna sytuacja.. to była prywatna wizyta? Ale ja miałam kiedyś podobną sytuacje. Jak byłam w ciazy to na drugi dzien po pozytywnym tescie, zadzwoniłam do mojego gina., nie mówiac o co chodzi i najblizszy termin miał za kilka dni, zarejestrowałm sie, ale jeszcze tego samego dnia pobiegłam na panstwową wizytę bo nie mogłam sie doczekać. I tam lekarka powiedziała mi identycznie to samo co Tobie. Nie zrobiła usg. Ze 2 dni póżniej zaczełam plamić wiec zadzwoniłam do mojego gina i przyjął mnie natychmiast. Zrobił bez gadania usg i juz było widac całkiem spory pęcherzyk. Także jak widać w 4-5 tyg. mozna spokojnie juz cos zobaczyc. Ja teraz mam wizyte na stycznia będzie to 5 tydz. i 3 dzień i mam wielką nadzieje usłyszeć już serduyszko. Mój gin ma bardzo dobry sprzęt a serce zaczyna bic od 5 tyg. (21 dzien od zapłodnienia) więc kto wie Specjalnie troche zwlekam z ta wizytą, myslałam nawet by jeszcze o 3 dni przesunąc, bo wtedy juz jeśli wszystko jest ok to na pewno zobaczyłabym zarodek, ale nie wytrzymam chyba...
Karolina264 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 19:36   #64
ewacia85
Wtajemniczenie

z tego co liczyłam to był to koniec 4 tyg. więc może rzeczywiście wcześnie, tym bardziej że on nie jest specjalistą od USG tylko jego żona i zawsze swoje pacjentki do niej kieruje. Niecierpliwość jest straszna i dlatego tak szybko poszłam(było mi obojętne do kogo byle tylko coś wiedzieć). Teraz jestem zapisana do jego żony i wiem że ona jest bardzo dokładna i ostrożna ,nawet może za bardzo, ale to dobrze. Pierwszą ciąże mi prowadziła i byłam bardzo zadowolona. Ale i tak zapisze sie wczesniej na wizyte panstwowa bo nie wytzrymam...
Stary 2013-01-03, 20:22   #65
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
z tego co liczyłam to był to koniec 4 tyg. więc może rzeczywiście wcześnie, tym bardziej że on nie jest specjalistą od USG tylko jego żona i zawsze swoje pacjentki do niej kieruje. Niecierpliwość jest straszna i dlatego tak szybko poszłam(było mi obojętne do kogo byle tylko coś wiedzieć). Teraz jestem zapisana do jego żony i wiem że ona jest bardzo dokładna i ostrożna ,nawet może za bardzo, ale to dobrze. Pierwszą ciąże mi prowadziła i byłam bardzo zadowolona. Ale i tak zapisze sie wczesniej na wizyte panstwowa bo nie wytzrymam...
Ja mam USG z pierwszej ciąży z jakiegoś ok. 5 tygodnia (wg lekarza nie mógł dokładnie określić, bo za wcześnie) i było już wyraźnie widać pęcherzyk

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 20:31   #66
emylka86
Zakorzenienie

ale tan czas leci, a dopiero co ja robiłam sobie test i zobaczyłam na nim 2 czerwone krechy! a teraz od prawie już 3 tygodni moje kreski śpią sobie w łóżeczku : )

życzę wszystkim wam spokojnych 9 miesięcy a na koniec lekkich porodów!
mama grudniowa 2012 : )

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 21:05   #67
martunia_199
Zakorzenienie

Kochane przyszłe mamusie, życzę Wam wspaniałych i spokojnych 9 miesięcy, bezbolesnych porodów i wielu pięknych dni, miesięcy i lat z maluszkami

mamusia wrześniowa 2011

Ząbki
Synuś
+2
martunia_199 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-04, 22:29   #68
gawelek
Raczkowanie

Witam. Nieśmiało się do Was przyłączam... nieśmiało bo dziś dopiero zobaczyłam II (jedna znacznie jaśniejsza od drugiej) więc jeszcze nie wiadomo co z tego będzie Wg kalkulatorów tp wypada 15 września 2013. Wizytę mam 22 stycznia i wtedy będziemy wiedzieli już konkrety. To będzie nasza druga dzidzia, mamy już październikowego Jasia 2010. Co do objawów to u mnie już po raz drugi pierwsze zareagowały piersi. Śmieję się, że mam sutki jak wentyle od stara
Życzę spokojnych ciąż wszystkim mamusiom wrześniowo-październikowym!!!
gawelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 22:37   #69
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gawelek Pokaż wiadomość
Witam. Nieśmiało się do Was przyłączam... nieśmiało bo dziś dopiero zobaczyłam II (jedna znacznie jaśniejsza od drugiej) więc jeszcze nie wiadomo co z tego będzie Wg kalkulatorów tp wypada 15 września 2013. Wizytę mam 22 stycznia i wtedy będziemy wiedzieli już konkrety. To będzie nasza druga dzidzia, mamy już październikowego Jasia 2010. Co do objawów to u mnie już po raz drugi pierwsze zareagowały piersi. Śmieję się, że mam sutki jak wentyle od stara
Witam, widze ze bedziemy mialy maluchy w tym samym wieku, jedno i drugie

gratuluje dwoch kreseczek!
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 23:37   #70
Papuga69
Raczkowanie

Witam i gratuluje wszystkim przyszłym mamusiom Dołączam się gdyż dziś ujrzałam długo wyczekiwane dwie kreseczki,jestem tak wzruszona że od 5h na przemian płacze ze szczęścia i strachu;p To moja pierwsza dzidzia
Pozdrawiam
Papuga69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 06:31   #71
Saudia
Raczkowanie

Smile Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :)

Hej dziewczyny! Jestem tutaj nowa, też kilka dni temu odkryłam na tescie 2 kreski! Wczoraj odebrałam beta hcg z wynikiem 121.5 mIU/ml co oznacza wiadomo co :-DDD będę razem z wami przez kolejne 8-9 miesięcy dzielić sie naszymi radościami i pierwszymi kopnieciami Mam 30 lat, to mój pierwszy dzidziuś!!!
Saudia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-05, 06:34   #72
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gawelek Pokaż wiadomość

Również witam Też pierwszą dzidzie mam z 2010 tylko że z maja Więc i pierwsze reakcje dziecięce bedziemy pogły dzelić. U mnie też jedyny objaw to nabrzmiałe piersi Pozdrawiam i czekamy na dalsze informacje .

---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Papuga69 Pokaż wiadomość
Witam i gratuluje wszystkim przyszłym mamusiom Dołączam się gdyż dziś ujrzałam długo wyczekiwane dwie kreseczki,jestem tak wzruszona że od 5h na przemian płacze ze szczęścia i strachu;p To moja pierwsza dzidzia
Pozdrawiam
witam ja mimo że to druga ciąża to emocje góra i chyba hormony już szaleją bo też zdarza mi sie płakać i to nawet z byle jakiego powodu.Aż mi sie śmiać chce z samej siebie czekamy na dalsze relacje:P
Stary 2013-01-05, 10:32   #73
weronika23
Zakorzenienie

[Gratulacje dla nowych przyszłych mamusiek mysti tomorrow na swoj nie noooo żartuje

hihihih ale wypatrzylam siostra obbiecuje nie czytac ale zobaczysz jak cie w ciagnie

pozdrawiam wszytskie mamusie i życze ksiakowych 9 m mama gabrysi 10.10.10. i olusia 10.11.12
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 10:59   #74
s i l v e r
Zakorzenienie

Gratuluję i trzymam kciuki za wasze ciąże

mamusia styczeń2013
Stary 2013-01-05, 11:16   #75
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
[Gratulacje dla nowych przyszłych mamusiek mysti tomorrow na swoj nie noooo żartuje

hihihih ale wypatrzylam siostra obbiecuje nie czytac ale zobaczysz jak cie w ciagnie

pozdrawiam wszytskie mamusie i życze ksiakowych 9 m mama gabrysi 10.10.10. i olusia 10.11.12

wiedziałam że nie wytrzymasz Nie masz co czytać bo będziesz na bieżąco chyba że innym będziesz doradzać bo doświadczenie masz już podwójne Ps. LOVE ADI GABI OLI
Stary 2013-01-05, 11:39   #76
weronika23
Zakorzenienie

i seeee youuuuuuuuuuuuuu
hehe za niedlugo wpadamy szykuj sie ciotka
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 12:09   #77
Papuga69
Raczkowanie

Dziewczyny czy bez konsultacji z lekarzem mogę zacząć zażywać kwas foliowy i witaminy ? jak tak to prosze o podpowiedź jakie, ja zielona Do gina niestety dopiero w poniedziałek albo wtorek a ja mam jakieś głupie myśli że testy mogły mnie oszukać i jednak się nie udało
Stary 2013-01-05, 12:16   #78
Sojka1990
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny czy bez konsultacji z lekarzem mogę zacząć zażywać kwas foliowy i witaminy ? jak tak to prosze o podpowiedź jakie, ja zielona Do gina niestety dopiero w poniedziałek albo wtorek a ja mam jakieś głupie myśli że testy mogły mnie oszukać i jednak się nie udało
kwas foliowy nie tylko możesz a nawet powinnać.
Witaminy dopiero po 12tc
Stary 2013-01-05, 12:26   #79
Papuga69
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
kwas foliowy nie tylko możesz a nawet powinnać.
Witaminy dopiero po 12tc
W takim razie wysyłam narzeczonego do apteki;p
Stary 2013-01-05, 14:12   #80
madziaW22
Raczkowanie

hej dziewczyny i ja się przyłączam do wątku, bo wszystko wskazuje na to, że również we wrześniu zostanę mamusią Jestem Magda, 27 lat i to moja pierwsza ciąża w sumie to chyba nadal jestem w szoku i nie do końca w to wierzę. 3 razy robiłam teściora i druga kreska zawsze wychodziła niewyraźna, ale @ nie ma juz 2 tygodnie (jupi), mam mdłości i chyba urosły mi piersi (ku uciesze męża ). Wg moich obliczeń to juz 6tc. Niestety przechodzę teraz ciężką grypę z wysoką gorączką. Do tego miałam przez jeden dzien bardzo silne skurcze podbrzusza. Bylam u gini ale totalnie to zlała. Powiedziała, że mam przyjść po 20 lutym. Wtedy tez na usg do tego czasu żadnych badań. A myslałam, że zleci mi chociaz badania krwi, żeby się upewnić albo usg zeby wykluczyc ciaze pozamaciczna na szczescie w poniedz ide prywatnie i moze juz czegos wiecej sie dowiem a czy Wy same robiłyście beta HCG czy dopiero jak lekarz zlecił?
madziaW22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 14:18   #81
t_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziaW22 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny i ja się przyłączam do wątku, bo wszystko wskazuje na to, że również we wrześniu zostanę mamusią Jestem Magda, 27 lat i to moja pierwsza ciąża w sumie to chyba nadal jestem w szoku i nie do końca w to wierzę. 3 razy robiłam teściora i druga kreska zawsze wychodziła niewyraźna, ale @ nie ma juz 2 tygodnie (jupi), mam mdłości i chyba urosły mi piersi (ku uciesze męża ). Wg moich obliczeń to juz 6tc. Niestety przechodzę teraz ciężką grypę z wysoką gorączką. Do tego miałam przez jeden dzien bardzo silne skurcze podbrzusza. Bylam u gini ale totalnie to zlała. Powiedziała, że mam przyjść po 20 lutym. Wtedy tez na usg do tego czasu żadnych badań. A myslałam, że zleci mi chociaz badania krwi, żeby się upewnić albo usg zeby wykluczyc ciaze pozamaciczna na szczescie w poniedz ide prywatnie i moze juz czegos wiecej sie dowiem a czy Wy same robiłyście beta HCG czy dopiero jak lekarz zlecił?
Mnie lekarz wyslal wczesniej jak podejrzewal, ze jestem w ciazy ale wtedy bylam 2,5 miesiaca za granica i zanikla mi miesiaczka ale teraz juz jest ok. Teraz jestem w ciazy bo pokazalo 2 kreski i w pn ide do lekarza prywatnie. Wczesniej bylam u kogokolwiek zeby potwierdzil i on dal mi na badanie skierowanie, ale kazal w polowie stycznia no i prywatnie bylam na usg bo w tej przychodni nie bylo
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 16:41   #82
Papuga69
Raczkowanie

Cytat:
Witaj Madziu ! Przeraziłam sie jak napisałaś że gin zlekceważył chorobe O.o Beta HCG jeszcze nie robiłam, czekam najpierw na wizyte u lekarza
Stary 2013-01-05, 17:00   #83
karolson
Zakorzenienie

Witam wszystkie nowe mamusie!
Ja mam wizyte 10.01 to bedzie 7 tydzien i nie ukrywam ze licze na usg zeby cos zobaczyc i dlatego zdeydowalam sie czekac, a nie pedzic odrazu
Magda mysle ze Twoja ginka z usg dopiero przesadzila przeciez trzeba spr czy ciaza sie dobrze zagniezdzila w macicy itd...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-05, 17:44   #84
Saudia
Raczkowanie

madziaW22, ja sama robiłam beta hcg, do lekarza wybieram sie po niedzieli, jeszcze sie nie umówiłam, mam nadzieję, że tutaj nie ma długich kolejek... Dziewczyny a czy Wy macie jakies objawy ciążowe?? Ja od przyszłego tyg. powinnam zacząc 7 tc wg. kalkulatorów internetowych. Mnie czasem pobolewa dół brzucha trochę ale nie jest to mocny ból, taki, że spokojnie mogę wytrzymać i w sumie szybko przechodzi, raz to jest popołudniu, raz wieczorem, raz jak jestem długo w jednej pozycji, różnie. Czytałam, że takie bóle sa normą więc narazie sie nie martwię. Wy coś czujecie???

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Cytat:
Papuga69, ja łykam kwas foliowy wzbogacony o żelazo, bo zawsze miałam niską hemoglobinę i jak byłam i mojej gin jeszcze kilka miesięcy temu i mówiłam, że będę sie strarać to mi to przepisała i kazała łykać nawet jakbym była w ciąży, a że jestem za granicą i jeszcze 2 opakowania mam więc łykam, nie sądzę żeby zaszkodziło, tym bardziej,że w ciąży obniża sie hemoglobina matki bo dziecko też potrzebuje... więc żelazo wskazane żeby się dobrze czuć.
Saudia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 20:09   #85
Dojotka1987
Zakorzenienie

dziewczyny zycze wam z calego serca powodzenia) uwierzcie mi czas bardzo szybko leci!!! jeszcze nie tak dawno 2kreski na tescie sie pojawil a tu moj synek ma juz 8 tyg!
p.s spijcie w ciazy ile mozecie bo po porodzie tego snu bedzie Wam brakowac) ale warto
Stary 2013-01-05, 20:57   #86
19natka88
Zakorzenienie

Życzę wam i waszym dzieciaczkom przede wszystkim zdrówka! I spokojnych 9 mc

Mama wrześniowa 2011

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 23:04   #87
Papuga69
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Saudia Pokaż wiadomość
madziaW22, ja sama robiłam beta hcg, do lekarza wybieram sie po niedzieli, jeszcze sie nie umówiłam, mam nadzieję, że tutaj nie ma długich kolejek... Dziewczyny a czy Wy macie jakies objawy ciążowe?? Ja od przyszłego tyg. powinnam zacząc 7 tc wg. kalkulatorów internetowych. Mnie czasem pobolewa dół brzucha trochę ale nie jest to mocny ból, taki, że spokojnie mogę wytrzymać i w sumie szybko przechodzi, raz to jest popołudniu, raz wieczorem, raz jak jestem długo w jednej pozycji, różnie. Czytałam, że takie bóle sa normą więc narazie sie nie martwię. Wy coś czujecie???

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Papuga69, ja łykam kwas foliowy wzbogacony o żelazo, bo zawsze miałam niską hemoglobinę i jak byłam i mojej gin jeszcze kilka miesięcy temu i mówiłam, że będę sie strarać to mi to przepisała i kazała łykać nawet jakbym była w ciąży, a że jestem za granicą i jeszcze 2 opakowania mam więc łykam, nie sądzę żeby zaszkodziło, tym bardziej,że w ciąży obniża sie hemoglobina matki bo dziecko też potrzebuje... więc żelazo wskazane żeby się dobrze czuć.

Narzeczony zamiast zwykłego folika kupił suplement Pharmaton Matruelle, jestem zaskoczona ceną bo za 30 tabletek zapłacił aż 40 zł ! Moim zdaniem to nieco za dużo po mimo tego że zawiera sporo witaminek, jest i magnez 10mg na jedną tabletke.

Według kalkulatora internetowego tak jak Ty powinnam zacząć 7 tc A obajawy dotykają mnie z dnia na dzień co raz bardziej. Średnio 10 razy dziennie łapią mnie skurcze w podbrzuszu którym towarzyszy ból lędźwi tak jak przy miesiączce z tym że owe skurcze nie trwają długo, ok 2-3min, ból piersi po bokach, nie widze żeby urosły ale fakt faktem są nieco nabrzmiałe i drażnią mnie sutki ;P Najgorsze zaparcia! towarzyszą mi od 2 tyg i doprowadzają do szału;( zanim zrobiłam test byłam u lekarza rodzinnego bo myślałam że za moment dosłownie rozsadzi mi jelita ;( Jestem rozdrażniona ale myśle że z winy tego iż jeszcze do mnie do końca nie dotarło że jestem w ciąży także dalej przeżywam szok ;P
Stary 2013-01-06, 07:27   #88
ewacia85
Wtajemniczenie

mi też strasznie dokuczają piersi;/ jakby mi je za chwile miało rozsadzić! Co do folika ja kupiłam wieksze opakowanie (60 tabl) i po rabacie zapłaciłam 11,40 a 30 tabl było za 8 zl. Z wyjątkiem tych piersi to żadnych innych dolegliwości nie mam. Wg moich obliczeń skoncyzlam5 tc a do wizyty tak daleko (23.01) . I tu pytanie do mam które są drugi raz w ciąży...czy macie juz zaokraglone brzuszki , bo mi sie wydaje ze moj juz urosl....chyba ze jestem przewrazliwiona na tym punkcie
Stary 2013-01-06, 09:56   #89
madziaW22
Raczkowanie

U mnie objawem jest kompletny brak apetytu. Najchętniej nie jadłabym nic, bo jak widzę bułki albo mięso to mam ochotę zwymiotować. Nawet do słodyczy mnie nie ciągnie, mimo, że zawsze byłam wielkim łakomczuchem. Wmuszam sobie jedzenie na siłe:/ moje skurcze brzucha na szczęście minęły. Pewnie były spowodowane wysoką gorączką. Jutro mam wizytę prywatną i jestem w końcówce 6tc. Myslicie, że warto tak szybko iść do lekarza? Czy zrobi mi już USG? Czy może poczekać jeszcze tydzień? Tylko bardzo martwią mnie te ostatnie skurcze i boję się, że grypa mogła źle wpłynąć na dzidzię. I nie chcę znów być odesłana z kwitkiem
madziaW22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 10:20   #90
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie objawem jest kompletny brak apetytu. Najchętniej nie jadłabym nic, bo jak widzę bułki albo mięso to mam ochotę zwymiotować. Nawet do słodyczy mnie nie ciągnie, mimo, że zawsze byłam wielkim łakomczuchem. Wmuszam sobie jedzenie na siłe:/ moje skurcze brzucha na szczęście minęły. Pewnie były spowodowane wysoką gorączką. Jutro mam wizytę prywatną i jestem w końcówce 6tc. Myslicie, że warto tak szybko iść do lekarza? Czy zrobi mi już USG? Czy może poczekać jeszcze tydzień? Tylko bardzo martwią mnie te ostatnie skurcze i boję się, że grypa mogła źle wpłynąć na dzidzię. I nie chcę znów być odesłana z kwitkiem
Przed 5 t.c. już widać pęcherzyk, więc to zależy tylko od lekarza, czy zrobi USG. Standardowo chyba koło 8 t.c. idzie się na USG pierwsze, z tego, co pamiętam, ale to było dawno

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości