![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: Cała Prawda O Grzywkach
dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
A gdybyś zrobiła tak jak pisze paulina 222, zostawiła grzyweczkę nawet taką na bok ale nie prostowała włosów? Mi się tak podoba, sama od zawsze mam grzywkę a z rok temu miałam trwała ale bez grzywki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
daphne81 jesli bym tak zrobiła to codziennie rano bym musiała wstawac pół godziny wczensiej zeby je umyć wyszuszyc a pozniej grzywacza wyprostować !!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
No tak lepiej jak je bedziesz prostować co 3-4 dni niż codziennie suszyś suszarką. To może je właśnie pocieniuj i zrób takie jaśniejsze refleksy, bo kolorek masz bardzo ładny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
i tez chyba tak zrobie kochana bo jzu nie mam do nich cierpliwosci. dzieki za ocene kolorka - naturalny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
![]()
1. GRZYWKA A PRZETŁUSZCZAJĄCE SIE WŁOSY
Myję włosy co drugi dzień , grzywka, przetłuszcza się w takim samym tempie jak reszta włosów ![]() 2. GRZYWKA A ZWIĄZANE / UPIĘTE WŁOSY Grzywka tak samo pasuje przy rozpuszczonych jak i przy związanych włosach. 3. GRZYWKA A KSZTAŁT TWARZY IMO grzywka nie zawsze każdemu pasuje, zawsze zazdrościłam osobom z niskim czołem, bo mogą czesać się na gładko ![]() ![]() ![]() 4. GRZYWKA A OKULARY nie noszę i nie lubię okularów, ale nie uważam, żeby grzywka dyskwalifikowała okulary( i odwrotnie) 5.GRZYWKA A GĘSTOŚĆ WŁOSÓW sama mam cienkie włosy i na "czubku głowy" jakby ich trochę mniej było, ale dobre cieniowanie załatwia sprawę ![]() 6. GRZYWKA A KOLOR WŁOSÓW czy grzywka pasuje do określonego koloru włosów, czy jest to obojętne? obojętne 7. GRZYWKA A JEJ UKŁADANIE SIĘ tu się nie wypowiem, bo od zawsze miałam grzywkę ![]() ![]() Edytowane przez xanka Czas edycji: 2006-01-19 o 23:56 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
a jak to jest z grzywką a problemami z cerą (trądzik na czole, tłusta strefa T) , czy grzywka sprzyja tworzeniu się krostek? proszę Was drogie Wizażanki o odpowiedź
![]()
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Tak, sprzyja.
![]() ![]() ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
Nierika myślisz ze w grzywce i prostych ładniej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Mysle, ze zdecydowanie tak.
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Kształ głowy moim zdaniem wyklucza grzywkę. A na pewno taką - gęstą, prostą i puszystą. Sprawia, że głowa wydaje się okrągła, a twarz wręcz szeroka. Masz śliczne, gęste loki - za nic bym takich nie prostowała (może od czasu do czasu dla odmiany
![]() ![]() ![]() Fajnie, gdybyś miała jeszcze jakieś zdjęcie w lokach bez grzywki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
ilaria ,tez uwazam ze powinnas raczej zrobic gzrywke na ukos lub tej odjac objetosci i zrobic ja np. asymetryczna, wydaje mi sie ze w prostych lepiej wygladasz
ponizej kilka gzrywek o podobnych kształtach , o ktore mi chodzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Xanka bardzo ladnie ci w prostej grzywce,tak jak na tym drugim zdjeciu(wygladasz super
![]()
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
czasem taka ugodowa jestem....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
a ja mam problem bo mam bardzo preztłuszczająca sie cere i wągry na czole,niedawno było iche pełno,i ropne pryszcze teraz juz większosć wyleczyłam,ale boje sie że jeśli zrobie grzywke będzie ona cały czas tłusta od czoła a pzoa tym wyjdzie mi więcej pryszczy..wiecie coś na ten temat??strasznie nudzi mi się moej fryzura,chcialabym mieć taką fryzurkę jak u Grażyny na 3 zdjęciu!straaasznie mi sie ona podoba!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
któras z Pań chciała w kręconych włosach..hhmm moze zdjęcia ze studniówki sie nadadzą? miałam tam kręcone włoski ale niestety płytki ze zdjeciami pozyczyła ciocia i odda za 2 lub 3 tygodnie. To zdjęcie całkiem po lewej w gorsecie to własnie ze studniówki ale dobione aparatem w telefonie stad ta jakos
![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
zdjecia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
Jej Ilaria ale mi się podobasz na pierwszej fotce
![]() Pani Grażynko zakochałam się w drugiej fryzurce którą pani zamieściła - czy jest ona wykluczona dla pociągłej twarzy? Boję się że mi ją jeszcze wydłuży... A jest taka śliczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Iliara - pięknie wyszłaś na trzeciej fotce.
![]() April007 - moim zdaniem ta fryzura jest właśnie do pociągłej twarzy. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
Przezłośliwa jeśli masz rację to Cię ozłocę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
hehe dzieki dziewczyny..ogolenie mam garbaty nos ktory jak najszybciej chce zoperowac no i te moje pliczki..jak chomik..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziendoberek
![]() No to i ja dodam swoje trzy grosiki ![]() Tak wiec... mam juz swoja grzyweczke ze 2-3 latka ![]() ![]() ![]() 1) Jeśli chodzi o przetłuszczanie się, to grzywkę myje codziennie, wloski natomiast co drugi dzień. 2) Grzywka wyglada fantastycznie do upietych wloskow!! ;D Zaraz wrzucam kilka fotek ![]() ![]() ![]() 4) Uwazam ze grzyweczka ekstra komponuje sie z okularami przeciwslonecznymi, najlepiej takimi duzymi jakie sa teraz na topie ![]() 5) grzyweczka wg mnie pasuje do kazdego rodzaju wlosow, wszystko zalezy jak jest wystopniowana i jakiej jest dlugosci 6) mi osobiscie najbardziej podoba sie grzyweczki do blondow, brazow i ew. wloskow takich hm... rudawych jakie ma Ciara ![]() 7) Na pocxzatku pamietam bylo cieznko ale wloski w miare szybko sie przyzwyczajaja ![]() Mam nadzieje ze troszku komus pomoglam ![]() ![]() Marge |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() w najbliższych dniach, mam zamiar wrócić do takiej grzywki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że grzywka bardzo, bardzo zmienia rysy twarzy i trzeba sobie najpierw posprawdzać np. w photoshopie, jak to będzie wyglądało.
Była u mnie na uczelni dziewczyna, która zrobiła sobie długą prostą grzywkę i od razu przyszło mi na myśl, że wygląda, jakby miała jakiś niedorozwój czaszki, bo tak jej się twarz zmniejszyła. Nie znam jej za dobrze i głupio było mi cokolwiek powiedzieć, ale gdy widziałam, jak uczelniane “przyjaciółki” za plecami ją obgadują, to było to żenujące ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
ja grzywke musze podcinac co 2-3 tygodnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
A ja co tydzień, bo mam taką długość, że wystarczy parę mm i już drażni mi oczy.
![]() Co do grzywek - jest taki banalny sposób na sprawdzenie, czy grzywka pasuje. Nałożenie czapki tak, by zasłaniała czoło (w zależności jak długą chcemy grzywkę). Jeśli wyglądamy oki, to znaczy, że grzywka będzie ok. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
2.Grzywki wg. mnie fajnie wygladaja w obydwoch wersjach, przynajmniej u mnie. ![]() 3.Wydaje mi sie ze to jest wszystko kwestia gustu. 4.Raczej nie widze przeciwwskazan posiadania grzywki i okolarow. 5.W tym przypadku poprostu trzeba ja (grzywke) odpowiednio dopasowac. 6. ![]() 7.Trzeba poprostu wlosy do niej przyzwyczaic. zycze milego noszenia grzywek ![]() pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.