Sheinside - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-10-07, 23:42   #61
Toeris
Przyczajenie

Dot.: Sheinside

Cytat:
Napisane przez Joanka1410 Pokaż wiadomość
Czekałam na rzeczy 2,5 tygodnia. Jestem zadowolona! Teraz zamówiłam 3 swetry i czekam na nie
To świetnie, że jakość dobra. A powiedz mi, czy dostałaś od nich jakiegoś maila z potwierdzeniem wysłania paczki? Bo ja niestety nie dostałam żadnego
Stary 2013-10-08, 23:29   #62
Joanka1410
Przyczajenie

Sprawdzalam wlasnie skrzynkę i nic takiego nie znalazłam ale chyba cos wysyłają pamietam ze non stop sprawdzalam swoje konto na sheinside i w zamówieniu pod każdym ubraniem zmienił sie status z processing na shipped! I potem za tydzień przyszła paczka
Joanka1410 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-10, 19:09   #63
Reja13
Rozeznanie

Ja zamawiałam z tej strony chabrową szyfonową bluzkę. Wybrałam darmową wysyłkę i po około 3 tygodniach paczka była u mnie. Dostałam na mejla nr listu przewozowego. Niestety bluzka ma tylko jeden element szyfonowy (biała wstawka), reszta to tani śmierdzący materiał z domieszką chyba elastanu, nie była warta zakupu i nie wiem czy ktokolwiek ode mnie będzie chciał ją odkupić, bo nie opłaca się oczywiście bawić w zwroty do Hong Kongu. Oglądając wpisy blogerek modowych byłam miło zaskoczona jakością i ceną tych ciuchów, ale jak widać wszystko zależy od produktu. Na zdjęciu wygląda ok, ale na żywo to bluzeczka warta może 10zł na bazarku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-10-09 11.42.40.jpg (23,5 KB, 240 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1371522876823120225.jpg (19,0 KB, 152 załadowań)
Reja13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-20, 18:01   #64
e_liska
Raczkowanie

GG do e_liska

Moja paczka została wysłana 30 września,a jeszcze jej nie dostałam. Przyznaję, że zaczynam się już trochę martwić. Jest możliwość że wcale do mnie nie trafi, tylko zaginie gdzieś po drodze? Czy jeśli do jutra jej nie dostanę ( minie wtedy 15 dni roboczych, o których jest mowa w planowanym czasie doręczenia) to powinnam do nich napisać czy spokojnie czekać?
Stary 2013-10-23, 09:34   #65
wlochata
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez e_liska Pokaż wiadomość
Moja paczka została wysłana 30 września,a jeszcze jej nie dostałam. Przyznaję, że zaczynam się już trochę martwić. Jest możliwość że wcale do mnie nie trafi, tylko zaginie gdzieś po drodze? Czy jeśli do jutra jej nie dostanę ( minie wtedy 15 dni roboczych, o których jest mowa w planowanym czasie doręczenia) to powinnam do nich napisać czy spokojnie czekać?
Moja została wysłana 29 września, dalej jej nie mam. Dzisiaj dokładnie mija 18 dzień roboczy. Też nie wiem co mam robić. Paczka raczej nie powinna zaginąć bo jest wysłana poleconym z tego co przeczytałam. Rozmawiałam z listonoszem, mówił, że takie paczki idą nawet 2 miesiące. Nie wiem od czego to zależy, ponieważ do dziewczyny z mojego miasta paczki idą 2 tygodnie (z sheinside). Jak sprawdzałam na stronie z niby moim nr przesyłki, paczka jest w Szwecji i nic się rusza. A ty jak tam? Dostałaś już?

Edytowane przez wlochata
Czas edycji: 2013-10-23 o 09:36
wlochata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-23, 16:32   #66
e_liska
Raczkowanie

GG do e_liska

Cytat:
Napisane przez wlochata Pokaż wiadomość
Moja została wysłana 29 września, dalej jej nie mam. Dzisiaj dokładnie mija 18 dzień roboczy. Też nie wiem co mam robić. Paczka raczej nie powinna zaginąć bo jest wysłana poleconym z tego co przeczytałam. Rozmawiałam z listonoszem, mówił, że takie paczki idą nawet 2 miesiące. Nie wiem od czego to zależy, ponieważ do dziewczyny z mojego miasta paczki idą 2 tygodnie (z sheinside). Jak sprawdzałam na stronie z niby moim nr przesyłki, paczka jest w Szwecji i nic się rusza. A ty jak tam? Dostałaś już?
U mnie identycznie, ostatnio zarejestrowana została 16 października na szweckiej poczcie Czekam i czekam, już się naprawdę zaczynam denerwować. Napisałam dzisiaj do sheinside wiadomość, mam nadzieję, że odpiszą.
Stary 2013-10-23, 21:13   #67
wlochata
Raczkowanie

Daj znać co odpisali w sumie jest też taka opcja, że zatrzymali nasze paczki na polskiej granicy, a oni mogą podobno 10 dni przetrzymywać, choć nie wiem czy to prawda. Miejmy nadzieję, że dojdzie. Już nie ważne, że nawet za tydzień ale oby nasze pieniążki nie przepadły

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-24, 22:53   #68
ladyasia
Raczkowanie

Ja oczekuję dwóch paczek z utęsknieniem, ale spokojem

już tam kupowałam, a również na innych podobnych stronach i tak to już z nimi jest - spooooro cierpliwości trzeba mieć
ladyasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-25, 14:18   #69
e_liska
Raczkowanie

GG do e_liska

Cytat:
Daj znać co odpisali w sumie jest też taka opcja, że zatrzymali nasze paczki na polskiej granicy, a oni mogą podobno 10 dni przetrzymywać, choć nie wiem czy to prawda. Miejmy nadzieję, że dojdzie. Już nie ważne, że nawet za tydzień ale oby nasze pieniążki nie przepadły
Na razie nie mam ani paczki, ani odpowiedzi
Najgorsze jest to, że zamówiłam sobie kurtkę na jesień, robi się coraz zimniej a ja cały czas muszę pomykać w ramonesce
Stary 2013-10-25, 20:51   #70
wlochata
Raczkowanie

ja właśnie też zamówiłam kurtkę na jesień, z myślą, że będę miała na wszystkich świętych żeby nie marznąć na cmentarzu ale coś się nie zapowiada
Stary 2013-10-26, 11:37   #71
e_liska
Raczkowanie

GG do e_liska

Cytat:
ja właśnie też zamówiłam kurtkę na jesień, z myślą, że będę miała na wszystkich świętych żeby nie marznąć na cmentarzu ale coś się nie zapowiada
Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu paczki dojdą, w końcu minęły już cztery tygodnie od wysłania... Chciałam zrobić już kolejne zakupy na sheinside (znalazłam tam przepiękną sukienkę ) ale na pewno nie zamówię tam nic, dopóki nie wyjaśni się kwestia z moją poprzednią przesyłką.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-26, 20:36   #72
wlochata
Raczkowanie

Cytat:
Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu paczki dojdą, w końcu minęły już cztery tygodnie od wysłania... Chciałam zrobić już kolejne zakupy na sheinside (znalazłam tam przepiękną sukienkę ) ale na pewno nie zamówię tam nic, dopóki nie wyjaśni się kwestia z moją poprzednią przesyłką.
ja też znalazłam kilka fajnych rzeczy ale tak samo jak ty czekam na tą przesyłkę, jak dojdzie to zacznę zamawiać
Stary 2013-10-27, 00:00   #73
madzia0007
Zadomowienie

Tez czekam na przesyłkę, zamówiłam biała koronkowa spodniczke i szorty w panterke. Wysyłka poszła do mnie 17 pazdziernika, jak wszystko będzie ok to pewnie coś jeszcze kiedyś zamówie.
madzia0007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-04, 20:55   #74
wlochata
Raczkowanie

dostałam dzisiaj paczkę, w końcu doszła po tylu dniach jakość typowo chińska, nie wiem czemu te wszystkie blogerki tak się zachwycają, pewnie dlatego, że darmowe oczywiście w sieciówkach jakość jest podobna, ale jak na tyle czekania i te pieniądze radze się zastanowić dodam, że paczka doszła jako uszkodzona
Stary 2013-11-04, 21:04   #75
ewa22
Raczkowanie

Cytat:
dostałam dzisiaj paczkę, w końcu doszła po tylu dniach jakość typowo chińska, nie wiem czemu te wszystkie blogerki tak się zachwycają, pewnie dlatego, że darmowe oczywiście w sieciówkach jakość jest podobna, ale jak na tyle czekania i te pieniądze radze się zastanowić dodam, że paczka doszła jako uszkodzona
Można prosić o fotki?

ewa22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-05, 09:19   #76
Karolciavp
Raczkowanie

Zamówiłam koszule 30.10, tego samego dnia wpłaciłam pieniądze. Status zamówienia ciągle widnieje jako "paid" mogliby to w końcu wysłać... Zobaczymy, co z tego wyjdzie...
Stary 2013-11-05, 12:11   #77
misiaq
Raczkowanie

Hej,

też dołączam do oczekujących

03.10 zamówiłam sweterek (z załącznika), opłacony od ręki przez PayPala.
Status na "Shipped" zmienili 15.10.

Liczyłam po cichu, że paczucha dojdzie jeszcze w październiku, no, ale troszkę nie wyszło .

Teraz pozostaje cierpliwie czekać, widzę, że niektóre paczki potrzebowały nawet 1,5 miesiąca żeby dotrzeć do adresata
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1351671202151453976.jpg (35,3 KB, 95 załadowań)
Stary 2013-11-05, 18:07   #78
e_liska
Raczkowanie

GG do e_liska

Cytat:
Ale przynajmniej dostałaś, ja ciągle czekam... A w jaki sposób była uszkodzona? Samo opakowanie czy zawartość też?
Stary 2013-11-05, 18:37   #79
_Kari_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaq Pokaż wiadomość
Hej,

też dołączam do oczekujących

03.10 zamówiłam sweterek (z załącznika), opłacony od ręki przez PayPala.
Status na "Shipped" zmienili 15.10.

Liczyłam po cichu, że paczucha dojdzie jeszcze w październiku, no, ale troszkę nie wyszło .

Teraz pozostaje cierpliwie czekać, widzę, że niektóre paczki potrzebowały nawet 1,5 miesiąca żeby dotrzeć do adresata
Zastanawiałam się nad tym sweterkiem...ale z wymiarów to on dość krótki na plecach mi sie wydaje... 58cm? Jestem wysoka wiec całe nary na wierzchu by były...ale jestem ciekawa jaka bedzie prawda, wrzucisz fotki jak już go dostaniesz??
A i mam pyt. dziewczyny czy jak oni zmieniają status to dodają nr nadania przesyłki??
_Kari_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-05, 19:00   #80
e_liska
Raczkowanie

GG do e_liska

Cytat:
Napisane przez _Kari_ Pokaż wiadomość
Zastanawiałam się nad tym sweterkiem...ale z wymiarów to on dość krótki na plecach mi sie wydaje... 58cm? Jestem wysoka wiec całe nary na wierzchu by były...ale jestem ciekawa jaka bedzie prawda, wrzucisz fotki jak już go dostaniesz??
A i mam pyt. dziewczyny czy jak oni zmieniają status to dodają nr nadania przesyłki??
Tak, po wysłaniu przesyłki pojawia się jej numer, są też podane strony internetowe, na których można sprawdzić, gdzie ona aktualnie się znajduje.
Stary 2013-11-05, 20:32   #81
wlochata
Raczkowanie

Cytat:
Ale przynajmniej dostałaś, ja ciągle czekam... A w jaki sposób była uszkodzona? Samo opakowanie czy zawartość też?
no co ty mówisz, że ciągle czekasz :/ chyba sobie jaja robią. U mnie na szczęście tylko opakowanie uszkodzone, bałam się, że środek też W ogóle zamówiłam pod koniec października kurtkę ze skórzanymi rękawami, paczka przyszła dziś. I wiecie co tam było? FUTERKO ;( nie będę się bawić w zwroty-nie ma sensu, futerko najwyżej sprzedam bo powiem szczerze, że jakościowo bardzo dobre tylko niestety mi ono nie pasuje.

Ewa22 w załączniku zdjęcia (proszę o wyrozumiałość co do zdjęcia kurtki bo robiła moja niedoświadczona w fotografii mama )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-11-05 21.21.53.jpg (87,4 KB, 264 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-11-05 21.25.32.jpg (88,2 KB, 252 załadowań)
Stary 2013-11-07, 15:08   #82
e_liska
Raczkowanie

GG do e_liska

Moja przesyłka właśnie doszła, po 30 dniach roboczych Ogólnie jestem zadowolona. Parka okazała się bardzo ładna, choć, niestety, cieńsza niż przypuszczałam.Cieszę się że udało mi się ją kupić za prawie połowę ceny, bo za tą pierwotną, 200 zł, na pewno nie warto. Zamówiłam też szary sweterek, który miło mnie zaskoczył, bo wygląda chyba lepiej niż na zdjęciach na stronie
Stary 2013-11-07, 15:25   #83
Karolciavp
Raczkowanie

Cytat:
Moja przesyłka właśnie doszła, po 30 dniach roboczych Ogólnie jestem zadowolona. Parka okazała się bardzo ładna, choć, niestety, cieńsza niż przypuszczałam.Cieszę się że udało mi się ją kupić za prawie połowę ceny, bo za tą pierwotną, 200 zł, na pewno nie warto. Zamówiłam też szary sweterek, który miło mnie zaskoczył, bo wygląda chyba lepiej niż na zdjęciach na stronie

Pokażesz fotki?? Ciekawa jestem jak wyglądają na żywo ciuszki.
Stary 2013-11-08, 14:44   #84
garfieldek
Zakorzenienie

Ja zamawialam plaszczyk i jakosciowo super, czekalam 2 tygodnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1353049810642280609.jpg (37,4 KB, 201 załadowań)

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-11, 13:36   #85
madzia0007
Zadomowienie

Do mnie doszła przesyłka dzisiaj, szorty i spodniczka, jakość ok ale bez szału, taka troche bazarowa i śmierdzi chinszczyzna ale prezentuje sie dosyć fajnie, trzeba przyznać, ogólnie to jestem zadowolona. Uważajcie na rozmiary, ja noszę s-ke, zamówiłam spodniczke w rozmiarze m a i tak mogłaby być większa bo opieta jest na tyłku.
madzia0007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-12, 09:27   #86
Joanka1410
Przyczajenie

Ja zamówiłam 3.10, 15.10 zmienił sie status na wysłany a paczki nadal nie ma ale jestem cierpliwa. Poprzednia przyszła 7dni po zmianie statusu!
Joanka1410 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-12, 19:55   #87
darkdot
Zakorzenienie

GG do darkdot

14.10 złożyłam zamówienie, 20.10 dostałam maila, ze przesyłka została wysłana, dziś do mnie dotarła. Zamówiłam http://www.sheinside.com/White-Long-...-cat-1733.html jestem bardzo zadowolona.
darkdot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-12, 21:25   #88
sweetANGELtears
Raczkowanie

Przyłączam się do wątku, 7 października zamówiłam 2 kurtki:
http://www.sheinside.com/Grey-Contra...-cat-1735.html
i
http://www.sheinside.com/Navy-Fur-Ho...-cat-1735.html

Dzisiaj przyszedł mi mail, że moje rzeczy zostały wysłane, ale status na stronie ciągle mam tylko "Paid" Miał tak ktoś, nie wiem, czy czekać na jakieś migracje danych na stronie, czy co? Czy dostałyście mailem numer przesyłki, czy kolejne poczty, jakie przemierzyla Wasza paczka wyświetlały się Wam na stronce?
sweetANGELtears jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-13, 09:47   #89
wlochata
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sweetANGELtears Pokaż wiadomość
Przyłączam się do wątku, 7 października zamówiłam 2 kurtki:
http://www.sheinside.com/Grey-Contra...-cat-1735.html
i
http://www.sheinside.com/Navy-Fur-Ho...-cat-1735.html

Dzisiaj przyszedł mi mail, że moje rzeczy zostały wysłane, ale status na stronie ciągle mam tylko "Paid" Miał tak ktoś, nie wiem, czy czekać na jakieś migracje danych na stronie, czy co? Czy dostałyście mailem numer przesyłki, czy kolejne poczty, jakie przemierzyla Wasza paczka wyświetlały się Wam na stronce?
Spokojnie status na stronie się jeszcze zmieni A wchodziłaś action-> view i tam patrzyłaś na status? Bo wiem, że niektóre dziewczyny nie wiedzą, że tam trzeba wchodzić Ja też tak miałam, mail poszedł, że wysłali a na stronie jeszcze tego nie zmienili, ale po jakimś czasie aktualizowali.
Ja czekam na koszulę, niby wysłali pod koniec października a dalej tkwi w HK
Odnośnie tego co pisałam wcześniej, że wysłali mi to co nie trzeba- napisałam maila, przeprosili i powiedzieli, że wyślą jeszcze raz to co potrzeba a futerko mogę sobie zostawić także upiekłam 2 pieczenie na jednym ogniu, choć dalej muszę czekać
Zamawiałam tam płaszczyk, który doszedł mi baaardzo szybko (http://www.sheinside.com/Camel-Long-...at-1735.html)- bardzo go polecam, jest wart ceny
Stary 2013-11-13, 15:56   #90
sweetANGELtears
Raczkowanie

up: Niestety nie wyświetla mi się Twój płaszczyk :/ Ahaaa, no tak, VIEV klikałam, ale Status->TRACK już nie, a tam jest zaznaczone "wysłano". Co nie zmienia faktu, że dali mi jako tracking number YCA+3cyfry, a to jest chyba raczej numer zamówienia w nich w sklepie? Zamawiam często z ebay i jeśli dostaje numer przesyłki to ma on 13 symboli i zaczynał się na RR...
sweetANGELtears jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości