![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy, dermokosmetyki, styczeń :)
Cytat:
![]() znalazłam ![]() - Botrytis Ginestet - chętnie 5ml - LIPIKAR LAIT La Roche Posay 125ml - tylko mam pytanie o datę ważności i stan - podoba mi się jeszcze dwufazowy system wygładzający z kwasem hialuronowym SeSDERMA - 5ml Co Ty na to? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
Hej, Secret Obsession 10ml , Radiance ... Chanela juz nie mam, ale zaraz bede dokładkę wrzucac do wątku, to podesle Ci link
![]()
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Jak najbardziej
![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() z jakie butelki poczhodz Kenzo Parfum d'ete ok 9-10 ml oszronionego liścia- stra wersja, czy przeźroczystego- nowa wersja?
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
To nie zawracaj sobie głowy szukaniem
![]()
![]() |
#67 |
JESTEM ONA
|
Quinn,
wpadły mi w oko próbki kosmetyków, nie wiem na ile je wyceniasz, ale mam tez w negocjacjach ( nie wiem co z nich wyniknie ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=667455
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Dokładka próbkowa
![]()
![]() |
#70 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
U Ciebie podoba mi się : Organza Indecence, nowa wersja (za coś wyjątkowego) Donna Karan Wenge ok 0,2 ml L'Artisan Safran Troublant ok. 0,4 ml L'Artisan Piment Brulant 60% próbki lulua Botega Veneta 20% próbki z S. Serge Lutens Chergui ok 30% próbki z Lulua Comme des Garcons, Series 3: Incense, Ouarzazate 50% próbki Lulua Comme des Garcons nr 1 EDP 80% próbki Lulua
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
podoba mi się u Ciebie Vanille Absolument oraz próbka Scent Deo CN- jesli znajdziesz u mnie wystarczająco dużo zapachów w zamian zapraszam.
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Odpisane w wątkach
![]() dokładka próbkowa: L'Artisan L'eau de Ambre 80% próbki lulua L'Artisan Mure et Musc 80% próbki lulua Le Boise Ginestet 50% próbki lulua
tak pachnę Edytowane przez Quinn Czas edycji: 2013-01-14 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Nie chcę rozlewać posiadanych próbek na jeszcze mniejsze, z przyjemnością przyjmę całe 5ml Wanilli i Boski CN tylko wybierz proszę co chcesz w zamian.
---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Taka wymiana nie będzie opłacalna ze względu na koszty wysyłki- podziękuję więc.
![]() |
#74 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
A jakiej pojemności są próbki z lulua, wszystkie po 1ml czy każda inna ? Nie da rady nawet 0,3-0,5 ml Organzy I. ?? ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
![]() Zapach znam ale nawet nie wiem jaką wersję a chciałam sobie przypomnieć. Nie wiem jakie ilości Cię interesują, może być każda próbka po 1ml czyll łącznie 4ml ? Jak nie to napisz jak to widzisz.
![]() |
![]() |
#75 |
JESTEM ONA
|
Za Mitsuoko i EL SN
z chęcią przyjmę ( tzn, to mi wpadlo w oko ![]() LPR Lipikar 3x15 ml letiXer balsam nawilżający do skóry suchej i podrażnionej 200ml dwufazowy system wygładzający z kwasem hialuronowym SeSDERMA 3x5ml sztyft do ust nawilżający ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- A jaką datę ważności ma ten kosmetyk? ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- To ile możesz mi ich zaproponowac? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
JESTEM ONA
|
Quinn,
to chętnie przygarnęłabym ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Może byc 7 szt, a jeśli będzie czynił cuda, to będę pukała bez zapowiedzi do Ciebie po resztę ![]() ![]()
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Dokładka: Hermes Un Jardin en Mediterrane 1ml Slava Zaitsev Nikita 3 ml
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Wolałabym zamiast L de Lolia, Si Lolitę jeśli to nie problem
![]() Podoba mi się jeszcze Victor&Rolf Flowerbomb 3,5 ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Ok, nie ma problemu
![]() Czyli Twoje Si Lolita, FlowerBomb i HP Diora za moje: miniatura YR, Avon Incandesence i Oriflame by Marcel? Jeśli tak to zapraszam na PW ![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- A tak, chodziło mi o midnight poison, pomyliłam się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
dokładam próbkę Mexx Pure
![]()
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
coś za okładka: Vichy zestaw kosmetyków: Normaderm krem przeciw niedoskonałościom 3ml, mleczko oczyszczające 3 w 1 Purete Thermale 30ml, krem nawilżający Aqualia Thermal 15ml, podkład Aeratient 2ml lipikar i wodę termalną ?
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
Witaj, jak masz chetne, to wymieniaj sie . Mnie sie komplikuje sprawa. jak cos to sie odezwe. Dzieki, pozdrawiam
![]() ![]() Marzena
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Dokładka:
próbka: Jean Patou Paname de Patou Puder Prasowany Scott Barnes odcien Petal, bardzo jasny , nieużywany, bez pudełka (tak został do mnie przysłany)
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
hej
coś za YR vanille noire i YR kokos
![]() ![]() Styczeń - Biżuteria Kruk Apart Yes https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1104321 Edytowane przez manilia Czas edycji: 2013-01-17 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
dokładka balsam do skóry bardzo suchej
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Jasne, tylko prosiłabym, zebys wysłała pierwsza
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.