![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy dużo jem?
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To właśnie jest niesprawiedliwe w Twoim postrzeganiu mojego (oraz innych którzy się tak odżywiają) jedzenia. Po prostu to wyśmiałaś. I zrobiłaś za jednym zamachem dziwaka. Myślisz, że siedzę z boku i patrzę jak inni jedzą a sama nic nie jem bo nic dla mnie nie ma? Mylisz się. Ale podejrzewam, że i tak zdania nie zmienisz. ED to żadne wytłumaczenie, raczej żałosne usprawiedliwienie, bo jak człowiek chce się z tego wyleczyć i zmienić, ale tak naprawdę chce, to można. Wszystko co mam do powiedzenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym mój główny problem to życie systemem 0-1. Nie uznaje wersji pośrednich, potknięć, marginesu błędu. Czarne albo białe, wszystko albo nic. Dlatego nawet jeżeli zmienię nawyki żywieniowe to pewnie stopniowo, a nie na raz, co mnie zmęczy i wkurzy. Nawet jak już schudnę i baa... załóżmy nabiorę trochę mięśni to będę marudzić, bo mam krzywe zęby i ciało jak facet (chodzi o budowę i inne rzeczy, nie mięśnie) i tak naprawdę nigdy nie będę zadowolona, a jak już wspomniałam wcześniej... wszystko albo nic.
Treningi 2016: 117/100 2017: 71/100 Edytowane przez SekretnyWachlarz Czas edycji: 2013-02-02 o 08:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.