![]() |
#61 | |
Nindżopesz
|
Dot.: Jemy smacznie, jemy zdrowo i żyjemy kolorowo!!! Koniec marudzenia i do dzieła :
Cytat:
![]() Jednak jesli chodzi o wygode to u mnie wygrywa workowata tunika i legginsy ![]() Wracajac do tematu menu, zaplanowalam na dzis: - zupa miso z paluszkami krabowymi, porem i nori 100 kcal - Goralka 250 ![]() - kawalek pizzy 200 (TZ specjalnie dla mnie przyniosl, nie wypadalo odmowic) - tunczyk w wodzie podsmazony na oliwie, oliwki, kapary, pomidor 250 - serek waniliowy 200 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jemy smacznie, jemy zdrowo i żyjemy kolorowo!!! Koniec marudzenia i do dzieła :
Dziewczyny, u mnie koniec świata, znów dzień przy komputerze i co gorsze szykuje się też nocka
![]() Na śniadanie bułka, twaróg, papryka; na obiad ziemniaki z zsiadłym mlekiem oraz jajo sadzone, na deser tiramisu, do tego o dużo za dużo kawy, oraz złamałam się z fajkami ![]() gdzieś pomiędzy wpadło duże jabłko. I najgorszy ten brak ruchu, marzę o basenie! Blue monday w całej okazałości nie chcę marudzić, więc znikam do pracy z powrotem, jutro będzie już lepiej, niech no tylko się wyśpię ...zmierzyłam się, efektów spektakularnych nie ma, ale ubytki w obwodach są! 97(-2)/73(-3)/98(-1) Edytowane przez agno Czas edycji: 2013-01-21 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Nindżopesz
|
Ja dzis ambitnie:
- jajko na miekko i maca 130 - Goralka 250 - tatar wolowy 150 - tunczyk z warzywami 250 - jablko i grapefruit 150 - serek waniliowy 200 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
ja dziś: śniadanie 2 parówki z chrzanem i dwa tosty z masłem czosnkowym, napar z ziół; II śniadanie: jabłko, jogurt naturalny, kawa; obiad: krem marchewkowy, herbata owocowa; na kolację planuję szproty
![]() do tego około 2l wody mineralnej, suszy mnie niemiłosiernie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Nindżopesz
|
Zabilysmy watek?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
na to wygląda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.