|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koty - część VI
Cytat:
|
|
|
|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
Witamy w nowej części
Dziś dostałam próbkę Earthborn Holistic, Primitive Feline i nie wiem co o tej karmie sądzić. Niby reklamowana na ulotkach jako super a mój Niko, który je suche karmy każdej firmy bez wybrzydzania zjadł kilka chrupek i resztę zaczął zakopywać jak qoopale (może to przez to, że raczej woli karmy rybne). Nie ma podanego popiołu więc nie wiem ile jest cukru w niej, a krokiety jak dla kociaków takie malutkie i groszek.....dużo groszku Dostałam nawet rabat 25% na ich produktu w jednym ze sklepów internetowych ale nie wiem czy warto zainwestować![]() Opinie o karmie mile widziane
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wasze też tak robią?
|
|
|
|
|
#64 |
|
KOTerator
|
Jak Niko nie chce jeść, to on już podjął decyzję za Ciebie
.
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rusia polyka wszystko, niezaleznie od wielkosci... tylko przysmaki rozgryza, ale wymienia teraz zabki wiec wierze ze jak juz wymieni to moze bedzie chrupac... oby...
|
|
#66 |
|
Rozeznanie
|
W razie czego mogę naaromatyzować jego ulubionymi przysmakami Whiskasa z łososiem których nie dostaje juz wcale
w ten sposób pewnie wszystko by zjadł ale myślę o wypróbowaniu wersji z rybą bo Niko to rybomaniak
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój wsuwa na szczeście, ale jemu każde mokre smakuje z małymi wyjątkami. problem mam z suchym u niego. no i tak na 10 chrupek to 5 połknie 5 pogryzie.. czasem probuje pogryźć ale to takie małe że nie moze trafic na ząbki i łyka mogli by troszke wieksze robić te chrupki..
|
|
|
|
|
#68 |
|
Nie depcze krokusów
|
Połykaczom nie polecam Porty bezzbożowej All in one - ma malusie chrupeczki - krzyżyki.
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, zdjęcia na stronie Zoo+
|
|
#70 |
|
Nie depcze krokusów
|
Są 2 porty bezzbożowe. Pisałam o Porcie All In One http://p.animalia.pl/img/produkty/zo.../a15392609.jpg
Przecież widzę, co daję kotu.
|
|
#71 |
|
KOTerator
|
O Bożenko, są DWIE Porty bezzbożowe?! Jest jakaś poza zieloną? Malla oficjalnie się na Ciebie focham, że mnie nie poinformowałaś
, nie widziałam tej różowej.
|
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy te chrupki są takiego formatu jak Finest i Holistic ??? o tej co piszesz to nie ma w Zoo +
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i bardzo sie ciesze ze wszystkie jedza to samo (naprzemiennie beda jadly porte 21 zielona i applawsa, to znaczy co 10-15 kg bedzie zmiana )
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Pamietam jak weszła ta różowa w Animalii to ciekawa byłam jakie ma te chrupki
i kiedy wejdzie do Zoo+ ale sie nie doczekałam
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
Mój poprzedni kotek zaginął (dużo prawdopodobieństwo kradzieży), w kwietniu minie rok ;( liczę na to, że jednak jeszcze wróci.
Od Lipca jest u mnie nowa kotka. Moja nevkaa ma już 9 miesięcy i waży 4,4 kg wielka bestia. Miała już swoją pierwszą przygodę z "randkowaniem", więc musiałam zawieźć do weta, bo nie szło wytrzymać,a szkoda mi jej było. DSC01927.jpg DSC03126.jpg Mam malutki problem, nie chce jeść mokrej karmy, ani surowego mięsa (wołowina) ale suchą karmę wcina aż jej się uszy trzęsą. Zmuszać ją do mokrej karmy czy odpuścić? już nawet nie grucha w trakcie jedzenia, taka pańska się zrobiła, chociaż to najmniejszy problem.
|
|
#76 |
|
KOTerator
|
A co to znaczy przygoda z "randkowaniem"?
|
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
Tadam
Edytowane przez Magda_84 Czas edycji: 2013-01-10 o 19:44 |
|
|
|
#78 |
|
KOTerator
|
Jeszcze opisz kota reakcje
. Super drapak .---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- I mam nadzieję drapak rozwiąże wszystkie problemy .
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
wow, piękny drapak
zazdroszcze, a raczej mój Kocik zazdrości :P
|
|
|
|
#80 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A teraz śpi na samej górze, chociaż ma hamak ale chyba na górze jest fajniej
|
|
|
|
|
#81 |
|
KOTerator
|
Jeszcze kup jej porządną wędkę i tak się bawcie
, żeby wskakiwała na drapak i na nim rozładowywała swoją energię a nie na Was.
|
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
ruja, okoliczne koty przychodziły pod dom i przeraźliwie miauczały, a ona w oknie dumnie kręciła się i wyginała wydając dziwne dźwięki.
![]() Magda_84 - ekstra ten drapak, ja mam własnej roboty a mogę spytać gdzie zamawiałaś i za mniej więcej ile.
We wszystkim trzeba umieć uchwycić odpowiedni moment. http://mi-mundo-subterraneo.blogspot.com/ Edytowane przez Sloneczko19_ Czas edycji: 2013-01-10 o 20:17 |
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i nakrecana mysze to nie napada już na nasze nogi |
|
|
|
|
#84 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale chyba przy następnym zamówieniu w zooplus zamówię jeszcze jedną---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
655 zł
|
||
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
rewelacja, widać, ze kotka od razu przepuściła atak na drapak
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Sloneczko19 a pokażesz swój drapak? sama robiłaś czy ktoś pomagał? |
|
|
|
|
#87 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
Zabraliście ją do weta wtedy i wet co na to ?
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słoneczko, a mieszkacie w domku jednorodzinnym? jak tak, to pewnie macie teraz drzwi równo obszczane, nie zazdroszczę ![]() a wet pewnie- no to damy tableteczki zdrowe i tanie, hormonalne na śniadanie
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Magda_84 fajny drapak, zeby dobrze sluzyl
![]() jak nasz bedzie rozbudowany tez sie pochwale
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Mieszkamy w jednorodzinnym, niestety mamy pięknie obsiusiane drzewka przed garażem. A wyczuły ruje, bo kotka wcześniej była wypuszczana. Używałam przy drzwiach wejściowych środka do odstraszania kotów, mam cichą nadzieję, że działa.
Tabletki nie dostała, bo są nieskuteczne(przynajmniej tak twierdził wet i coś musi być w tym, bo kotka mojej ciotki nadal miała nawet po podaniu, ale to osobna historia, bo ona faszerowała tymi tabletami tego kota jak durna :/ ). Moja miała zastrzyk, a sterylizacji nie planuje w najbliższym czasie. Mój drapak robiłam sama z materiałów, które znalazłam na strychu. Wcześniej miałam inny, mniejszy, był mus zrobienia jak najszybciej, bo zaczynała niszczyć meble fdsa.jpg: akurat zdjęcie nieskończonego
We wszystkim trzeba umieć uchwycić odpowiedni moment. http://mi-mundo-subterraneo.blogspot.com/ Edytowane przez Sloneczko19_ Czas edycji: 2013-01-10 o 21:50 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.

Dostałam nawet rabat 25% na ich produktu w jednym ze sklepów internetowych ale nie wiem czy warto zainwestować
wasze też tak robią?
.
w ten sposób pewnie wszystko by zjadł
mogli by troszke wieksze robić te chrupki..

czy te chrupki są takiego formatu jak Finest i Holistic ??? o tej co piszesz to nie ma w Zoo +

?