|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wizażanko, nie popełniaj moich błędów, czyli wątek przestrogowy. Cz.2.
Jeśli masz ochotę pojechać do knajpy na samym końcu miasta (w poniedziałek..), to zadzwoń i zapytaj czy mają otwarte. Właśnie z TŻ pocałowaliśmy klamkę..
![]() W sumie tyczy się to także innych miejsc. Lepiej zadzwonić zamiast jechać na darmo.
![]() |
#62 |
now or never
|
masz zaliczenie na 9 ? i jesteś typem śpiocha ?
nigdy nie ufaj jednemu budzikowi. ! NIGDY ![]()
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
A jak ustawiasz 20 drzemek i ,,leżysz jeszcze tylko chwilkę żeby się ogrzać, bo poza łóżkiem za zimno'' to licz się z tym, że zaśpisz, no chyba że naprawdę jesteś przytomna.
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#65 |
ReklaMO(D)żerca.
|
...nie maluj paznokci chwilę przed wejściem do wanny. przecież robiłaś to tyle razy i zawsze kończyło się zmywaniem lakieru i powtórnym malowaniem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
Nawet jak pomalowałaś paznokcie godzinę-dwie przed prysznicem, ale lakierem nie pierwszej świeżości, to po wzięciu go, nie wyciskaj intensywnie gąbki, no chyba, że chcesz mieć "piękne wzorki" na paznokciach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
-Nie dawaj sobie za nikogo "uciąć ręki".
-Jeżeli kogoś kochasz, to walcz o to z całych sił. -Jeżeli słyszysz od wielu osób, że w miejscu X jest ogromna rotacja, i po max 2 mies. zwalniają- uwierz w to, a nie myśl, że z Tobą będzie inaczej- 1,5 mc pracy i papa. -Dając małemu kotkowi buzi w nosek bierz pod uwagę, że pocałujesz raz, drugi, a ten łapserdak upierdzieli Cię w usta i będzie bolało i będzie się lała krew. -Woź ze sobą pompkę do kół. Nigdy nie wiadomo kiedy się może przydać.
![]() |
#68 |
histoire abracadabrante
|
Dbaj o swoje sprawy, bo nikt inny o to nie zadba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Konto usunięte
|
Zanim zaczniesz robić ciasto sprawdź czy masz wszystkie składniki. nie ważne, że dzień wcześniej patrzyłaś i wszystko było, bo potem możesz być zaskoczona brakami. Nie wiem po co mój tato wziął całą kostkę masła do pracy, po prostu nie wiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;39003929]Zanim zaczniesz robić ciasto sprawdź czy masz wszystkie składniki. nie ważne, że dzień wcześniej patrzyłaś i wszystko było, bo potem możesz być zaskoczona brakami. Nie wiem po co mój tato wziął całą kostkę masła do pracy, po prostu nie wiem.[/QUOTE]
o tak...skad ja to znam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;39003929]Zanim zaczniesz robić ciasto sprawdź czy masz wszystkie składniki. nie ważne, że dzień wcześniej patrzyłaś i wszystko było, bo potem możesz być zaskoczona brakami. Nie wiem po co mój tato wziął całą kostkę masła do pracy, po prostu nie wiem.[/QUOTE]
Och, racja, podpisuję się wszystkimi kończynami ![]() Raz chciałam zrobić spaghetti i okazało się, że siostra godzinę wcześniej zużyła do czegoś innego całe opakowanie pomidorów.
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Uważaj, jeśli "golisz" sobie bluzkę z cieniutkiego materiału specjalną golarką do ubrań... Mam jakąś nową i zrobiła mi dziurę na samym środku, a uważałam przy jej używaniu
![]()
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Miałam to samo, rada jest na to jedna - nie wolno za mocno przyciskać golarki do bluzki.
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
Nie wchodź na fejsa byłego 'ot tak sobie' bo przez przypadek dowiesz się, że wrócił do innej swojej byłej [tej dla której Cię kiedyś rzucił] i jednocześnie Twojej byłej przyjaciółki przez co może Ci to po głowie Ci niepotrzebnie chodzić i nie da się skupić na nauce..
Niby 2 lata po rozstaniu, skrzywdził nie raz ale jednak lekkie ukłócie i myśli na moment wróciły ![]() Edytowane przez apollinka Czas edycji: 2013-02-04 o 23:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Nie nakładaj na twarz olejku do masażu
![]() I nie gól włosów na rękach "na sucho" - osiągniesz efekt kwasu wylewanego na ręce. Jeśli jednak wpadniesz na jeden z powyższych pomysłów, uratuje cię woda termalna! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Konto usunięte
|
Nie żryj czipsów o 2 w nocy zagryzając czekoladą, bo się zdenerwowalaś..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja z kolei nie polecam jeść za dużo (i samych) słodkości w ciągu dnia - wczoraj zjadłam na śniadanie ryż z jabłkami, na drugie śniadanie w pracy serek homogenizowany z bułeczką, potem popiłam czekoladą na gorąco, i na rozgrzanie wypiłam kisiel a'la gorący kubek... A jeszcze mama zrobiła ciacho w niedzielę, to podkradłam trochę do pudełeczka i też do pracy... Zjadłam przed jej końcem - i całe szczęście że przed wyjściem! Bo potem tak mnie mdliło że szok, nie miałam siły zjeść obiadu w domu (a pewnie powinnam, żeby zagryźć). Dziś do pracy nie wzięłam nic słodkiego już ![]() Można wziąć coś słodkiego ale bez przesady, naprawdę nie polecam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
Pakując bagażnik na wyjazd nigdy nie zostawiaj gaśnicy na samym spodzie.
Jeżeli jedziesz ze znajomymi uprawiającymi sporty ekstremalne (właściwie jakiekolwiek sporty) i ktoś mówi, ze to "lajtowy wyjazd na którym nic się nie stanie" wróć po apteczkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
histoire abracadabrante
|
Cytat:
Zanim zadzwonisz po majstra upewnij się, czy "zepsuty" sprzęt na pewno jest podłączony do prądu. Banał, ale ostatnio taką sytuację mieliśmy w pracy. Przyjechał gość, tarabanił się przez pół miasta, a okazało się, że ktoś odłączył sprzęt od prądu i nie poinformował nikogo. Nikt tego też nie sprawdził, bo przecież zawsze było podłączone, więc pewnie coś musiało się stać. Wystarczyło włożyć kabel do gniazdka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
przez kilka lat za każdym razem jesli słyszałam podobny tekst w najlepszym wypadku kończyło się na stłuczeniach lub otarciach. W gorszych potrzebna była interwencja lekarza.
Podobne efekty wywoływało głośne pytanie "a co mogłoby się stać?" Lepiej nie kusić losu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
Ale sie usmialam na tym watku tak to chyba my kobietki tylko potrafimy :p
A zolw faktycznie potrafi porzadnie ugryzc przezylam to w dziecinstwie ![]()
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie odkładaj nauki na później, bo "należy mi się odpoczynek" przez 2 tygodnie wolnego nie zrobiłam nic ![]() Jeżeli niemal codziennie musisz czekać 20min na autobus to nie łaź po sklepach (albo nie zabieraj karty), bo w przeciągu tygodnia wydasz wszystkie oszczędności ![]() Edytowane przez Nikaaa152 Czas edycji: 2013-02-06 o 18:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeśli wiesz, że masz rację, ale druga strona nadal się upiera, nie kłóć się, skończ temat po prostu. Niektórzy już tak mają, że wiedzą wszystko lepiej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
- Mów wprost, nie oczekuj, że twój facet się czegoś domyśli, bo to co jest logiczne dla ciebie dla niego to czysta abstrakcja
![]() - Zgrywaj regularnie ważne dane z komputera na płytki! - Zawsze w kontaktach z teściami stawaj po stronie Tż ( a przynajmniej w jego obecności ![]() PS Super wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Holy Crap!
|
Nie pytaj osoby, która jest przewrażliwiona na swoim punkcie, szczególnie chłopaka czy zagadywał do jakiejś dziewczyny w przyszłości bo może unieść się słomianym honorem i strzelać ni stąd fochami.
---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Jeśli wiesz, że łatwo u ciebie o zawianie to ubieraj czapkę nawet kiedy wyjdzie słońce i jest stosunkowo ciepło. Ja oczywiście byłam mądrzejsza bo przecież jest ciepło, aha
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Jeśli miałaś kiedyś kolczyk w języku i po przekłuciu marudziłaś: "kulwa, na co mi to było?!", a po jakimś czasie wyjęłaś go, bo stwierdziłaś: "ku*wa, na co mi to?" to nie myśl, że jak zrobisz ten durny kolczyk drugi raz, bo już zapomniałaś jak to jest - będzie lepiej. Nie będzie:/
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Nie jedz ryby, jeśli przed chwilą piłaś kawę z mlekiem..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
histoire abracadabrante
|
Jeżeli wiesz, że Twoją granicą tolerancji jest jedno piwo to na Boga, nie pij 3 piw, bo tak fajnie wchodzi i super Ci się rozmawia z koleżanką.
Przy trzecim musiałam poprosić barmana o zrobienie herbaty, ponieważ czułam, że zaraz zejdę. Mój organizm nie przepada za dużą ilością złotego napoju, boli mnie brzuch, robi mi się słabo, a wczoraj dodatkowo rozbolała mnie głowa i za Chiny nie mogłam usnąć. Rano czułam się jak walnięta młotkiem i przejechana walcem, a poprzedniego wieczora wcale nie czułam się pijana. Nigdy nie mów ludziom za dużo. Jeżeli zauważysz, że z pozoru w porządku dziewczyna dzieli się z Tobą rewelacjami dotyczącymi związku swojej najlepszej przyjaciółki, magluje jej życie intymne, komentuje życiowe wybory tonem "bo ja to bym w życiu do tego nie dopuściła" to niech Ci nie przyjdzie do głowy dzielenie się z nią Twoimi sekretami. Lepiej czasem zachować powściągliwość. Do dnia dzisiejszego żałuję, że w pewnych sprawach mocno się uzewnętrzniłam i powiedziałam o kilka słów za dużo, bo jestem pewna, że nie zachowała tego dla siebie. Jeżeli popiłaś sobie trochę to nie dotykaj telefonu, ani klawiatury komputera. Będziesz żałować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.