|
|
#63 |
|
BAN stały
Przekupka: 40 pkt / 98% pozyt.
|
Dot.: Wymiana 2013 [01.13]
wolala bym aparta ;-)
Moze doloze jescze np mleczko 50ml z l'occitane z maselkiem shea? ;-))) I nawet dla Ciebie rozparceluje ten komplet hi hi |
|
|
|
#64 |
|
BAN stały
|
Rozumiem
Kurcze szkoda ;(( a nie masz czegos fajnego z pielegnacji poza watkiem? Mam dla Ciebie Bobbiego moze wreszcie sie wymienimy (tylko nie kremy bo mam swoich jeszcze nie otwartych z 6sloików ech ;-)) |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
BAN stały
|
Ogladałaś Masterchefa?
Wiec ze tak powim "oddaj naszyjnika" ;-) Na prawde nie chcesz go wymienic na korresa plus cos tam? ;-)))) ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Normalnie co za baba ech... ;-) a co z tymi cieniami ktore mi pokazywalas? ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- a nie masz jakis fajnych cieni (paletek) na zbyciu? juz kombinuje jak tylko moge zeby Ci oddac boboslawa ;-) ten koncentrat z vit c jest 2 fazowy prawda? On jest caly? ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- kurcze nie chce brac czegos za bobiego czego kompletnie nie bede uzywac ;(( a nie chcesz za korresa oddac serum z vit c i cos jeszcze?? Ile jest wart ten komplet bootsa? ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- oj to nie myslalam ze on jest tanszy (nie moglam znalesc nic takiego na necie i zasugerowalam sie jakas odzywka do wlosow) ;-) no tusz Ci oddam a co masz dla mnie do koncentratu? ;-) ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- oj podklady bron boze mam 12 kremow bb, 7 normalnych podkladow i 4mineraly chyba sie w tym kompac bede ;-) moge Ci oddac koresa za vitaminke c i Tena Skin Cream co Ty na to? ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- za bobiego szukam tylko albo cieni albo meteorkow ;-)) nie zlamiesz mnie hi hi pw? |
|
|
|
#72 |
|
BAN stały
|
Ryjku przestan ;-)
Mam 2 dzieci wiec rozumiem co oznacza brak czasu ;-)) Spokojnie jak nie dasz rady dzis to nadaj w nastepnym tygodniu tez nic sie nie stanie ;-) |
|
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie wypatrzyłam dla siebie
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie?
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Chętnie przygarnę Bourjois Healthy Mix
kolor 51 Light Vanilla
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Ryjku, podoba mi się u Ciebie puder Lumiere, ale nie oddam za niego Smashboxa, wartego co najmniej dwa razy więcej.
Chyba, że widzisz u mnie coś innego za ten puder? ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Ryjku, bardzo Ci dziękuję, niestety jasnych różowych cieni mam nadmiarową ilość. Chyba nici z naszej wymianki
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Ryjku, bardzo Ci dziękuję, ale podkładów mineralnych to ja mam zapasy, które wystarczą mi do emerytury, więc Anabelle mnie nie urządza,poza tym nie jest w mojej tonacji kolorystycznej.
Potrzebny mi tylko puder wykończeniowy. Chyba nici z naszej wymianki.
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za podkład bourjois?
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, zastanawialam sie nad żelkiem EL albo rózem Givenchy, ale jeszcze nie wiem
Dam znac.. Pędzle chcialam wlasciwie wymienic na jakies inne pedzle albo na perfumy, dlatego musze jeszcze pomyslec Szkoda ze nie nosimy tego samego rozmiaru ciuszkow, bo sukienki masz piękne i takie jak lubie i nosze
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.

coś u mni za Bourjois Healthy Mix 

A, i jeszcze baza Joko