![]() |
#61 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Co ostatnio upolowałyście? :D
Cytat:
![]() Ciekawi mnie ten Oriental Summer, o którym tyle piszecie. Czy on jest dostępny w sklepach? czy też trzeba sie wybrać na specjalne łowy ? ![]() No i Flowerbomb, mira Bai Chopard.....wszystko spisałam na karteczce i w piatek spróbuję przetestować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Flowerbomb niedostępne w Polsce, mozna kupic na Allegro lub zagranicą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Madlaine, napisz jeszcze Flowerbomb jakiego jest kreatora? I z czym mozna ten zapach przyrównać? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też bardzo lubię Belle de Minuit ale mimo wszystko jednak chyba wolę klasycznę Theoremę - jest jednak trochę bogatsza. Niektórzy bardzo się skarżą na nietrwałość Belle de M. i przyrównują ją do mgiełki do ciała ![]() A ja jednak nie będę robić zadnych zapasów. Mój najlepszy przyjaciel, który zresztą ma olbrzymią wiedzę na temat perfum (ciągle go namawiam, żeby się na wizażu zarejestrował ![]() ![]() Za to ciągle nie mogę się oprzeć hasłom "edycja limitowana" ![]() Magda - obstawiam, że The Parfum Jourdana Ci się spodoba najbardziej ![]() A ja dziś wymieniłam się z koleżanką z innego forum i już leci do mnie Apparition właśnie ![]() Edytowane przez Smoczyca Czas edycji: 2005-08-24 o 11:59 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...s&itemid=11402 Oriental Summer to zapach domu mody Celine (z C. Dion nie mają nic wspólnego): http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=4044 Swoją drogą jakoś się nikt nie pali do recenzowania Flowerbombika ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Flowerbomb jest pierwszym zapachem dwóch kreatorów mody Victor&Rolf |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym zrecenzowała, ale nie wiem jak ![]() mam wielki problem z tym zapachem, polubiłam dzięki Tobie ofc, ale wiem, że rzetelnej recenzji w tym wypadku nie napiszę, czyli tym samym na razie żadnej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po prostu trzeba się dobrze rozglądać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzieki dziewczyny za info Smoczyco obejrzała linki i Celine widzialam jeszcze w niedzielę na półce. Oj muszę migiem go obwąchać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oluś z The Parfum Jourdana to zupełna klapa, nie wiem, która nuta tak na mnie pachnie, ale po ok. 30 minutach z mojej skóry zaczął się ulatniać straszny odorek - śmierdzący zapach potu ![]() ![]() nie wiem, czy to wina pogody, czy po prostu nie jesteśmy dla siebie przeznaczeni ![]() ![]() Desnuda jest spokojna, ma swój niewątpliwy urok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Flowerbomba póki co nie ma, ale z pewnością kiedyś się pojawi, w końcu to marka wszechpotężnego L'Oreala, a ci wszystko prędzej czy później wprowadzają na nasz rynek. Mira Bai Choparda nigdy nie bylo u nas oficjalnie w Polsce. Z Choparda znajdziesz u nas oba Wishe - klasyczny i Pure Wish, oraz najnowszy kwiatowo-waniliowy Infiniment. Bardzo ciężko z Casmirem - jest ciągle w ofercie firmy, w Polsce byl hen, kiedyś - już od bardzo dawna go nigdzie u nas nie widziałam (sama chciałam sobie odświeżyć znajomość z tym zapachem i dostalam próbkę od zaprzyjaźnionej forumki). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I od razu humor mi się poprawił ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale fajnie, przy najblizszej okazji muszę je przetestowac na obu nadgarstkach i porównać, zresztą dzisiaj pierwszy raz dopiero miałam The Parfum, więc jeszcze na kilka testów próbka spokojnie wystarczy, ale na to musi poczekać, na chłodniejsze dni i odstawienie leków, bo zauważyłam, że nawet dobrze znane mi i lubiane zapachy trochę inaczej na mnie teraz pachną, oczywiście podejrzewam, że przez te cholerne leki coś jest nie tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() To bardzo mądre, co piszesz o wycofywanych zapachach.Nie dalej jak wczoraj myślałam o tym.Ja, jako znany "planer" ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bardzo podoba mi się Infiniment , a moglabyś opisać jak pachnie Mira..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
rzeczywiście
![]() ja za jakiś czas tez wystawię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam za moja chaotyczna recenzje- ale ja nie potrafie mowic i pisac o zapachach(zreszta jak tu sie skupic w pracy )..wole lezec i wachac
![]() ![]() wiem , ze pisze nie w temacie- ale czy moze mi ktos przyblizyc - oslawionego Agent Provocateur... a moze ktos dysponuje mozliwoscia chocby jednego mililitra- oddam wszystko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
E przy jakiejś okazji chętnie Ci podeslę próbkę Bombki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Może załatwie puste fiolki to bedzie wczym przesyłać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gybyś jednak dała radę przesłać to byłoby cudownie ![]() ![]() ![]() ![]() A właściwie to muszę też zerknąć co mi się tam po moich koszyczkach pałęta ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się że Mira Bai jest generalnie dostępna szeroko poza Polską - nie słyszałam by zapach był wycofywany... w każdym razie wiem już z dobrego źródła że w Polsce się nigdy nie pojawił
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Evee Agenta P. wąchała Szarada i chyba ktoś jeszcze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Oj, ale dawno tu nie zaglądałam, a watek się rozwija i rozwija
![]() Okazuje się, że mój Smok stanie się smokiem przechodnim, no ale może w końcu trafi na wielbicielkę ![]() Tak się zastanawiam nad tym, co napisała Smoczyca - z jednej strony trzeba pozwolić odejśc niektórym zapachom, to prawda, a z drugiej - obie obsesyjnie poszukujemy le Feu, które juz znikło, i upolowanie choćby jednej butli oddali tylko moment pożegnania - kiedyś i tak będzie juz zupełnie nie do zdobycia. Cóż, smutne to ![]() Ja sama - wprawdzie nie upolowałam żadnego białego kruka w szale wydawania wygranej mojego faceta, ale kupiłam sobie nowe In Black Jesus del Pozo - urzekł mnie ten zapach. Ciepły, czuję w nim dużo miodu, coś pomiędzy Lily Angel a Narciso Rodriguezem, choć cieplejszy od LA i słodszy, łagodniejszy od Narciso. Ma wprawdzie obrzydliwy, jak na mój gust, flakon, ale uznałam, że będę się nim psikać z zamkniętymi oczami ![]() ![]() ![]() ![]()
#89 |
Zakorzenienie
|
Pogrzebię, pogrzebię
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, ja to już chyba sobie odpuszczę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.