![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: AVON co warto kupic???
Dobre, to jest coś na kształt olejku, nakłada sie na ręce tak ze trzy kropelki i wciera we wlosy, pięknie pachną
![]() ![]()
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
w takim razie w następny katalogu zamówię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Ja polecam prawie całą serię Planet Spa.I kilka produktów Naturals(te zapachy...)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Aha, byłabym zapomniała o moich ukochanych perfumach z Avonu - Far Away
![]() ![]()
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Ja tam mimo wszytsko polecam zapachy z avonu, szczególnie wody perfumowane - piękne zapachy i dosc długo się utrzymują. Co do kolorówki, to rzeczywiscie bede sie musiala zgodzic - nie za ciekawe sa te kosmetyki do makijazu, tusze kruszą sie, wysuszaja rzesy, lakiery niezbyt dobrze trzymią (Color trend).
Serie naturals bym polecila za piekne zapachy, niektóre, to po prostu niebo!! Dobre są tez szampony i odżywki z serii Advance Techniques. ja mialam odzywke do blond wlosów - slicznie pachnie i jestem z niej naprawde zadowolona ![]()
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
aha, zapomnialam dodac serie Planet SPA - świetna!!!!!!!! szczególnie morski napój do ciala, mmm, ten zapach...
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Byl juz taki watek
![]() Wsyatrczy przejrzec KWC. Ja lubie cala serie Planet Spa, szampon AT 3w1, szampony Naturals z jasminem oraz nowy z limonka - slicznie pachna, nowa szminke w plynie Shine Supreme, zele z nowej serii Naturals, krem do rak kokos i papaja, podobno nowy tusz 'efekt sztucnzych rzes' jest super.
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Ja polecam odzywki do paznokci - kiedyś mnie uratowaly
![]() ![]() ![]()
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
ja osobiscie lubie cienie do powiek AVONU
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
Polecam maseczkę błotną Planet Spa, serię do ciała Naturals (te zapachy!!!) i piankę do mycia twarzy Pore Fection,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
A ja uwielbiam cała serię szamponów, odżywek itp. do kręconych włosów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
ja bardzo lubę peeling antybakteryjny i dla blondynek maseczkę rozświetlająca do włosków. te kosmetyki na prawde warto kupić bo w przeciwieństwie do większości kosmetyków avonu są świetne. dobrzy jest tez krem do rąk z serii spa z minerałami z morza martwego, nie jakiś unikalny ale można kupić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Ja lubię:
1) peeling antybakteryjny Clearskin - jestem mu wierna odkąd go odkryłam, czyli już ok. 7 lat (z małymi przerwami na inne, ale zawsze skruszona wracam do tego) 2) puder w kamieniu 3) seria do włosów Technic Advances (w szczególności serum na zniszczone końcówki) 4) błyszczyki Glazewear i pewnie kilka innych ale w tej chwili nie pamiętam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
Ja gorąco polecam krem do pielęgnacji skórek - po prostu rewelacja, używam go już od kilku lat i nie mogę się bez niego obyć!
Lubię też podkład Perfect Wear - tylko raczej nie na dzień... bo robi troszkę maskę na buzi, ale na wieczór jest ok. Puder brązujący w kulkach jest super, od 6 lat jestem mu wierna! ![]() Linia Planet Spa - rewelacja - zwłaszcza Śródziemnomorski krem do ciała i Dotleniająca maseczka do twarzy. Zapachy mają ładne i bardzo trwałe tylko niestety bardzo popularne i dużo kobiet ich używa ![]() Bardzo lubię linię do włosów Advanced Techniques - zwłaszcza tę dla blondynek. Jak sobie jeszcze coś przypomnę to napiszę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
- Perceive
- błyszczyki Glazewear - podkład personal match |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
jestem konsultantką już od przeszło 3 lat, więc wypróbowałam już naprawdę spoko kosmetyków tej firmy
![]() Najbardziej lubię : - peeling Clearskin - krem na zimę w ekonomicznym opakowaniu 200ml - perfumy ![]() ![]() - maseczkę błotną Planet Spa Mam też wiele produktów do pielęgnacji twarzy, ciała i włosów, ale wolę jednak inne firmy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
Czy ktoś mi wreszcie powie, czy wyluzowany rozświetlacz do twarzy jest dobry ?!
![]()
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
Avon moim zdaniem ma bardzo nierówne kosmetyki...Jestem konsultantką już od paru lat i zdążyłam większość wyprobować
![]() Lubię: - błyszczyki Glazewear - Tusz Stylistę - peeling antybakteryjny Clearskin - krem Milk Comfort - szampony i odżywki advance Techniques - płyny do kąpieli w dużych butlach - żele Senses (zwłaszcza Divine Time ![]() - kuleczki brązujące i rozświetlające - białe mleczko do demakijażu oczu - całą serię SPA Nie lubię: - 99% kremów do twarzy, bo zapychają pory - serii Naturals, po poza ładnych zapachem nic nie daje - cieni, tragicznie się rozprowadzają i ogólnie nie są trwałe - tuszy , poza Tuszem Stylistą - pomadek właściwie wszytskich, wysuszają mi usta - całej serii Color Trend - odżywek do paznokci- TRAGEDIA, schodzą po jednym dniu płatami :/ To by było na tyle, jak sobie jeszcze coś przypomnę, to dopiszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
A ja tam nie mam nic do Color Trend - jak narazie wypróbowałam dwa produkty :
cień - bardzo fajny pomadke - całkiem całkiem, duzo kolorków W 11 katalogu napewno zamówie srebrzysty eyeiner, zamawiałam już go keidyś, ale paczka nie doszła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
ja polubilam serie do wlosow kreconych i po trwalej ale juz z niej zrezygnowalam, bo szampony daja co ktorys katalog wiec musialabym chyba zamawiac ich po 20 od razu zeby mi starczylo. lubie tez roletki i cienie w sztyfcie...
nie polecam: tusze-krusza sie i brzydko wygladaja nawet zaraz po otworzeniu produktu, zele strasznie wysuszaja skore, antyperspiranty nie dzialaja....i jeszcze odbarwiaja ubrania.....cos przeciwko wagrom w niebieskim opakowaniu wogole nie dzialalo, bynajmniej tak twqierdzi moi brat bo on tego uzywal... aha: keidys slyszalam ze kosmetyki do oczyszcznia z avonu nie moga dobrze oczyszczac bo same nie sa dostatecznie oczyszczone(maslo maslane mi wyszlo;/-wybaczie ![]()
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
Mi przypasowala maseczka blotna z serii Planet Spa, peeling Anew Clinical 2step, mikrodermabrazja z kremie (swietny peeling), peeling z biala herbata, mandarynkowo - korzenny zel pod prysznic z serii Senses i krem z wit C (taki w dluuuugiej tubce). Aha, odzywka Strong Results.. hmm.. nie chce mi sie wierzyc, ze to po 2 tygodniach jej stosowania, ale faktem jest, ze moje koszmarnie slabe paznokcie sa teraz megadlugie (ciekawe, na jak dlugo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie Kosmetyki AVON Najbardziej Lubicie?
bez sensu jest zakładać nowy wątek bo o Avonie to już jest ich tyle że na pewno zostałabym zlinczowana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
Ja do Avonu mam sentyment i ciągle coś zamawiam, mimo nacinania się na buble
![]() -peeling z brązowym cukrem do ciała z serii Spa -krem do ciała z oliwą z oliwek, też seria Spa -maska do włosów blond -serum na końcówki -olejek do włosów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
chyba moje pytanie było jakoś słabo widoczne bo się zbytnio rozpisałam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
Z tego co wiem w najbliższych katalogach nie ma takiej serii. Może kiedyś się pojawi ale to jest wielkie może
![]() I tym optymistycznym akcentem [] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:19.